Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

efsa gec kalmisim...gecmis olsun..insallah hersey yolundadir..
bu bebisler cok nazli cok kiymetli..gebelik elde etmek,gebeligi devam ettirmek,bebegi buyutmek hep hep endise,emek sabir..
benimde 2 li tarama yuksek riskli cikmisti..amniyosentez yapildi sorun cikmamisti...hayirlisini dile..insallah sorun yoktur insallah..

çapada muayne olmadık sadece bi uzman doktor vardı profesörler kongreye gitmişler 1 ekimde gelceklermiş bizde o gün gidicez saat birde randevu ayarladılar...bu arada başka kadın doğum uzmanlarına muayne oldum bişey görmediler biraz rahatladım açıkçası,gittiğim doktorlar cinsiyetini de söylediler kızmış yani kist var diyen doktor erkek demişti yani cinsiyetini bile yanlış görmüş belki kitliyide yanlış görmüştür...

çapada muayne olmadık sadece bi uzman doktor vardı profesörler kongreye gitmişler 1 ekimde gelceklermiş bizde o gün gidicez saat birde randevu ayarladılar...bu arada başka kadın doğum uzmanlarına muayne oldum bişey görmediler biraz rahatladım açıkçası,gittiğim doktorlar cinsiyetini de söylediler kızmış yani kist var diyen doktor erkek demişti yani cinsiyetini bile yanlış görmüş belki kitliyide yanlış görmüştür...

Çok şükür canım sen içini ferah tut. İnşallah herşey yolunda gidicek ve sağlıkla kızını kucağına alırsın canım. :nazar::1hug:

merabalar .3. tüp bebek denemesi için memoriali düşünüyoruz.randevu aldım semra hanımdan.ücreti biraz fazla geldi .tüp bebek tedavisinde düşülüyormu bu ilk muayene

Benim drum Nur hndı ilk muayenede 215 ödedik düşülmedi canım. ama sonra tedaviye kadar 1 kez daha ara muayene etmişti ücret ödemedik.

kızlar olumsuz sonuç aldıktan sonra hastaneden arayıp görüşme için çağrıldınız Mı?

Ben Düzce de oturuyorum. Olumsuz sonuç aldıktan sonra doktorum aradı ve baya konuştuk. Moral vermeye çalıştı, ne yapmayı planladığımızı sordu, nelerden dolayı olumsuz olabileceğini anlattı. Düzce de oturduğum için çağırılmadım.

merabalar .3. tüp bebek denemesi için memoriali düşünüyoruz.randevu aldım semra hanımdan.ücreti biraz fazla geldi .tüp bebek tedavisinde düşülüyormu bu ilk muayene

Düşülmüyor. Yalnız imkanın varsa rapor çıkart. Biz rapor çıkarttık. 1450 eura hastaneye ödedik 250 tl de ilaçlarımız tuttu. Yalnız biz ilk görüşmeyede para ödememiştik, ilk görüşmede tarih belirlemiştik.

efsa bebisinide kendinide uzme insallah birsey cikmiycak...sana bu sorunu soyleyen Seval hnm mi?

evet canım seval hanım söyledi...bu hafta medipole gittim leyla hanıma ya meğer ne kadar samimi konuşkan doktorlar varmış seval insana hiçbişey söylemiyo uyuz uyuz bakıyo,o gün bizi öyle bi yolladı ki ne ilaçlarına devam et dedi nede bi açıklama yaptı resmen bebek artık yokmuş gibi davrandı...o kadar moralimi bozdu ki anlatamam ya bide eşim ne gözle gördüyse toz kondurmuyo bi daha oraya asla gitmem diyorum olmaz öyle şey doğuma kadar ordayız diyo...donmuşlarım olmasa bi daha asla gitmem...leyla hanım o kadar rahatlattıki beni anlatamam...soru sormadan herşeyi anlattı benim aklıma gelmicek şeyleri bile atlamıyo...kaç kere gittik sevale çocuğun ağarlığını bile söylemedi...leyla hanım boyunu ağarlığını kafa çapını doğumla ilgili neler yapabileceğimizi herşeyi söyledi...kararımı verdim bi sorun olmazda çapa takipleri biz yapıcaz demezse leyla hanımla devam edicem...

