• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

memorial hastanesinde tüp bebek deneyimi olanlar fikir ve yardim

:72: memorial hastanesnde tup bebek denemesi yapan arkadaslar yardm

canım ben memorial şişli de 2 tüp bebek denemem var. 2. de pozitif sonucumu aldım çok şükür. ilk denememde hiç memnun kalmadım. telefonla kimseye ulaşamıyorsun(tahlil sonuçlarını bildirmek resmen bir işkenceye dönmüştü). sana dönmüyorlar. hiç kendimi özel bir hastanede yaptırıyormuş g,bi hissetmemiştim. negatif sonuçtan sonra bahçeçiye gitme kararı aldık. negatif sonuçtan sonra memorial bizi görüşmeye çağırdı. gitmeyecektim ama ama eşim çok ısrar etti şikayetlerimi söyleyeceğim diye. gittik. orada tanıdık bir dr ile görüştük. neyse şikayetlerimizi dinlediler. ciddiye aldılar en azından. tanıdık dr dan dolayı ve beni, tahlillerimi, tedavi aşamalarımı biliyorlar diye 2. de ara vermeden orada yaptırdık. çok daha iyi geçti tedavi sürecimiz. strese girmedim en azından. daha rahattım. sen görüşmeye gittiğinde onlara karşı duyacağın güven ve rahatlık önemli. eğer o güven ve rqhatlık yoksa başka merkezle görüş. tedavide psikoloji , kendini raqhat ve güvende hissetmen çok önemli. inş pozitif sonuç alacağın bir tedavi olur canım.

canım merhaba,
ben ikinci denememi ataşehir memorial de yaptım ki çok yeni bayramda bazı sebeplerden dolayı tüp tedavisi bitirmek zorunda kaldık. tek yumurta gelişmişti ama o da istenilen seviyede değildi bunun üzerine doktorumuz eğer istersek bu yumurtayı aşılama ile değerlendirebileceğimizi belirtti. gerçi aşılamada yaptıramadık ama yine de hepsi bizimle çok ilgilendi. ama öncelikle git ve bir görüş aklına bizim dediğimize göre direk yaptırmak için gitme neyi nasıl yapıyorlar. çalışanların hastalara ilgisini gözlemle ne biliyim işte çevre araştırması yap bir nevi. Ataşehir deki şubeden bu konuda memnun kalacağını düşünüyorum ama tabi bu kişinin o anki ruh hali ve düşünce yapısına da bağlıdır.
şimdiden hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sizin için kolay bir süreç olur..

canım merhaba,
ben ikinci denememi ataşehir memorial de yaptım ki çok yeni bayramda bazı sebeplerden dolayı tüp tedavisi bitirmek zorunda kaldık. tek yumurta gelişmişti ama o da istenilen seviyede değildi bunun üzerine doktorumuz eğer istersek bu yumurtayı aşılama ile değerlendirebileceğimizi belirtti. gerçi aşılamada yaptıramadık ama yine de hepsi bizimle çok ilgilendi. ama öncelikle git ve bir görüş aklına bizim dediğimize göre direk yaptırmak için gitme neyi nasıl yapıyorlar. çalışanların hastalara ilgisini gözlemle ne biliyim işte çevre araştırması yap bir nevi. Ataşehir deki şubeden bu konuda memnun kalacağını düşünüyorum ama tabi bu kişinin o anki ruh hali ve düşünce yapısına da bağlıdır.
şimdiden hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sizin için kolay bir süreç olur..

