• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Selam arkadaşlar... yarın bir aksilik olmazsa transfer gerçekleşecek hepimiz aynı duyguları üzüntüleri yaşadık beni en iyi sizler anlarsınız o yüzden size yazmak iyi geliyor bana. Hepinizin duasına ihtiyacım war umarım esirgemezsiniz dualarınızı.

Selam arkadaşlar... yarın bir aksilik olmazsa transfer gerçekleşecek hepimiz aynı duyguları üzüntüleri yaşadık beni en iyi sizler anlarsınız o yüzden size yazmak iyi geliyor bana. Hepinizin duasına ihtiyacım war umarım esirgemezsiniz dualarınızı.[/QUOTE

rabbim bırakmasın bizi, hep yanımızda olsun inşallah...dualarımız seninle arkadaşım..

Selam arkadaşlar... yarın bir aksilik olmazsa transfer gerçekleşecek hepimiz aynı duyguları üzüntüleri yaşadık beni en iyi sizler anlarsınız o yüzden size yazmak iyi geliyor bana. Hepinizin duasına ihtiyacım war umarım esirgemezsiniz dualarınızı.

yolunuz açık olsun. inşlh pozitif sonucu görürsünüz

Merhaba arkadaşlar bende Memorial de Nur Hanim a tup bebek yaptirdim.. İki defa da Semra Kahraman Hanim kendisi muayene etti.. İlk denememdi. Tek bir tanecik altin yumurta ile Allah in izniyle başarıyı yakaladik. Nisan ayından beri uygun zamanı kolladik ama maalesef hep tek yumurtaydi. Artik yeter gel başlıyoruz olursa olur olmazsa baska careler arayacagız dedi. Veeeeee 11 Agustos 2012 gunu ignelere basladik ve 22 Agustos 2012 de tek yumurtam benden alindi. Umutsuzdum hep ama hani Allah dan umut kesimez diyip herseyi oluruna biraktim.. Allah a havale ettim.. 25 Agustus 2012 tarihinde minnoşum bana geri verildi:)) 3 Eylülde de Bhcg sonucum347,56 cikti... :52::52::52: Allah binlerce kere sukurler olsun ki sonuc pozitifti:D
Sonuç olarak bu bebek tutmasaydi gene Memorial e gider gene Nur Hanim in hastasi olurdum.. Allah ondan bin kere razi olsun herseyle tek tek ilgilendi..

ne mutlu, gözüüz aydın :) allah sonuna kadar sağlıkla götürmeyi, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

tentation;
Canım tekrar tebrikler allah bebişlerini sana bağışlasın, sağlıkla mutlulukla büyüsünler :3:

Bende yaş itibariyle 2 embriyo transferi yapılabilir dedi Nur hanım, umarım senin kadar şanslı olurum...
Sevgiler

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
Son birkaç günde, bu ay başlıyoruz hep dedik sanırım :26:

Adanes :

mucize2013

Benim ay sonu 28 gibi tahminim. Eylül verimli bir ay olur umarım :3:
Herkese bol şans kızlar
Güzel bir gün dilerim.:1:

evet canım benim adetim eylül 30 gibi ekimin 1-2 si başlayacağım inşlh.yalnız ben bu hafta görüşmeye gitcem çok tahlil isterler mi ki?yetiştiremezsem tahlilleri diye korkuyorum

adenes gözün aydın canım minikler güzel gelişiyomuş çok sevindim.en geç 2 gün sonra sende olucaklar kısmetse.hayırlı haberler alalım inşallah hep birlikte.

ohh ohh yarın geliyor bebiş desene.hayırlısı olsun.sağlıkla gelişsin annesinin karnında.

evet canım benim adetim eylül 30 gibi ekimin 1-2 si başlayacağım inşlh.yalnız ben bu hafta görüşmeye gitcem çok tahlil isterler mi ki?yetiştiremezsem tahlilleri diye korkuyorum

