• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Hayirlisi olsun canim.
Guzel bir merkez. Nur hanimin da adi cok soyleniyor bu sitede.

sagol canim...aslinda 10 ay once hale hanima gelmistim ben,o siz gayet saglikli gorunuyorsunuz oluruna birakin bir kac ay ,demisti.... gecen kis yogun gecince bu aylara geldik,hale hnm da ayrilmis,bu arada bir asilama oldum baska bir hastanede ,kimyasal gebelik oldu....simdi tup icin heycanliyim,hakkimizda hatirlisi,,,,,

Hayirlisi olsun canim.
Guzel bir merkez. Nur hanimin da adi cok soyleniyor bu sitede.

sagol canim...aslinda 10 ay once hale hanima gelmistim ben,o siz gayet saglikli gorunuyorsunuz oluruna birakin bir kac ay ,demisti.... gecen kis yogun gecince bu aylara geldik,hale hnm da ayrilmis,bu arada bir asilama oldum baska bir hastanede ,kimyasal gebelik oldu....simdi tup icin heycanliyim,hakkimizda hayirliisi,,,,,bu arada yasim 36 ,yani pek vaktim yok

sagol canim...aslinda 10 ay once hale hanima gelmistim ben,o siz gayet saglikli gorunuyorsunuz oluruna birakin bir kac ay ,demisti.... gecen kis yogun gecince bu aylara geldik,hale hnm da ayrilmis,bu arada bir asima oldum baska bir hastanede ,kimyasal gebelik oldu....simdi tup icin heycanliyim,hakkimizda hayirliisi,,,,,bu arada yasim 36 ,yani pek vaktim yok

Merhaba canimm,

Insallah hayirlisi olsun senin icin de. Hamile kalabilmissin bu guzel bir sey. Ben de dondurulmuslarla bir kere gebelik yasadim ama kimyasal oldu benim de. Sonra kromozom testleri falan ... Bende sorun cikti ve nihayetinde memorialda karar kildik.
Benim de yasim36 . Uzulme:))
Funda hanim moralimi cok yerine getirdi benim . Ne var yasinda dedi... Gayet iyi dedi. Semra hanim da bugun38 den sonra bizim icin oran cok azaliyor dedi . Gerci o benim durumumda olanlar icin soyledi yani kromozom translokasyonu olanlar icin ama yine de moralim cok yerine geldi cunku yasa biraz takmis durumdaydim ben.

Amin canım inşaallah.
Peki ne kadar önceden arayıp randevu almamız gerek acaba?
Doktorlar çok dolu oluyor mu?
semra hanımdan randevu alırsan 2 hafta önceden araman gerekiyo ki semra hanımın 300 tl ücreti var
diyer Dr ise 1-2 gün önceden araman yeterli diyer dr ilk gürüşme ve muayene ücretsiz

kızlar yarın catlama ignem vurulacak persembeyede toplanacak haberiniz olsun büyük ihtimalde bayramın 3 cü günü bebişi ögrenecegiz
aaaaaaaaaaaaa çok güzel bir haber hadi bakalım hayırlı olsun şimdiden
merakla bekliyorum

Kızlar hangi durumlarda birden fazla embriyo transfer ediliyor?
Mesela bu benim ilk olacak ve ben pgt ve dolayısıyla tüp bebek yaptırmadan hamile kalamayacağım hiçbir zaman.
Bana birden fazla transfer yapılabilir mi?

semra hanımdan randevu alırsan 2 hafta önceden araman gerekiyo ki semra hanımın 300 tl ücreti var
diyer Dr ise 1-2 gün önceden araman yeterli diyer dr ilk gürüşme ve muayene ücretsiz

aaaaaaaaaaaaa çok güzel bir haber hadi bakalım hayırlı olsun şimdiden
merakla bekliyorum

Teşekkür ederim.
Buradan okuduklarımdan sonra Nur hanımı düşünüyorum, inşaallah iyi olur.

Mesela bu benim ilk olacak ve ben pgt ve dolayısıyla tüp bebek yaptırmadan hamile kalamayacağım hiçbir zaman.

yas 35 sonrasıysa 2 transfer edılıyor veya 2 denemede tutmadiysa yasa bagli olmaksizin 3. denemede 2 transfer ediliyor diye biliyorum ben .

yas 35 sonrasıysa 2 transfer edılıyor veya 2 denemede tutmadiysa yasa bagli olmaksizin 3. denemede 2 transfer ediliyor diye biliyorum ben .

selam kızlar bende izmirden memorialı düşünenlerdenim bir tane negatif tüp bebek denemem oldu bende semra hanımı düşünüyorum hatta randevu aldım ama aralık ayına arkadaşım dışardan takiplerini yaptırdı izmirde transferi semra hanım yaptı ama daha pahalıya denk geldi. lavague bilgin olsun sana hangi doktorları söyledi

selam kızlar bende izmirden memorialı düşünenlerdenim bir tane negatif tüp bebek denemem oldu bende semra hanımı düşünüyorum hatta randevu aldım ama aralık ayına arkadaşım dışardan takiplerini yaptırdı izmirde transferi semra hanım yaptı ama daha pahalıya denk geldi. lavague bilgin olsun sana hangi doktorları söyledi

