arkadaşlar merhaba, benim 2 tüp denemem oldu 2 side başarısız. yumurta kalitem düşük olduğu söylendi. 2. tüp denemem rezaletti nasıl böyle bir hata yaptım anlamıyorum..prof olmasına ve tecrübesine güvenmiştim... ama ben yumurta kalitesinde sonrunlu bir hasta olmamı söylememe rağmen normal biriymişim gibi davrandı...herkesin 10-17 yumurtası olurken benim ilkinde 5 bundada 3 yumurtam oldu...sonuç negatif oldu diye demiyorum ama ben onun işini kolaylaştırıp yumurta kalitemin düşük olduğunu söylemiştim...aslında anlamıştık bu doktordan bişey çıkmayacağını da napalım yinede dönmedik geri...eşim bile benim tedaviyi çözdü...benim gibi hastalara yüksek doz ilaç vermek olmuyor.....sadece folükül büyüyor yumurta içinde küçük kalıyor...doktorda bana adetimin 2. günü gel araştıralım bii dedi...prof olmadan sorunumuzu çözdük....
şimdi cem demirele gitmeyi düşünüyorum..ataşehirdeymiş...ama kasımda yeni yaptığım için aralıkta kabul etmememsinden korkuyorum...haa benim burdaki doktoruma kalsa paran varsa her ay yapabilirmişim..cem hocaya gideniniz var mı...benim gibi sorunu olanlar kaliteyi artırmak için doktorunuz ne yapıyor...bu son olur inşallahhhhh
merhaba, siz önceki tedaviyi nerede oldunuz? benim de rezerv az. yaştan dolayı. şuan kısa protokol az ilaçla uygulanıyor.
hastane dr bahane
bol dua pozitif düşünce yeter kızlar
Miniğim memorial le benle şükürler olsun
darısı başınıza
seni merak ediyordum kavuştun yavruna demekçok sevindim allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun darısı bizim başımıza bu arada ismi ne miniğin????
NİL :)
pek cin pek yaramaz bir kız
darısı hepinizin başına inşallah
Ikinizi de tebrik ediyorum.insallah bizlerde memorial hastanesinde emellerimizd hayirli ve saglikli bir seiilde kavusuruz.
inşallah canım hep dua ediyorum memorial doktorlarına güvenin arkaşlar önce yüce allah sonra onların sayesinde yavruma kavuşmak için gün sayıyorum dilerim hepiniz bu duyguyu tadarsınz
guveniyorum valla ben ama bu memorıal doktorlarına ulasmak pek zor . Bır de bıraz tersler mı ne? :18:
Cok yogunlar o yuzden oluyor elbet ama yıne de gerı donuslerın daha cabuk olması gerekıyor.
guveniyorum valla ben ama bu memorıal doktorlarına ulasmak pek zor . Bır de bıraz tersler mı ne? :18:
Cok yogunlar o yuzden oluyor elbet ama yıne de gerı donuslerın daha cabuk olması gerekıyor.
Kızlar ben de 10 kasımda gitmiştim Nur Hanımla görüşmüştüm. Bir de görümcem var 47 yaşında o da Semra Hanımla görüştü. Başta Betül Hanımla görüşmüş. 2 doğal hamilelikten düşüğü var, 2 başarısız tüp denemesi. Geç evlenmişti. Hiç çocuğu yok son şans verdi kendine. 4-5 gün sonra yumurta toplanacak. İnşallah olur. Dua edin onu en çok bizler anlarız... Sağ olun...
slm kızlar ben geldim kaç gündür netten uzak duruyorum test yaptığım güne kadarda uzak durucam umarım herkes iyidir geçmişi okuyamadım
benim çarşamba günü tırasferim oldu semra kahraman yaptı iki tane ab kalıtesinde embiriyo tırasfer edildi 9 aralıkta test yapıcam yanı cuma günü
bana dua edn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?