Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

western
canım tedvin iptalmi oldu yoksa tedavin devam etti ama gebelik mi oluşmadı ben anlamadım
cevabın için çok teşekkürler

yok canım malasef gebelik oluşmadı transfer edilen embrionun kalitesi çok düşükmüş ben şimdi kendi kendime keşke ozaman bana böyle bir ihtimal olacağından bahsetselerdi iptal ederdim diyorum.baskılandığını söylediler ama sorun olmaz dediler sonrada gerekçe olarak bunu gösterdiler.hiç kolay değil okadar masraf ne umutlarla gitmiştim oysa....çok üzgünüm.

doğum kutrül hapımı kollandın sen kaç ay kollandın peki
canım pco dan pcoya fark var ben de adet düzensizliği kıllanma sivilcelenme
hormun buzukluğu hiç bişi yok sadece
yomurtalarım ilaca çok aşırı cevap verdiği için çok yomurta gelişiyo ilk tüpte 45 tane gelişti
buda yomurtanın kalitesiz olmasına sebep olyo seninki nasıl pco
adet düzensizliğin varmı yoksa benim gibimi
hangi ilacı kollandın
her gün hangi duzda vurundun bana bunları anlatırmısın
bide ben şimdi şeker hastalarının kullandığı bir ilaç var onu verdi mustafa bey acaba kollanmasammı

5 ay kadar bende kist vardı onun için kullanmiştım.gonal-f300 ilk aşamada 150 ile başladım 187.5 ve225 le devam etti.zatan reçete veriolar ilk muayenede kullanacağın ilaçlarla ilgili. şeker hastalarının kullandığı ilaçı ben daha önce kullanmıştım bende çarpıntı yapmıştı onuda önerdiler bana ama çarpıntı yaptığı için kullanmadım ama vucut dengesi için önemli olduğunu duymuştum.istersen başla sorun olursa dr.söyler bırakırsın

çok tşk canım allah razı olsun
şeker hastalığında kollanılıyomuş insülün direncine karşı
bendede kilo sorunu var 80 kiloyum bu kilo vermenede yardımcı olacak dedi
ve yomurtalarını düzene koyacak dedi
bakallım allaha sızğındım
oraya kasımda başlicam inşallah benimde bütün bu yolda emek harcayanların emeği boşa gitmez<

inşallah hakkında hayırlısı.bişey daha söyleyim benim eşim arı sütü,polen ve baldan oluşan bi karışım kullanmıştı hergün sabah aç karnına ve akşam yatarken 1çay kaşığı her hangi bir sorun yoktu ama önceki sonuca göre çok olumlu olmuştu değere etkisi.aklında olsun.inşallah olumlu haberini alırız burdan.

eşim 7 aydır arı sütü bal polen
klomen vitamin
ginseng
gingo biloba
omaga 3
proxseed pulus
5 şişe keçi buynuzu pekmezi
ve tuzu
ve kürü
evikap
bunları kolanıyo
omarım bir faydası olmuştur
tavsiyen için yinede çok tşk ler canım allah yar ve yardımcın olsun

Ben de hiç Semra hanımla görüşmedim.Nur hanimdi doktorum ama opu ve transferi Aynur hanım yaptı.bence hiç islerine karışmadan her kararı onlara bırak .ben ilk tedavimde iki aylık hamileyim .doktorlar da embriyologlar da ısinin ehli insanlar.bizim de problem esimdeki morfolojik bozukluktu.hayırlı olsun şimdiden.

haklısın canım çok doğru orda zaten semra hanımın senden haberi oluyo dosyan eline gidiyo hatta seninle ilgili
bir yol çiziyo ve senin muayenene giren diyer Dr bu durmu göre hareket ediyo gürmek istememin nedeni bu 3. denemem olucak
benim durmumla ilgili fikirlerini çok merak ediyorum açıkçası
canım sizin morfoloj kaçtı acaba IMCI tekniği kollanıldımı sizde
kaç yomurtan oldu kaç tane tırasfer edildi
cevaplarsan çok sevinirim

