arkadaşlar geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir.ben bir gece hastane macerası yaşadım.arefe günü başlayan lekelenmelerim,bayramın 3.günü akşamı kırmızı renge dönmeye başlayınca hastaneye gittik.acildeki doktor tüp bebek diyince kendi doktorumu aradı ve o hemen yatmamı istedi.serum ve iğne ile geçirdim o geceyi.sabah muayenede doktorum rahimde pıhtılaşmalar var.düşük tehliken var dedi.kalp atışlarını dinledi.şükür herşey yolundaydı.hastanede yatar gibi yatma şartıyla eve gönderildim.hangi durumda gelmem gerektiğinide sıkıca tembihledi.çok şükür doktorum çok hassas davrandı.tüp bebek bu.çok emek veriliyor akşam sadece lekelenme dediler ama riske atmak istemedim iyikide öyle yapmışım diyor.ayın 30 unda tekrar randevum var
çok şükür şimdi ara sıra kahverengi renkte geliyor.onun birkaç gün dürebileceğini söylemişti zaten.kızlar geçmişi okuyamadım ancak size haber verecek kadar izin kopardım eşimden.umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır.öpüyorum sizleri.
canımm geçmiş olsun.aman yorma sakın kendini.çok ama çok dikkat et ve gelen her lekelenmeyi doktoruna bildir canım.arada bizi de haberdar et.sen ve yavrun allaha emanet olun.