Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

selam arkadaşlar
topic çok hareketsiz kalmış yaaa
bizim gibimemorial yolculuğu yeni başlayacak olanlara bişiler diyin umut verin hadi :)

Selam kızlar

uzun zamandır girmiyordum, biraz sıkıntılı geçen bir hamileliğim var bunada şükür diyorum.

Yojimbo Allah tamamına erdirsin kötü düşünme canım sağlıkla gelsin yavrun.

crafty canım ben memorıalda İlk denemede çok şükür pozitif sonucu görenlerdenim,

İnşallah tüm arkadaşlarda tedavilerinde güzel haberler alıp bebişlerine sağlıkla kavuşurlar. Şimdi geçmişe doğru biraz okuyayım

Gözdemmmm Allah tamamına erdirsin sağlıkla bebişini kucağına al inşallah. Çok mutlu oldum haberine.

Derviş sende 27.haftadasın Maşallah, inşallah ciddi bir durum yoktur sağlıkla yavrunu kucağına al.

iyi akşamlar bende 1. denememi memorialde nur hanımda yaptırdım ikinci deneme için bana bir ay öncesinden gel rahime işlem yapıcaz dedi bu konuda bilgisi olan varmı acaba ne yapıcak bunun maliyeti tedavinin içinde oluyomu ? birde bu çidere üye olduğunuzda para ödüyomusunuz ? üye aidatı felan

betofen hatirliyorum seni.saglik sorunlarindan dolayi bebisimi kucagima alirmiyim endisesindeydin hep bak cok sukur buyumus bile..Allahim size saglikli uzun bi omur versin.
crafty
hosgeldin.firsat buldukca buralardayim destege herzaman hazirim..ben asilamalar ve 2 negatif tup bebek denemesi sonrasi memorial da ilk denememde cok sukur ogluma kavustum.ben ekipten memnun kaldim.insallah sizlerde memnun kalir kucaklariniz dolu dolu donersiniz.
baharnaz arada burayada bak canim..iyi bak oglusuna..
selsebil
insallah bu sefer olur.benden 1 ay oncesinde rahimden parca alindi co-cultur icin.belki onu demek istemislerdir merkezi ara sor istersen daha net olur.eger co-cultur se ayri odeme oluyor.net fiyat veremiycem ameliyat dahil toplama almislardi.cider uyeligi icin para oduyorsun.bol sans diliyorum..

Bu arada bir şey daha sormak istiyorum.Çider e üye olmak gerçekten işe yarıyor mu? Ben üyelik için telefon açtım birkaç kez açan olmadı...Üyelik için neler yapmak lazım? Bu konuda da yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum...

kızlar selam
nasılsınız?
topiğimizi biraz hareketlendirelim, memorial'a yeni giden ya da gidecek arkadaşlara da moral olsun, memorial ekibi çok iyi bence, ama her zaman dediğim gibi ön görüşmede içinize siniyorsa, doktorunuza ve hastaneye güvenerek başlıyorsanız başlayın, her merkez farklı ,her doktor ,her yaklaşım farklı, o yüzden önemli olan hissettiğiniz diye düşünüyorum...
bebekistiyoruz ben hala yatıyorum risk nedeniyle, son 70 günüm inşallah... bebişimiz kız olacak hayırlısıyla... çıkamayınca daha birşey de alamadım, bakalım alacağız ama ne zaman bilmiyorum, buarada da doktor o kadar çok ilaç verdi ki, endişeleniyorum ama içiyorum da...

yeniden çider hakkında ben pek bir şey bilmiyorum , ben çiderle gitmedim memorial'a, ama ilk 2 denememiz negatif olduğu için raporla gittik, oradan da indirim yapıyorlar..

Son düzenleme:
selsebil ne tür bir işlem olacağını bence öğren, bana da rahimde yaralama(injury diye söylemişti doktorumuz) yapıp başlamışlardı...şimdşden bol şans

Bu arada bir şey daha sormak istiyorum.Çider e üye olmak gerçekten işe yarıyor mu? Ben üyelik için telefon açtım birkaç kez açan olmadı...Üyelik için neler yapmak lazım? Bu konuda da yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum...

merhaba bende memoriale gidenlerdenim ama bir türlü başlayamadım tabi...çider saat akşam 5 ten sonra ve haftasonu kapalı bende çidere üue oldum ve ilk görüşmede muayene ücreti ödemedim ben 4. tüp bebek denemesi için memoriale gitmiştim adetin 21. günü tedaviye başlandı ama kullandığım iğneler kist yaptı tedavim yarım kaldı ve 4 ay oldu kistim tam geçmedi yeniden gidemedim tabi geçince tekrar gidicem ama dr umu değiştiricem ben başka şehirdeyim her ay kist geçmiş mi diğe ultrasona ve hormonlarıma baktırıyorum bayağı problemler yaşadım her ay yaşadığım olumsuzluklardan dolayı psikolojim bozuldu o yüzden gidince aynı dr a gitmiycem kafam daha rahat olsun diğe yani..ama memorial genel anlamda çok iyi dr lar ve çalışanlar çok ilgililer..inşallah sende hepimizde güzel sonuçlar alırız

