Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

sana sorum semra hanım için ek ücret ödedin mi
ona randevu içn zorladın mı
ben o da bi görsün istiorum 5-6 güne regl olacağım
başlayacak tedavim

Crafty,
Ben bundan bir hafta önce randevu aldığımda kime gitmek istiyorsam onu söyledim.Zaten onların sisteminde 2 doktorla görüştürüyorlar.Birincisi Nur hanım idi.O benimle ilgili verileri topladı,muayenemi yaptı ve dosyam Semra hanıma gitti.Semra hanım beni görüşmeye çağırdı, nasıl bir sistem uygulanacağını söyledi. Heçşire ilaçlarımı nasıl kullanacağımı güzel güzel anlattı ve direkt muhasebeye gittik.Muhasebe tedavi masrafını anlattı oradan da başka bir kişi de bize ilaç masrafımızı izah etti ve tüm bunlar için sadece 1 tane muayene ücreti ödedik.Bu arada Çider üyeliği de geçerli haberiniz olsun.Ben üye olsaydım eğer o ücreti vermeyeceğimi öğrendim...

Crafty,
Ben bundan bir hafta önce randevu aldığımda kime gitmek istiyorsam onu söyledim.Zaten onların sisteminde 2 doktorla görüştürüyorlar.Birincisi Nur hanım idi.O benimle ilgili verileri topladı,muayenemi yaptı ve dosyam Semra hanıma gitti.Semra hanım beni görüşmeye çağırdı, nasıl bir sistem uygulanacağını söyledi. Heçşire ilaçlarımı nasıl kullanacağımı güzel güzel anlattı ve direkt muhasebeye gittik.Muhasebe tedavi masrafını anlattı oradan da başka bir kişi de bize ilaç masrafımızı izah etti ve tüm bunlar için sadece 1 tane muayene ücreti ödedik.Bu arada Çider üyeliği de geçerli haberiniz olsun.Ben üye olsaydım eğer o ücreti vermeyeceğimi öğrendim...

e çider bana memorial anlaşmamız bitti dediii
ne alaka şimdi
yarın bidaa ariim ben çideri

akadaşlar kimse bana cevap yazmayacak mı benim kromozomlarda sorun var ve ankaradaki çoğu yer para için bu işi yapıyorlar memoriali önerirmisiniz

e çider bana memorial anlaşmamız bitti dediii
ne alaka şimdi
yarın bidaa ariim ben çideri

Çider konusunu bilemiyorum canım. Kısa protokol konusunda hiç soru sormadım açıkcası.Yani bence buna en iyi doktorlarımız karar verir.Mutlaka bunu tercih etmelerinde gerçekçi bir neden vardır.Uzman onlar... protokol uzunluğu veya kısalığı konusunda yorum yapacak veya sonuç çıkartacak bilgim ve tecrübem yok açıkcası...

akadaşlar kimse bana cevap yazmayacak mı benim kromozomlarda sorun var ve ankaradaki çoğu yer para için bu işi yapıyorlar memoriali önerirmisiniz

Bahsettiğin konu ile ilgili Memorial adı geçen hastanelerden birisi.Benim sıkıntım seninkinden farklı... Bu forumda seninle aynı durumda olan arkadaşlar olduğunu biliyorum. Şuan online olmayabilirler...merak etme en kısa zamanda birileri mutlaka cevap yazacaktır sana...

Çider konusunu bilemiyorum canım. Kısa protokol konusunda hiç soru sormadım açıkcası.Yani bence buna en iyi doktorlarımız karar verir.Mutlaka bunu tercih etmelerinde gerçekçi bir neden vardır.Uzman onlar... protokol uzunluğu veya kısalığı konusunda yorum yapacak veya sonuç çıkartacak bilgim ve tecrübem yok açıkcası...

genel olarak uzun protokol daha başarılı oluyor diyor herkes
ben müstecep beye sorduğumda bizdeki başarı oranı eşit dedi. Bakalım cnm yaaa
çıktık bi yola ne deseler uyacağız, en iyi merkezlerden biri neticede
benim senden daha önce başlayacak sanırım tedavi yazarım sana tatlım
sağol cevapların için de
sevgiler
Çideri de araştırıp sana yazacağım. 1900 euro 1600 euroya fln düşüyorr üyelikte
belki yararlanmak istersin

cnm sorununla ilgili bir bilgim yok maalesef. Ama bence telefonla bile olsa destek alabilirsin memorial den gayet ilgililer.

