Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

kızlar nasılsınız bende uzun zamandır gırmıyorum memorıalde gectıgımız kasım ayıda bende tup bebek yaptırdım ılkı tutmadı sonra dondurulmuslarımla ocakta bıda yaptırdım tuttu ama dusuk yaptım sımdı ıkıncıyı yaptırcam eylul sonu gıbı benım gıbı olan varmı ve ıkıncı deneme fıyatları falan hakkında bılgısı olan bırde ben gecen sefer bır arkadasımda kalmıstım bu sefer nerde kalcam yaa anlasmalı oldukları yerler cok pahalı uygun bı yer bılen varmı ben mugladan gelıyorum hıc bılmıomda oraları

canım doktor beni dinlemedi tabiki olması gerekeni yapıp diğer tarafa batırdı valla.dün akşam fark ettim kistleşmiş her tarafım.
sorma boşuna cennet anaların ayaklarının altında değilmiş.her çile bizde.

sağoun.sizinde allah yardımcınız olsun.yavrunuza Allahın izni ile kavuşun inşallah.

son denemeniz olsun ve bebeğinize sağlıcakla kavuşun inşallah.oraya yakın öğretmen evi yada misafirhane varmı bilmiyorum ama araştırabilirsin.burada bilen arkadaşlar varsa yardımcı olur size.il dışından gelenler için çok zor 21 gün kaldım.Ablamda kaldığım için şükür rahattım.eş dost yanında geçirilecek süreç deği.l Allah yardımcınız olsun

Son düzenleme:

Merhaba Ceyda.
Allah yardımcın olsun.
Dondurulmuş deneme sayılmıyor mu ki ikinci tedavim olacak demişsin.
Dondurulmuş tedavinde indirim yapılmadı mı?
Her yeni denemede belli bir miktar indirim yapılıyor.
Kalacak yer konusunda maalesef bir bilgim yok.

Umutege idrar testi yapmayip,sabirla kan testini bekledigin icin tebrik ederim.insallah sabrinin karsiligini alirsin.

Kızlar nasılsınız? ben uzun zamandır giremedim, benim bebişlerimin cinsiyetleri belli oldu 1 tanesi kesin erkek diğeri %70 erkekmiş, saklamış kendini sıpacaklar sizzler nasılsınız hamişler bakalım tedavide olan arkadaşlar Allah yardımcınız olsun

umutage mercan nasıl gidiyo kızlar
nasıl gittiğini bilmiyorum canım ama gün yaklaştıkça daha fazla gerilmeye başladım ve herşeye ağlar hale geldim.
sadece içimdeki hise güveniyorum bugüne kadar pek yanılmadım inşallah bu seferde yanılmam:44:
Umutege 2 gün kaldı
:18::18::18 iki gün nasıl geçecek bilmiyorum ama:44::44:
sonucun iyi olduğunu emin olsam daha da beklerim ama bu korku insanı çok fena yapıyo...ilkinde bu kadar stres yapmamıştım tutumadığına emindim çünkü ama bu sefer çok farklıyımm
Umutege idrar testi yapmayip,sabirla kan testini bekledigin icin tebrik ederim.insallah sabrinin karsiligini alirsin.
ahhh canım sen gelde birde bana sor nasıl duruyorsun diye aslında ben duruyorum da eşim çok panik bu konuda yap yap deyim duruyo tek çizgi görmektren nefret ediyorum artık o yüzden son güne kadar yapmayı düşünmüyorum kana gitmeden önce yapıcam oda kendimi hazılamak içinn
çok var idrarda çıkmayıp kanda çıkan durup dururken kendimi daha fazlla üzüp strese sokmaya gerek yok

maşallah canım oğluşlarına sağlıkla gelsinler inşallah

Maşallah paşalar geliyor desene

Şu an ne hisler içinde olduğunu o kadar iyi anlıyorum ki.
Ben de son ana kadar beklemiştim ama bu tedavimde test yapmadan bekler miyim bilmiyorum :)
Sonuç ne olursa olsun hakkında en hayırlısı olsun.
Dularımızdasın...

kızlar hepinıze tesekkur ederım cevaplar ıcın dondurulmuslara ıkıncı saymıyolar sıfırdan baslayınca öle oluyo sımdı benım ögrendıme göre ılkıne 2000 euro vermıstım ıkıncı denemeye 1700 euro ıstıolar mıs aradım öle dedıler ve bırde konaklama konusunda bılgısı olan ne olur yassın onların anlasmalı oldukları konuk evı gunlune 100 euro ıstıyo ve ben onu asla veremem saten gunluk temısslıge gıdrek kazanmaya calısıyorum ve ıstanbulu hıc bılmıom gecen sefer yakın bı arkadasımda kaldım ama bu sefer klamam kı ya off bırde bhcge arkadasım senın

gecmıstekı yazılarını okudum hala hayırlı olsun dıım bebısın nasıl ıımı doguma az kalmıs olmalı senın demı

umutage mercan nasıl gidiyo kızlar

canım ben günlük hayatıma devam ediyorum.hiç yatmadım.ara sıra kasık ağrım oluyor o da normal demişlerdi.hiç bir belirti arayamıyorum çok erken.kısmet diyip bekliyorum.

canım,Allah yardımcın olsun.maddi manevi zor bir süreç.

umutege canım çok az kaldı

hislerim daha da karıştı kızlar eşimin ısrarlarlarına dayanamıp test yaptık ve kocaman tek çizgi
ama umudumu kaybetmiyorum 8.günde çok nadir idrarda çıkarmış
benim zaten 5.gün belirtiler ortaya çıkmaya başladı belkide o gün tutundu yani daha üçgünlük
yani polyanalığım devam ediyo hala inşallah sonu hüzünlü olmaz:26::26:

Sakin umutsuzluga kapilma.
Idrarda negatifi gorup de kanda mujdeli haberi alan cok.
Bildigim kadariyla embriyo 4.veya 5.gun tutunuyor.
Hayirlisi neyse o olacak bunu sakin unutma canim.

selam kizlar
yurt disinda yasiyoruz ve tedavi icin turkiyeye gelmeyi dusunuyoruz ve ben tup bebek merkezi arastiriyorum memoriali onerirmisiniz

kızlar birşey sorucam biz yarın merkezde yaptırıcaz kan testini hemen bekletip veriyorlar mı yoksa eve gönderi telefonlamı haber veriyorlar
eğer telle haber vereceklerse ben hemen yapıp sonucu veren yerde yaptırıp giderimmm

canım tek çizgiye hiç takılma.çok erken idrarda çıkması için.ben merkezde yaptırmadım canım o yüzden bilemiyorum ama galiba inci merkezde yaptırmıştı o bilir.gelince yazar sana.allah yardımcın olsun.dualarımızı eksik etmiyoruz merak etme.

canım kalcak yer konusunu hiç bilmiyorum.bende istanbul dışında oturyorum ama 2 saatlik bir mesafe olduğu için gidip geldik biz.civarda oteller var diye duymuştum ama fiyatları bilemiyorum.allah inşallah emeklerini boşa çıkarmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…