evet düşünmemek gerçekten mümkün olmuyor.adet belirtileri mutlaka oluypr.bende de olmuştu.hep hastalanmışım gibi lavaboya koşuyodum.hiç rahat bi dönem değil ama kendini rahatlatmaya çalış.bebeğini düşün.ben çok umutluyum yaseminden de senden de.inşallah hayırlısıyla test günü pozitifi görücez
arkadaşlar herkese selam..test bekleyenlere en kısa zamanda pozitif sonucları almalarını,tedavisi devam edenlerinde sonucunun pozitif olmasın,hamilelerinde bebeklerini sağlıklı bi sekilde kucaklarına almalarını tüm kalbimle diliyorum.brüksel kliniğinden memoriala gecen var mı.benim 3.deneme.fakat bürükselde 2.deneme olacak.bugün başladım.fakat içim huzursuz..burada daha cok pozitif sonuclar var..ne bilim iyi mi yaptım kötü mü yaptım tekrar aynı kliniğe devam etmekle.bugün canım sıkıldı.neden tekrar gittim diye kızdım kendime.doktorla konusmamız 5 dk.sürdü.hani böyle, beni bi an evvel gönderesi vardı sonraki hastayı almak istiyo gibiydi vücut dili.ve burada nur hanımın ilgili ve sizleri motive eden tavırlarını okudukça,simdiden negatife bagladım.sizleri okuyorum.brüksel topiği zaten stoplamış bi durumda.ALLAH hakkımızda hayırlısını versin..
selam inci seni bende hatırlıyorum.evet arada kalmıştım.bursadan bi arkadaşım 5 yıl önce sadece transferi yücel hocaya yaptırmıştı ..biraz tavsiyele oraya karar verdim.neyse negatif oldu temmuzda. dinlendim.bugün başladık.bakalım.ama düşünceleri kuruntu değil.artık olan oldu.dönemem.inşallah iyi giderde herşey bi daha hiç bi kliniğe gitmek zorunda hiçbirimiz kalmayız.pozitifi görürüz...walla ne düşüneceğini şaşırıyor insan.hep pozitif oluyorum.sonra hayaller puf.e negatif düsününce ay vücuda stres yapmayalım diyoruz.puzzle gibi olduk .yap-boz hesabı:))sen tedavide misin..Merhaba teyze. Seni hatırlıyorum, bir ara yazmıştın, merkezinle ilgili tereddütlerin vardı. Hakkında hayırlısı olsun. Doktorla iletişim tedavi sürecinde gerçekten çok önemli. Henüz olumsuz düşünmek için çok erken. Vardır bir sebep seni oraya götüren. Sana nacizane tavsiyem olumsuz fikirlerden arındır kendini. İnşaallah bu tedavinde bebeğine kavuşursun. Allah yardımcın olsun...
selam inci seni bende hatırlıyorum.evet arada kalmıştım.bursadan bi arkadaşım 5 yıl önce sadece transferi yücel hocaya yaptırmıştı ..biraz tavsiyele oraya karar verdim.neyse negatif oldu temmuzda. dinlendim.bugün başladık.bakalım.ama düşünceleri kuruntu değil.artık olan oldu.dönemem.inşallah iyi giderde herşey bi daha hiç bi kliniğe gitmek zorunda hiçbirimiz kalmayız.pozitifi görürüz...walla ne düşüneceğini şaşırıyor insan.hep pozitif oluyorum.sonra hayaller puf.e negatif düsününce ay vücuda stres yapmayalım diyoruz.puzzle gibi olduk .yap-boz hesabı:))sen tedavide misin..
hı bide unutmadan yazim inci...doktor kromozon test sonucunu bile bugün bana değerlendirme yapmadı..bende heyecandan sormayı unuttum.ALLAH'tan hemşirelerden daha önce ögrenmiştim.ne bilim bugün içimden bi ses negatif görücem diyo..şaşırdı artık ne düşüneceğimi.hassaalaştım ama birde gerçeklerde var tabii.bakalım yaşayıp göricez.
