Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

dervis canim biz iyiyiz.sen nasilsin?bol bol dinlen uyu; uykusuz geceler seni bekliyor.arada esinle cikin gezin.insan yalniz gezmelerede hasret kaliyor.28.haftadan sonra korkma cik alisverise.saglikla vakti zamaninda gelsin.
artvinli nerelerde ki.
yeniden on hazirlik asamasin da gununu bekliyor.
baska tedavide olan var mi?

Son düzenleme:
neden kimse bişi demio neden !!!!
offf
memorail de başlayacağım
olumlu olumsuz bir yorum yok :(

Sevgili crafty
Ben de senin gibi kararsız ve endişeliydim.Günlerce nette yazılan yorumları,forumları okudum doktorların tv program kayıtlarını izledim, İnsanların özeline mesajlar yazıp bilgi almaya çalıştım.Memelketimde tüp bebek annelerine ulaşmaya çalıştım...Düşündüm taşındım ve Memoriala karar verdim.Bu karar verme aşaması işin sadece %50 lik kısmı bence.Çünkü bundan sonrası artık tamamen biolojik bir süreç.Lütfen stres yapıp zihnini daraltma.Hayat yine de tüm şanssızlıklarımıza rağmen çok çok güzel...Kendine iyi bak...

Sevgili crafty
Ben de senin gibi kararsız ve endişeliydim.Günlerce nette yazılan yorumları,forumları okudum doktorların tv program kayıtlarını izledim, İnsanların özeline mesajlar yazıp bilgi almaya çalıştım.Memelketimde tüp bebek annelerine ulaşmaya çalıştım...Düşündüm taşındım ve Memoriala karar verdim.Bu karar verme aşaması işin sadece %50 lik kısmı bence.Çünkü bundan sonrası artık tamamen biolojik bir süreç.Lütfen stres yapıp zihnini daraltma.Hayat yine de tüm şanssızlıklarımıza rağmen çok çok güzel...Kendine iyi bak...

o zaman azcık kendinden bahsetsene :)
yaş? şehir? sorun? deneme sayısı :)

neden kimse bişi demio neden !!!!
offf
memorail de başlayacağım
olumlu olumsuz bir yorum yok :(

bence sıkıntı etme kendine memorıal en iyi merkezlerden birisi...
zaten doktorlar merkezler hep vesile yeterki rabbim ol desin...
ben üçüncü denememi memorıalde yaptırdım memnun kaldım yani..
gerçi boş gebeliik oldu ama onun merkezle bi alakası yok...
4. denemeyi yine orda yaptırcam inşallah bu kez kavuşurum bebişime...
isteyen hiç kimsenin kucağı boş kalmaz inşallah..

bebekistiyoruz merhaba, senin dediğini diyor arkadaşlarım da, dinlenmek gerek bu dönemde sanırım iyice....pek gezemiyorum hatta çıkamıyorum risk olduğu için... alışverişe yavaş yavaş başladım,sen neler yapıyorsun?oğluşun nasıl ne kadar oldu? ona çoook öpücük:81:

mavicim iyi dileklerin için sağol, darısı tüm isteyenlerin başına, her zaman dediğim gibi sağlıkla ve en doğru zamanda...
yeniden kararını vermişsin, nasıl geçti ilk görüşmei, doktorun kim oldu? şimdiden bol şans:nazar::34:
crafty bu topikte eskilere baktıysan da görmüşsündür, merkeze karar vermek de zor, tedaviye başlamak da, ben de 3 aşılama , 2 negatif deneme geçirdim, ama memorial güvenebileceğin iyi bir hastane, ön görüşmeye gittin mi? bir de olumlu olmak olumlu düşünmek çok etkiliyor bence herşeyi...