Selam canım,
testler ilk defa tüp bebek yapacaklar için standart gibi, hormon ve kan testleri var senden ve eşinden istenen. isimlerini ezbere bilmiyorum. ama 1-2 güne çıkıyor sonuçları, AMH diye bir test varki yumurtlama rezervi ile ilgili 1 hafta sonra çıktı bu test. Bu nedenle hiç bekleme biran önce git görüşmeye. Tıbbi geçmişine ilişkin daha evvel yapılan hormon kan testlerin rahim filmi, spermiyogram gibi bilgiler varsa yanında götür mutlaka.
Herhangi bir sorun çıkmazsa (bana rahim kalınılığını anlamak için 14. gün tekrar muayene etmesi gerekti.)
ay sonu başlarsınız inşallah :)
Sevgiler

Selam canım,
testler ilk defa tüp bebek yapacaklar için standart gibi, hormon ve kan testleri var senden ve eşinden istenen. isimlerini ezbere bilmiyorum. ama 1-2 güne çıkıyor sonuçları, AMH diye bir test varki yumurtlama rezervi ile ilgili 1 hafta sonra çıktı bu test. Bu nedenle hiç bekleme biran önce git görüşmeye. Tıbbi geçmişine ilişkin daha evvel yapılan hormon kan testlerin rahim filmi, spermiyogram gibi bilgiler varsa yanında götür mutlaka.
Herhangi bir sorun çıkmazsa (bana rahim kalınılığını anlamak için 14. gün tekrar muayene etmesi gerekti.)
Sevgiler

ben hiç hormon testi yaptırmadım.rahim filmimde yok.eşimin spermiyogramları var oda hep başka başka hastanelerde yapılmış.ben bir kere kimyasal gebelik geçirdim.sorun eşimde sperm sayı ve hareket azlığı var. memorialda bu testler pahalıdır sanırım.her devlet hastaneside yapmıyor testleri.bazı doktorlar okadar kaprisli ki ben başka doktorun sekreterliğini yapmam deyip istediğni testleri vermiyolrlar.eşim 3 kere gitti hastaneye bir hormon testi yaptıramadan geldi.

Selam canım,
Sevgiler

ben hiç hormon testi yaptırmadım.rahim filmimde yok.eşimin spermiyogramları var oda hep başka başka hastanelerde yapılmış.ben bir kere kimyasal gebelik geçirdim.sorun eşimde sperm sayı ve hareket azlığı var. memorialda bu testler pahalıdır sanırım.her devlet hastaneside yapmıyor testleri.bazı doktorlar okadar kaprisli ki ben başka doktorun sekreterliğini yapmam deyip istediğni testleri vermiyolrlar.eşim 3 kere gitti hastaneye bir hormon testi yaptıramadan geldi.

Arkadaşım bende Memorial Ataşehir'de yarın tedaviye başlayacağım...
4-5 ay önce çekilmiş hormon tahlillerim vardı ( doktor baktı bir sorun yok, tekrarlamaya gerek yok dedi )
Amh'yi sanıyorum 30 veya 35 yaş üstüne çekiyorlar, yumurtalık rezervi ile ilgili ...
Benim için buna da gerek görmedi (yaşım 28) ve hormon tahlilimde fsh de vardı, değer gayet iyiydi sanırım ondan..
Rahim filmine gerek yok dedi..
sadece tedavi başlayınca hepatit b ve c ile hıv testi yaptıracaksın, onları da dışarıda yaptırabiliyorsun...

Canım benim, her hasta kendine has durumlar yaşıyor bunları sen hiç dert etme sadece memoial tüp bebek merkezine git ve öngörüşmede bilgi al, sana asıl gerçek bilgiyi onlar verecekler. Ben sadece kendimden örnek verdim. Mutlaka farklarımız var. Ben dış gebelik + kimyasal geçirdiğim için benden, bunlar istendi. Senden aynısını isteyecek diye bir kural yok.

