Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Rica ederim :)
Ön görüşmeye gitmeni öneririm.
Zaten tedavi öncesi bir takım kan tahlilleri isteniyor, onları da yaptırman gerekecek.
Nur Hanım gerçekten çok iyi bir doktor.
Ben de onun hastasıyım, çok ilgili ve ılımlı.
2 tedavimde de onunlaydım, nasip olursa 3.de de onunla devam edeceğim.
Ön görüşmeye gidersen kendisi seni bilgilendirecektir.

cum atada cumartesi çektirmeyi düşünüyorum ben..
ama önce doktora gidipmi çektirsem ki..
yani önce görüşüp isteğine göre mi çektirsem..
uff bilemedim yaaa..:18::18:

cum atada cumartesi çektirmeyi düşünüyorum ben..
ama önce doktora gidipmi çektirsem ki..
yani önce görüşüp isteğine göre mi çektirsem..
uff bilemedim yaaa..:18::18:

Bence önce bir görüş.
Zaten rahim filmi adetin 8., 9. veya 10.günü çekiliyor.
Ön görüşmeye gidersen sana yaptıracağın diğer tahlilleri de söyler.
Ama ilk denemede rahim filmini genelde istemiyorlar.

Akasyam sizin kanlar ne zaman gitmişti Amerika'ya?

Tatlım 7 Nisan'da hastaneye kanları teslim edip ödemeyi yaptık. Telefonuma kaydetmiştim oradan biliyorum Onlar ne zaman gönderdi bilmiyorum ama benim 3 ay oldu. Hala ses yok. Cumhur Bey'e bir kere sormuştum. Mail attım dedi. Ama henüz dönmedi. Ben de yoğun olduğunu bildiğimden sürekli sormak istemiyorum.

kızlar selam herkes için güzel bir gün olur umarım.umutage canım naptın hastaneye gideceğini yazmışsın birsürü yumoşun olmuş çok sevindim canım.inşallah bundan sonrada herşey istediğin gibi olur.

sağ ol canım inşallah herşey iyi gider
bugün nur hn la görüştük nihayet
özledim sizi dedim oda dedi sende kırk yılda bir izne çıktım o zaman gelmişsin diye
yumoşlara baktı canım şöyle bir durum varmış bende yumoş sayısı çok ama hepsinin büyümesi eşit değilmiş nur hn da önemli olan kaliteli olması dedi...4-5 tane iyi şekilde büyün yumoşum varmış bunlar bizim işimizi görür zaten dedi ama dondurulmuşumuz kalmayabilir dedi...ben zaten iki tane koymlarına odaklandığım için dondurulmuş kalmasada olur diyordum hep yeter ki bu sefer bebeğim benimle olsunnn
inşallah iki tane koyma kararı alırlar diye dua ediyorum som ana kadar birşey demicem ama eğer kaliteli 2-3 yumoş varsa iki tane koymalarını rica edecem genelde bu durumlarda iki tane koyuyorlar ama şansımı sonuna kadar zorlamam lazım bebeğime kavuşmam içinnn

koyarlar cnm 2 tane ya.nur hnm benım dogumumdan sonra tekrar ızıne cıkıcak haberınız olsun

canım nur hanımında dediği gibi kalitesi önemli.benim toplamda 2 taneydi.ikisi de transfer edildi.bir tanesi hayat buldu.ben o kadar umutsuzdum ki mümkün değil tutmaz nasıl üstesinden gelirim diye düşünüyordum.ama şükür tuttu.bebeğim benimle.allah hepimize sağlıklı evlatlar versin.

koyarlar cnm 2 tane ya.nur hnm benım dogumumdan sonra tekrar ızıne cıkıcak haberınız olsun

çok sağ olun kızlar inşallah allah gönlümüze göre verir hiç moralimi bozmuyorum allah büyük ol dedikten sonra olacak elbettttt dualaarınızı eksik etmeyinnnnn

şimdi aradılar kızlar merkezden bugün ve yarın ilaçları kullanmaya devam cuma günü tekrar kontrole çağırdılar
mercan canım sen ne durumdasınnnn

çok sağ olun kızlar inşallah allah gönlümüze göre verir hiç moralimi bozmuyorum allah büyük ol dedikten sonra olacak elbettttt dualaarınızı eksik etmeyinnnnn

hıc umudum yokken hamıle kaldım.gercekten hıc umudum yoktu.ılk denememdı ama yoktu ıste.sadece nur hnm guvendım allahın ıznıyle basardık.3 ay sonra kızım gelıyor...

Allahın izni ile güzel haberler veririz inşallah.canım Allah razı olsun.

şimdi aradılar kızlar merkezden bugün ve yarın ilaçları kullanmaya devam cuma günü tekrar kontrole çağırdılar
mercan canım sen ne durumdasınnnn

canım ya maaşallah yumurta sayın çok güzel.hepsi kaliteli olsun inşallah.canım ben 2 gündür iğnelerimi oluyorum.yarın sabah 8:30 da randevum var.inşallah her şey yolundadır.

Hayırlı geceler kızlar, herkes iyidir umarım.

umutege inş güzel olacak canım. Az olsun kaliteli olsun inş.

mercancım senden de güzel haberler bekliyoruz canım.

Feci yorgunum kızlar.
Karşıya gittik eşimle tahliller için.
12'de çıktık evden 18.00'de geldik.
Bahçede beslediğimiz bir yavru kedi vardı.
Eve gelince çok kötü vaziyette buldum.
Kardeşimle hemen fakülteye götürdük.
doktor ilaç ve mama verdi şırıngayla.
Mikrop kapmış yavrum
Ateş 40 derece çıktı
Ağlar gibi ses çıkarıyor, o öyle ses çıkardıkça kardeşimle ben de saldık
Şimdi annemlerde balkonda, kolinin içinde. Şırıngayla su ve mama verdik, sabah yine ilaç vereceğiz.
İnş iyileşir.
Cuma yola çıkıyoruz nasipse, daha hiçbir şey hazırlamadım.
Yarın çok iş var çok

ohh ne güzel canım tatilin keyfini çıkar.bol bol gez kafanı dağıt.yzık kediciğe noldu öyle?ayy yazık sıcaktan oldu heralde.inşallah çabucak iyileşir canım.

canım,çok teşekkür ederim.inşallah sonundada güzel haberler veririm.kontrol güzel geçti.6-7 tane iyi görünen yumurta varmış. yarın tekrar kontrole çağırdılar.ilaç dozumuda değiştirmediler.canım,Allah razı olsun senden o kediciğe nasıl yardım ettmişsin.takdir ettim seni.yorma kendini hazırlanırsın tatlım.

bende sayıya takılmıyorum zaten canım iyi olsun benim olsun yeter
sana şimdiden iyi tatiller canımmm bol bol enerji toplayıp gelirsin inşallahhh
kediciğine de allah şifa versinnnn
bu sıcakda biz bile çok fena oluyoruz hayvancıklar ne yapsınnnn

Kızlar merhaba.
Ben bir müddet inzivaya çekiliyorum.
Yarın yolculuk var zaten. 1 aya yakın evimden uzak olacağım.
Hepinizi çok seviyorum, hepiniz dualarımdasınız.
Bir gün bizler de evlatlarımızla birlikte güzel günler göreceğiz inş.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Allah'a emanet olun...

umutege ve mercan hayırlı haberlerinizi almayı ümit ediyorum

hayırlı yolculuklar canım sana
inşallah döndüğünde güzel haberle karşılarız seni
allaha emanet ol canımmm herşey gönlünce olsun inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…