Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

benim gebeliğimde boş gebelik çıktı arkadaşlar...
rabbim sabır versin çok zormuş...
oldu zannettik ne hayaller kurduk ama hepsi boşunaymış...:a015::a015:

Canım toparlan yapma böyle kısmet işi herşey Allahın takdiri kimimizin başına ne zaman ne geliceği hiç belli değil.
İnşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun canım.

evet canım seval hanım söyledi...bu hafta medipole gittim leyla hanıma ya meğer ne kadar samimi konuşkan doktorlar varmış seval insana hiçbişey söylemiyo uyuz uyuz bakıyo,o gün bizi öyle bi yolladı ki ne ilaçlarına devam et dedi nede bi açıklama yaptı resmen bebek artık yokmuş gibi davrandı...o kadar moralimi bozdu ki anlatamam ya bide eşim ne gözle gördüyse toz kondurmuyo bi daha oraya asla gitmem diyorum olmaz öyle şey doğuma kadar ordayız diyo...donmuşlarım olmasa bi daha asla gitmem...leyla hanım o kadar rahatlattıki beni anlatamam...soru sormadan herşeyi anlattı benim aklıma gelmicek şeyleri bile atlamıyo...kaç kere gittik sevale çocuğun ağarlığını bile söylemedi...leyla hanım boyunu ağarlığını kafa çapını doğumla ilgili neler yapabileceğimizi herşeyi söyledi...kararımı verdim bi sorun olmazda çapa takipleri biz yapıcaz demezse leyla hanımla devam edicem...
tahmin etmistim...bence soylediklerine inanip kendini bosuna uzme...daha once bahsetmistim ben o merkezde cok yiprandim tovbe ettim...dondurulmuslarini alabilrsin sonra..bencede orda devam etme..insallah bebisinde bi sorun cikmiycak.saglikla kucagina gelcek..uzme bebisi...
benim gebeliğimde boş gebelik çıktı arkadaşlar...
rabbim sabır versin çok zormuş...
oldu zannettik ne hayaller kurduk ama hepsi boşunaymış...:a015::a015:

canim bol sabir diliyorum..cok zor cokk..ben 9 ay hayalini kurmaktan korkmustum..zor elde edilen gebelikler...cok sabir gerek...hayirlisi..Allahim bidaha ayni seyleri yasatmasin..insallah kendiliginden gelir bebisin..tedavi sonrasi gebe kalan oluyor..

Bugün kalp atışlarını hem gördük hem duyduk Allahıma şükürler olsun.
Rabbim isteyen herkesin kucağını boş koymasın sevinçlerini çoğaltsın.

mavi0 çok geçmiş olsun...üzme kendini,hakkımızda hayırlısı neyse rabbim onu verir...
BAHARNAZ çok sevindim canım...inşallah sağlıkla kucağına alırsın mucizeni...
BEBEK_İSTİYORUZ teşekkür ederim rahatlatıyosun beni...onu bidaha görmeye tahammülüm yok zaten...televizyonda görünce bile dayanamıyorum...oğluşunu öp benim için...:emir_bebek:kaydirigubbakcemile3

Merhaba canım. Ben yeni çektirdim ofis histeroskopi memorialda. Fiyatı 950 TL. Doktorum Nur hanımdı. Tavsiye ederim. Ekim ayında başlamayı düşünüyoryz biz kısmetse. Bizim 4. deneme. Belki karşılaşırız.

dağlar teşekkür ederim cevabın için 950 bayağı pahalıymış başka hastanelerde sordun mu daha uyguna çeken yer var mıydı
benimde 4. deneme olacak daha öncekileri trabzonda yaptırmıştım 4. ye memoriale geleceğiz ben aradığımda tesadüf müstecep bey vardı iki seferde onunla konuştum ilgiliydi daha önce güvenç beylede konuşmuştum gelince bakalım hangisi olur dr um zaten hangisi vrasa o gün o bakıyormuş
bu ay histereskopiyi çektirim ekimde başlayacağız bizde 15 inden sonra başlarız sanırım belki karşılaşırız kimbilir

efsa saol canım İnşallah sende sağlıkla bebişini kucağına alırsın canım.

eylül tedavin hayırlı olsun. benim drumda Nur hndı tavsiye ederim.

