Tüp Bebek Merkezleri MEMORİAL HASTANESİ hakkında herşey

Merhaba arkadaşlar çideri bende ilk kez bugün öğrendim.bugün tedavimin 5. Günü memorialda başladım tedavime.çider hakkında bilgisi olan arkadaşlarıma bir sorum var.tedavi başladıktan sonra çider üyesi olursak indirimlerden yine yararlanabiliyormuyuz??

arkadaşlar neden bahsediyoruzzz????? ben yabancı kaldım konuya nedir bu çider yardımcı olurmusunuz yada benide aydınlatırmısınız lütfennn:uhm::uhm:

Çocuk İstiyorum Dayanışma Derneği .. bu koonunun geçmiş sayfalarına baksydınız keşke yada googledan çider yazıp arattırsanız mesela .. daha geniş bilgiye ulaşırsınız bence ..

Merhaba arkadaşlar çideri bende ilk kez bugün öğrendim.bugün tedavimin 5. Günü memorialda başladım tedavime.çider hakkında bilgisi olan arkadaşlarıma bir sorum var.tedavi başladıktan sonra çider üyesi olursak indirimlerden yine yararlanabiliyormuyuz??

bence parayı ödemediyseniz memorialla konuşun , sonra çideri arayın , EFT yoluyla da ödeme yapabiliyorsunuz , hemen üye olup ve indirimlerden yararlanabiliyorsunuz diye biliyorum .
şansınız bol , Allah yardımcınız olsun ..

sl arkadaşlar ben adanada yaptım ilk tüp bebek denmemi souç pozitifti fakat bebegin kalp atışını göremedik dr kese düşmüş dedi. 2 denem için sema kahramanı düşünüyorum .yanlız bir kaç ay beklemek gerkiyormuş denemeler arasında.Allah kısmet ederse mart gibi bende tekrar tedaviye başlamayı düşünüyorum.Allah hepinize hayırlı evlatlar versin saglıkla inş

çidere tel açınca bilgileri alıp siz bile randevu almışsanız o bilgileri alıp hastaneye fakslıyorlar. üyelik ücretini kredi kartı bilgilerinden çekiyorlar 150 ytl...

başarılı bir tüp bebek uygulaması olması için anne adayının yumurta durumu ve geliştirilmesi, rahim kalınlığı ve sorun varsa geliştirilmesi, prolaktin süt hormonu vb. hamileliği engelleyici hormonların tespiti ve sorun varsa düzenlenmesi, baba adayının sprem tahlili ve çözüm yolları, ilaca başladıktan sonra annne adayının kanda hormonlarının takibi embriyoların incelenmesi ve daha bir çok uygulama başarılı hamileliğin her aşamasında sıkı bir çalışma takip ve başarı oranını yükseltici uygulamalar yapılmalı.

Arkadaslar
ben de haftaya memorialden randevu aldım Dr. Nur hanım müsaitmiş, tecrübelerinizi bekliyorum çünkü çok heyecanlıyım ön görüşme yapacağız, sonrası inşallah herrşey yolunda gider, ilk denemede hamile kalan var mı aranızda? benim 3 aşılama tutmadı , şimdi istanbula gitmeye karar verdik, hayırlısı, bana memorial'da neler yaşadığınızı ve aşamaları anlatırsanız çook sevinirim...

Arkadaslar
ben de haftaya memorialden randevu aldım Dr. Nur hanım müsaitmiş, tecrübelerinizi bekliyorum çünkü çok heyecanlıyım ön görüşme yapacağız, sonrası inşallah herrşey yolunda gider, ilk denemede hamile kalan var mı aranızda? benim 3 aşılama tutmadı , şimdi istanbula gitmeye karar verdik, hayırlısı, bana memorial'da neler yaşadığınızı ve aşamaları anlatırsanız çook sevinirim...

İster Nur hanım olsun ister diğerleri hepside çok iyi güler yüzlü ve ilgili doktorlar,

Ben 3 yıl önce normal yolla hamile kalmıştım ve memorial'da hamileliğimi takip ediyordum. doktorum kadındı ama ismini bile hatırlamak istemediğim için aklımdan silmişim. 9. haftaya kadar takip edildi. kalp atışını hiç duymadık ve kese hiç büyümedi. buna rağmen haftada 2-3 kez kontrole çağırdılar. her defasında alttan ultrasonla bakıldı. hiç doğru dürüst açıklama yapılmadan, muayene odasında bile 5 dk. fazla kalmadan çıktım. doktorum çok ilgisiz ve bence bilgisizdi.
her zaman çok sıra olur ve asla randevulara saatinde girilmez. insanlara para makinesi gözüyle bakılır.
benim kürtajdan sonra doktor mecburen yanıma geldiğinde uzaktan şöyle bir bakmış ve gitmişti.
hiç iyi anılarımın olmadığı ve bu nedenle hiç haz etmediğim hastane.
Ama öte yandan tüp bebek kısmı için pek çok iyi şey duydum ve kendi doktorum bile ekibin ii olduğunu söyledi. benim gittiğim departman normal kadın doğum departmanı idi.
Ekip tamamen değiştirdiği için olayı, kıyaslamamak gerek belki de.
Allah'tan sonuçta herşey. Hakkımızda hayırlısı :)

Arkadaşlar ben ön görüşmeyi Mustafa Acet ile yaptım. Bana önce laparoskopi dedi. Bu dr hakkında hiç bir bilgi bulamadım lütfen bilgisi olan yazabilir se çok sevinicem. Yada dr.mu değiştirmeliyim...

