Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar neden bahsediyoruzzz????? ben yabancı kaldım konuya nedir bu çider yardımcı olurmusunuz yada benide aydınlatırmısınız lütfennn:uhm::uhm:
Merhaba arkadaşlar çideri bende ilk kez bugün öğrendim.bugün tedavimin 5. Günü memorialda başladım tedavime.çider hakkında bilgisi olan arkadaşlarıma bir sorum var.tedavi başladıktan sonra çider üyesi olursak indirimlerden yine yararlanabiliyormuyuz??
Arkadaslar
ben de haftaya memorialden randevu aldım Dr. Nur hanım müsaitmiş, tecrübelerinizi bekliyorum çünkü çok heyecanlıyım ön görüşme yapacağız, sonrası inşallah herrşey yolunda gider, ilk denemede hamile kalan var mı aranızda? benim 3 aşılama tutmadı , şimdi istanbula gitmeye karar verdik, hayırlısı, bana memorial'da neler yaşadığınızı ve aşamaları anlatırsanız çook sevinirim...
Memorial çok iyi bir hastane. mikroenjeksiyon yöntemini Türkiyeye getiren ve ilk uygulayan ekip Semra Kahraman ve ekibidir , çok başarılıdırlar bu konuda . ben sadece kişisel olarak dr.umdan memnun deildim , üstüne üstlük 2 olumsuz denemeyi de orada yaşayınca iyice soğudum. ama bu demek değil ki memorial tüp bebek konusunda başarısız bir hastane . öyle olsa eltim 3. yada 4. denmesinde ve eşimin başka bir akrabası ilk denmesinde hamile kalmazlardı ve Türkiyenin dört bir yanından ve yurt dışından ismini bilmediğimiz nice çift ... sadece dr. içime sinmedi çok , evet belki işini çok çok profesyonelce yapıyordu ama oldukça ilgisiz , soğuktu . bizler özel hastalarız , bu zorlu süreçte daha çok ilgiyi beklemekte haklıyız. ekip - yapılan işlemlerdeki titizlik , OPU öncesi ve sonrası , transfer öncesi ve sonrası hastaya sunulan dinlenme mekanları çok çok güzel tam anlamıyla profesyonelce , bu anlamda alman hastanesinden 1-0 önde demeliyimyalnız transfer olduktan sonra dinlenme odanıza getirildiğinizde sedye değiştirme kısmı var , insanın kafası bulanabiliyor . hoş benim 3 denemem bahçecide / toplam - transfer alman hast.de oluyor / oldu , orada sedye değiştirme drumu felan yoktu , yine de tutmadı mesela :))
Merkez bahane , olumlu sonuç şahane :lepi:
kızlar merhaba
çider üyesiyim bende. bu p.tesı günü memorialde semra hanım ile randevum var. randevumun ücretsiz olması ve indirimlerden yararlanmam için 150 ytl üyelik ödemek gerekiyormuş. doğrumudur
bend ilk 6 sene önce tedavimi memorialde olmuştum. ikinciside inşallah orada olacak. okulların kapanmasını bekliyorum kızımın okul düzenini bozmak istemiyorum. bu hafta telefonla görüştüm. randevu almak için. gelmenize gerek yok dosyanızda ki bilgiler yeterli dediler. ilaçlarımı yazıp faxladılar. tedavi başladığında gelirsiniz dediler. geçen seferki doktorum melih beydi. oayrıldı hastaneden. bu seferki Güvenç beymiş. umarım iyi birisidir.