Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu ay tedavide olan çok arkadaş var inşallah hepimiz pozitifleri görürüz allah yar ve yardımcımız olur.. bende bugun opu oldum ilk durumu yarın öğrenebilecekmişim 4 yumurtam toplandı bakalım kaçı döllenecek
canım sen tüp bebek yapacakken hamile kalmıştın çok sevinmiştik demek kimyasal gebelikdi o:26::26:
inşallah bu sefer bebeğine kavuşursun canım...
mrb arkadaşlar hepinizin tedavisi hayırlı olsun..memorial ile ilgim yok afyonda yaşıyorum bende tüp bebek yaptırıp bekleyenlerdenim 9.günüm bugn we ben idrar testi yaptım negatif çıkmasına kaç saattr kahroldum...pko sorunumuz var 3 embriyo transferim oldu çok umutluydum bebişimden ama bugün negatifi görünce çok kötü oldum benm tahlille ilgili yorumunuz varsa yazarsınz inşallah...hepimz kader arkadaşıyız aynı yoldan geçiyoruz inşallah en kısa sürede kucağımız dolar...yarın 10.günüm kanda baktırmak istiyorum ama çıkarmı acaba
![]()
canım biraz sabırlı olmalısın...ben bir kimyasal gebelik geçirdim.adetim 2 gün geçince yapmıştım testi çizgi belli belirsizdi.hatta görmek istediğim için görüyormuşum gibi okadar belirsiz haldeydi.senin daha transferden kaç gün geçmişki görünmesini bekliyorsun.bence moralini bozma test günündede kan tahlilini yaptır.bence pozitif olacak ama olmazsada canını sıkma bir daha denersin...
canım inşallah hepsi güzel güzel bölünürler
sakın sayıya takılma olur mu benimde 4 yumoşum vardı biliyorsun önemli olan kaliteli olup sana sımsıkı tutunması
onlardan ikisini mutlaka göbüşine alacaksın sen![]()
12 Eylul transfer tarihi 2 deneyeceğim ins bu sefer Allah kısmet eder bana (bize ) anneliği allah herkesın yardımcısı olsun :26:
moralim çok bozuk kader arkadaşlarım, eşimin doktoruna gittik bugün test verdi eşim sayı aynı yine hareketsizlik artmış.spermlerin yüzde sekseni hareketsiz.bir sene bizi oyaladı.sırf komisyon almak için anlaşmalı eczanesine yolladı bizi hep ilaçlara bir tüp bebek parası verdik bide gereksiz bir varikosel ameliyatı...bugünde geçmiş karşımıza tüp bebek yaptırın diyo.sakın bahçelievler medicanaya gitmeyin.işleri güçleri para.bide orda tüp bebek yaptırın demezmi.offff offf bizim bukadar hareketsizlik varken tüp bebek tutar mı ki hiç umudum yok.bir ay sonra bu moralle tedaviye nasıl başlayacağım bilmiyorum.bir senemiz boşa gitti ya.
sağol cnım senınde tedavın hayırlı olsun ben pozitifi görmedımj henüz allahmı söylettı... yarın akşam çatlatma iğnemi vurunacağım inşallah artık allah nasip ederse anne adayı olurum etmezsede denemeye devam... ben hastane olarak memnun kaldım tek bugun bi sorun yaşadım nırmalde hergün arayıp hanngı iğneyı kaç doz vuracağını söylüyorlar bugun bıraz geç araddılar saat 5 te aradı hemşire ekten bi iğne daha söyledi bugun bunuda vurunacaksınız dedı tmm dedım aramadığım eczane kalmadı kımsede bu iğne yok ecza depolarını aqradım kapanmıs en son hastaneyı aradım ben bulamadım iğneyı dedım hemsıre illa bulacaksın kızdım nerden bullım bulacağım yeri söyle gidim alım dedım saat 5 olmus arıyorsunuz depolarda kapanmıs dedım kızda doktoru arım bı dedı neyse eş değer başka bi iğne ile değiştirdilerde memorial yanındakı ateş eczanesınden gittim aldım iğneyi...
