Aaa seçgincim hayırlı olsun demek ikiz olmuş Allah tamamına erdirsin .ben de Perşembe gidicem inşallah.sen kalp atışını duydunmu ben çok korkuyorum ya duyamazsak diye...Muanelerimi Nur hanim yapti yumurta toplamami Aynur hanim Transferide Semra hanim yapti ve cok sükür ikize hamileyim
Yani bence tüm ekip iyi..
Aaa seçgincim hayırlı olsun demek ikiz olmuş Allah tamamına erdirsin .ben de Perşembe gidicem inşallah.sen kalp atışını duydunmu ben çok korkuyorum ya duyamazsak diye...
merhaba kader arkadaşlarım hamişler tebrik ederim sizi...bekleyenlere allahım en yakın zamanda sonucu iyi olsunbu tüp bebek maratonu çok zormuş..bende memorialde nur hanımla başlamıştım tedaviye.. süper ötesi bi doktor tavsiye ederim banada arkadaşım tavsiye etti memorilde hamile kalmıştı..nur hanım evleneceği için merkezde izinliydi..ekip çalıştıkları için aynur hn.müstecep bey mustafa bey..takip etti..taranseferimide aynur hn yaptı..hepside çok şeker doktorlar..hiç zorluk çekmeden hergün gittim geldim tedavi boyunca..yani sevinerek gidiyordum..ve transferin 11 günü kan verdim. 1saat sonra çıkacak dediler eve döndüm aklıma idrar testi almak geldi eve geldim idrar testi yaptım ikinci çizgi penbe çıktı..halen inanamıyordum eşim kan sonucunu aldı.değer 33..çıktı doktorum biraz düşük buldu ama sonra 13 günü yaptım 68 çıktı..veeee bugun sabah yaptım.transferin 15 günü 166..değerim düşük başladı ama katlanıyor yinede endişeliyim:44: yarın doktoruma faxlıyacağım değerleri...sizlerede bir nevi umut olur diye yazdım sormak istediğiniz birşey varsa sorun bende buradan öğrendim bazı şeyleri...allah hakımızda hayırlısını versin arkadaşlar:13:
lareinenere84 secgin memorailin hamişleri tebrik ederimm sizi ve hamiş olmayı tedavide olanlara allah yardımcınız olsun..inşallah sizlerinde hamiş haberlerinizi duyarız...nerecim evet seninle aynı zamanda olduk ama karşılaşamadık birtürlü belkide görmüştürüz birbirimizi kim bilir...kızlar ben progestoron iğneyi bügün itabaren bıraktım ...crınone jele başladım bu perşenbe değil haftaya perşenbe nur hanıma randevum var..sizler naptınız momerail muhanne ücreti biraz fazla ama ilk oraya gidip daha sonra ssk anlaşmalı bi hastane araştırmayı düşünüyorum..
bh2006 canım evet diğer merkezlere göre biraz yüksek ama gelişmiş labaratuarları ekibi kaliteli.bende ilk defa orada denedim ilkinde tuttu..ben bazı testlerimi ssk hastanesinde yaptırdım ücret ödemeden...rahimfilmi istemişti onuda radyotomda yaptırdım 300 tl..oraya gidersen 2000 euro yeni zamlı fiyatı.eskisi 1900dü ama indirim yaptırmaya çalış muhasebeyle umarım yardımcı olmuşturum...
Çok teşekkür ederim ,ben de inşallah Perşembe gunü gidicem Nur hanima .benim de bu testten sonraki 3 hafta gecmek bilmedi.hala her tuvalete gittiğimde kontrol ediyorum pembelik var mı diye.benim bulantılarım başladı 6.haftanın dolmasıyla ama o bile içten ice hoşuma gidiyor, çok bekledim bu günü ama çok şükür ilk denememde tuttu.allah hepimizinkini saglikla tamamına erdirsin ve olmayanlara da versin.
Bu arada bence merkez seçiminde üçe beşe bakmamak lazım en fazla basarı yüzdesi olanı secmek en mantiklisi.
lareinenere84 secgin memorailin hamişleri tebrik ederimm sizi ve hamiş olmayı tedavide olanlara allah yardımcınız olsun..inşallah sizlerinde hamiş haberlerinizi duyarız...nerecim evet seninle aynı zamanda olduk ama karşılaşamadık birtürlü belkide görmüştürüz birbirimizi kim bilir...kızlar ben progestoron iğneyi bügün itabaren bıraktım ...crınone jele başladım bu perşenbe değil haftaya perşenbe nur hanıma randevum var..sizler naptınız momerail muhanne ücreti biraz fazla ama ilk oraya gidip daha sonra ssk anlaşmalı bi hastane araştırmayı düşünüyorum..