bebekistiyoruz merhaba, senin dediğini diyor arkadaşlarım da, dinlenmek gerek bu dönemde sanırım iyice....pek gezemiyorum hatta çıkamıyorum risk olduğu için... alışverişe yavaş yavaş başladım,sen neler yapıyorsun?oğluşun nasıl ne kadar oldu? ona çoook öpücük:81:

mavicim iyi dileklerin için sağol, darısı tüm isteyenlerin başına, her zaman dediğim gibi sağlıkla ve en doğru zamanda...
yeniden kararını vermişsin, nasıl geçti ilk görüşmei, doktorun kim oldu? şimdiden bol şans:nazar::34:
crafty bu topikte eskilere baktıysan da görmüşsündür, merkeze karar vermek de zor, tedaviye başlamak da, ben de 3 aşılama , 2 negatif deneme geçirdim, ama memorial güvenebileceğin iyi bir hastane, ön görüşmeye gittin mi? bir de olumlu olmak olumlu düşünmek çok etkiliyor bence herşeyi...

Sevgili dervis
Nasipse pazartesi günü ilk görüşmeye gidiyoruz.Doktorlarım Nur hanım ve Semra hanım...Güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum...Olumlu veya olumsuz sonuç almaktan öte ben "keşke birdaha deneseydim" dememek için bu 3. denemeye yöneldim.Memorial ile şimdiye kadar sadece telefon bağlantısı kurdum ki onda bile hiçbir zaman cevapsız kalmadım.Hatta yaşadığım bir sıkıntıyla ilgili sevgili "bebek_istiyoruz" arayıp bildirirsem iyi olacağını söyledi.Ben de çekinerek aradım.Ve beni direkt o anda müsait olan bir doktora bağladılar.Bu yaklaşım bile birçok merkezle kıyaslandığında çok fark atan bir unsur olarak ön plana çıkıyor...

selam

derviş kaçıncı haftadasın? Bende tansiyondan dolayı sıkıntılı geçiyor biraz, dün ilk defa alışverişe gittim erken doğum riskinden korktuğum için sendeki sıkıntın ne canım? İnşallah sağlıkla sonunu getirir, bebişlerimizi kucağımıza alırız.

crafty daha önce yazmıştım sanırım Memorıal bence iyi bir merkez tavsiye ederim.

yeniden benim drumda Nur hndı, direk ondan randevu alıp onla tedaviye başlamıştım,( Çok memnun kaldım) hala ne zaman arasam sıkıntımda bana yardımcı olur artık takiplerimi başka bir yerde yaptırıyorum. Hep pozitif ol olumlu düşün, dua et canım. İnşallah herşey güzel olucak.

kızlaaaaar merhaba
yeniden bugün sanırım ilk kez Nur hanımla da Semra hanımla da tanışacaksın, ilk izlenimlerini yazarsan sevinirim, benim doktorum Mustafa beydi, ama bir ara tedavide izne çıkmıştı, Nur hanımda çok ilgilendi, şimdiden hayırlı olsun..
baharnaz benim bu hafta 30 oldu, erken doğum riski nedeniyle istirahatteyim yaklaşık 1 aydır..biraz akıntı falan oldu koyu renk, az da olsa kasılmalar oldu , hayırlısı, inşallah sağlıkla kavuşuruza bebişlerimize,senin ne kadar oldu? tansiyonun mu yüksek?

crafty neye karar verdin? başlıyor musun?

buarada başka tedaviye başlayan arkadaşlar varsa şimdiden hayırlı olsun, bebişler sağlıkla ve endoğru zamanda gelsin inşallah...

