Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neden kimse bişi demio neden !!!!
offf
memorail de başlayacağım
olumlu olumsuz bir yorum yok
Sevgili crafty
Ben de senin gibi kararsız ve endişeliydim.Günlerce nette yazılan yorumları,forumları okudum doktorların tv program kayıtlarını izledim, İnsanların özeline mesajlar yazıp bilgi almaya çalıştım.Memelketimde tüp bebek annelerine ulaşmaya çalıştım...Düşündüm taşındım ve Memoriala karar verdim.Bu karar verme aşaması işin sadece %50 lik kısmı bence.Çünkü bundan sonrası artık tamamen biolojik bir süreç.Lütfen stres yapıp zihnini daraltma.Hayat yine de tüm şanssızlıklarımıza rağmen çok çok güzel...Kendine iyi bak...
neden kimse bişi demio neden !!!!
offf
memorail de başlayacağım
olumlu olumsuz bir yorum yok

bebekistiyoruz merhaba, senin dediğini diyor arkadaşlarım da, dinlenmek gerek bu dönemde sanırım iyice....pek gezemiyorum hatta çıkamıyorum risk olduğu için... alışverişe yavaş yavaş başladım,sen neler yapıyorsun?oğluşun nasıl ne kadar oldu? ona çoook öpücük:81:
mavicim iyi dileklerin için sağol, darısı tüm isteyenlerin başına, her zaman dediğim gibi sağlıkla ve en doğru zamanda...
yeniden kararını vermişsin, nasıl geçti ilk görüşmei, doktorun kim oldu? şimdiden bol şans
crafty bu topikte eskilere baktıysan da görmüşsündür, merkeze karar vermek de zor, tedaviye başlamak da, ben de 3 aşılama , 2 negatif deneme geçirdim, ama memorial güvenebileceğin iyi bir hastane, ön görüşmeye gittin mi? bir de olumlu olmak olumlu düşünmek çok etkiliyor bence herşeyi...
Ben buradayım canım... merak etme..
Bir saat önce İstanbul'dan döndük.Gerek Nur hanımla gerekse Semra hanımla görüşmeler gayet güzel geçti.Yaşımın 38 olması haricinde üstesinden gelinemeyecek bir durum görünmüyor gibi.Semra hanım da Nur hanım da açık ve net olarak herşeyi konuştular...aklıma takılan ne varsa rahatça sorabildim.Ne sıra bekledik, ne de uzun formalitelere takıldık.Her şey öyle sistemli ki anlatamam.Kısa protokol uygulanacağını söylediler...tek problem ayhalimin geçikmiş olmasıydı.Onun için de bir ilaca başlamam gerektiği söylendi.Adetimin 2. veya 3. günü nasipse başlıyoruz.Bu da tahminim şubat tatiline denk geliyor.Eğer öyle olursa okulla ilgili sıkıntı da yaşamadan bu süreci geçirmiş oluruz.(İnşallah da öyle olur...)