bh2006 canım evet diğer merkezlere göre biraz yüksek ama gelişmiş labaratuarları ekibi kaliteli.bende ilk defa orada denedim ilkinde tuttu..ben bazı testlerimi ssk hastanesinde yaptırdım ücret ödemeden...rahimfilmi istemişti onuda radyotomda yaptırdım 300 tl..oraya gidersen 2000 euro yeni zamlı fiyatı.eskisi 1900dü ama indirim yaptırmaya çalış muhasebeyle umarım yardımcı olmuşturum...
evet canim ya bir turlu karsilasamadik tanisalim,kismet degilmis belki birgun bebislerimizi kucagimiza aldiktan sonra istanbula gelirsem tanisiriz canim
canim ben cuma gununden biraktim progestoron ignesini ve bugun basladim crinone jeli de kulanmaya...
seninda 1 eylulmu olduydu toplama islemin??kac tane yumos toplandiydi?kaci dollendi ve kactane transfer edildi canim?kusura bakma cok soru sordum sana biliyorum
benim toplama 1 eylul olduydu.transferim de 6 eylulde.5 gun embriyosuydu canim.3 tane embriyo transfer edildi bana..
ben yurt disinda yasiyorum canim o yuzden burdaki hastaneden randevu bekliyorum simdi artik sansima bakalim ne zamana cagiracaklar beni.yani simdilik hic birsey yapmiyorum beklemekten baska
canim sen coraspin tablet kulaniyormusun?ben kulaniyorum ama bitinceler artik kullanmayacagim bu tabletleri nur hanimi aradim bugun ve kulanmak zorun da olmadigimi soyledi...
yurdışındanmı memoraili tercih ettin..benim memorail burnumun dibinde evime 5 dk ara var..benim kahve leke gelince coraspirini bıraktırdı..benimde toplama işlemim 1 eylül..transerim 4 eylül.ç 3 gün enbiryosyudu 1 tane koyacaklardı ama eşimin ısrarıyla doktor 2 tane koydu ama bitane 4 hücreli bitanesi 8 hücreliydi 1 kaliteydi..kimbilir belkide 4 hücreli tutundu..evet 5 gün enbiryoları hamile kaması daha kesin oluyormuş..değerin kaç çıktı peki belki ikiz tutunmuştur benimki tek çünkü kan değerim düşük çıktı 11 gün 33:2: 13 gün 68:18: 15 gün ise 166 çıktı
evet canim yurt disindan ingiltereden geldik memoriale.ne guzel merkez senin dibindeymis,en ufak sikinti da gidip orda danisabilin,yuz yuze konusabilin.sanslisin o konuda
canim ben tek birtane kan testi yaptirtim 6 eylul tiransfer oldu ve 15 eylulde degerim 134 cikmisti doktorum degerin guzel demisti baska yapmana da gerek yok.bizda yaptirtmadik.
bize iki tane koyacaklardi 1 tane 3bb 1 tane 5 bb ama transfer esnasinda mustecep bey dedikin bana 1 tane daha embriyon vardir istersan sana onuda koyayim nasil olsa atilacak
ve senin daha once 2 basarisiz denemen da oldu sansini artiririk en azindan:)))tabiki ben de o an hemen evettttttttt soyledimmm teklifine :))))))))))
kismet arkadasim dur bakalim tekmi ikizmi gorecegiz......saglikli saatli olsun da fark etmez.....
Merhaba arkadaslar bebegi tutunan ve suan hamile kalan tüm arkadaslari cani gönülden tebrik ediyorum.
Kisa protokolün kac gün sürdügünü bana söyliyebilirmisiniz ve hangi araliklarda doktora görünüyordunuz? Hergün mü yoksa iki güne bir mi? Cevap yazarsaniz sevinirim.
[/B]361]selam bende aranıza yeni katıldım aralık ayında memorialde tüp bebek olacağım tüp bebeğini orda yaptıranlar fiyat hakkında genel bir bilgi verebilirlermi acaba birde adetin ilk günümü gitmek gerekiyor
merhaba canım ben ağustos ayında memorialde yaptırdım allahın izniyle 5 haftalık hamileyim.2000 euro hastane alıyor ilaçlar kişiden kişiye değişiypr ben 1000 tl tuttu ilaçlarım.
teşekkürler cevabın için ama benim korkum şundan ben orda ameliyat oldum başta 8000 dediler ama ameliyatta sorunlar çıktı ve fiyat 22000 e çıktı nerdeyse eşim kalp krizi geçiriyordu aynı şey olurmu diye korkuyorum
selam bende aranıza yeni katıldım aralık ayında memorialde tüp bebek olacağım tüp bebeğini orda yaptıranlar fiyat hakkında genel bir bilgi verebilirlermi acaba birde adetin ilk günümü gitmek gerekiyor
merhaba öncelikle hayırlı olsun yazdıklarını okurken aklıma geldi bende hastaneye gittiğim zamanlarda ingiltereden gelern kıvıcık saçlı çok tatlı bi batyan vardı o senmisin acba merak ettim.tekrar hayırlı olsun çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?