• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

mrb arkadaşlar hepinizin tedavisi hayırlı olsun..memorial ile ilgim yok afyonda yaşıyorum bende tüp bebek yaptırıp bekleyenlerdenim 9.günüm bugn we ben idrar testi yaptım negatif çıkmasına kaç saattr kahroldum...pko sorunumuz var 3 embriyo transferim oldu çok umutluydum bebişimden ama bugün negatifi görünce çok kötü oldum benm tahlille ilgili yorumunuz varsa yazarsınz inşallah...hepimz kader arkadaşıyız aynı yoldan geçiyoruz inşallah en kısa sürede kucağımız dolar...:14::14::14: yarın 10.günüm kanda baktırmak istiyorum ama çıkarmı acaba :17:

idrar testine pek guvenme derim ben. inş yarın kan testinde pozitifi görursunde üzüldüğüne değmediğini görürüsun :)

tedavi sonrası fazla kalan ilaçlar hastanenın hemşire odasında toplanıyor. ordan ihtiyaçı olanlara veriyorlar diye biliyorum. kastedilen oysa bilemicem.. hatta benımde denk gelmişti. odadaki bir bayan fazla kalan iğnesini oraya bıraktı. bende hemşireye o iğneyi soruyordum. bayan dedi ben getirdim fazla alabilirsiniz. parasını vereyim dedim. olmaz ben zaten hastaneye bağışladım dedi. öylece almıştım.

yok canım ben bir ara memorialde bir eczane var diye okumuştum. hastanenin eczanesi uygun fiyata satılıyor diye yazmıştı biri.senin dediğin farklı.o şekilde ücretsiz değil.

mrb arkadaşlar hepinizin tedavisi hayırlı olsun..memorial ile ilgim yok afyonda yaşıyorum bende tüp bebek yaptırıp bekleyenlerdenim 9.günüm bugn we ben idrar testi yaptım negatif çıkmasına kaç saattr kahroldum...pko sorunumuz var 3 embriyo transferim oldu çok umutluydum bebişimden ama bugün negatifi görünce çok kötü oldum benm tahlille ilgili yorumunuz varsa yazarsınz inşallah...hepimz kader arkadaşıyız aynı yoldan geçiyoruz inşallah en kısa sürede kucağımız dolar...:14::14::14: yarın 10.günüm kanda baktırmak istiyorum ama çıkarmı acaba :17:

Yeşimciğim topiğimize hoşgeldin canım :16: Kızlar bu topikte birkaç ay önce idrar testi negatif çıkıp kanda pozitifi gören bir arkadaş vardı. Önce üzüldü sonra çok sevindi. Nickini hatırlayan var mı ? Yeşim'e ümit olsun diye yazışmaları bulmaya çalışıyorum. :26:

Yeşimciğim topiğimize hoşgeldin canım :16: Kızlar bu topikte birkaç ay önce idrar testi negatif çıkıp kanda pozitifi gören bir arkadaş vardı. Önce üzüldü sonra çok sevindi. Nickini hatırlayan var mı ? Yeşim'e ümit olsun diye yazışmaları bulmaya çalışıyorum. :26:

evet vardı ama bende unuttum nıckını ys88 idrar tahlilini kafana takıp sakın üzülme.çünkü önce kanda sonra idrarda çıkar.yarın b, gebelik testi yatırkanda bir bak.çıkar mutlaka.üzme kendini.

off canım çok sıkkın biraz önce test yaptım negatif çıktı. kanda pazar günü yapttıracağım acaba erken mi davrandım lütfen yardım edin.

twansferim geçen çarşamba yapılmıştı. Çok üzgnüm..

Hemen öyle olumsuz düşünme.. Kanda çıkıp idrarda çıkmayan çok kişi var .Ben bu sitede çok okudum. İdrar testinde hiç görünmeyip kandan hamile olduğunu anlayanlar, değeri çok düşüp olup yükselenler.. İdrarda henüz belli de olmayabilir. üzülmen için erken. Moralini bozup bebeğini de etkileme.. Pozitif düşünmeye devam et ...

canım pazar günü ayın 6sı:(

yok canım tek çizgi vardı. ikinci çizgi hiç yoktu. Çok üzüldüm. Bir türlü nasip olmadı. 4. denemem bakalım pazar günüde yaptıracağım.

mustuba test yaptırdın mı canım? Çok merak ediyorum seni.[/QUOTE
canım testi yaptırdım 208 çıktı. doktoru aradık çok iyi dedi.çok mutluyum. 2 gün sonra tekrar etmemiz gerekiyormuş. canım darısı başına hayırlı haberlerini bekliyorum. çok sağol bana çok moral verdin.

