- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
hayırlı olsun canım tedavin memorial sana inşallah uğurlu gelir yavruna kavuşmanda vesile olurlar...
ayın 5i için randevu almıştım ama daha adet olmadım bekliyorum canım ben müstecep bey ve semra hanıma gıdıcem sen ne zaman kime gitmeyi düşünüyorsun
bizim tüp bebek ilk kez olacağı için bilmiyorum ben,ne demek 10hücreli ve 5.gün transferi filan. :) şimdiden öğreneyim
canım embriyolar döllendikten sonra 1.gün 2 veya 4 hücreli oluyor sonra bu artarak devam ediyor.. hücre bölünme sayısı ve hücrelerin orantısı embriyo kalitesini gösteriyor. 5. gün transfer edilen embriyo blastosist aşamasında oluyor ve kalitesi yüksek oluyor. 5. gün ebriyosuda olsa onunda kalite oranları var grade1 grade 2 felan diye adlandırılıyorlar. biraz karışık anlatmış olabilirim canım.
benim ikinci deneme ilki izmirde eylül ayında yapıldı bu ikinci olucakk
cakirin transferi nasıl geçti acaba? İnşaalalh hayırlı haberlerle gelir.
cakirin transferi nasıl geçti acaba? İnşaalalh hayırlı haberlerle gelir.
bende merak ediyorum iyi geçmiştir inşallah... bi gelseydi kaç tane transfer ettiler kim yaptı transferini nasıl geçti anlatırdı... ama dinleniyordur şimdi... sıkı sıkı tutunsun bebişleri ona....
ben çakırın diğer topikten arkadaşıyım merak etmişsiniz yazayım 3 tane embiriyo a b kalitesinde dondurulmuş transferi olldu 9 aralık test günü pc yaklaşmıyor bebegi tutunana kadar bu kadar şimdilik ohss olma risk vardı çok şükür olmadıııı
ben çakırın diğer topikten arkadaşıyım merak etmişsiniz yazayım 3 tane embiriyo a b kalitesinde dondurulmuş transferi olldu 9 aralık test günü pc yaklaşmıyor bebegi tutunana kadar bu kadar şimdilik ohss olma risk vardı çok şükür olmadıııı
gelincik sen ne zaman başlayacaktın? İstanbul'damısın?
canım ben istanbulda değilim kayserideyim kayınvalidemler istanbulda tedaviye başlayacağımız zaman geleceğiz. bu ay muayene olacam bi sorun olmazsa önümüzdeki ay ocakta başlayacağız...
Hadi hayırlısı. Kalacak yerinizin olması çok iyi. Doktoruna karar verdin mi?
canım ben ilk semra hanımla görüşmek istiyorum ve onunla başlamayı düşünüyorum kontrollerim için ya nur hanım yada müstecep beyle devam etmek istiyorum ama kısmet bakalım o zaman ne olur tam bilemiyorum tabi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?