Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Ben geçen sene hsg yi boluda özel bir hastanede 130 tl ye çektirmiştim. Histeroskopiyi ise 150 civarına yaptırmıştım.

Histeroskopi film değildir. Vajinadan kamerayla detaylı bakma işlemi. HSG çektireceksin sanırım. Bence imkanın varsa bulunduğun şehirde çektir. Memorial bu konularda baya pahalı. Merak ettim niye film çektiriyorsun? Tüp bebeğe başlamaya karar vermişsin sanırım niye hsg düşündünüz? İlk önce gidip memorialde doktorunla konuş bence filme ihtiyaç duyulmayabilir. Bu arada iyi bir merkez tercih etmişsin. Benim doktorum Güvenç beydi çok tatlı bir insan ve ilgili. Bol şans.

ben 3 kere tüp bebek yaptırdım 2.de hamileydim gelişimi olmadı kürtaj oldum tedaviler öncesi 2 yıl kadar önce usg çektirmiştim temizdi ama araya tedaviler ve kürtaj girince başka bir problem varmı diğe çektirmek istiyorum çünkü kürtajdan sonra yapışıklık olabiliyormuş bende başka sorunlarda 4.tüp bebeği memorialde düşünmemin sebebide daha ayrıntılı incelemeleri
bulunduğum yer istanbula çok çok uzak20 saat kadar burda bildiğim kadarıyle histereskopi çekilmiyor histereskopi film değil biliyorumda o anda öyle yazmışım işte
bende güvenç beyi düşünüyorum daha önce telefonda görüştük ekimde başlamayı düşünüyorum ama bu ay yapılacak şeyler var mı diğe ön kontrol için gideceğiz inşallah
hepimiz kavuşuruz inşallah bebeklerimize

Sorun değil canım. İnşaallah emeklerimizi karşılığını alırız hepimiz. Yinede güvenç beye danış hsg için tüp bebek tedavisinde gerek görüleceğini düşünmüyorum.

11. gün değerim 11 çıktı ne yazıkki :((. Doktor pazartesi tekrarla dedi ama umudum yok hiç. Kısmet değilmiş bebeğimize kavuşmamız :(.

:gitme:BEBEK İSTİYORUZ nerdesin desteğe ihtiyacım var...bu gün doktora gittim bebeğin karnında kistik kitle var dedi ve çapaya sevk etti...doğru düzgün bişey de anlatmadı sorularınızın yanıtı çapada dedi...
bu konuda bilgisi olan varmı,varsa bana bişeyler söyleyin lütfen ne yapıcam ne hissedicem şaşırdım...ikili test normal çıkmıştı şimdi niye böyle bişey oldu ki...kromozomal bişey olabilirmiş ve gebeliği sonlandırmak gerekebilirmiş...:gitme:

:gitme:BEBEK İSTİYORUZ nerdesin desteğe ihtiyacım var...bu gün doktora gittim bebeğin karnında kistik kitle var dedi ve çapaya sevk etti...doğru düzgün bişey de anlatmadı sorularınızın yanıtı çapada dedi...
bu konuda bilgisi olan varmı,varsa bana bişeyler söyleyin lütfen ne yapıcam ne hissedicem şaşırdım...ikili test normal çıkmıştı şimdi niye böyle bişey oldu ki...kromozomal bişey olabilirmiş ve gebeliği sonlandırmak gerekebilirmiş...:gitme:

Canım dur üzülme.Aynı şeyi akadaşıma söylediler kı<z günlerce boşuna kahroldu.Riskli gebelik uzmanına gitti.Çapanın profösörü sanırım ama muaynaneye gitti..Hiç bişey yokmuş..Doktorun adını hatırlayamadım şimdi..Google da riskli gebelik uzmanı yaz çıkıyo..

11. gün değerim 11 çıktı ne yazıkki :((. Doktor pazartesi tekrarla dedi ama umudum yok hiç. Kısmet değilmiş bebeğimize kavuşmamız :(.

değerin düşük ama bazen belli olmuyor sonra yükseliyor biliyorsun burda arada böyle düşük çıkıp sonra yükselenleri okumuştum inşallah senin değerinde yükselir canım

benim bu konuda bilgim yok istanbuldan çok uzağım ama dualarım seninle ve bebeğinle canım inşallah gidersiniz dr a ve problem çıkmaz ve sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın

EYLÜL08 iyi dileklerin için teşekkür ederim,duaların için allah razı olsun...
GÖZDEMMM inşallah arkadaşın gibi biz de seviniriz doktora gidince....kimseye söylemedim sadece size anlattım sanki söylemesem gerçekleşmicek gibi bu gün arayan herkese herşey yolunda dedim ama içim içimi yiyo...bu güne kadar hamileliğimin farkında değildim bu gün sakat olma ihtimalini duyunca bi bebeğim olduğunu ve canımdan kıymetli olduğunu anladım...herkesten dua bekliyorum....

