Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

ohh maşallah minnaklara.hadi bakalım yetişsinler kardeşlerine.büyüsünler çabucak :)))
sağol canım.bir tane iyi kalitede varmışya bunun sevinci yetiyor.şükürler olsun.

canım her zaman dualarımızdasın.bol bol sev konuş mercimeklerinle.bizlerinde onları çok sevdiğini söylemeyi unutma ama.bu arada 2 oğluşun olurmuş baksana isimleri bile hazır umut ve ege

canım hayırlısı ise olur.elimizden geleni yaptık.Allahım bundan sonrası içinde hayırlar yazmıştır inşallah.
kendinden bahsetmiyosun ama hiç anlat canım nasıl geçiyor tatil

İsimler süper :)

Evet canım. Elden gelen yapıldı, bundan sonra tevekkül ve dua.
Bende pek atraksiyon yok :)
Memleketteyiz, ramazan dolayısıyla biraz yoğun geçiyor.
Eve dönünce beni yoğun bir tempo bekliyor.
Allah yardımcım olsun.

iki tane canım dr birinin iyi kalitede ama diğeri onun kadar iyi o0lmadığı için şansını artırmak için koyuyorum dediiii
kısmet artıkkkk

Sımsıkı tutunsunlar inşallah annelerine Bu işler belli olmaz canım. Bakarsın kalitesiz denen kaliteli olanı geçmiş .. İkisi de tutunup ; kalitesiz denilenin ikizinden de iri olduğu çok örnek var Hayırlısı Allah'tan...

Son düzenleme:

canım benim de bir tane iyi kalitede vardı diğeride hemen onun arkasından takip ediyordu.kalitesi tutunmasını kolaylaştırıyor.inşallah ikisi de tutunur annelerine.

canım benim de bir tane iyi kalitede vardı diğeride hemen onun arkasından takip ediyordu.kalitesi tutunmasını kolaylaştırıyor.inşallah ikisi de tutunur annelerine.

canım inşallah öyle olur.2 tane transfer ederlermi bilmem.bugün merkezle görüştüm.5.güne gidilmesine karar verildi.hayırlısı olu inşallah.

canım inşallah öyle olur.2 tane transfer ederlermi bilmem.bugün merkezle görüştüm.5.güne gidilmesine karar verildi.hayırlısı olu inşallah.

ne güzel 5. gün ebriyolarına daha olumlu bakıyor doktorlar.daha iyi görebiliyolar gelişmelerini.çok sevindim canım.hayırlısıyla sana tutunsunlar inşallah.umutage napıyor sen haber alıyo musun?

Haberler super...
Umutege geri sayim basladi..Hayirlisi insallah doguma da gun sayarsin...
Mercan benimde 5.gun trasnferi olmustu..Insallah sonucunda benim gibi olur..Bi inatci keci de sana nasip olsun..Duami ettim bedduami bende cozemedim
Mubarek gunlerde, gonulden diliyorum ki isteyen herkese tez zamanda nasip etsin Rabbim..

Diger arkadaslar,incim,hamisler sizler nasilsiniz?vakit bulamiyorum ki tek tek sorayim..
yaz bitsin, park sezonu kapansin, tek tek yazarim artik.
Hayirli ramazanlar.

ne güzel 5. gün ebriyolarına daha olumlu bakıyor doktorlar.daha iyi görebiliyolar gelişmelerini.çok sevindim canım.hayırlısıyla sana tutunsunlar inşallah.umutage napıyor sen haber alıyo musun?
ben sıcaklarla boğuşuyorum canım çok sıcak burası yaa
birde belirtilere takılmasam da kendimi dinlemeye başladım galiba sarımsı akıntım ve sarı idrarım var inşallah bunlar iyiye işarettirr:44:

evet canım başladı ama korku da başladı bununla birlikte:18::18:çok inançlıydım tedavi sırasında halada öyleyim ama aklımdan bazen acabalar geçmiyor değilll inşallah pazar günü güzel haber veririm sizlere

ben atasehir memorıal hastanesinde yaptırdım canım çokda memnun kaldım doktorum handan hanımdı çok tatlı bir bayan ordaki bütün çalısanlarda gayet güzel ilgileniyor. transverimin 4 günü sabırsızlıkla sonucu beklıyorum bence memorila güzel bir seçim insallah sende memnun kalırsın bol şanslar....

canım inşallah bu denemde güzel sonuclar alırsın rabbım hepimizin yüzüne güler inşallah ...

inşallah canım ama çok takılma.zaten pazar günü belli edicek o kendini:)))yapacağın tek şey kendini yormamak.başka hiçbirşeye takılma.hayırlı haberlerini bizde senin kadar bekliyoruz.sıcaklar çok fena gerçekten.benim de başım belada:)))şişti bütün elim ayağım:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…