Merhaba canım ,

dun beni fiyat ıle ılgılı arayacaklardı aramadılar. ben kendı kafamdan sunu dusundum ; sımdı burada ızmırde takıp yapışırsa burada da doktora testlere para verecegız ... bunu kendi tup bebek ucretlerınden dusecekler mı acaba?

bana ıkı doktor adı verdı. benım kendı jınekologum var dedım . bu ıslerle ugrasıyor mu dedı. tam anlayamadım aslında. yumurta takıbı yapması ıcın tup bebek mı yapması geeklı bır doktorun? sonucta ultrasonda ne gorurse onu not etmeyecek mı ? bılemedım .
neyse bana fatih sendag ve murat celıloglu mu( tam hatırlayamadım 2. ismi...) isimlerini verdi.

ben aslında gıdıp geleyım orda yaptırayım takıplerımı dıyorum ama ınternetten okudum ve ılk gunler gun asırı daha sonra her gun cagırıyorlarmıs .
orada kalmak gerek onu yapamam. sıkılırım o kadar uzun sure. 5 dakıkalık kontrol ıcın gunlerını orada gecıreceksın .
gıt gel yapmak bana mantıklı gelmıstı ama her gun kontrol ve kan olacaksa o da olmaz.
o konuda henuz karar vermedım yanı .

arkadasın pozitif sonuc aldı mı canım ?
o burda kıme yaptırdı takıplerını ?
bılgı verebılır mısın?
doktoru onceden arayıp genel bır fıyat mı konusmak gerek acaba .
sonucta her gun basına para almazlar dıye dusunuyorum .
genel bır takıp parası alır.

senın sorun ne?

kızlar bu aksam saat p da catlama ignemi vuruldum persembe günü yumoslar toplanacak kısmetse pazartesi transfer olucak bu arada yumosları mustecep bey toplayacak semra hanımda trensferi yapacak işllah hayırlısı ile bayramın 3cü günü de bebişi ögrenecegiz yuppıııııııııııııııııııııııııııııı bana dua edin:52::52::52::52::52::52::52::52::52::36::36::36::36::36::40:

kızlar bu aksam saat p da catlama ignemi vuruldum persembe günü yumoslar toplanacak kısmetse pazartesi transfer olucak bu arada yumosları mustecep bey toplayacak semra hanımda trensferi yapacak işllah hayırlısı ile bayramın 3cü günü de bebişi ögrenecegiz yuppıııııııııııııııııııııııııııııı bana dua edin:52::52::52::52::52::52::52::52::52::36::36::36::36::36::40:

hadi hayırlı olsun canım yumuşların güzel bebişler olsun inşallah... transferini semra hanım yapacakmış onun hastasımıydın ilk onamı muayene oldun. bildiğim kadarıyla herkesinkini yapamıyor.inşallah bayramda çifte bayram yaparsınız...

hayır canım normalde semra hanımaiki kere muayene oldum ve cok rica ettim sagolsun kırmadı o sizin le seemra hanım arasında kalmıs tedirginliklerinizi anlatınca kesinlikle yardımcı oluyor

Ceydacim cok sevindim . Guzel haberler alacagi insallah.

Transferi ve toplamayi kimin yapmasini istedigini hangi noktada ve kime soyledin?

hayır canım normalde semra hanımaiki kere muayene oldum ve cok rica ettim sagolsun kırmadı o sizin le seemra hanım arasında kalmıs tedirginliklerinizi anlatınca kesinlikle yardımcı oluyor

Bugun semra hanim mi seni muayene etti? Su semra hanim transfer etsin kronolojisini anlatir misin lutfen? :)))ben de onun transfer etmesini talep etmek istiyorum.

Ceydacim bu arada ben sana takip konusunu sormustum . Sen orada kaliyor musun?
Neden takiplerini bodrumda yaptirmayi tercih etmedin?

Son düzenleme:
selam canım sanırım 10 gün falan orda kalmak lazımmış burda anlaşmalı doktorları varmış ama bence gerek yok evet hastane senden takip parasını alıyorlar herhangi bir düşme söz konusu değil ister git ister gitme arkadaşımın taakiplerini müstecip bey yaptı transferini semra hanım şu anda doğurdu bile :) çok güzel bir kızı var 2 tane izmirde başarısız tüp bebekten sonra orda başardılar bizim de sadece ufak bir çikolata kistim var ama o da sorun olmaz dediler onun dışında bi problem yok ama olmadı. hepimiz için hayırlısını diliyorum...

Bugun semra hanim mi seni muayene etti? Su semra hanim transfer etsin kronolojisini anlatir misin lutfen? :)))ben de onun transfer etmesini talep etmek istiyorum.

Ceydacim bu arada ben sana takip konusunu sormustum . Sen orada kaliyor musun?
Neden takiplerini bodrumda yaptirmayi tercih etmedin?

canım semra hanımın asistanı senem hanım var sen önce ona semra hanımla görüsmek istedini söyle zaten kesin görüsürsün semra hanımada rica et tedirgin oldugunu anlat yardımcı olur birde ben takibimi burda yaptırdım cünkü bastan asa problemsiz gitmek istedim cünkü gecen ay ben tüp bebege basladım ve doktorum kisti görmemiş tedaviyi iptal etti tekrar adet oldum ve direk buraya geldım birde izmirdeki teknoloji ile buradaki bir değil yani burası bana daha mantıklı geldi

Back
X