Ben Düzce de oturuyorum. Olumsuz sonuç aldıktan sonra doktorum aradı ve baya konuştuk. Moral vermeye çalıştı, ne yapmayı planladığımızı sordu, nelerden dolayı olumsuz olabileceğini anlattı. Düzce de oturduğum için çağırılmadım.

Anladım saol canım demekki yinede ilgili davranmışlar.
İnşallah sonraki tedavinde bebişine kavuşursun canım.

Kızlar selam
Nasılsınız? ne zamandır uğrayamadım ama okuyabildiğim kadarı ile okudum yazılanları..
Efsa nasılsın? bebişte bir problem yoktur umarım, sağlıkla alalım kucağımıza inşallah.. ne kadar oldu?
Mehtaperkan, umarım en doğru zamanda sağlıkla bebişine kavuşursun.. biliyorum zor, ama sabır ve zaman en büyük ilaç oluyor..kendine iyi bak
şu an tedavide olan var mı kızlar?
buarada sonuçtan sonra hastane ilgilenmedi pek benimle, ben bir kaç jkez arayıp birşeyler sordum, olumlu ya da olumsuz sonuç alınca sonradan sizi aradılar mı?

kızlar merhaba ben birşey sormak istiyorum memorialade ofis histereskopinin fiyatı nedir bilen var mı acaba histereskopi çektirmem gerek eğer çok pahalıysa başka bir yerde çektireyim diyorum yaşadığım ilde çekilmiyor yakın başka bir ile giderim diyorum eğer çok çok pahalı değilse gelmişken memorialde çektireyim bilgisi olan var mı

kızlar merhaba ben birşey sormak istiyorum memorialade ofis histereskopinin fiyatı nedir bilen var mı acaba histereskopi çektirmem gerek eğer çok pahalıysa başka bir yerde çektireyim diyorum yaşadığım ilde çekilmiyor yakın başka bir ile giderim diyorum eğer çok çok pahalı değilse gelmişken memorialde çektireyim bilgisi olan var mı

Merhaba canım. Ben yeni çektirdim ofis histeroskopi memorialda. Fiyatı 950 TL. Doktorum Nur hanımdı. Tavsiye ederim. Ekim ayında başlamayı düşünüyoryz biz kısmetse. Bizim 4. deneme. Belki karşılaşırız.

mrhba arkadaşlar uzun süredir takip edemiyodum burayı gördümki iyi haberler var bebeği olanları canı gönülden kutluyorum allah tamamına sağlıkla erdirir inşallah olmayanlarada benim gibi allah sabır versin,tez zamanda hayırlı ve sağlıklı bir bebiş versin diyebilirim başka ne denirki bilmiyorum:((((diğer denemelerde yada dondurulumuş embriyolarla inşallah

Kızlar selam
Nasılsınız? ne zamandır uğrayamadım ama okuyabildiğim kadarı ile okudum yazılanları..
Efsa nasılsın? bebişte bir problem yoktur umarım, sağlıkla alalım kucağımıza inşallah.. ne kadar oldu?
Mehtaperkan, umarım en doğru zamanda sağlıkla bebişine kavuşursun.. biliyorum zor, ama sabır ve zaman en büyük ilaç oluyor..kendine iyi bak
şu an tedavide olan var mı kızlar?
buarada sonuçtan sonra hastane ilgilenmedi pek benimle, ben bir kaç jkez arayıp birşeyler sordum, olumlu ya da olumsuz sonuç alınca sonradan sizi aradılar mı?

canım sonradan olumsuz sonuç alan arkadaşladan bazıları aranmış ilgilenilmiş dr bilgiler vermiş görüşme için çağırmışlar diğer topiclerden okuduğumu aktarayım sana.

benim gebeliğimde boş gebelik çıktı arkadaşlar...
rabbim sabır versin çok zormuş...
oldu zannettik ne hayaller kurduk ama hepsi boşunaymış...:a015::a015:

Back
X