Memorial Hastanesi Figen TAŞER GÜNEY

gaydin58

Paşam bizimle....
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2008
2.923
0
116
İstanbul
Arkadaşlar Merhaba
Memorial Hastanesine giden varmı aranızda hamilelik aşamasında ve doğum için. Fatma Figen TAŞER tarafından takip edilen varsa lütfen bana biraz anlatırmısınız nasıl bir doktor normal doğumdan yanamı genelde yazıları hep Normalden yana ama genede birinci elden sormak istedim. Genel bilgi verirseniz çok sevinirim. Tşkler..

Figen hanım a giden ve oğum yapan arkadaşım var.çok memnun.O sezaryan oldu ama kendi isteğiyle korktuğu için.seni çok iyi anlıyorum ben de doktor arayışı içindeyim.çok zormuş.

Figen hanım a giden ve oğum yapan arkadaşım var.çok memnun.O sezaryan oldu ama kendi isteğiyle korktuğu için.seni çok iyi anlıyorum ben de doktor arayışı içindeyim.çok zormuş.

Saol canım memnun kalmasına sevindim ben normal doğum çok istiyorum inş. bir aksilik olmaz da normal olur inş. en kısa zamanda sende bulursun canım :teselli:

en yakın arkadaşımın doktoru idi
oda çok araştırdı ve ona gitti
çokta memnundu
normal doğum yaptı ve inanılmaz rahattı
muhabbet ede ede doğumu yaptırmış kadın

en yakın arkadaşımın doktoru idi
oda çok araştırdı ve ona gitti
çokta memnundu
normal doğum yaptı ve inanılmaz rahattı
muhabbet ede ede doğumu yaptırmış kadın

ay çok sevindim söylediklerine inan içimi rahatlattın çok saol ya bende çok araştırdım normalden yana olsun istiyorum doktorum ön yargılı olmasın istiyorum inş. bende öyle rahat yapabilirim canım çok saol

Hayırlısı ile doğum yapmanı Allah nasip etsin inşallah.Ben de inşallah iyi bir doktor bulurum.

Saol canım inş. ya ne taraftasın sen hangi şartlarda arıyosun
Bak bköyde Ferhat Uysala arkadaşım gidiyo çok memnun özel muaynehane 100 ytl ödüyo medicana bevlerde Düzgün Korkmaz var oda çok iyi bir doktor samimi ssk geçiyo 10 ytl muaynesi birde avcılar Medicanada Onur Başeğmez var genç ama çok iyi işine bağlı bir doktormuş arkadaşımın eşini doğum yaptırdı çok memnun kaldılar belki işine yararlar canım

arkadasim ben memoriala tup bebek icin gittim aslinda kendimi hic rahat hissettim hala supheliyim degistirsemmi diye..birkere cok sesli calisiyor hemsireler ve drlar biraz soguk gibi bilmiyorum karar veremedim benim drun ismi hale hanim ondan önce guven beydi onu degistirdim

Canım ben normal gebe kaldığım için tüp bebek kısmı ile ilgili yorum yapmam çok doğru olmaz sanırım yanlış yönlendirmek istemem ama kadın doğum doktor ve hemşireleri çok sıcak geldi bana hatta eşimde çok beğendi doktorumuzu ben gene rahat durmayıp genel bilen arkadaşlara sormak istedim:) hemşirelerde kibar ve ilgililer umarım sende memnun kalırsın belki yoğun bir ana denk gelmişsindir gene araştır ama başka yerlerde istersen ama memorial hastanesinin teknoloji konusunda çok iyi olduğunu biliyorum canım

gaydın 58 merhaba bende figen hanıma gıdıyorum hamile kaldım ama ılk ayda düşük yaşadım evlendıgımden berı 5 senedır kontrollerıme ona gıderım ınanılmaz yumusak sakın ınsanı gereksız telaslara sevketmeyen ve normal dogumdan yana olan bır dr çok memnunum gebelikede devam edıcem

Enny çok tşkler inş. en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın doğumunda dahil figen hn ile devam edersin
Kısmet olursa bende normal doğum çok istiyorum inş. aksi bir durum olmaz da normal olur herşey
Çok Saola.s.

teknoloji yönünden haklisin yani bende ona güveniyorumm..simdi arkadaslarim kendi hastanellerinden aile gibiler cok yakinlar deyince bende rahatsiz oldum niye bana ögle gelmedi diye..ama sicak olsalar ama basarisiz olsalar bunun bana faydasi olmasi tabiki teknolojisi daha önemli ama isterdim rahat ve kararli olum..ama ben ginede sansimi orda denemek istiyorum hatta bu dusuncelerimi onlarlada paylasicam ama mail aderesini bulamadim..allah evladini sana bagislasin darisi bizim basimiza