teşekkür ederim beni asıl merak ettiğim gebeliği öğrendikten sonra ne kadar memoriale gittin alibeyköyde oturuyorum bende yakınım tavsiyen için teşekkürler bende özel sağlık sigortası var sgk da var uygun bir hastane bulmaya çalşyorum

ben 2 kez gittim ama ona bile gerek yok ilk muayeden sonra doktorun belli olsun bence kafan daha rahat oluyor

kızlar merhaba be 23 yasındayım bir hafta önce istanbulda semra hanıma muayene oldum gecmişuten kere asılama deneyimim var esimin sperm sayıs
40m,lyon bu gelecek adetimde sanırsam ayın 18gibi gelecek tüp bebege baslıyacagız cok korkuyorum beni bilgilendirirmisiniz ı

Arkadaşlar,aranızda memorialde tedavi olan 40 ve üstü bayanlar var mı.Yanıtlarsanız sevinirim teşekkürler...

canım ben 24 yasınayım kısmetse bu ayın 20si gibi tüp bebege baslıyorum memorialde bir hafta önce ön görüsmemi yaptım ve iyi bir yer diye biliyorum

sevgili ceyda1988 bende 23 yaşındayım geçen ay memorialde tedavi gördm ve benimde önceden 1 aşılama denemem olmuştu.bende pco var.ben tedaviden önce 5 ay kadar d.kntrl hapı kullanmıştım yumurtalarım bu sebepten dolayı çok baskılanmış.sana tavsiyem böyle bi durumun varsa biraz ertele çunkü benim tedavim (-) oldu ve sebep olarak ilaç kullanmam gösterildi ama için rahat olsun korkacak hiçbirşey yok.

canım cevabın için cok tesekkür ediyorum ben pek dogum kontrol hapı kullanmadım sadece simdi bu ay adet gesin diye desolet diye bi dogum kontrol hapı kullanıyorum cünkü benim adetim kendi kendine hic gelmiyor bilmiyorum ne yapmalıyım bana biraz tedavi sürecinden bahsedermisin yumurta toplamada anesteziyi nereden vuruyolar falan bilmiyorum bide ne kadar bi harcaman oldu tatlım sana maliyeti neydi cok soru srdum kusuruma bakma canım

rica ederim;ben 5 ay kullanmıştım 1 ay o kadar etkili olmaz galiba.yumurta toplama işlemi sırasında hiç bişe hissetmiosun.anestezi koldan,kan alınan yerden verilio hemen uyanmışım ben 15 dk falan sürmüş.trasnfer ilk muayene gibi olio,kan alma işlemleri biraz canını yakabilir her gün kan alındığı için damarlar biraz zedeleniyor çünkü,iğneler hele hiç tedirgin etmesin sinek isirıomuş gibi bi acısı olio.onun dışında varsa merak ettiğin birşey sorabilirsin.maliyetine gelince 600 euro yu peşin veriyosun kalanını yumurta toplama işlemine kadar tamamlaman gerekio her kan almada 86 tl ödiyosun bu fiyata dahil bi ödeme toplamda 1900 euro yu buldu galiba (ilaçlar hariç)şehir dışında gidiosan oda konaklican yere bağlı.

Sevgili topraktut nasilsin canim?seni cok merak ettim,noldu ne yaptin persembe gunu keseyi gormeye gidecektin?
insallah guzel haberler ile geldin.kac gundur girip bakiyorum belki yazdin bebisden haberler ama senden ses yok.
ben hala daha beklemedeyim randevu gelsin diye(
beklemekten nefret ediyorummmmmmmmmmmmmmm

hergun dusunuyorum acaba hersey yolundami simdi bebisim tamami,acaba kactanedirler birmi ikimi yoksa uctanemi
anlayacagin benim durumum biraz vahim cunku delirmek uzereyim

iyi günler bende memorialde 3 kere tedavi gördük şükürler olsun şuan 9 haftalık hamileyim hastaneyle ilgili tereddütünüz olmasın ben istanbulda oturuyorum elimde 2 kutu gonalf 450 lik ve 2 kutu cetrodite var uygun fiyata vericem almak isteyen olursa özelden haberleşelim. ilaçların son kullanma tarihlerine daha çok var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…