Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

slm kızlar..benim bugün tedavimin 10 .günü..bugün çatlatma iğnemi vurcam..salı günüde yumurtalarım toplanıyor..yolun yarısına geldik gibi..benim doktorum aynur hanım..tatlı bir hanım...allah isteyen herkeze nasip eder inşallah...

İnşallah güzel haberler alırsın bizimle paylaşırsın canım. Pozitif ol , rahat ol, dua et. karamsarlık ve panikten hep uzak dur

baharnaz dağlar ikinize de teşekkür ederim inşallah hepimiz kavuşuruz bebeklerimize...dağlar tedavin hayırlı olsun canım,rabbim isteyen herkese nasib etsin bu mutluluğu...

Merhaba arkadaşlar......

Bu topikte beni bazı arkadaşlar tanıyordur......Yeni gelen arkadaşlarda olmuş........

Sizlerin yazılarınızı okudum,heyecanlarınızı,streslerinizi o kadar içten hissettimki...

Bende geçen sene bu zamanlar sizin geçtiğiniz tedavi süreçlerinden geçmiştim.

Neler yaşadığınız okadar iyi anlayabiliyorumki.....

Benim şimdi rabbime çok şükürler olsun oğlum 4 aylık oldu......

Oğlum benim çok kıymetlimdir.......Oğlumu okadar zor buldumki,arkadaşlar anlatsam gözyaşlarınıza hakim olamazsınız eminim.....

Kısaca....4 kez tedavi oldum....

ilk tedavimde ikizlerim oldu..Doğumdan .6.gün sonra iki kızımıda toprağa verdim.

İkiz gebelik daha oldu.Kimyasal gebelik yaşadım....

Tekrar bir ikiz gebelik........Düşük ve kürtaj oldum....

4.ve son denememdede ikiz gebelik oldu......

Bir kızım ve bir oğlum olacaktı......Kızımı 30.haftada karnımda öldüğünü öğrendim.

Şimdi çok şükür oğlum benimle.....

Hiç pes etmedim.......Asla neden ben demedim......Her yenilgimde,tekrar silkelendim ve yoluma devam ettim.

Sizlere nacizane tavsiyem.Yılmayın,bunalmayın,pes etmeyin asla.....Taki kucağınıza evladınızı alana kadar.

Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın......Kimseyi evlat acısıyla sınamasın.......

Hepiniz duamdasınız.......Emeklerinizin karşılığını alın...opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar......

Bu topikte beni bazı arkadaşlar tanıyordur......Yeni gelen arkadaşlarda olmuş........

Sizlerin yazılarınızı okudum,heyecanlarınızı,streslerinizi o kadar içten hissettimki...

Bende geçen sene bu zamanlar sizin geçtiğiniz tedavi süreçlerinden geçmiştim.

Neler yaşadığınız okadar iyi anlayabiliyorumki.....

Benim şimdi rabbime çok şükürler olsun oğlum 4 aylık oldu......

Oğlum benim çok kıymetlimdir.......Oğlumu okadar zor buldumki,arkadaşlar anlatsam gözyaşlarınıza hakim olamazsınız eminim.....

Kısaca....4 kez tedavi oldum....

ilk tedavimde ikizlerim oldu..Doğumdan .6.gün sonra iki kızımıda toprağa verdim.

İkiz gebelik daha oldu.Kimyasal gebelik yaşadım....

Tekrar bir ikiz gebelik........Düşük ve kürtaj oldum....

4.ve son denememdede ikiz gebelik oldu......

Bir kızım ve bir oğlum olacaktı......Kızımı 30.haftada karnımda öldüğünü öğrendim.

Şimdi çok şükür oğlum benimle.....

Hiç pes etmedim.......Asla neden ben demedim......Her yenilgimde,tekrar silkelendim ve yoluma devam ettim.

Sizlere nacizane tavsiyem.Yılmayın,bunalmayın,pes etmeyin asla.....Taki kucağınıza evladınızı alana kadar.

Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın......Kimseyi evlat acısıyla sınamasın.......

Hepiniz duamdasınız.......Emeklerinizin karşılığını alın...opuyorumnanaktan

Canım seni sürekli takip ediyodum..Allah oğlunu Sana bağışlasın..Benimde bebğim 11 haftalıktı ki kalbinin durduğunu öğrendim..Senin gibi sonunda bebeğine kavuşanlar bizler için umut oluyor..Allahım sizi ayırmasın..

slm arkadaşlar..yumurtaları aldıktan kaçgün sonra transfer yapılıyor..bilen varsa cevap yazabilirmi bana..

slm arkadaşlar..yumurtaları aldıktan kaçgün sonra transfer yapılıyor..bilen varsa cevap yazabilirmi bana..