Derviş merhaba inşallah son 70 gününde sorunsuz geçer ve kızına sağlılıca kavuşursun yatman tabiki en iyisi bende sorunlar yaşamış olsamda memorialdeki ilgiden memnun kaldım inşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz

merhaba bende memoriale gidenlerdenim ama bir türlü başlayamadım tabi...çider saat akşam 5 ten sonra ve haftasonu kapalı bende çidere üue oldum ve ilk görüşmede muayene ücreti ödemedim ben 4. tüp bebek denemesi için memoriale gitmiştim adetin 21. günü tedaviye başlandı ama kullandığım iğneler kist yaptı tedavim yarım kaldı ve 4 ay oldu kistim tam geçmedi yeniden gidemedim tabi geçince tekrar gidicem ama dr umu değiştiricem ben başka şehirdeyim her ay kist geçmiş mi diğe ultrasona ve hormonlarıma baktırıyorum bayağı problemler yaşadım her ay yaşadığım olumsuzluklardan dolayı psikolojim bozuldu o yüzden gidince aynı dr a gitmiycem kafam daha rahat olsun diğe yani..ama memorial genel anlamda çok iyi dr lar ve çalışanlar çok ilgililer..inşallah sende hepimizde güzel sonuçlar alırız

Merhaba eylul08
Öncelikle geçmiş olsun demek istiyorum.İnsan bünyesine akıl sır ermiyor...dilerim ki kistlerinden en kısa zamanda kurtulursun...Canını da sıkma lütfen,çok çabuk topralayacağından eminim...
Benim de 3. denemem olacak.Bundan öncekileri başka yerde denemiştik. Önümüzdeki hafta içine randevu aldık ve ilk görüşmemizi yapıcaz.Bana hem Semra hanıma hem de Hale hanıma randevu verdiler.Çider konusunu randevu aldığım sekretere de sordum, en iyi bilgiyi muhasebe servisinden alabileceğimi söyledi.Benim merak ettiğim şu; çidere hastanenin muhasebesinden üye olabiliyor muyuz yoksa hastaneye gelmeden önce farklı bir sistemle mi üye olmak gerekiyor? Yani ilk görüşmemi yapacağım gün hastaneye erken gelip o arada üye olabiliyormuyum?

Merhaba eylul08
Öncelikle geçmiş olsun demek istiyorum.İnsan bünyesine akıl sır ermiyor...dilerim ki kistlerinden en kısa zamanda kurtulursun...Canını da sıkma lütfen,çok çabuk topralayacağından eminim...
Benim de 3. denemem olacak.Bundan öncekileri başka yerde denemiştik. Önümüzdeki hafta içine randevu aldık ve ilk görüşmemizi yapıcaz.Bana hem Semra hanıma hem de Hale hanıma randevu verdiler.Çider konusunu randevu aldığım sekretere de sordum, en iyi bilgiyi muhasebe servisinden alabileceğimi söyledi.Benim merak ettiğim şu; çidere hastanenin muhasebesinden üye olabiliyor muyuz yoksa hastaneye gelmeden önce farklı bir sistemle mi üye olmak gerekiyor? Yani ilk görüşmemi yapacağım gün hastaneye erken gelip o arada üye olabiliyormuyum?
insan bünyesi çok farklı gerçekten tabi bizlerin hormonlarını birazda stres etkiliyor inşallah düzelirse herşey mart ya da nisanda gelmeyi düşünüyoruz yeniden...
bende hem semra hanıma hem de müstecep beye randevu almıştım çidere hastaneden üye olunmuyor numarayı yazayım sana 02164563975 bu numarayı yarın gündüz arayabilirsin telefonda bilgilendiriyorlar üye olabilmen için yalnış hatırlamıyorsam 150 tl verdikleri hesaba para yatırıyorsun üyeliğin kabul oluyor hastaneye gittiğinde sekretere çider üyesi olduğunu söylüyorsun ücret alımıyorlar
ben eylülde üye oldum randevuyu benim yerime istediğim dr lardan çiderdeki bayan aldı ilk muayeneye gidince çider üyesi olduğumu söyledim sanırım muayene ücreti 300 dü almadılar tüp bebek için hastaneye verilecek paradan da 250 euro düşüyorlar tabi ben o aşamaya gelemediğim için indirimi konuşamadım inşallah 3. denemen de bebeğine kavuşursun

Eylül güzel dileklerin için teşekkür ederim, senin de inşallah herşey yolunda gider... bu süreç bir başladı mı herhalde doğuma kadar rahat yok, sonrasını bebek istiyoruz'a sormak lazım tabii:)
arkadaşlar inşallah hayırlısıyla başlayın, güzel haberlerinizi hep beraber paylaşalım, bizim doktorumuz Mustafa beydi, Nur hanım da ilgilendi, hepsi çok çok iyi doktorlar...

kızlarrrr
haberiniz ola boşa çidere üye olmayın
bu yıl memorial ile anlaşamamışlar
indirim vs yok

eylul gecmis olsun..benimde kist sorunum vardi.bi sure ilac kullandim yinede tedavi oncesi lapotoskobiyle kist alindi sonrasinda hemen tedaviye baslandi..kistler temizlenip hemen tedaviye baslamak gerek.hakkinda hayirlisi..
dervis az kalmis.saglikla gelsin..
yeniden temizledim ozel msj i.

Son düzenleme:
Back
X