Dervis biz iyiyiz canim.ek gidaya gectik.yeme aliskanligini ogrenmeye calisiyoruz.oglum 7.aya girdi.
darisi sizlere..30.hafta cok iyi..korkma artik.son gunlerin keyfini cikar.cik alisverise.bebegin hareketlerini duzenli takip et..benim son hafta gunde 1-2 hareket ediyordu.4 gun bekledim kontrol var diye gittim ki kalp atisi yavaslamis gelisim geriligi olunca 35+1 de dogum alindim.1740 gr 45 cm di akcigerleri tamamlanmisti cok sukur ki.kuveze girmeden evimize geldik..39.haftada kilolu dogum akcigerleri tamamlanmayip kuveze giren bebkler var.onemli olan bundan sonra haftasi degil gelisimi.saglikla vaktinde gelsin insallah..
yeniden bugun gorusmede hayirli haberlerle gel..bensunaz sen nasilsin diger taraftan gorusemiyoruz.
anne adaylari gunumuze sukur boyle boyle derken bakiyorsunuz dogumdasiniz..

Derviş bende 25.haftama girdim canım. Tansiyon hapı kullanıyorum günde 3 ve troit hapı günde 1 kez kullanıyorum canım. Biraz daha sabır az kalmış inşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız.

Bebek istiyoruz ek gıda için bir püf vereyim belki biliyorsundur kursta hocamız söylemişti. canım bal çilek domates şimdilik verme, diğer vereceğin gıdalarıda günlere böl mesela bir gıdayı haftanın 3 günü ve 1 hafta veya 10 gün sonra tekrar 3 gün ver haftanın hergünü aynı gıdaya yüklenme böyle bir dönüşüm kur canım. Ek gıdalar yarasın oğluşuna maşallah.

kızlar merhaba benim bügün transferimin 7. günü ama çok korkuyorum 2.günden beri belim çok ağırıyo ve adet ağrısı gibi sancım oluyor sizce bu durum normalmi aranızda böyle olan varmı?

arkadaşlar ben ankarada yaşıyorum ve semra hanımı çok öneriyorlar bende genetik sorun var kromozomlarda bana bu merkezi önerirmisiniz

Bir saat önce İstanbul'dan döndük.Gerek Nur hanımla gerekse Semra hanımla görüşmeler gayet güzel geçti.Yaşımın 38 olması haricinde üstesinden gelinemeyecek bir durum görünmüyor gibi.Semra hanım da Nur hanım da açık ve net olarak herşeyi konuştular...aklıma takılan ne varsa rahatça sorabildim.Ne sıra bekledik, ne de uzun formalitelere takıldık.Her şey öyle sistemli ki anlatamam.Kısa protokol uygulanacağını söylediler...tek problem ayhalimin geçikmiş olmasıydı.Onun için de bir ilaca başlamam gerektiği söylendi.Adetimin 2. veya 3. günü nasipse başlıyoruz.Bu da tahminim şubat tatiline denk geliyor.Eğer öyle olursa okulla ilgili sıkıntı da yaşamadan bu süreci geçirmiş oluruz.(İnşallah da öyle olur...)

Bir saat önce İstanbul'dan döndük.Gerek Nur hanımla gerekse Semra hanımla görüşmeler gayet güzel geçti.Yaşımın 38 olması haricinde üstesinden gelinemeyecek bir durum görünmüyor gibi.Semra hanım da Nur hanım da açık ve net olarak herşeyi konuştular...aklıma takılan ne varsa rahatça sorabildim.Ne sıra bekledik, ne de uzun formalitelere takıldık.Her şey öyle sistemli ki anlatamam.Kısa protokol uygulanacağını söylediler...tek problem ayhalimin geçikmiş olmasıydı.Onun için de bir ilaca başlamam gerektiği söylendi.Adetimin 2. veya 3. günü nasipse başlıyoruz.Bu da tahminim şubat tatiline denk geliyor.Eğer öyle olursa okulla ilgili sıkıntı da yaşamadan bu süreci geçirmiş oluruz.(İnşallah da öyle olur...)

bide aklıma takılan
memorial hep kısa protokol dio
dierleri uzun yapıo neden ki acaba
müstecep bana kısa daha ii az ilaç daha ii embriyo tutunması dedi
sana ne dediler kısa protokolü önerirken

Back
X