Moralini bozma değerinin yükselme ihtimali olabilceğinide unutma. Umudu bırakma
Hayırlısıyla güzel haber alırsın inşallah

İnşallah herşey yolundadır canım iyi olmasını Allahtan diliyorum. Riskli gebelikler uzmanı Prof Dr Rıza Madazlı, Prof Dr Hayri Ermiş topiclerde isimlerini okudum istersen topicleri incele Çapadamı başka yerdemi bilmiyorum

efsa34, inşallah bebeğinin hiç bi şeyi yoktur, her şey yolundadır ve sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir inşallah... Rabbim yardımcın olsun...

DAGLAR amin canım,ilgin için çok teşekkür ederim...
BAHARNAZ sağol canım...rıza madazlı cerrahpaşadaymış,çapada alkan yıldırım ve recep has varmış...recep beyi çok tavsiye ediyolar ama hastaneyi bırakıp muaynehaneye geçmiş...eğer çapadan randevu almakta zorlanırsak ki biraz zor uzun süre sonraya veriyolar o zaman gidicez muaynehanesinde görüşücez...bu belirsizlik çok zor...dün resmen kestirip attı doktor ne ilaçlarına devam et dedi ne de durumla ilgili bi yorum yaptı...kafayı yicem hala kabullenemedim yanlış gördü hiçbişey çıkmıcak diyorum beynim yok sayma mekanizmasını devreye soktu resmen...

BAHARNAZ sağol canım...rıza madazlı cerrahpaşadaymış,çapada alkan yıldırım ve recep has varmış...recep beyi çok tavsiye ediyolar ama hastaneyi bırakıp muaynehaneye geçmiş...eğer çapadan randevu almakta zorlanırsak ki biraz zor uzun süre sonraya veriyolar o zaman gidicez muaynehanesinde görüşücez...bu belirsizlik çok zor...dün resmen kestirip attı doktor ne ilaçlarına devam et dedi ne de durumla ilgili bi yorum yaptı...kafayı yicem hala kabullenemedim yanlış gördü hiçbişey çıkmıcak diyorum beynim yok sayma mekanizmasını devreye soktu resmen...

Canım sen yazınca hatırladım...Alkan beye gitmişti arkadaşım.İnşallah hayırlı haberler alırsın..............

bu gün çapayı aradım randevu almak için ve sıkı durun tam 1 ay sonraya 8 ekime verdiler...üstelik problemin ne olduğunu da söyledim...onlar için o kadar basit bi durum ki senin ne hissettiğin önemli değil...profesörlerin muaynehanelerini aradım 2. düzey ultrasonla bakıcaklarmış ve ücretleri 400 liradan başlıyo...

Canım ya hastane ne kadar geç tarihe randevu vermiş aslında profun muayenesindeki ücretle hastanedeki ödediğin ücret çok farklı olmasa gerek hastanede de çok alıyorlar o yüzden özeline gitmen daha mantıklı gibi
Rabbim inşallah yüzünü güldürür ne olacağı belli olmaz sen umud et yine canım.

bu gün çapayı aradım randevu almak için ve sıkı durun tam 1 ay sonraya 8 ekime verdiler...üstelik problemin ne olduğunu da söyledim...onlar için o kadar basit bi durum ki senin ne hissettiğin önemli değil...profesörlerin muaynehanelerini aradım 2. düzey ultrasonla bakıcaklarmış ve ücretleri 400 liradan başlıyo...

Ayy canım yazmışsın muayehanelerindeki fiyatı gözümden kaçmış canım hastanede de 250 filan galiba
bu ultrason cihazlarının 1. düzey olanları nerde var acaba oraya gitsen canım

eşimin iş yerindeki şefi başhekim sekreterini tanıyomuş sağolsun arayıp görüşmüş çarşamba bi gelsinler yardımcı olmaya çalışırım demiş...öbür gün gidicez bakalım ne olucak...dualarınıza ihtiyacım var...çapada ssklılar için de ücretler böyle yüksek mi gerçekten...ben bilmiyodum hazırlıklı gidelim

Back
X