genel olarak uzun protokol daha başarılı oluyor diyor herkes
ben müstecep beye sorduğumda bizdeki başarı oranı eşit dedi. Bakalım cnm yaaa
çıktık bi yola ne deseler uyacağız, en iyi merkezlerden biri neticede
benim senden daha önce başlayacak sanırım tedavi yazarım sana tatlım
sağol cevapların için de
sevgiler
Çideri de araştırıp sana yazacağım. 1900 euro 1600 euroya fln düşüyorr üyelikte
belki yararlanmak istersin

Çiderle anlaşma henüz netleşmemiş bana bunu söylediler.Fakat şunu da anladım ki üyeliğim olsaymış işe yarayacakmış...neyse bakalım.Hem hastanenin muhasebesini hem de çideri arayıp sormak lazım.Haberlerini dört gözle beklicem crafty...İnşallah hepimiz için hayırlısı olur canım...Allah yardımcımız olsun...Öptüm iyi geceler...

Derviş bende 25.haftama girdim canım. Tansiyon hapı kullanıyorum günde 3 ve troit hapı günde 1 kez kullanıyorum canım. Biraz daha sabır az kalmış inşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız.

Bebek istiyoruz ek gıda için bir püf vereyim belki biliyorsundur kursta hocamız söylemişti. canım bal çilek domates şimdilik verme, diğer vereceğin gıdalarıda günlere böl mesela bir gıdayı haftanın 3 günü ve 1 hafta veya 10 gün sonra tekrar 3 gün ver haftanın hergünü aynı gıdaya yüklenme böyle bir dönüşüm kur canım. Ek gıdalar yarasın oğluşuna maşallah.

canim sagol dikkate alirim.senin kontrolun ne zaman?

kızlar merhaba benim bügün transferimin 7. günü ama çok korkuyorum 2.günden beri belim çok ağırıyo ve adet ağrısı gibi sancım oluyor sizce bu durum normalmi aranızda böyle olan varmı?

hayirlisi olsun insallah bebisin seninledir.benim de boyle olmustu.hamilelik boyunca da her ay regl donemimde ayni belirtiler oldu.normal yani.bu tutunmadi anlamina gelmez.az kalmis sabir ve dua ile.

hayirlisi olsun insallah bebisin seninledir.benim de boyle olmustu.hamilelik boyunca da her ay regl donemimde ayni belirtiler oldu.normal yani.bu tutunmadi anlamina gelmez.az kalmis sabir ve dua ile.

ay çok sağol bu bana moral oldu inşallah tutmuştur.bu benim 3.cü denemem çok yoruldum allah herkesin yardımcısı olsun.bebek istiyoruz okudum sende hamilesin herhalde allah sanada yavrunu sağ salim kucağına almayı nasip etsin.

bebek istiyoruz benim kontrolüm yarın canım.

meder benimde sancılarım olmuştu, kuyruk sokumu ağrısı ve her ay regl sancısı gibi sancılarım olmuştu regl dönemine denk gelen tarihte ve yumurtlama dönemlerinde... şimdi 6.ayımdayım ne zaman neremin ağrıycağı karıştı, başak şeyleri dinlemekten onları dinleyemiyorum :) ama için rahat olsun inşallah pozitif sonucu görür ve bebişine kavuşursun.

aylin06 selam benim eşimde sayı, hareket, morfoloji bozuktu kromozom analizini uygun gördüler eşim kan testi yaptırdı eğer bir sorun çıksaydı her embriyoya farklı bir işlem yapuılacağını drumuz izah etmişti çok şükür öyle bir şey çıkmadı.
Merkezle bir görüş istersen yardımcı olurlar İnşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun sağlıkla

crafty ve yeniden benimde yaş 38 oldu bizede kısa protokol uygulandı bilginiz olsun diye yazdım. İnşallah tedavilerinizden güzel haberler alırız.

aylin06 selam benim eşimde sayı, hareket, morfoloji bozuktu kromozom analizini uygun gördüler eşim kan testi yaptırdı eğer bir sorun çıksaydı her embriyoya farklı bir işlem yapuılacağını drumuz izah etmişti çok şükür öyle bir şey çıkmadı.
Merkezle bir görüş istersen yardımcı olurlar İnşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun sağlıkla

crafty ve yeniden benimde yaş 38 oldu bizede kısa protokol uygulandı bilginiz olsun diye yazdım. İnşallah tedavilerinizden güzel haberler alırız.

