yok canim belli olmadi henuz, persembe gidicem doktora bakalim soyliycek mi bilmiyoruz.
Meraba incicim , 2 hafta önce gitmiştim kontrele o zman göstermediler bakalım 1 hafta sonra tekrar kontrole gidicem o zaman gösterirler inşallah
gerçi benim içime 1 tanesi kesin erkek gibi doğuyor ama bakalım hayırlısı
sen nasılsın, tedaviyi biraz erteledin galiba değilmi?
Allah razı olsun canım.
Dualarınız benim için çok önemli ve çok değerli.
Rabbim sizleri de sağlıkla yavrularınıza kavuştursun inş
slm inci tanesi inşallah herşey gönlüne göre olur. senin anne olmanı çok istiyorum gerçekten bunu en çok hakkedenlerden birisin çünkü çok yardımseversin allah yardımcın olsun ve sana tavsiyem hiç umudunu kaybetme...
umutege canım güzel haberlerini bekliyoruz
Herkese günaydın
selam kızlar.bugun nur hnm a gıttık.kızım cok hareketlıydı.830 gr olmus kızım 31.5 cm de boyu olmus.sadece tansıyonum yuksek cıkmıs.eger boyle gıderse erken dogum yapıcam.ınsallah 1 hafta ıcınde duzelır.
sizlerin yazdıklarını öyle içtenlikle okuyorum ki hamile kalanları okuyunca mutluluk sarıyor içimi bebeğine kavusamayanları okuyuncada hüzün kaplıyor içimi... allahım nasip ederse ağustos ayında bende 2. tedavime başlayacağım ilki malesef negatif sonuçlandı o yüzden içimde hem korku hem mutluluk her ikiside var... ilk tedaviye başladıgımda içimde korku namına hiçbişey yoktu sanki gidecektım iğne ilaç sonra yavruma kavusup evime dönecektim lakin evdki hesap çarşıya uymadı.. olmadı bebeğim bana tutunmadı ve ben her zamankı gibi ALLAHIM SENİN DEDİĞİN OLUR diebildim.. herşeyde var bi hayır 2. tedavi için araştırma yaparken memorial hastanesini keşfettim.. inşallah bebeğim bana bu hastane aracılığla gelir... allah hepimizin evlat hasretini bi an önce dindirsin...ALLAH NASİP ETMEYECEĞİ ŞEYİN HAYALİNİ KURDURMAZMIŞ......
umutege canım güzel haberlerini bekliyoruz
Herkese günaydın
umutage hdi bakalım senden haber bekliyoruz.merakta bırakma bizi.
Merhabalar,
Mercan ve umutege tedaviniz baslamis.insallah son tedaviniz olur,saglikla kavusursunuz evlatlariniza..
Topik sessizlesmisti sizin tedavinizle canlandi.Heyecanla takipteyim,dilerim tahlil gununde sevince donusur.Yazin cok yogunum.Fazla destek olamasam da dualarim sizlerle,isteyen herkesle..
Hamisler masallahhhhhhhhhh sizlere.
Akasya canim senin tedaviye de az kalmis.Emekleriniz bosa gitmez insallah.
Incicim sen nasilsin?Diger tarafa bakiyorum ara ara yoksun.
çok sağ olun kızlar biliyorum ki sizin dularınız bizimle
dr yumurtaların çok sayıda olduğunu söyledibunların içinden en kaliteli olanlardan 7-8 seçip alacağız dedi inşallah son güne kadar biraz daha çoğalır diye dua ediyorum çünkü bu sefer dondurulacak embriyomuz kalırsa biraz daha rahat olabilirim ama yinede kısmet allah ol derse olacak buna inanıyorummm
yarın niyahayet kendi dr ma gidicem aynur hn da çok rahat değilim sanki nur hn da daha farklı o ben daha soru sormadan cevap veriyo daha sıcak geliyo bana inşallah bu hafta hep orda olurr yarın 10 tekrar randevunuz varrr
Merhabalar,
Mercan ve umutege tedaviniz baslamis.insallah son tedaviniz olur,saglikla kavusursunuz evlatlariniza..
Topik sessizlesmisti sizin tedavinizle canlandi.Heyecanla takipteyim,dilerim tahlil gununde sevince donusur.Yazin cok yogunum.Fazla destek olamasam da dualarim sizlerle,isteyen herkesle..
Hamisler masallahhhhhhhhhh sizlere.
Akasya canim senin tedaviye de az kalmis.Emekleriniz bosa gitmez insallah.
Incicim sen nasilsin?Diger tarafa bakiyorum ara ara yoksun.
çok sağ olun kızlar biliyorum ki sizin dularınız bizimle
dr yumurtaların çok sayıda olduğunu söyledibunların içinden en kaliteli olanlardan 7-8 seçip alacağız dedi inşallah son güne kadar biraz daha çoğalır diye dua ediyorum çünkü bu sefer dondurulacak embriyomuz kalırsa biraz daha rahat olabilirim ama yinede kısmet allah ol derse olacak buna inanıyorummm
yarın niyahayet kendi dr ma gidicem aynur hn da çok rahat değilim sanki nur hn da daha farklı o ben daha soru sormadan cevap veriyo daha sıcak geliyo bana inşallah bu hafta hep orda olurr yarın 10 tekrar randevunuz varrr
merhaba arkadaşlar..
kısmet olursa bende ramazandn sonra memorialde tedaviye başlamayı düşünüyorum..
bir şey sorucam size..
aranızda tedavi öncesi rahim filmi çektiren varmı..
kendi isteği ile yada doktorun isteği üzerine..
yani rahim filmi çektirmek zorunlu mu??
şimdiden teşekkürler.
Sayı çok güzel maşallah
İnş bol bol kaliteli yumurtaların olur canım.
Nur Hanım gerçekten daha farklı.
Aynur Hanım benim transferimi yapmıştı, 1 kez muayenenede bir de transferde bir araya gelmiştik.
O da sağolsun çok ılımlı bir doktor ama tabi insanın kendi doktoru gibi olmuyor.
Merhaba Derya, hoşgeldin.
Ramazandan sonra hastane bayağı yoğun olacak sanırım :)
Benim doktorum istedi negatif sonuç alınca.
Tedbirimizi alalım dedi, ben de istedim.
Bu tedavim öncesi çektireceğim nasip olursa.
Senin kaçıncı denemen?
Önceden negatif denemen veya kaybın olduysa büyük ihtimalle istenir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?