[eylül08 evet 950 pahalı. ben Samsunda uygun bi yer bulamadım. tıp fakültesinde çekiliyormuş ama orda da sıra olayı falan var. tedavi olacağım merkezde yaptırırsam daha iyi olur diye düşündüm. histeroskopi adetin 11. günü çekiliyor canım bu arada. ona dikkat et. bana öyle söylediler.
baharnaz tebrik ederim, Rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin. Darısı başımıza. ben nur hanımla hale hanım arasında kararsız kaldım. başta hale hanımı istiyordum ama ben gittiğimde izindeymiş nur hanıma muayene oldum, sonra gittiğimde de histeroskopiyi ona oldum. tedaviye başlayınca değiştirsemmi bilmiyorum. hale hanımın çok deneyimli olduğunu duydum. ama tanışmadım kendisiyle. memorialda yumurta toplama ve transferi o gün hangi doktor görevliyse o mu yapıyor canım? nasıl oluyor? sen kıimi tavsiye edersin? bi de sizde problem neydi canım?

DAĞLAR merhaba benim kanda pıhtılaşma problemim var 3. ye başlamadan önce genetik testler yaptırdık o zaman öğrendik kan sulandırıcı kullandım 3. de ama sanırım dozu az gelmiş 2. de hamile idim ama kalp atışı durdu kürtaj oldum öncedende doğal gebelik sonucu düşüğüm var ayrıca son4 ayda 2 kere fsh ım yüksek çıktı yumurtalarım azalıyor galiba b12 ferritin demir eksikliği var hipotirodim var arada prolactinim yükseliyor hepsine ilaç kullanıyorum
bende forumda birçok kişiden okudum belli bir dr un oluyormuş ama gittiğin zaman kim varsa o gün muayaneyi o yapıyormuş ama opu ve transferi kendi drun yapıyormuş heralde ama semra hanım bütün hastaları değerlendiriyormuş bir arkadaşım şimdi orda tedavide o da aynısını diyor her gidilince kanda veriliyormuş bakalım hayırlısı artık
bende histereskopi için başka şehirlere gitmeyi göze alamadım memoriale karar vermiştim benim yaşadığım ilçe küçük ama kadın doğumcumuz var ben sağlıkçıyım zaten bugün ona gideceğimi söyledim film için o da ben çekerim dedi şaşırdım hastaneye histereskopi için cihaz alınmış bir malzemesi yokmuş gelince çekeriz dedi ben acele çektirmem gerektiğini söyleyince benim için başka bir yerden o malzemeyi istetti sonra aynısından onlara veririz dedi pazartesi 9. günüm o gün çekilecek bende şaşkınım hiç beklemiyordum hem maddi olarak iyi geldi ama en çokda türkiyenin bir ucundan istanbula film için gelmekten kurtuldum
kul sıkışmayınca hızır yetişmiyormuş

DAĞLAR merhaba benim kanda pıhtılaşma problemim var 3. ye başlamadan önce genetik testler yaptırdık o zaman öğrendik kan sulandırıcı kullandım 3. de ama sanırım dozu az gelmiş 2. de hamile idim ama kalp atışı durdu kürtaj oldum öncedende doğal gebelik sonucu düşüğüm var ayrıca son4 ayda 2 kere fsh ım yüksek çıktı yumurtalarım azalıyor galiba b12 ferritin demir eksikliği var hipotirodim var arada prolactinim yükseliyor hepsine ilaç kullanıyorum
bende forumda birçok kişiden okudum belli bir dr un oluyormuş ama gittiğin zaman kim varsa o gün muayaneyi o yapıyormuş ama opu ve transferi kendi drun yapıyormuş heralde ama semra hanım bütün hastaları değerlendiriyormuş bir arkadaşım şimdi orda tedavide o da aynısını diyor her gidilince kanda veriliyormuş bakalım hayırlısı artık
bende histereskopi için başka şehirlere gitmeyi göze alamadım memoriale karar vermiştim benim yaşadığım ilçe küçük ama kadın doğumcumuz var ben sağlıkçıyım zaten bugün ona gideceğimi söyledim film için o da ben çekerim dedi şaşırdım hastaneye histereskopi için cihaz alınmış bir malzemesi yokmuş gelince çekeriz dedi ben acele çektirmem gerektiğini söyleyince benim için başka bir yerden o malzemeyi istetti sonra aynısından onlara veririz dedi pazartesi 9. günüm o gün çekilecek bende şaşkınım hiç beklemiyordum hem maddi olarak iyi geldi ama en çokda türkiyenin bir ucundan istanbula film için gelmekten kurtuldum
kul sıkışmayınca hızır yetişmiyormuş

