Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada bir şey daha sormak istiyorum.Çider e üye olmak gerçekten işe yarıyor mu? Ben üyelik için telefon açtım birkaç kez açan olmadı...Üyelik için neler yapmak lazım? Bu konuda da yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum...
merhaba bende memoriale gidenlerdenim ama bir türlü başlayamadım tabi...çider saat akşam 5 ten sonra ve haftasonu kapalı bende çidere üue oldum ve ilk görüşmede muayene ücreti ödemedim ben 4. tüp bebek denemesi için memoriale gitmiştim adetin 21. günü tedaviye başlandı ama kullandığım iğneler kist yaptı tedavim yarım kaldı ve 4 ay oldu kistim tam geçmedi yeniden gidemedim tabi geçince tekrar gidicem ama dr umu değiştiricem ben başka şehirdeyim her ay kist geçmiş mi diğe ultrasona ve hormonlarıma baktırıyorum bayağı problemler yaşadım her ay yaşadığım olumsuzluklardan dolayı psikolojim bozuldu o yüzden gidince aynı dr a gitmiycem kafam daha rahat olsun diğe yani..ama memorial genel anlamda çok iyi dr lar ve çalışanlar çok ilgililer..inşallah sende hepimizde güzel sonuçlar alırız
selam arkadaşlar
topic çok hareketsiz kalmış yaaa
bizim gibimemorial yolculuğu yeni başlayacak olanlara bişiler diyin umut verin hadi :)
insan bünyesi çok farklı gerçekten tabi bizlerin hormonlarını birazda stres etkiliyor inşallah düzelirse herşey mart ya da nisanda gelmeyi düşünüyoruz yeniden...Merhaba eylul08
Öncelikle geçmiş olsun demek istiyorum.İnsan bünyesine akıl sır ermiyor...dilerim ki kistlerinden en kısa zamanda kurtulursun...Canını da sıkma lütfen,çok çabuk topralayacağından eminim...
Benim de 3. denemem olacak.Bundan öncekileri başka yerde denemiştik. Önümüzdeki hafta içine randevu aldık ve ilk görüşmemizi yapıcaz.Bana hem Semra hanıma hem de Hale hanıma randevu verdiler.Çider konusunu randevu aldığım sekretere de sordum, en iyi bilgiyi muhasebe servisinden alabileceğimi söyledi.Benim merak ettiğim şu; çidere hastanenin muhasebesinden üye olabiliyor muyuz yoksa hastaneye gelmeden önce farklı bir sistemle mi üye olmak gerekiyor? Yani ilk görüşmemi yapacağım gün hastaneye erken gelip o arada üye olabiliyormuyum?
Arkadaşım merhaba,
Sen de Memoriala yeni başlayacaksın sanırım.Randevu işini ne yaptın merak ettim...
selam cnm
ön görüşme yapıldı sadece
tadavi&muayene için regli bekliorum
sen ne aşamadasın?