Canım bu durum yumurta sayına, kalitesine ve gelişimine göre değişiyor çoksa eğer 4.5.güne gidebiliyorlar en kalitelisini bekleyip onu transsfer ediyolar bu genelde 5.gün oluyor eğer azsa risket atmamak için 3.gün transfer yapıyorlar ( ilk günü yani yumurta toplanan günü saymıyorsun)

Arkadaşlaar bende geçen ay ilk tüp bebek denememi yaptım..Sonuc Negatif..Bir daha yaptırmaya korkuyorum..Memoral Cem Demirele giden varmı aranızda

Canım İnşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun. Sanırım Cem Demirel Ataşehir memorıalda.
yanılmıyorsam Ataşehir memorıal topiği olabilir birde oraya sor istersen.

Canım zaten oraya yaptırdım 1.cisini tutmadı...Atahşehir memorıal yeni açıldığı için tereddütlerim vardı...Cem beye güveniyorum ama ordaki ekip nasıl lab.nasıl bilemiyorum O yzüden yaptıran arkadaşlar varmı diye sordum.Şimdi 2.sinide yine aynı merkezde yaptırıcam Cem beye güvendiğim için

Canım zaten oraya yaptırdım 1.cisini tutmadı...Atahşehir memorıal yeni açıldığı için tereddütlerim vardı...Cem beye güveniyorum ama ordaki ekip nasıl lab.nasıl bilemiyorum O yzüden yaptıran arkadaşlar varmı diye sordum.Şimdi 2.sinide yine aynı merkezde yaptırıcam Cem beye güvendiğim için

hımm anladım canım.

dileklerin için tşkler canım..bugün yumurtalarım alındı..yumurta syım 11 tane..yarın arayıp durumlarını öğrenecez...işlemden sonra epey bir ağrım olduu..çok şükür şimdi iiyim..

canım ben memorial hastanesinde aynur hanıma muayne oldum..ama sadece bir doktora bağlı kalmıyosun.doktorlar ekip halinde çalışıyorlar..ben çok memnun kaldım..hepsi güleryüzlü insanlar..biz ilk semra hanımı istemiştik ama onun randevuları doluydu..tavsiye ederim canım..git bir ön görüşme yap istersen..hastane okmeydanında...sevgiler

Benden 22 tane yumurta toplanmıştı Benim doktorumda cem bey, 16 tanesi döllendi ama blostasit aşamasına kadar 11 tanesi gelmişti..Bence seninkide çok iyi.. zaten onların ihtiyacı olan 1 tane sağlıklı embiriyo

canım ben memorial hastanesinde aynur hanıma muayne oldum..ama sadece bir doktora bağlı kalmıyosun.doktorlar ekip halinde çalışıyorlar..ben çok memnun kaldım..hepsi güleryüzlü insanlar..biz ilk semra hanımı istemiştik ama onun randevuları doluydu..tavsiye ederim canım..git bir ön görüşme yap istersen..hastane okmeydanında...sevgiler

mrb canım. transferin ne zaman? ben de şu an tedeavideyim. doktorum nur hanım. bence embriyo sayın falan çok iyi. benim yumurta gelişimleri biraz sıkıntılı. dozum yüksek olmasına rağmen doktor pek iyi değil rezervin diyor. moralim bozuk biraz. Rabbim yardımcımız olsun. İnşallah bizlere de anneliği nasip eder.

mrb canım. transferin ne zaman? ben de şu an tedeavideyim. doktorum nur hanım. bence embriyo sayın falan çok iyi. benim yumurta gelişimleri biraz sıkıntılı. dozum yüksek olmasına rağmen doktor pek iyi değil rezervin diyor. moralim bozuk biraz. Rabbim yardımcımız olsun. İnşallah bizlere de anneliği nasip eder.

canım transfer günü belli değil ama tahminimce cumartesi veya pazar günü olur.bugün yumurtalarımın alınışının ikinci günü.yarın arayıp durumları soracaz..canım moralini yüksek tut..kötü düşünmemeye çalış..annelik duygusunu allahın izniyle bizde yaşıcaz.yeterki inancımızı kaybetmeyelim

Moralini bozma canım. Rabbim dualarımızı kabul etsin. İnşallah yumurtaların güzel gelişir. Sakın umudunu yitirme moralinide hiç bozma tedavide moral çok önemli canım

Back
X