Canım tabikide onları yakın hissetmen çok önemli öylede olmalı sen sıkıntılarını tabikide dile getir ben şimdi tam sayfayı sana yazamıcam kk da yasak sayfa adı vermek ama memorial hastanesinin tr uzantılı genel web adresi var oraya gir sağ üst köşede Sizin İçin diye bir bölüm var orda İletişim kısmına tıkla genel merkez mail adresleri yer alıyor oraya hissettiklerini yaz canım emin ol dikkate alıcaklar bende ordanb bi kaç soru sordum hemen döndüler sanada cevap vericeklerdir
Canım güsel duaların için çok saol Allah en kısa zamanda çift çizgi görmeyi sanada nasip etsin büyülü bahçe olmanın keyfini sonuna kadar yaşatsın Mevlam
Allah yardımcınız olsun canım benim :1hug:

canim benim nekadar yardimci oldun anlatamam öpüyorum seni kocaman:1hug:cok guzel tarif etmisin hemen yazdim valla bakalim cvp gelicekmi..ben normal sayfasina giriyordum orda yoktu...dedigim gibi doktorlarin basarisindan suphem yok anladin sen beni...senin bebegim nekadarlik canim kac aylik oldu???

ben memorial da remzi aydın a gidiorum çok memnunum çok rahat insanı hiç sıkıntıya sokmuyor hastasıyla iletişimide çok sıcak

Canım işin görüldüyse çok sevindim en kısa zamanda döneceklerdir inş. daha sıcak olurlar sende daha rahat olursun :1rolleyes:
Benim bebişim bugün itibari ile 15+6 yani 4 aylık olucaz yarın itibariyle inş.
Yarında doktor muaynem var belki cinsiyetimiz belli olur henüz söylemedi doktorum 16. haftadan önce söylemek istemiyorlar yanılma payı var diye canım.
Allah en kısa zamanda sanada hafta saymayı nasip etsin canım..a.s.:1hug:

ben memorial da remzi aydın a gidiorum çok memnunum çok rahat insanı hiç sıkıntıya sokmuyor hastasıyla iletişimide çok sıcak

Bende bayağı araştırdım doktorları Remzi bey veya Figen hn da karar kılmıştım sonra Figen hn ağır bastı :) genel olarak memnun olmana sevindim canım sen özel sağlık sigortan ilemi geliyorsun?CADIARZU

Bende bayağı araştırdım doktorları Remzi bey veya Figen hn da karar kılmıştım sonra Figen hn ağır bastı :) genel olarak memnun olmana sevindim canım sen özel sağlık sigortan ilemi geliyorsun?CADIARZU

memorial de muayen fiyatları ve doğum fiyatları nedir acaba. bende çok yeniyim daha. özel sağlık sigortam da var ama doğum limitleri düşük biraz. normal yapmak istiyorum ama epidural normal olsun diyorum. kızımı normal doğurmuştum okmeydanı ssk da. çok sıkıntılı olmuştu düşünmek bile istemiyorum...

normal doğum sigortasız 5.500, sezeryan 7000 tl. tabi özel sigortan ne kadarını karşılıyorsa onu düş. ancak bu fiyat doktorun da o hastanede ise. dışardan doktor getireceksen üzerine biraz daha eklemen gerkiyor, onu görüşmen gerek. yerimseniben

slm arkadaşlar bende ilk doğumumda memorialde figen hanıma gitmiştim inanılmaz memnun kaldım şimdi 2. hamileyim 5 haftalık ve yine figen hanıma gidicem gece 12 de bile arasanız gelemese dahi mutlaka hastaneyi arayıp nöbetçi doktorları yönlendiriyor.doğum şeklini son ana kadar asla konuşmuyor ve normal doğum taraftarı. benim kızım makat gelişi olduğu için mecburen epidural sezaryan yaptım eşimde doğuma girdi çok rahhattı doğum sonrasında yine kattaki görevli hemşire arkadaşlarda çok güzel ilgilendiler size prenses muamelesi yapıyorlar ve kendinizi evinizde gibi hissediyorsunuz fiyatlar biraz yüksek ama sonuna kadar hakediyorlar.diğer hastaneler de doktorlar doğuma girmiyorlarmış diye bahsediyo arkadaşlar burda kesinlikle öyle bişey yok benim doğumuma hem figen hanım hem cihangir bey beraber girdiler çok rahat oldu süper yani herkese tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…