canım ben memorial şişli de 2 tüp bebek denemem var. 2. de pozitif sonucumu aldım çok şükür. ilk denememde hiç memnun kalmadım. telefonla kimseye ulaşamıyorsun(tahlil sonuçlarını bildirmek resmen bir işkenceye dönmüştü). sana dönmüyorlar. hiç kendimi özel bir hastanede yaptırıyormuş g,bi hissetmemiştim. negatif sonuçtan sonra bahçeçiye gitme kararı aldık. negatif sonuçtan sonra memorial bizi görüşmeye çağırdı. gitmeyecektim ama ama eşim çok ısrar etti şikayetlerimi söyleyeceğim diye. gittik. orada tanıdık bir dr ile görüştük. neyse şikayetlerimizi dinlediler. ciddiye aldılar en azından. tanıdık dr dan dolayı ve beni, tahlillerimi, tedavi aşamalarımı biliyorlar diye 2. de ara vermeden orada yaptırdık. çok daha iyi geçti tedavi sürecimiz. strese girmedim en azından. daha rahattım. sen görüşmeye gittiğinde onlara karşı duyacağın güven ve rahatlık önemli. eğer o güven ve rqhatlık yoksa başka merkezle görüş. tedavide psikoloji , kendini raqhat ve güvende hissetmen çok önemli. inş pozitif sonuç alacağın bir tedavi olur canım.