Tüp Bebek Merkezleri MEMORİAL HASTANESİ hakkında herşey

Merhaba,
Ben 2 defa tüp bebek denedim maalesef negatif,ve 2 kez operasyon geçirdim doktorun hatası yüzünden 1 defa olmam gereken opreasyonu 2 kez yaptılar,kesinlikle memorial hastanesini önermiyorum,asla ve asla

Arkadaşlar merhaba

bende ilk denememi 2009 senesinde memorialda yaptırdım hamile kaldım ikiz bebek bekliyordum ama malesef gebeliğin 23 haftasında suyu geldiği için bebeklerimi aldırmak zorunda kaldım sonrasında kendiliğinden gebelik oldu oda malesef düşükle sonuçlandı kinci tüp bebek denememide yine memorialda yaptırdım ama yumurta takibi yapılırken rahimde sıvı olduğu belirtildi normalde bu gebeliği önleyici bir durum tedaviye devam edildi sonuç itibariyle 2.denememde kimyasal gebelik yaşadım amacım kimseyi suçlamak değil mutlaka bir açıklamaları vardır ama yüzde bir olumsuzluk olsa bile bence tedaviye başlanmaması gerekirdi güvenim malesef sarsıldı maddi manevi yıkıntı sonuçta dediğim gibi kimseyi suçlamak değil amacım ama 3.denememi başka bir merkezde yapmayı düşünüyorum

Merhaba,
Ben 2 defa tüp bebek denedim maalesef negatif,ve 2 kez operasyon geçirdim doktorun hatası yüzünden 1 defa olmam gereken opreasyonu 2 kez yaptılar,kesinlikle memorial hastanesini önermiyorum,asla ve asla

geçmiş olsun en acı kısmıda doktorların işin içinden sıyrılıyor olması bi hatalarında vucut söyle tepki verdi böyle oldu hiçbir doktor benim hatamdı demiyor.bide elimize kagıt sıkıştırıyorlar imzala diye bişey olursa kabul etmiş oluyoruz hakkımızıda aramıyoruz denetleme yok bişey yok.sonra giden bizim paramız oluyor yıkılan yine bizim hayatlarımız oluyor iyi olan hastaneler degil bizleriz aslında o hastaneler bizim paralarımızla orada duruyor o doktorlar bizim paramızla maşlarını alıyorlar iyi olan bizleriz.

Back
X