• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

selam canım sanırım 10 gün falan orda kalmak lazımmış burda anlaşmalı doktorları varmış ama bence gerek yok evet hastane senden takip parasını alıyorlar herhangi bir düşme söz konusu değil ister git ister gitme arkadaşımın taakiplerini müstecip bey yaptı transferini semra hanım şu anda doğurdu bile :) çok güzel bir kızı var 2 tane izmirde başarısız tüp bebekten sonra orda başardılar bizim de sadece ufak bir çikolata kistim var ama o da sorun olmaz dediler onun dışında bi problem yok ama olmadı. hepimiz için hayırlısını diliyorum...

Merhaba canım ,

arkadasın izmirde yaptırdı takiplerini dedin .
bence gerek yok dediğin ; izmirde takibe mi gerek yok???
sen hangi şehirdendin?
arkadasın burada hangı doktora takıp yaptırmıs bılıyor musun?

canım semra hanımın asistanı senem hanım var sen önce ona semra hanımla görüsmek istedini söyle zaten kesin görüsürsün semra hanımada rica et tedirgin oldugunu anlat yardımcı olur birde ben takibimi burda yaptırdım cünkü bastan asa problemsiz gitmek istedim cünkü gecen ay ben tüp bebege basladım ve doktorum kisti görmemiş tedaviyi iptal etti tekrar adet oldum ve direk buraya geldım birde izmirdeki teknoloji ile buradaki bir değil yani burası bana daha mantıklı geldi

ceydacım ,

evet kulaga mantıklı gelıyor tabı dedıklerın aslında ama 10 gun orda kalmak da biraz zor degil mi calısan insanlar icin?
gerci ben kendi isimi yapıyorum ama yıne de ne bıleyım ben ...
bır de benım kromozom translokasyonu sorunum var. transfer edilebilecek embryo bulunması sızlerkı kadar kolay degıl.
gerısın gerı transfersız ıptal olma ıhtımalı de cok yuksek tedavımın . o yuzden acıkcası dusunuyorum .

eger allahım nasıp eder de guzel embrtyolar cıkarırsa pgt den ben de semra hanımın yapmasını ısteyecegım .
o zaman senem hanıma soyleyecegız oyle mı?
bu arada kıstım vardı doktor gormemıs dedıgın , memorıalda bır doktor mu gor meyen ?

ceydacım ,

evet kulaga mantıklı gelıyor tabı dedıklerın aslında ama 10 gun orda kalmak da biraz zor degil mi calısan insanlar icin?
gerci ben kendi isimi yapıyorum ama yıne de ne bıleyım ben ...
bır de benım kromozom translokasyonu sorunum var. transfer edilebilecek embryo bulunması sızlerkı kadar kolay degıl.
gerısın gerı transfersız ıptal olma ıhtımalı de cok yuksek tedavımın . o yuzden acıkcası dusunuyorum .

eger allahım nasıp eder de guzel embrtyolar cıkarırsa pgt den ben de semra hanımın yapmasını ısteyecegım .
o zaman senem hanıma soyleyecegız oyle mı?
bu arada kıstım vardı doktor gormemıs dedıgın , memorıalda bır doktor mu gor meyen ?

hayır canım kisti görmeyen bodrumda beni kentte tedaviye yönlendiren doktorum farketmedi evet senem hanıma söyle o yardımcı olucak benim yarın saat 9,15de müstecep bey yumoslarımı toplayacak bu güne kadar hersey iyiydi ve birde senin kromozom bozuklugunda varmıs bence bütün tedavini burda basla hiç izmirde oyalanma hastene her konuda yerdımcı oluyor anlasmalı oldugu yerler var ve cok daha uyguna konaklarsın ve ilaclarınıda memorialdan al ben eger dısardan alsaydım aratırdım ki 1250tlye alıyordum ve hastaneden 720tl ye aldım yani500tl indirimli satıyorlar cunku firmayla anlasmalılar bence oralarda ugrasma cünkü burası en ufak ayrıntıyı bile inceliyor

hayır canım kisti görmeyen bodrumda beni kentte tedaviye yönlendiren doktorum farketmedi evet senem hanıma söyle o yardımcı olucak benim yarın saat 9,15de müstecep bey yumoslarımı toplayacak bu güne kadar hersey iyiydi ve birde senin kromozom bozuklugunda varmıs bence bütün tedavini burda basla hiç izmirde oyalanma hastene her konuda yerdımcı oluyor anlasmalı oldugu yerler var ve cok daha uyguna konaklarsın ve ilaclarınıda memorialdan al ben eger dısardan alsaydım aratırdım ki 1250tlye alıyordum ve hastaneden 720tl ye aldım yani500tl indirimli satıyorlar cunku firmayla anlasmalılar bence oralarda ugrasma cünkü burası en ufak ayrıntıyı bile inceliyor

alıversyedik gitmişken ...