Canım inşallah Memorial bize uğurlu gelir ve ikimizde 4. denememizde bebeklerimize kavuşuruz. Kan pıhtılaşması bende de var. 2. ve 3. tedavide hergün iğne kullandım. Benim sadece 3. tedavide kimyasal gebelik oldu. Onun dışında hiç hamilelik olmadı. Bizim sorun spermlerde maaalesef. İyi kalitede embriyolar konuluyor ama hamilelik olmuyor. Doktorda bu sorunu spermlere bağladı. Hakkımızda hayırlısı bakalım. Birbirimize dua edelim. Allaha emanet ol...

Selam dağlar saol canım. İnşallah sağlıkla sonunu getiririz.

Benim drum Nur hndı ramazan ayı olması nedeniyle çok kalabalık olmadığından sadece 1 kez muayenemi başka bir dr yapmıştı. OPU işlemimi Güvenç bey yaptı ( o günü o nöbetçiydi) transferde kim nöbetçiydi bilmiyorum ama ben Nur hnmı istedim Şimdilik muayenelerimede Nur hnma gidiyorum
Bizde sorun eşim kaynaklı Sperm yapısı, sayısı, hareketi problemliydi
IMSI uygulandı. Tabiki dr seçimi sana kalmış ben memnundum ama. Pozitif elektirk almak benim için önemliydi ve çok Şükür Nur hndan da o elektriği aldım.
Allahıma şükürler olsun pozitif sonucu gördük.

Eylül ve dağlar sizlerde en kısa zamanda Allahın izniyle tedavilerinizden güzel sonuçlar alırsınız.

DAĞLAR inşallah uğurlu gelir 4.tedavilerimiz herşey bebeklerimiz içinallah hayırlısıyla nasip eder inşallah
BAHARNAZ canım teşekkür ederim inşallah senin gibi bizde o pozitf sonucu görürüz bebeğini inşallah sağlıkla kucağına aldığın günleride görürsün ben dr olarak tam emin değilimde aradığımda bir seferinde güvenç bey ordaydı iki seferde müstecep bey onlarla konuşmuştum ama bayan olmasını bende isterim erkek dr larada alıştık artık da bayan olması tabi daha rahat olur ben bugüne kadar hiç bayan kdın doğumcuyla görüşmedim muayene olmadım hiç rastlamadı
inşallah hepimiz için herşey güzel olur

merhaba kızlar cuma gününe randevu aldım gidip ön görüşme yapacağız muayaenede olurum heralde ayrıca eşimin sperm tahlilini yaptırırız 10 gün sonrada tedaviye başlarız inşallah
histereskopi çektirdim sonuç güzel çıktı randevumu daha önce telefonda 3 kere müsteçep beyle konuştuğum için ona aldım ama semra hocaylanda görüşmek için randevu aldım
allahım inşallah herşey yolunda gider ve güzel bir şekilde başlarız tedaviye
4. denememizde bebeğimize hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kavuşuruz inşallah
allah hepimize o güzel günleri nasip eder inşallah

kızlar çok mutluyum...dün çapaya gittim ve bebeğimin karnında kist falan yokmuş...herşey yolundaymış ve korkulacak bişey bulamadılar...gelişimi,büyümesi olması gerektiği gibiymiş...

kızlar çok mutluyum...dün çapaya gittim ve bebeğimin karnında kist falan yokmuş...herşey yolundaymış ve korkulacak bişey bulamadılar...gelişimi,büyümesi olması gerektiği gibiymiş...

Gözün aydın canım. İnşallah bir daha böyle bir stres yaşamazsın. Ben de Memorialda 4. tedavime başladım. Bana çok dua et canım. Kal sağlıcakla....

Gözünaydın çok sevindim canım. Allaha şükürler olsun. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah

slm kızlar..benim bugün tedavimin 10 .günü..bugün çatlatma iğnemi vurcam..salı günüde yumurtalarım toplanıyor..yolun yarısına geldik gibi..benim doktorum aynur hanım..tatlı bir hanım...allah isteyen herkeze nasip eder inşallah...

Back
X