merhaba .... bende persembe gunu nur hanima randvu aldim,bir aksilik cikmazsa tedaviye baslamak istiyoruz
Hayirlisi olsun canim.
Guzel bir merkez. Nur hanimin da adi cok soyleniyor bu sitede.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba .... bende persembe gunu nur hanima randvu aldim,bir aksilik cikmazsa tedaviye baslamak istiyoruz
Hayirlisi olsun canim.
Hayirlisi olsun canim.
sagol canim...aslinda 10 ay once hale hanima gelmistim ben,o siz gayet saglikli gorunuyorsunuz oluruna birakin bir kac ay ,demisti.... gecen kis yogun gecince bu aylara geldik,hale hnm da ayrilmis,bu arada bir asima oldum baska bir hastanede ,kimyasal gebelik oldu....simdi tup icin heycanliyim,hakkimizda hayirliisi,,,,,bu arada yasim 36 ,yani pek vaktim yok
semra hanımdan randevu alırsan 2 hafta önceden araman gerekiyo ki semra hanımın 300 tl ücreti varAmin canım inşaallah.
Peki ne kadar önceden arayıp randevu almamız gerek acaba?
Doktorlar çok dolu oluyor mu?
aaaaaaaaaaaaa çok güzel bir haber hadi bakalım hayırlı olsun şimdidenkızlar yarın catlama ignem vurulacak persembeyede toplanacak haberiniz olsun büyük ihtimalde bayramın 3 cü günü bebişi ögrenecegiz
semra hanımdan randevu alırsan 2 hafta önceden araman gerekiyo ki semra hanımın 300 tl ücreti var
diyer Dr ise 1-2 gün önceden araman yeterli diyer dr ilk gürüşme ve muayene ücretsiz
aaaaaaaaaaaaa çok güzel bir haber hadi bakalım hayırlı olsun şimdiden
merakla bekliyorum
Kızlar hangi durumlarda birden fazla embriyo transfer ediliyor?
Mesela bu benim ilk olacak ve ben pgt ve dolayısıyla tüp bebek yaptırmadan hamile kalamayacağım hiçbir zaman.
Bana birden fazla transfer yapılabilir mi?
Kızlar hangi durumlarda birden fazla embriyo transfer ediliyor?
Mesela bu benim ilk olacak ve ben pgt ve dolayısıyla tüp bebek yaptırmadan hamile kalamayacağım hiçbir zaman.
Bana birden fazla transfer yapılabilir mi?
selam kızlar bende izmirden memorialı düşünenlerdenim bir tane negatif tüp bebek denemem oldu bende semra hanımı düşünüyorum hatta randevu aldım ama aralık ayına arkadaşım dışardan takiplerini yaptırdı izmirde transferi semra hanım yaptı ama daha pahalıya denk geldi. lavague bilgin olsun sana hangi doktorları söyledi
selam kızlar bende izmirden memorialı düşünenlerdenim bir tane negatif tüp bebek denemem oldu bende semra hanımı düşünüyorum hatta randevu aldım ama aralık ayına arkadaşım dışardan takiplerini yaptırdı izmirde transferi semra hanım yaptı ama daha pahalıya denk geldi. lavague bilgin olsun sana hangi doktorları söyledi
kızlar bu aksam saat p da catlama ignemi vuruldum persembe günü yumoslar toplanacak kısmetse pazartesi transfer olucak bu arada yumosları mustecep bey toplayacak semra hanımda trensferi yapacak işllah hayırlısı ile bayramın 3cü günü de bebişi ögrenecegiz yuppıııııııııııııııııııııııııııııı bana dua edin![]()
kızlar bu aksam saat p da catlama ignemi vuruldum persembe günü yumoslar toplanacak kısmetse pazartesi transfer olucak bu arada yumosları mustecep bey toplayacak semra hanımda trensferi yapacak işllah hayırlısı ile bayramın 3cü günü de bebişi ögrenecegiz yuppıııııııııııııııııııııııııııııı bana dua edin![]()
hayır canım normalde semra hanımaiki kere muayene oldum ve cok rica ettim sagolsun kırmadı o sizin le seemra hanım arasında kalmıs tedirginliklerinizi anlatınca kesinlikle yardımcı oluyor
Bugun semra hanim mi seni muayene etti? Su semra hanim transfer etsin kronolojisini anlatir misin lutfen? :)))ben de onun transfer etmesini talep etmek istiyorum.
Ceydacim bu arada ben sana takip konusunu sormustum . Sen orada kaliyor musun?
Neden takiplerini bodrumda yaptirmayi tercih etmedin?