çok şükür canım iyi sonuç aldık sağol canım

Yeşimciğim üşenmedim tüm topiği taradım :1: Bak senin gibi erken test yapan bir arkadaş. Boşu boşuna üzülmüştü. Şükür ki pozitifi gördü. Sana moral olsun diye ekledim. İnşallah sen de müjdeli haberi vereceksin canım :16::16::16:

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
Son birkaç günde, bu ay başlıyoruz hep dedik sanırım :26:

Adanes :

mucize2013

Benim ay sonu 28 gibi tahminim. Eylül verimli bir ay olur umarım :3:
Herkese bol şans kızlar
Güzel bir gün dilerim.:1:

inşallah ben de 26 gibi adet olucam vee 28 eylül gibi başlamayı umuyorum 18 inde semra hanmdan randevu aldım önce ona muayene olacam

Tedavin hayırlısı olsun canım. Benim primerler yetişirse ben de o tarihte büyük ihtimal tedavide olacağım. Senin sorun neydi ?

aminn canım seninki de hayırlı olsun sorun eşimde 3 kez yaptırdık sonuncusu dondurulmuşlarla oldu maaselesef hiç gebe kalamadım sizde sorun nee nerde oturuyosunuz ben beylikdüzündeyim

Yeşimciğim üşenmedim tüm topiği taradım :1: Bak senin gibi erken test yapan bir arkadaş. Boşu boşuna üzülmüştü. Şükür ki pozitifi gördü. Sana moral olsun diye ekledim. İnşallah sen de müjdeli haberi vereceksin canım :16::16::16:

cnm benim kıyamam sana allah razı olsun benm için uğraşmışsın sende bebişim olduna inananlardansın ondan beni toparlamak istedin demi...hb buarada cnm...cvp yazan arkadaşlara tşk ederm allah kmsenin emeğini boşa çıkarmasın:14::14::14:

cnm benim kıyamam sana allah razı olsun benm için uğraşmışsın sende bebişim olduna inananlardansın ondan beni toparlamak istedin demi...hb buarada cnm...cvp yazan arkadaşlara tşk ederm allah kmsenin emeğini boşa çıkarmasın:14::14::14:

Ne demek canım benim. Birbirimizin halinden en iyi biz anlarız. Senin psikolojini tahmin edebiliyorum. Ne kadar üzüldüğünü hissediyorum. Sonucun konusunda kimse garanti veremez ama musaba gibi örnekler var. O yüzden idrar testine güvenme, moralini yükselt diye paylaştım. Ben senin hamile olduğunu düşünüyorum. Baştan beri öyle hissediyorum. Rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin Yeşimciğim.. Kimsenin emekleri boşa gitmesin inşallah :16: Her daim dualarımdasın..

aminn canım seninki de hayırlı olsun sorun eşimde 3 kez yaptırdık sonuncusu dondurulmuşlarla oldu maaselesef hiç gebe kalamadım sizde sorun nee nerde oturuyosunuz ben beylikdüzündeyim

Canım benim genetik hastalığım var .O yüzden embryolara genetik test yapılacak. Sağlıklı bulunursa transfer edilecek. Ben anadolu yakası ümraniye tarafındayım canım. Allah yardımcımız olsun :16:

Canım benim genetik hastalığım var .O yüzden embryolara genetik test yapılacak. Sağlıklı bulunursa transfer edilecek. Ben anadolu yakası ümraniye tarafındayım canım. Allah yardımcımız olsun :16:

aminn canımmm herkezin yardımcısı olsun allahım pgt yapılacak yanii inşallahhh bi sürü sağlıklı emb. çıkar canım ve seni anne yaparlar

aminn canımmm herkezin yardımcısı olsun allahım pgt yapılacak yanii inşallahhh bi sürü sağlıklı emb. çıkar canım ve seni anne yaparlar

Bizim işimiz sizlerden biraz daha zor canım. Çok sayıda ve kaliteli yumurta olması lazım. Bunlar döllenecek, Embryo olacak. Ve sağlıklı bulunacak. Ben de yumurta sayım çok olsun diye arı sütü, bal , polen ne ararsan kullandım :9: Bakalım. Allah büyük ...

Allah yardımcın olsun arkadaşım... Ben de tedavi sürecine girdim ayhali olmayı bekliyorum... ne zaman bu siteye girsem yazılanları gözyaşları içinde okuyorum.Sanırım iyice hassaslaştık, rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah...

onlardan biride benim kızlar bende 8.gün negatifi görüp üzülmüştüm boşu boşuna sakın inanayın o testlere
gününüz gelince gidip kanda baktırın
inşallah hepinizin bebişi sımsıkı tutunur sizlere

Herkese güzel bir gün diliyorum :1:
Kızlar erken test konusunda haklısınız kan testi en kesin sonuç veriyor. boşuna stres yapıyor, idrar testleri....

Tedaviye başlayan arkadaşlar bana bir yardımcı olun lütfen, Şimdi tedaviye başladıktan kaç gün sonra yumurta toplama işlemi gerçekleşiyor? Spermle buluşması kaçıncı gün olmalı? Eşimin 2 günlük yurtdışı işi çıktı ve tam o günlere mi denk gelicek hesaplamaya çalışıyorum, eğer öyle olacaksa bu ay kalır :18:
Sevgiler.....

Herkese güzel bir gün diliyorum :1:
Kızlar erken test konusunda haklısınız kan testi en kesin sonuç veriyor. boşuna stres yapıyor, idrar testleri....

Tedaviye başlayan arkadaşlar bana bir yardımcı olun lütfen, Şimdi tedaviye başladıktan kaç gün sonra yumurta toplama işlemi gerçekleşiyor? Spermle buluşması kaçıncı gün olmalı? Eşimin 2 günlük yurtdışı işi çıktı ve tam o günlere mi denk gelicek hesaplamaya çalışıyorum, eğer öyle olacaksa bu ay kalır :18:
Sevgiler.....

canım o zamanı senin yumoşların ilaçlara vereceği etkiye bağlı
ben mesela 6 gün ilaç kullandım 9.gün yumoşlarım toplandı aynı saatte eşinden de örnek alıyorlar...
benim yumoşumun bir tanesi çok öndeydi o yüzden erken oldu biraz

Back
X