Sen ve eşin için elindeki verilerle git önce ne bilgi varsa yanına al, öğren neler lazım. Ben bir kısmı özel bir kısmı devlet tanıdık öyle yaptırdım. Testleri Zeynep Kamil de yaptırabilirsin. Sevk ve işlemleri nasıl bilmiyorum ama burdan gidenler vardı. O aşamada da herkes bilgisini seninle paylaşacaktır. Hiç boşuna dert etme sakin kal doktorla konuş hepsi yoluna giriyor zor şeyler değil. Karar verip başlaman önemli o kadar.
Sevgiler

3 eylül tarihinde memorialdeydim, biri olumlu sonuç aldı çok sevinmişlerdi bizde onlara sevindik. Nur hanım geldi sonra "bugün güzel bir gün bir hastamı da şimdi aradım tek yumurta,tek embriyo ve sonuç pozitif "dedi. sanırım sizin sonucunuzdu.Allah hayırlı uğurlu etsin,tamamına erdirsin inşallah.Allah bizlere de nasip eder inşallah, bende transfer günümü bekliyorum.

evet bendim.. Hatta o gun Nur Hanim in dogum gunuydu:))
Tek yumurtayla oyle ugrasti ki.. allah binlerce kere sukurler olsun Allah in izniyle tuttu...
Allah iyi ve bilgili doktorlarla karsilastirsin doktor da cok onemli...
Allah arayanlara nasip etsin..
Tedaviye baslayacak arkadaslarinda Allah sifalarini (susamlarini kavustursun *ben artik susam diyorum beybi ye*:nazar: :)

3 eylül tarihinde memorialdeydim, biri olumlu sonuç aldı çok sevinmişlerdi bizde onlara sevindik. Nur hanım geldi sonra "bugün güzel bir gün bir hastamı da şimdi aradım tek yumurta,tek embriyo ve sonuç pozitif "dedi. sanırım sizin sonucunuzdu.Allah hayırlı uğurlu etsin,tamamına erdirsin inşallah.Allah bizlere de nasip eder inşallah, bende transfer günümü bekliyorum.

evet bendim.. Hatta o gun Nur Hanim in dogum gunuydu:))
Tek yumurtayla oyle ugrasti ki.. allah binlerce kere sukurler olsun Allah in izniyle tuttu...
Allah iyi ve bilgili doktorlarla karsilastirsin doktor da cok onemli...
Allah arayanlara nasip etsin..
Tedaviye baslayacak arkadaslarinda Allah sifalarini (susamlarini kavustursun *ben artik susam diyorum beybi ye*:nazar: :)

günaydın kızlar,
az önce embriyolarımız hakkında bilgi aldı eşim,gelişimleri 1.ve 2.kalite olarak devam ediyormuş ipi göğüsleyen yokmuş henüz :) bugün transfer olmayacakmış( bugün 3.günümüzdü).yarında gelişimleri bu şekilde devam ederse 5.güne kalacakmış transfer..sabah sabah iyi geldi bu haber sevindim :))

oooo masallah hadi hayırlısı..:46:. takilsinlar bakalim bi iki gun daha memorial da susamlar...
Sonraaa annecigi onlara bakar guzelll guzellllll

bu ay tedavide olan çok arkadaş var inşallah hepimiz pozitifleri görürüz allah yar ve yardımcımız olur.. bende bugun opu oldum ilk durumu yarın öğrenebilecekmişim 4 yumurtam toplandı bakalım kaçı döllenecek

kızlar testlerden konuşmuşsunuz testler memorıalde çok pahallıya gelebilir size
ssk nız varsa devlet hastahanerine gidin randevu alarak dr ordaki dr da durumu izah ederseniz yapar mutlaka

bazılarını haseki eğitim ve araştırmada bazılarını da zeynep kamilde yaptırdım...
şöylede yapabilirsiniz ssk anlaşmalı hastahaneler de memorıale göre daha uygun
benim son ana kalan testlerim vardı onlar için izin alıp gidemedim ssk anlaşmalı hastahaneye gidip daha uyguna yaptırdım
benden o testler için memorıal 1000 tl istemişti ben 280 tl'ye yaptırdım
aklınızda bulunsun inşallah bebeklerinize kavuşursunuz hepiniz:49::49::49::49:

Back
X