off ya karıştım ben aslında.
o oyle mi olcak bu böyle mi olcak ... dedim ya benim transfer oncesı donme ıhtımalım de var kromozom sorunum oldugu için .
orada günlerce kal sonra da transfer edilecek embryo bulamasınlar ( umarım olmaz) , sonra bu kadar emege cabaya ah vah derım gıbı gelıyor .

ılac fıyatı konusunu bır arastırmak gerek . senı adteın 2. gunu muayene ettıler mı ?
ben hala oraya takılı kaldım . benı sımdı alalade bır gunde muayene ettı .tamam guzel. e sımdı adetın 21. gunu basla lucrıne dedı . hadı o da tamam . sonra 2. gunu de dıger ıgnelere baslanacak sanırım . yanı hic adetın 2. gunu gel bakalım demedıler bana ... normal mı bunlar ?

yumurta toplamada san basarılar tatlım . kac yumurtan varmıs su anda?

alıversyedik gitmişken ...

off ya karıştım ben aslında.
o oyle mi olcak bu böyle mi olcak ... dedim ya benim transfer oncesı donme ıhtımalım de var kromozom sorunum oldugu için .
orada günlerce kal sonra da transfer edilecek embryo bulamasınlar ( umarım olmaz) , sonra bu kadar emege cabaya ah vah derım gıbı gelıyor .

ılac fıyatı konusunu bır arastırmak gerek . senı adteın 2. gunu muayene ettıler mı ?
ben hala oraya takılı kaldım . benı sımdı alalade bır gunde muayene ettı .tamam guzel. e sımdı adetın 21. gunu basla lucrıne dedı . hadı o da tamam . sonra 2. gunu de dıger ıgnelere baslanacak sanırım . yanı hic adetın 2. gunu gel bakalım demedıler bana ... normal mı bunlar ?

yumurta toplamada san basarılar tatlım . kac yumurtan varmıs su anda?

evet sana bunları demesi gayet normal ben bir öceki tedavide lucrin kullandım o yumurtaları baskılamak için veriliyor saten aedtin ikinci günü sen yine geleceksin ve tedavın asıl ozaman baslayacak suanda kullandın ilaclar tedbir amaclı ve iyi evet ben 2ci günü basladım ama bundan bir ay önce senin gibi 2 günlüne geldim istanbula aynı sen gibi muayene oldum ön görüsmemi yaptm ve döndüm bana da su ilacları kullan adetin ikinci günü gel dediler aynı yani kullandım ve geldim simdi işte birdr onlsr işlerinin ehli sonra keske orda takip ettirseydim deme bence burda basla burda bitir bence cok daha ii olur

evet sana bunları demesi gayet normal ben bir öceki tedavide lucrin kullandım o yumurtaları baskılamak için veriliyor saten aedtin ikinci günü sen yine geleceksin ve tedavın asıl ozaman baslayacak suanda kullandın ilaclar tedbir amaclı ve iyi evet ben 2ci günü basladım ama bundan bir ay önce senin gibi 2 günlüne geldim istanbula aynı sen gibi muayene oldum ön görüsmemi yaptm ve döndüm bana da su ilacları kullan adetin ikinci günü gel dediler aynı yani kullandım ve geldim simdi işte birdr onlsr işlerinin ehli sonra keske orda takip ettirseydim deme bence burda basla burda bitir bence cok daha ii olur[/QUOTE

Merhaba Ceyda'cim ,

Sana gittiginde fsh, ez lh baktılar mı ?
Yanlıs hatırlıyor olabilirim ama bana adetin 2. gunu kimse gel demedi...
belki de verdikleri kağıtlardaki notlarda mı yazıyor?

bu arada eşimin sperm test sonucu geldi. onda da morfoloji sorunu zaten vardı yine var. klinik olarak da IZOLE TERATOZOOSPERMI teshisi konmus. ne oldugunu tam bilmiyorum , internete girdim baktım. şekil bozuklugu yazıyor , çok da detaylı bir şey yazmamışlar. onemsemiyorum aslında cok fazla . IMSI tekniği var ve illa 1 -2 adet güzel sperm bulurlar diye düşünüyorum . öyle değil mi?

ben şaşkın da dinlemedim aslında doktoru ama herhalde biraz heyecanlıydım . bütün bu sorular Izmir'e dönünce aklıma geldi.
sen nerede kalıyorsun Istanbul'da tedavi süresince?

