Memorial de ko kültür ,tüp bebek yaptıracaklargelin bilgileri paylaşalım

Bize hastaneden Puregon yazmışlardı, puregon kullandık... Memorial genelde Gonal-f kullanıyor. Eğer yazdırma şansınız olursa Gonal-f yazdırın çünkü bu ilacın soğuk zincirle taşınmasına gerek yok...
İlk üç gün çağırmadı. Düzenli olarak oldum iğnelerimi sonra kontrol sonra 2 gün çağırmadı, sonra yumurta toplamaya kadar hergün çağırdı.. 12. gün yumurta toplama işlemi yapıldı..

gonal-f kullanmadım hiç ama yazdırırken onu yazdırayım o zaman sana kaç kutu kaçlık gonal-f yazdı gonal-fle hangi ilaçları yazdı sana.şimdi hangi evredesin inşallah mutlu sona ulaşırız.Rabbim yardımcımız olsun

gonal-f kullanmadım hiç ama yazdırırken onu yazdırayım o zaman sana kaç kutu kaçlık gonal-f yazdı gonal-fle hangi ilaçları yazdı sana.şimdi hangi evredesin inşallah mutlu sona ulaşırız.Rabbim yardımcımız olsun

Biz puregon kullandık... 1800 ünite kadar yazıldı ama bende pco olduğu için hipersitimülasyonu önlemek amacıyla düşük dozlarda başlandı, dolayısıyla 800-900 ünite kadar arttı..
Çatlatma iğnesi ovitralle, Baskılayıcı orgalitron...

Yumurta toplama sonrası; Projinex, puredron, rulid, coraspin, parol yazdılar. Bugün 2. gün bitti. Transfer gününü bekliyoruz..

bende de endometrizosis var o yüzden yüksek doz puregon kullandım ilkin... ikinci ve üçüncüde biraz doz düştü ama yine yüksekten verildi.5.gün embriyosumu verilecek sana

bize hep istanbul ya da ankaraya gidin dediler ama kalacak yer sıkıntısı yüzünden gitmemiştik.şimdi keşke gitseydik diye hayıflanıyoruz.otelde kalacağız galiba.hastane biz size yardımcı oluruz dedi bakalım.bir de co-cültür yaptıracağız.canım işlem öncesi tahlil tetkik istediler mi senden

Hormon, hemoglobin (kan değerleri), kızamıkçık, hepatit, aids testleri istediler... Eşinden de aynı testleri istiyorlar. Tabi telefon açıp sormak lazım. Yanlış bilgilendirmeyeyim seni.. Siz nerden geleceksiniz İstanbul'a? Burada öğrenci pansiyonlarında bile kalan insanlar oluyormuş. Bende koridora astıkları gazete küpürlerinden okudum. Kalma, yeme içme, ulaşım da baya para tutuyor istanbulda... Büyük bilinen garanti yerlerden şaşmamak lazım... Memorial, Amerikan Hastanesi, Florans Nitengele, Acıbadem gibi isim yapmış yerlerden şaşma bence.. Benim daha önce küçük,ismi bilinmeyen bir yerde denemem oldu, mahfolduk...

aynen dediğim gibi dondurulmuş embriyom öldü sayelerinde geçi dondurduklarından da şüpheliyim...mersinden geleceğiz.otelde kalacağız.öğretmenevide var ama o da bayağı tutuyor.bakalım artık eşim öğretmen olduğu için o gelemez annemle geleceğim..evet telefonla sorarım hastane personeli olduğum için hastanede yaptırırım onları...

numarasını vereyim birde zehra hanım 0 212 314 66 66
doktorlar desen ona keza çok iyi lütfen arayın yardımcı olucaklar.çidere üye olanlar indirim alıyor.yine yazın bana

teşekkür ederim canım.ben izmirliyim.3.deneme için artık devlette düşünüyorum.inşalah sizlerden güzel haberler alırım burdan.hayırlı cumalar Rabbim hepimizin gönlünün muradını versin tez vakitte inşalahhh.

öncelikle hepimizin için hayırlısı olsun .devlette co-cültür yapılıyor bazı ünv ve araştırma hastaneleri yapıyor ankarada etlik zübeyde hanım mesela..bende endo hastasıyım 3 defa yaptırdım tutunma olmadı doktor endodan dedi.bende bu sistemi deneyeceğim memorialde devlette bu iş için fazladan ücret almıyorlar ama özeller alıyor.
hayırlı cumalar inşalah seninde güzel haberlerini burdan alırım endo. rahatsızlığında kiminin doğal yolla olurken kiminde tüp ebek bile tutmuyor işte.benim 3 kez normal yolla hamileliğim oldu ama çok düşük değerler ve yumurta kalitemin kötü olduğu için dediler.ama tüp bebekle okadarda tutunma olmuyor.endoda emriyonun tutunması için ortam sağlıksız olabiliyo sanrım buda etkiliyo co-kültüre ondan umut bağladım.inşalah rabbim tez vakitte yüzümüzü güldürsün...sen hiç bitkisel işiler denedinmi ben geçen ay soğan suyu içitim şimdi adetle incir suyuna başladım.şifası Allah dan inşalalah yüzümüz tez vakitte güler..:49:

hayırlı cumalar inşalah seninde güzel haberlerini burdan alırım endo. rahatsızlığında kiminin doğal yolla olurken kiminde tüp ebek bile tutmuyor işte.benim 3 kez normal yolla hamileliğim oldu ama çok düşük değerler ve yumurta kalitemin kötü olduğu için dediler.ama tüp bebekle okadarda tutunma olmuyor.endoda emriyonun tutunması için ortam sağlıksız olabiliyo sanrım buda etkiliyo co-kültüre ondan umut bağladım.inşalah rabbim tez vakitte yüzümüzü güldürsün...sen hiç bitkisel işiler denedinmi ben geçen ay soğan suyu içitim şimdi adetle incir suyuna başladım.şifası Allah dan inşalalah yüzümüz tez vakitte güler..:49:

canım benimde dualarım sizlerle...bende co-cültür yaptıracağım... dediğin gibi ah şu endo...sen yine doğal yolla hamile kalabiliyorsun bende o da olmuyor malesef...soğan suyu ve incir kürünü yaptım.geçen ay ultrasonda sol yumurtalıkta kistr var dediler 4cm.soğan suyu yaptım ayrıca ginera kullandım bu ay baskılayıcı olsun diye martta yeniden ultrasona bakacam artık.Rabbim acil şifalar ve bebişler versin bizlere...dua ve sağlıcakla...

canım benimde dualarım sizlerle...bende co-cültür yaptıracağım... dediğin gibi ah şu endo...sen yine doğal yolla hamile kalabiliyorsun bende o da olmuyor malesef...soğan suyu ve incir kürünü yaptım.geçen ay ultrasonda sol yumurtalıkta kistr var dediler 4cm.soğan suyu yaptım ayrıca ginera kullandım bu ay baskılayıcı olsun diye martta yeniden ultrasona bakacam artık.Rabbim acil şifalar ve bebişler versin bizlere...dua ve sağlıcakla...[/QUOTE

sen şimdi ne zmana ve angi hastahanede olucan co cultur

ben 3 ay sonra şimdi normal ilaçla yumurta çoğaltıcı denicem çünkü doktorum tüp bebek aslında istemiyor artık çünkü yumurtamın birazda kendi özelliği olduğu için bundan 6 yıl öncede ilaçla deniyorduk yine aynı yöntem denicez 3 ay sonra co cültür gerek kalmaz inşallah sanada banada bebeklerimizin haberini veririz birbirimize AMİN....

ben nisan ya da mayıs ayı gibi memoriale gidecem tüp bebiş için büyük ihtimal tabi doktaorda evet derse co-cültür yaptıracağım.nusret 1978 senin ameliyat oldum demiştin öncelikle geçmiş olsun nasıl oldun şimdi inşallah iyisindir.senin sorun neydi? inaşşalh canım rabbim bu kutlu zamanlarda dualrımızı kabul eder de umutlarımıza en kısa zamanda kavuşuruz

Son düzenleme:
ben nisan ya da mayıs ayı gibi memoriale gidecem tüp bebiş için büyük ihtimal tabi doktaorda evet derse co-cültür yaptıracağım.nusret 1978 senin ameliyat oldum demiştin öncelikle geçmiş olsun nasıl oldun şimdi inşallah iyisindir.senin sorun neydi? inaşşalh canım rabbim bu kutlu zamanlarda dualrımızı kabul eder de umutlarımıza en kısa zamanda kavuşuruz

benim durumda seninle aynı yumurta kalitesi ve hiç gebelik olmadı
canım benimde dualarım sizlerle...bende co-cültür yaptıracağım... dediğin gibi ah şu endo...sen yine doğal yolla hamile kalabiliyorsun bende o da olmuyor malesef...soğan suyu ve incir kürünü yaptım.geçen ay ultrasonda sol yumurtalıkta kistr var dediler 4cm.soğan suyu yaptım ayrıca ginera kullandım bu ay baskılayıcı olsun diye martta yeniden ultrasona bakacam artık.Rabbim acil şifalar ve bebişler versin bizlere...dua ve sağlıcakla...[/QUOTE

sen şimdi ne zmana ve angi hastahanede olucan co cultur

ben 3 ay sonra şimdi normal ilaçla yumurta çoğaltıcı denicem çünkü doktorum tüp bebek aslında istemiyor artık çünkü yumurtamın birazda kendi özelliği olduğu için bundan 6 yıl öncede ilaçla deniyorduk yine aynı yöntem denicez 3 ay sonra co cültür gerek kalmaz inşallah sanada banada bebeklerimizin haberini veririz birbirimize AMİN....

arkadaşlar bende yarın memorıal le görüşmeye gideceğim bana da dr. mütecep beyi tavsiye ettiler hakkımızda hayırlısı

Back
X