Kızlar bugun saat 4 de dogum yaptım kızım 1900 cokta ıyı emıyoda kuvozde degıl 34+2 de dogdu melegım
Merhaba arkadaşlar bende Memorial de Nur Hanim a tup bebek yaptirdim.. İki defa da Semra Kahraman Hanim kendisi muayene etti.. İlk denememdi. Tek bir tanecik altin yumurta ile Allah in izniyle başarıyı yakaladik. Nisan ayından beri uygun zamanı kolladik ama maalesef hep tek yumurtaydi. Artik yeter gel başlıyoruz olursa olur olmazsa baska careler arayacagız dedi. Veeeeee 11 Agustos 2012 gunu ignelere basladik ve 22 Agustos 2012 de tek yumurtam benden alindi. Umutsuzdum hep ama hani Allah dan umut kesimez diyip herseyi oluruna biraktim.. Allah a havale ettim.. 25 Agustus 2012 tarihinde minnoşum bana geri verildi:)) 3 Eylülde de Bhcg sonucum347,56 cikti...Allah binlerce kere sukurler olsun ki sonuc pozitifti
Sonuç olarak bu bebek tutmasaydi gene Memorial e gider gene Nur Hanim in hastasi olurdum.. Allah ondan bin kere razi olsun herseyle tek tek ilgilendi..
merhaba kızlar,
cumartesi günü yumurtalarım toplanmıştı 9 adet 7 si döllenmiş dün arayıp haber verdiler,yarın aramıycaz salı günü tekrar haber vericez dediler bugün 2. gün dolaptan çıkarmayacaklarmış bugün..sizdede böylemi oldu acaba? neden 2.günü çıkarıp bakmıyorlar? meraktayım ve heyecanla haber bekliyorum :)
canm nur hanım ilk gittiğimizde bizide üroloji doktoruna yönlerdırdi randevuyuda aldım ama ghitmedık çünkü zaten tedavıye başlamısız ve yapabıleceğimiz herşeyı yapmıstık biz vitamıınler kullandık renklı doppler nfelan çektırdık nur hanıma dedım biz gitsekte ne değişecek zaten normal yollaq olmuyor tedavıye başladık biz öyle deyince boşverın o zaman acelesi yoktu dedi... üroloji doktorunun yapacağı sadece vitamın vermek olur kı bız 2 ay kullandık bazı vitamınlerı 1.000 tl pra ödedık ama bnı faydası olmadı
merhaba arkadaşlar bende ay sonunda memorialda başlıyorum.deneyimli arkadaşlar iğneleri ve ilaçları en uygun fiyata nereden alabilirim?
kızlar selam,
benımde kromozomumda bı sorun cıktı tup bebek ıcın arastırma yapıorum semra hanım hakkında bana bılgılerınızı paylasırsanız cok sevınırım
sağol canım geçmişi okudum ama gözümden kaçmış sanırım.hastanenin içinde eczane var mı?bazı arkadaşlarda hastaneden aldık daha ucuz diye bir şey yazmışlardı diye hatırlıyorum ama bir türlü bulamadım o yazıları ozamanlar daha tüp bebek düşünmüyordum dikkatli okumamışım.
günaydın kızlar
ilaçlarınızı hastahanenin 50-100 mt ilerisindeki ateş eczanesinden alın hem indirim yapıyo hemde elinizde kalan ilaçları geri alıyor.
merkezin karşısındaki çok pahallı hemde ilaçları geri almıyor.![]()
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
Son birkaç günde, bu ay başlıyoruz hep dedik sanırım :26:
Adanes :
mucize2013
Benim ay sonu 28 gibi tahminim. Eylül verimli bir ay olur umarım
Herkese bol şans kızlar
Güzel bir gün dilerim.![]()
Selam arkadaşlar... yarın bir aksilik olmazsa transfer gerçekleşecek hepimiz aynı duyguları üzüntüleri yaşadık beni en iyi sizler anlarsınız o yüzden size yazmak iyi geliyor bana. Hepinizin duasına ihtiyacım war umarım esirgemezsiniz dualarınızı.