Merhaba canım ,

dun beni fiyat ıle ılgılı arayacaklardı aramadılar. ben kendı kafamdan sunu dusundum ; sımdı burada ızmırde takıp yapışırsa burada da doktora testlere para verecegız ... bunu kendi tup bebek ucretlerınden dusecekler mı acaba?

bana ıkı doktor adı verdı. benım kendı jınekologum var dedım . bu ıslerle ugrasıyor mu dedı. tam anlayamadım aslında. yumurta takıbı yapması ıcın tup bebek mı yapması geeklı bır doktorun? sonucta ultrasonda ne gorurse onu not etmeyecek mı ? bılemedım .
neyse bana fatih sendag ve murat celıloglu mu( tam hatırlayamadım 2. ismi...) isimlerini verdi.

ben aslında gıdıp geleyım orda yaptırayım takıplerımı dıyorum ama ınternetten okudum ve ılk gunler gun asırı daha sonra her gun cagırıyorlarmıs .
orada kalmak gerek onu yapamam. sıkılırım o kadar uzun sure. 5 dakıkalık kontrol ıcın gunlerını orada gecıreceksın .
gıt gel yapmak bana mantıklı gelmıstı ama her gun kontrol ve kan olacaksa o da olmaz.
o konuda henuz karar vermedım yanı .

merhaba kokos,

senden bir sey rica edecegım . o arkadasın dısarıdan semra hanımın onerdıgı 2 doktordan bırsıne mı yaptırdı takıbını?
eger oyle ıse kıme yaptırmıstı ogrenebılır mısın?
o arkadas ta sıtede mı ? bır kac sorum olacak ona ama nasıl ulasabılırım kendısıne.

kızlar bu aksam saat p da catlama ignemi vuruldum persembe günü yumoslar toplanacak kısmetse pazartesi transfer olucak bu arada yumosları mustecep bey toplayacak semra hanımda trensferi yapacak işllah hayırlısı ile bayramın 3cü günü de bebişi ögrenecegiz yuppıııııııııııııııııııııııııııııı bana dua edin:52::52::52::52::52::52::52::52::52::36::36::36::36::36::40:

Ceydacim ,

Yarin icin sana bol sanslar diliyorum . Bizi haberdar et lutfen .

selam kızlar bende izmirden memorialı düşünenlerdenim bir tane negatif tüp bebek denemem oldu bende semra hanımı düşünüyorum hatta randevu aldım ama aralık ayına arkadaşım dışardan takiplerini yaptırdı izmirde transferi semra hanım yaptı ama daha pahalıya denk geldi. lavague bilgin olsun sana hangi doktorları söyledi

Canim yazdim ama belki siteye girmedin belki de gormedin diye bir daha yazmak istedim .
Izmirde takibini yaptiran ve memorialda transferini yaptiran arkadasin hamile kaldi mi ve izmirde hangi doktora takip ettirdi? Bilgi verebilirsen cok hora gececek benim icin .

canım yazdım ama okumadın heralde bende izmirdeyim arkadasımda izmirde o bu sitede yok ama bana da sorabilirisn semra hanıma transferini yaptırdı müstecip beyde transferini yaptı takiplerini burda bi doktora sanırım onların önerdiği bi doktora yaptırdı o yüzden biraz tuzlu oldu şu an bebeğini doğurdu bile hayırlısı canım bende aralık ta istanbula gıdıcem randevu aldım bakalımmbaşka sormak istediğin bişey varsa sorabilirsin