cnm selammm
benim de yaş 28
kısa protokol nasıl oluyor birazcık açar mısınnn

ay çok sağol bu bana moral oldu inşallah tutmuştur.bu benim 3.cü denemem çok yoruldum allah herkesin yardımcısı olsun.bebek istiyoruz okudum sende hamilesin herhalde allah sanada yavrunu sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
benimde 3.denememde geldi oglum..donem donem yorulsakta bebek ozlemi bizi tekrar umutlandiriyor.dilerim bu son denemen olur.sagol oglum kollarimda cok sukur 6 aylik oldu darisi sizlere.
cnm selammm
benim de yaş 28
kısa protokol nasıl oluyor birazcık açar mısınnn

crafty uzun protokol kisa protokol farki yas,yumurta rezervi,gecmisteki denemelere gore degisiyor..
ilk denememde 28 yasinda banada uzun protk yapilmisti.iki protokol arasinda tutup tutmama kalite acisindan fark yok..onemli olan yumurta rezervi,kalitesi.uzun prot.. de kullanilan ilac farkli dozu az daha uzun surede yavas yavas yumurta gelisiyor,kisa protokolde ilac kullanimi daha farkli 15 gun suruyor.

bebek istiyoruz benim kontrolüm yarın canım.

meder benimde sancılarım olmuştu, kuyruk sokumu ağrısı ve her ay regl sancısı gibi sancılarım olmuştu regl dönemine denk gelen tarihte ve yumurtlama dönemlerinde... şimdi 6.ayımdayım ne zaman neremin ağrıycağı karıştı, başak şeyleri dinlemekten onları dinleyemiyorum :) ama için rahat olsun inşallah pozitif sonucu görür ve bebişine kavuşursun.

öncelikle cevabın için sağol benim ilk iki denememde hiç bukadar ağrım yoktu.fakat böylede insan korkuyo ayrıca tıpkı adet sancısı gibi.gerçi transferin 2. gününden bu sancıların başlaması iyce strese soktu ama nasip dua edin de bende pozitifi göreyim.

meder inşallah pozitif sonucu görürsün. Biraz rahat ol , dua et, dinlen.

crafty bebek istiyoruz uzun protoklü açıklamış ben uzun nasıl uygulanıyor bilmiyorum kısadan bahsedeyim. Tedavi öncesi bütün kan testlerimi yaptrıdım risklerimden dolayı şeker yüklemem vs kan ve hormon testlerim yapıldı. Eşimde kromozom analizi vs yapıldı. Reglimin 3.günü yapılan ilk kan testiyle çıkan sonuca göre ( Reglin ilk günü geç başladığı için 2.değilde 3.gün tedaviye başlandı) ilaçların ve dozları belirleniyor. 2 günde bir yada hergün dr vajinal muayene yapıyor yumoşların durumunu izliyor ve kan veriyorsun sonucuna göre , yumurtalıkların ilaçlara verdiği tepkiye göre ilaçlar belirleniyor ortasında baskılama iğnesine Başlıyorsun vurmaya 10 gün ve ardından çatlatma iğnen 2 gün sonra Yumoşları toplama döllenme durumuna görede transfer günü belirleniyor. özetle anlatabilmişimdir umarım. İnşallah tedavin güzel geçer.

Kızlar merhaba nasılsınız?

Baharnaz senin de olmuş bayağı, hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah... kontrolun mu vardı, benim de dündü.. iyiymiş Allaha şükür, Bebek istiyoruz dediğin gibi artık alışveriş falan başlayacağım, ama yine de çok gezmemeliymişim doktoruma göre.. bakalım sağlıkla gelecek inşallah..

Meder, inşallah seninledir bebişin, benim de kasıklarımda ağrı olmuştu.. hatta sonrasında kanamam da olmuştu, ama bunlarla canını sıkma, olumlu düşün,bir de bol bol istirahat et,bence doktorlar çok yatmanın faydası yok deseler de etkili...iyi haberlerini bekliyoruz...

Crafty, bence kısa protokol, uzun protokole çok takılma, kısa da uzun da kişiye göre değişiyor, şu daha başarılı diye birşey yok...sağlıkla gelsin bebişin..

yeniden sen de sağlıkla bebişine kavuşacaksın inşallah.. olumlu düşünmek bence çok şeyi değiştiriyor,ilk denemelerde çok olumsuzdum, ama bunda daha olumlu olmaya çalıştım, faydası bence var...iyi haberlerini bekliyoruuuz:nazar:

Son düzenleme:
Back
X