Cnm bnm bu demem dördüncü olcak erkek ndenli olduğu için ona göre bi hastane arıyorum memoriali önerdiler bana ama başka hastanelerede açığım

canım ben memorial şişli de 2 tüp bebek denemem var. 2. de pozitif sonucumu aldım çok şükür. ilk denememde hiç memnun kalmadım. telefonla kimseye ulaşamıyorsun(tahlil sonuçlarını bildirmek resmen bir işkenceye dönmüştü). sana dönmüyorlar. hiç kendimi özel bir hastanede yaptırıyormuş g,bi hissetmemiştim. negatif sonuçtan sonra bahçeçiye gitme kararı aldık. negatif sonuçtan sonra memorial bizi görüşmeye çağırdı. gitmeyecektim ama ama eşim çok ısrar etti şikayetlerimi söyleyeceğim diye. gittik. orada tanıdık bir dr ile görüştük. neyse şikayetlerimizi dinlediler. ciddiye aldılar en azından. tanıdık dr dan dolayı ve beni, tahlillerimi, tedavi aşamalarımı biliyorlar diye 2. de ara vermeden orada yaptırdık. çok daha iyi geçti tedavi sürecimiz. strese girmedim en azından. daha rahattım. sen görüşmeye gittiğinde onlara karşı duyacağın güven ve rahatlık önemli. eğer o güven ve rqhatlık yoksa başka merkezle görüş. tedavide psikoloji , kendini raqhat ve güvende hissetmen çok önemli. inş pozitif sonuç alacağın bir tedavi olur canım.

Şişli memorialde dr kimdi aynı zamanda ürolog ve piskolog ilgileniyomu hastalarla

Şişli memorialde dr kimdi aynı zamanda ürolog ve piskolog ilgileniyomu hastalarla

nur hanımla başladık ama doğum iznine ayrıldı. zaten hep aymı doktoru bulamıyorsun. başka dktorlar kontrol muayeni yapabiliyorlar sıklıkla. ama transferimi semra hoca yapmıştı. ürolog problemi olmadığı için bişey diyemeyeceğim. psikolog da ilgilenmedi. belki talep üzerinedir. yada onların ihtiyaç görmesiyle ilgili olabilir.

Canım şimdiden hayırlı olsun inşallah tedavin. Arkadaşım şişli memorial Aynur Erşahin hanımda tedavi gördü. Onlarda sorun erkek infertilitesiydi. İlk denemesinde positifle sonuçlandı, sonra bir arkadaşına önerdi onlarında şimdi ikiz kızları var. Yani doktordan ve hastaneden memnundu. Ben de Bahçeci Umut ve Şişli Memorial arasında kararsız kalmıştım, sonunda evime yakın diye Umut Tüp bebek merkezine karar verdik. Bizim ikinci denememizde dondurulmuş embriyo transferimiz tuttu. 28 haftalık hamileyim şimdi. Bence çok fazla kafanı karıştırma istanbulda Memorial Şişli Semra hanımın ekibi ve Bahçeci grup bu konuda en iyiler. Tüm hastaneler ve klinikler o kadar yogun çalışıyor ki. İşin içine girince anlıyorsun. Ben bu kadar tup bebek tedavisi gören insan olacağını tahmin etmiyordum. Bu yogunluktan dolayı ister istemez çok fazla özel hastaneden beklediğin ilgiyi göremiyebiliyorsun bazen. Ama çok fazla bu tarz detaylara takılma, önemli olan hastanenin ve doktorun donanımı. Biz başından beri doktorumuza guvendik. İlk olumsuz sonucumuzda bile asla doktorumuzdan vazgeçmeyi düşünmedik.. Sonunda yuzumuz güldü, dilerim en kısa zamanda tum isteyenlerin kucaklarını doldurur Allahım. Bu arada istenilen tahlilleri devlet hastanelerinin kadın dogumcusuna gidip rica ederek yaptırtabilirsin. Tup bebek tedavisi gordugunden bahsedince anlayışla yaklaşıyorlar. Çunku memorial tahliller konusunda biraz pahalı diye biliyorum. Genetik testler istenirsede zeynep kamil genetik biriminden randevu alarak yaptırtabilirsin. Ozelde 2000 lira istenen testi ücretsiz yaptırtmıştık biz. Maddi manevi zor bir süreç ama sakın umutsuzluğa kapılma, inşallah başarıyla sonuçlanır tedavin...

Back
X