canım yazdım ama okumadın heralde bende izmirdeyim arkadasımda izmirde o bu sitede yok ama bana da sorabilirisn semra hanıma transferini yaptırdı müstecip beyde transferini yaptı takiplerini burda bi doktora sanırım onların önerdiği bi doktora yaptırdı o yüzden biraz tuzlu oldu şu an bebeğini doğurdu bile hayırlısı canım bende aralık ta istanbula gıdıcem randevu aldım bakalımmbaşka sormak istediğin bişey varsa sorabilirsin

merhaba canım ,

gormedım sanırım kusura bakma.
benım sormak ıstedıgım aslında arkadasının burda hangı doktora gıttıgıydı .
ben kafamda toparlamaya calısıyorum sımdı .
dun Semra Hanim'in onerdigi 2 doktoru da aradim ben .
ıkıisi de hastanede calısıyormus ve saat 3-4 gıbı muayenehanede oluyorlarmıs .
ben sımdı eskı tedavılerımı dusunuyorum da eger yanlıs hatırlamıyorsam sabah gıdıyordum kente , kan verıyordum , kansonucu geldıkten sonra da
muayene oluyordum ve ona gore ılac dozlarım ayarlanıyordu .
sımdı bunu aksamustu yapsam da olacak mı acaba?
kendı kendıme bır program yapmaya calısıyorum kafamda.
o yuzden o arkadasın nasıl yaptıgını merak ettım .

ızmırın neresındensın bu arada?

kızlar merhaba bu gün 15 tane yumosumu topladılar saat 10 gibi sonra eve geldim ve bu saate kadar uyumusum anesteziden heralde ama dinlendim kasıklarımda adet sancısı gibi bir sancı var ve kanamam da var ama bunlarda normalmıs yarın arayıp kactane embrym olusmus onu da ögrencem

selamlar tüp bebek yaptıkmak isteyenlere söylüyorum sonunda bende doktorumu buldum ve mükembel ilgili ilk önce işi sonra parası geliyor adam işine aşık
ismini veriyorum yücel karaman ve hüsamettin bey işleri ikisi yapıyor başka kimseye yaptırmıyorlar hastahanesi var şişilide şiddetle öneriyorum

kızlar merhaba bu gün 15 tane yumosumu topladılar saat 10 gibi sonra eve geldim ve bu saate kadar uyumusum anesteziden heralde ama dinlendim kasıklarımda adet sancısı gibi bir sancı var ve kanamam da var ama bunlarda normalmıs yarın arayıp kactane embrym olusmus onu da

Son düzenleme:
kızlar merhaba bu gün 15 tane yumosumu topladılar saat 10 gibi sonra eve geldim ve bu saate kadar uyumusum anesteziden heralde ama dinlendim kasıklarımda adet sancısı gibi bir sancı var ve kanamam da var ama bunlarda normalmıs yarın arayıp kactane embrym olusmus onu da ögrencem

Ceydacim ne guzel haber bu? Kim yapti transferini?
Bizi gelismelerden haberdar et lutfen.

selam lavegue ben hataydayım canım izmir dışından onu bu konuda o kadar sıktım soru soramıyorum ama sanırım bu verdiğin isimlerden farklı ama bayramda gidicem sorarım kendısıne sen tedaviye başlıyorsun heralde :) hayırlısı herşey gönlümüzce olsun özelden mesaj atabılırsen at mailini ben atamıyorum ordan daha rahat konusuruz

selam lavegue ben hataydayım canım izmir dışından onu bu konuda o kadar sıktım soru soramıyorum ama sanırım bu verdiğin isimlerden farklı ama bayramda gidicem sorarım kendısıne sen tedaviye başlıyorsun heralde :) hayırlısı herşey gönlümüzce olsun özelden mesaj atabılırsen at mailini ben atamıyorum ordan daha rahat konusuruz

canım , arkadasin Izmirde degil mi?
ben yanlis mi anladim ?
atarim tabi ozelden .

kızlar olumlu sonuç alan yok mu demiştim moral olsun bana ve benim gibilere bugün ben veriyorum ii haberi sonucum 106 dr müstecep bey umarım ikiye katlar sevincim yarım kalmaz ALLAH isteyen herkese versin :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kızlar yok mu bir olumlu sonuç diye sormuştum bana ve benim gibilere moral olsun diye ben söylüyorum sonucum 106 dr müstecep bey inşallah ikiye katlar da sevincim devam eder ALLAH herkese yaşatsın amiiiinn :emir_bebek::nazar::emir_bebek::nazar::emir_bebek::nazar:

Back
X