- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
Kızlar bir de şu protokollerle ilgili bir şey soracağım. Kısa ve uzun protokol süreci nasıl işliyor, ne zaman başlayıp ne zaman son buluyor? Çok soru soruyorum ama gitmeden önce bilgi sahibi olmak istiyorum :)
İlk görüşmede ultrasonla rahim ve yumurtalıklara bakılıyor,daha önceden tahlilleriniz ve rahim filmin filan varsa onları da götür .Kısa uzun protokol çok muhim değil ona doktorun karar veriyor zaten,uzunda önceki adetin 21.gününden başlanıyor ilaçlara,kısada ise adetinin3. Gününden başlayıp 10 gün kadar sonra yumurtalar toplanıyor.
bende memorialliyim artık!en sonunda orda karar kıldık umarım hayırlısı olur!benim kısa protokol uygulanacakmış.peki kime kısa kime uzun protokol uygulanıyor neye göre belirliyorlar bunu
cuma kontroller yapıldı.adetin 2. veya 3.günü başlayacağız inşallah.ocakta başlamak istiyoruz.şubat tatiline denk gelsin diye hayırlısı inşallah
Hayırlı olur inşaallah. İstanbul dışından geleceksin sanırım. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
evetistanbul dışı,umarım çok uzamaz.hemşire 20 gün sürer dedi.başka şehirden zor oluyormuş çok iyi anladım
Allah kolaylık versin canım. Kısa protokol sanırım. Doktorun kim? Ben de bu hafta nasip olursa gideceğim ön görüşmeye. İnşaallah güzel geçer.
evet kısa protokol.doktor aynur hanım.o müsaitti randevu alırken,zaten herkes memorial ekiple karar veriyor filan deyince hangi doktor olursa dedik.Umarım senin içinde hayırlısı olur.hastaneyle ilgili kafamda bir soru işareti yok;tek düşündüğüm yarıyıl tatiline denk gelip gelmeyeceği :) Allah'ım noluuuur işimiz rast gitsin!!
bende memorialliyim artık!en sonunda orda karar kıldık umarım hayırlısı olur!benim kısa protokol uygulanacakmış.peki kime kısa kime uzun protokol gulanıyor neye göre belirliyorlar bunu
tedaviye yeni başlicak olanlar tedaviniz hayırlı olsun
benim şu gün itibari ile 20 yomurtam var 11 mm ile 17 mm arasında deyişiyo büyüklüklerı bu gün ilaç dozumu düşürdüler e2 1863 olmuş
tam 5 gündür hergün hastaneye gidiyorum çağırıyolar pcos hastası oldoğum için galiba yarın yine gidicem
perşembe yada cuma opum var inşallah bu defa bebeyimi alırım kucağıma
Merhaba canim , ben de yarin lucrine basliyorum . Uzun protokol olacak benim ilk defa. Semra hanimin bana soyledigi kromozom sorunum oldugu icin yumurta fazla elde edebilmek adina uzun secmisler benim icin .
Sen hangi sehirdendin? Ben izmirdenim . Yumurta takiplerimi izmirde yaptiracagim o yuzden tahminimden daha kolay olacak . Sehir disi olmasinin pek dezavantajini yasamayacagim insallah .
cuma kontroller yapıldı.adetin 2. veya 3.günü başlayacağız inşallah.ocakta başlamak istiyoruz.şubat tatiline denk gelsin diye hayırlısı inşallah
tedaviye yeni başlicak olanlar tedaviniz hayırlı olsun
benim şu gün itibari ile 20 yomurtam var 11 mm ile 17 mm arasında deyişiyo büyüklüklerı bu gün ilaç dozumu düşürdüler e2 1863 olmuş
tam 5 gündür hergün hastaneye gidiyorum çağırıyolar pcos hastası oldoğum için galiba yarın yine gidicem
perşembe yada cuma opum var inşallah bu defa bebeyimi alırım kucağıma
Evet adetin 2 veya 3.günü başlayacak ama ben pcolu olduğum için ne zaman olacağım hiç belli değil.belki iki ay belki iki aydan da uzak :) ilaç kullanmakta istemiyorum.bakalım nasip
evet her gün kaan veriyorum ve sadece e2 bakılıyo ilçların hormunlardaki etkisini takip edebilmek içincanım Allah kolaylıklar versin insallah.
yorucu , insan sonlara yaklaşınca bunu daha da cok hıssedıyor.
her gün kan veriyorsun o zaman ? sadece e2 mi bakıyorlar?
canım sen istersen yarıyıl tatiline denk getirebilirsin çünkü bende o zaman tedavi olmayı düşünüyorum ama tabi senin adet döneminde önemli. adetinin 2.veya 3. günü başlayacağın için ona göre izne çıkarsın bende okulda çalışyorum ve ocağın 20 sinde 15 tatile girilecek ben bir hafta önceden izne ayrılmam gerekecek...
tedavinin sonuna gelmişin canım maşallah inşallah bu defa alırsın bebeğini kucağına canım Rabbim yardımcın olsun..
Canim cok sevindim . Ne guzel sona yaklasiyorsun. Insallah rahat gecer opun ve saglikli yumurtalarin toplanir ve dollenir.evet her gün kaan veriyorum ve sadece e2 bakılıyo ilçların hormunlardaki etkisini takip edebilmek için
bu gün 9. ve son iğnemi vurucam
hayırlısı ile yarın kesin çatlatma iğnesini vurucam
şu an itibari ile 19 yomurtam var yarım bu sayı 21 22 bulur
13 ile 19 mm arasında deyişiyo Dr toplama gününe kadar küçük olanlarda olgunlaşır ve böylelikle
10 ve özeri olgun yomurta olur dedi
cuma gesin opu
gerisi allaha kalmış artık 3 ile 5. gün arasında tırasfer olucakmış
tabi benim yomuşlarım dayanırsa
hayırlısı rabbimden allah emekleri boşa çıkarmasın
bende durum bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?