ben bir sey sormak istiyorum Anadolu yaksindakiler tedavi icin suadiye ya da atasehir tip merkezlerine de gidebiliyor mu yoksa sadece Okmeydanindaki hastenede mi tup bebek tedavisi yapiliyor? Bir de ayni doktorlar mi geliyor? Semra hanimi dusunuyorum bende

Arkadaşım sanırım anadolu yakasındakilerin takipleri orada yapılıyor ama transfer falan okmeydanında oluyor. çünkü merkezi okmeydanı ve doktorların hepsi hergün orada . Bende orada bir deneme yaptım ve hamile kaldım ama düşük yaşadığım için tekrar deneyeceğim mayıs gibi inş.

kızlar merhaba memorialde mustafa beyle görüştük bugun
cok sevdik elektriklerimiz tuttu
sonuclarımıza baktı %65 sansınız var dedi standart gruba giriyormusunuz biz
sorun erkekte oldugu için sansımız yüksekmiş. hiç bi sorun yok hemen başlayabiliriz dedi
ama biz bide alman hast ile görüşücez sonra karar veriz başlıcaz hayırlısıyla

bend ilk 6 sene önce tedavimi memorialde olmuştum. ikinciside inşallah orada olacak. okulların kapanmasını bekliyorum kızımın okul düzenini bozmak istemiyorum. bu hafta telefonla görüştüm. randevu almak için. gelmenize gerek yok dosyanızda ki bilgiler yeterli dediler. ilaçlarımı yazıp faxladılar. tedavi başladığında gelirsiniz dediler. geçen seferki doktorum melih beydi. oayrıldı hastaneden. bu seferki Güvenç beymiş. umarım iyi birisidir.

Memorial çok iyi bir hastane. mikroenjeksiyon yöntemini Türkiyeye getiren ve ilk uygulayan ekip Semra Kahraman ve ekibidir , çok başarılıdırlar bu konuda . ben sadece kişisel olarak dr.umdan memnun deildim , üstüne üstlük 2 olumsuz denemeyi de orada yaşayınca iyice soğudum. ama bu demek değil ki memorial tüp bebek konusunda başarısız bir hastane . öyle olsa eltim 3. yada 4. denmesinde ve eşimin başka bir akrabası ilk denmesinde hamile kalmazlardı ve Türkiyenin dört bir yanından ve yurt dışından ismini bilmediğimiz nice çift ... sadece dr. içime sinmedi çok , evet belki işini çok çok profesyonelce yapıyordu ama oldukça ilgisiz , soğuktu . bizler özel hastalarız , bu zorlu süreçte daha çok ilgiyi beklemekte haklıyız. ekip - yapılan işlemlerdeki titizlik , OPU öncesi ve sonrası , transfer öncesi ve sonrası hastaya sunulan dinlenme mekanları çok çok güzel tam anlamıyla profesyonelce , bu anlamda alman hastanesinden 1-0 önde demeliyim ;) yalnız transfer olduktan sonra dinlenme odanıza getirildiğinizde sedye değiştirme kısmı var , insanın kafası bulanabiliyor . hoş benim 3 denemem bahçecide / toplam - transfer alman hast.de oluyor / oldu , orada sedye değiştirme drumu felan yoktu , yine de tutmadı mesela :))

Merkez bahane , olumlu sonuç şahane :lepi:

iyi günler starimu lütfen beni bu konuda bilgilendirirmisin memorial deki dr un kimdi,bende orada tüp bebek tedavisi gördüm ve ilk denememde negatif sonucu aldık hala bunun çöküntüsünü yaşıyorum.eşim mikro tese olduğu için 4 ila 6 ay beklememiz gerekiyormuş bu zaman nasıl geçecek bilmiyorum.ikinci denememizide memorial de yaptırmayı düşünüyoruz ve oradaki dr lar hakkında araştırma yapıyorum senin bana vereceğin cvp çok önemli lütfen yardım et.

slm arkadaşım eşinin tesesini kim yaptı sperm bulunmuşmuydu bizde memoriali düşünüruzda bilgi verebilirmisin doktorunuzdan memunmusnuz

kızlar merhaba

çider üyesiyim bende. bu p.tesı günü memorialde semra hanım ile randevum var. randevumun ücretsiz olması ve indirimlerden yararlanmam için 150 ytl üyelik ödemek gerekiyormuş. doğrumudur

merhaba ben senin 2008 deki yazını okuyarak sana yazıyorum bende 7 yıldır bebek bekleyen lerdenim şimdi 3. denememi memorialde deneyeceğim senin sorunun neydi sakıncası yoksa senden bilgi almak istiyorum.benim yumurta kalitesi idi hiç gebelik olmadı
bana cevap yazarsan yine burdan mı takip etmeliyim şimdiden teşekkürler

bend ilk 6 sene önce tedavimi memorialde olmuştum. ikinciside inşallah orada olacak. okulların kapanmasını bekliyorum kızımın okul düzenini bozmak istemiyorum. bu hafta telefonla görüştüm. randevu almak için. gelmenize gerek yok dosyanızda ki bilgiler yeterli dediler. ilaçlarımı yazıp faxladılar. tedavi başladığında gelirsiniz dediler. geçen seferki doktorum melih beydi. oayrıldı hastaneden. bu seferki Güvenç beymiş. umarım iyi birisidir.

kayra merhaba beni hatırladın mı yanılmıyorsam temmuz annelerinde yazışıyorduk
nasılsın bende memorialde başlıcam yumurta kalitesi sorunu

Back
X