Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

merhaba, siz önceki tedaviyi nerede oldunuz? benim de rezerv az. yaştan dolayı. şuan kısa protokol az ilaçla uygulanıyor.

hastane dr bahane
bol dua pozitif düşünce yeter kızlar
Miniğim memorial le benle şükürler olsun
darısı başınıza

hastane dr bahane
bol dua pozitif düşünce yeter kızlar
Miniğim memorial le benle şükürler olsun
darısı başınıza

seni merak ediyordum kavuştun yavruna demek çok sevindim allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun darısı bizim başımıza bu arada ismi ne miniğin????

Ikinizi de tebrik ediyorum.insallah bizlerde memorial hastanesinde emellerimizd hayirli ve saglikli bir seiilde kavusuruz.

Ikinizi de tebrik ediyorum.insallah bizlerde memorial hastanesinde emellerimizd hayirli ve saglikli bir seiilde kavusuruz.

inşallah canım hep dua ediyorum memorial doktorlarına güvenin arkaşlar önce yüce allah sonra onların sayesinde yavruma kavuşmak için gün sayıyorum dilerim hepiniz bu duyguyu tadarsınz

Eyşan, Crafty tebrik ederim sizleri daha önceden takip ediyordum maşallah biriniz kucağına almış birinizinde yavrusuna kavuşmasına az kalmış... inşallah bizlerde sizler gibi yüzü gülenlerden oluruz... tedavileriniz kısa protokolmuydu, birde transferlerinizi kim yapmıştı tedavileriniz hakkında kısa bi özet geçeblirseniz bana ve burdaki arkadaşlara çok yardımcı olmuş olursunuz...

crafty, Allah bağışlasın yavrunu.
eysan, Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
Darısı başımıza olsun inşaallah...

inşallah canım hep dua ediyorum memorial doktorlarına güvenin arkaşlar önce yüce allah sonra onların sayesinde yavruma kavuşmak için gün sayıyorum dilerim hepiniz bu duyguyu tadarsınz

guveniyorum valla ben ama bu memorıal doktorlarına ulasmak pek zor . Bır de bıraz tersler mı ne? :18:
Cok yogunlar o yuzden oluyor elbet ama yıne de gerı donuslerın daha cabuk olması gerekıyor.

guveniyorum valla ben ama bu memorıal doktorlarına ulasmak pek zor . Bır de bıraz tersler mı ne? :18:
Cok yogunlar o yuzden oluyor elbet ama yıne de gerı donuslerın daha cabuk olması gerekıyor.

ilgi ve geri dönüş bekleme
beklersen çok yanılır üzülürsün
sıfır ilgileri var

Doktorlardan çok hemşire odasına ulaşıp telefonu açan hemşireye sorunuzu sorun, kendisi cevaplayamayacağı birşeyse doktorlara sorunuzu iletip size cevap dönmesini rica edin. Doktorlar aşırı yoğun oluyor.

Mutlaka doktorla konuşmanız gerekiyorsa, en baştan sizin doktorunuz kim olarak belirlendiyse ona cep telefonundan ulaşın. Başlarken verdikleri dosyada vardı bizim doktorun cep telefonu yazan kartı. Yoksa yine danışmadan telefonunu isteyebilirsiniz.

arkadaşlar, memorial de hocaya ulaşmak ne zor...semra hocayla konuşamıyoruz...senem diye bir bayan var onunla eşim konuşmuş...randevu alacakmışız...biz şehir dışındayız konuşmadan nasıl olcak...senem hnm da çok çabuk geçiştirmiş..sizler nasıl ulaştınız...nasıl tedaviye başlayacaz anlamadım...hiç geçmişide sormamış ...randevu alın o kadar...valla hiç anlamadım

Kızlar ben de 10 kasımda gitmiştim Nur Hanımla görüşmüştüm. Bir de görümcem var 47 yaşında o da Semra Hanımla görüştü. Başta Betül Hanımla görüşmüş. 2 doğal hamilelikten düşüğü var, 2 başarısız tüp denemesi. Geç evlenmişti. Hiç çocuğu yok son şans verdi kendine. 4-5 gün sonra yumurta toplanacak. İnşallah olur. Dua edin onu en çok bizler anlarız... Sağ olun...

Allah yardımcınız olsun. Sen başladın mı tedaviye peki? Görümcenin sorunu ne tam olarak? Benim de yengem var 44 yaşında, 1 kez denedi olmayınca bıraktı. Onu da yönlendirsem mi diyorum. Fazla da samimi olmadığımız için çekiniyorum açıkçası :26:

slm kızlar ben geldim kaç gündür netten uzak duruyorum test yaptığım güne kadarda uzak durucam umarım herkes iyidir geçmişi okuyamadım
benim çarşamba günü tırasferim oldu semra kahraman yaptı iki tane ab kalıtesinde embiriyo tırasfer edildi 9 aralıkta test yapıcam yanı cuma günü
bana dua edn

Cakircim hayirlisi olsun canim . Az kalmis sonucunu ogrenmeye. Gonlum seninle.

valla ben de senin gibi şikayetçiyim...ben diyarbakırdan gitmeyi düşünüyorum..ama konuşmadan nasıl gideyim...adetimin 2. günü oraya gitmem yetiyormu...istediğim doktoru bulabilecekmiyim...herkesler öylemi gidiyor...zaten istanbulu bilmiyorum hastanekilerde yardımcı omayınca gözüm korktu valla....sen tedaviye başladın mı yoksa benim gibi daha tanışma aşamasındamısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…