Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Ya benden hormon olarak sadece tsh t 3 t 4 istediler bir de tam kan sayimi . Bir de pihtilasma icin . Ne fsh ne bir sey. Cok ilginc geldi bana en bastan beri. Hatta adetimin 2. Gunu fsh yaptirmayacak miyim diye sordugumda hayir gerek yok ultrason goruntusu iyi dedi funda hanim . Ama yine de daha onceki tedavilerimden aliskin olmadigim icin icime sindiremedim .

Son düzenleme:

daha önceden yaptırdığın fsh sonucun varsa ondanda istememiş olabilir. çünkü ben geçen gün nur hanımla görüştüm oda istemedi benden. 2008 de yaptırdığım bi test vardı o yeterli oldu. içine sinmediyse tekrar dile getir tedaviye başlaycaksın içinde şüpheyle başlama canım, yada yaptır sen sonuçta zor bi test değil. benim önceki doktorum hale hanımdı oda benden kan pıhtılaşması ile ilgili test istemedi benim içim rahat etmedi ve gidip yaptırdım sonuçtata bende kan pıhtılaşması çıktı transferden sonra kan sulandırıcı iğne kullanmam gerekiyormuş. bizlerde artık bazı şeyleri iyice öğrenmeye başlıyoruz sadece doktorların dedikleri ile yetinmeden araştırıp yapmalıyız. çok basit şeylerden dolayı tüm tedavimiz boşa gidebiliyor. belki ben daha önceki tedavilerimde kan pıhtılaşması olduğunu bilseydim kan sulandırıcı kullansam çocuğum kucağımdaydı. bu bana çok iyi bir ders oldu doktorlarıma güvensemde herşeyi sadece onların eline bırakmıyorum.

Canim aynen benim de 2009 testim vardi elimde ona bakti ve istemedi. Ya aslinda haklisin ama aslini istersen cok da didiklemek istemiyorum. Ama yerimde de duramiyorum. Garip bir sey.

Pihtilasmayla ilgili olani da ben hatirlattim funda hanima. Ben pihtilasma testi de yaptirmak istiyorum dedim cunku okuyorum burdan bu nedenden dolayi bebegini kaybedenleri. Onu yaptirdim sonucunu bekliyorum . Ama gecen sene UMuta gorusmeye gittigimde de yaptirmak istoyorum dedigimde dr gerek yok demisti.

Sen simdi fsh yaptirdin mi? Yoksa 2008 verin var diye yaptirmadin mi?

yok canım fsh yaptırmıyorum 2008 deki yeterli oldu. bence seninde var olduğu için istememiştir.

slm kızlar ben geldim iğnemi az önce bismillah deyip vurdum inşallah hayırlısı olur
puregon 200 verdi bide akşam eşimle beraber iki tane antibiyotik var onu içicez ve perşembe yine gidicem benden bu kadar

slm kızlar ben geldim iğnemi az önce bismillah deyip vurdum inşallah hayırlısı olur
puregon 200 verdi bide akşam eşimle beraber iki tane antibiyotik var onu içicez ve perşembe yine gidicem benden bu kadar

hayırlı olsun tedavin çakırcım su gibi akıp geçsin tedavin inşallah..

yok canım fsh yaptırmıyorum 2008 deki yeterli oldu. bence seninde var olduğu için istememiştir.

Evet sanirim ondan ama ilginc olan fsh yasla yukselen bir deger. Sonucta yumurta rezervini gosteren bir deger degil mi?
Izmirde cok onem veriyorlar bu hususa. Rutin bir tetkik. Neyse beni bozmaz yapmamalari. Hele sizden de duydum, rahatim simdi

merhaba canım ,

hayırlı ugurlu olsun ınsallah...

hayırlı olsun tedavin çakırcım su gibi akıp geçsin tedavin inşallah..
çok saolun kızlar allah razı olsun bu gün 3. iğnemi yapıp yarın sabah 08.30 da randevum var mustafa bey izinli oğlduğu için
hemşire nur hanımmı dedi aynur hanımmı dedi tam anlamadım ama bu iki dr birinde randevum var inşallah hayırlısı olur

Kızlar doktorla ilk görüşme ücretli mi?
Ben hem doktorla hem genetik doktoru Cumhur Bey'le görüşeceğim.

canım sen daha önce muayene olmuştun bildiğim kadarıyla şimdi de tedaviye başlayacaksın almazlar bence. ama ilk girişte zaten 500 € alıyolar bunun içinde muayene ücreti de oluyo. genetik için bilmiyorum yanlış bilgi vermeyim arayıp sor için rahat eder en azından.

kızlar dün dr gittim 4 tane 8mm büyüklüğünde yomuşum olmuş e2 370 olmuş
dr şu an dengede dedi yarın sabah yine dr randevum var
bakalım nasıl olmuş
kızlar aranızda cetrotal 0.25 kullanan varmı bana 5 paket verdiler
hünüz kullanmadım ama bu gün 5. puragunu yapıcam
henüz diyer iğneye yani cetrotale başlamadım
ne işe yarıyo acaba
bu arada bana dr lucrin vermedi

Yok canım ben daha hiç gitmedim. İlk görüşmeyi yapmak için gideceğim inşaallah.

İyi akşamlar. Ben 10 kasımda ilk görüşme olarak Nur Hanımla görüştüm. ilk görüşme ücretsiz dendi. Gittik, Nur Hanımla görüştük. Dosyalara baktı ve gelmişken muayenenizi de olun dedi. Eşime baktım tamam deyince muayene olduk. 240 tl verdik. Bizde de genetik sorun var. Cumhur Beyle görüşmeye gittik ücretsiz. Ama preferik kanda kromozom analizini tekrarlamak gerekti çelişkili bir durum vardı. Onun için ücret ödedik tahlil için...

cetrotıde ben ilk tedavimde kullandım canım. yumurtalarını baskılayıp vaktinden önce çatlamasını engellemek için kullanacaksın ve yumurtaların belli bir büyüklüğe gelince de başlatırlar. lucrin uzun protokol uygulanan tedavilerde kullanılıyor kısa protokolda vermiyorlar.

anladım canım çok saol allah razı olsun

Benden ilk görüsmede sadece muayene parası aldılar 200 civarıydı.daha sonra da yumurta toplamaya kadar günlük tahlil paralarını ödedim 100- 150 gibiydi onlarda.ama bende genetik test yapılmadı.

Çok sağolun kızlar. Emeklerimiz boşa çıkmaz inşaallah.

benim aklımda öyle kalmış canım... hayırlı olsun inşallah tedavin...

Teşekkür ederim canım. Amin inşaallah.

Kızlar ilk muayene nasıl gerçekleşiyor beni aydınlatabilir misiniz? Sadece ultrason mu kullanılıyor yoksa rahme de bakılıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…