inci hakkında hayırlı olur inşallah..kasımda başlıyormussun.yazdıktan sonra gördüm mesajını.inşallah sonu hayırlı biter.tekrar gittim çünkü esimin spermler orada depolanıyordu.ilkinde çok negatif bişi görmedim fakat genelde 5 dakikada konuşup bitiyordu.evden bi ton sorular çıkıyorum kafamda.hocaya gidince hepsi kafamda heyecandan gidiyodu.bazende olacagı varsa olur diyordum..sorsamda çok açıklama alamadığım beni tatmin etmeyen hep bi his vardı.dedğim gibi spermler orda diyede 2.de orada denim dedim.ama bugün bayag canım sıkıldı.inşallah böyle gitmez bütün tedavi boyunca.ama sizin topiği okudukça ne bilim aile gibi olmuşsunuz..buradan yansıyan bu..ki çok hoş..
Allah razı olsun. Spermleri başka bir merkeze götürme imkanı olmuyor muydu? Dondurulmuş embriyolarda yapılıyor bu mesela. Aslında en güzeli soruları bir yere not edip sormak. İnsan heyecandan unutuyor gerçekten. Sen şimdi olumsuzluklardan arındır kendini. Nasibinde bu tedavinde kavuşmak varsa gelecek bebeğin ama yoksa da üzülme. Her şeyin bir zamanı olduğu gibi bunun da var. Bak benim bir kez transferim iptal edildi bir kez de negatif aldım. Şimdi ne diyorum biliyor musun belki çok saçma ama iyi ki negatif almışım. Negatiften sonra pıhtılaşma sorunum olduğunu öğrendim ve bebek tutunsaydı çok büyük bir ihtimalle 10.haftayı göremeden kaybedecektim, bu daha büyük bir yıkım olacaktı. Her işte bir hayır var bunu hiçbir zaman unutma canım.
İncim cumartesi günü hastaneden çıktıktan sonra testler elimde sen geldin aklıma. Ya dedim Rabbimin büyüklüğüne bak. İnci hamile kalıp Allah korusun bebeğini pıhtılaşma yüzünden kaybetseydi ne büyük yıkım olurdu.Tutmamasından çok daha fazla üzülürdün. Her işte bir hayır vardır dedikleri bu olsa gerek
canım ya aynen, ne düşünüyorsam özetlemişsin gerçekten. Damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış ya o hesap. çok korkuyorum adet belirtilerinden. kızlar yazmışlar normal endileşenmeyin diye Allah razı olsun biraz rahatladım ben. Rabbim bizimde yüzümüzü güldürsün inşallah. Bu kafalarımızı biraz dağıtmamız lazım yanlız
arkadaşlar herkese selam..test bekleyenlere en kısa zamanda pozitif sonucları almalarını,tedavisi devam edenlerinde sonucunun pozitif olmasın,hamilelerinde bebeklerini sağlıklı bi sekilde kucaklarına almalarını tüm kalbimle diliyorum.brüksel kliniğinden memoriala gecen var mı.benim 3.deneme.fakat bürükselde 2.deneme olacak.bugün başladım.fakat içim huzursuz..burada daha cok pozitif sonuclar var..ne bilim iyi mi yaptım kötü mü yaptım tekrar aynı kliniğe devam etmekle.bugün canım sıkıldı.neden tekrar gittim diye kızdım kendime.doktorla konusmamız 5 dk.sürdü.hani böyle, beni bi an evvel gönderesi vardı sonraki hastayı almak istiyo gibiydi vücut dili.ve burada nur hanımın ilgili ve sizleri motive eden tavırlarını okudukça,simdiden negatife bagladım.sizleri okuyorum.brüksel topiği zaten stoplamış bi durumda.ALLAH hakkımızda hayırlısını versin..
test gününü bekleyen arkadaslar günlerınız nasıl gecıyor.... ben hiç düşünmemeye çalışıyorum ama tabiki mümkün değil bu şüpheli bekleyiş gerçekten zor hiç bi belirti aramamaya çalışıyorum aramıyormda çünkü ilk tedavımde akıntım oldu kasklarımda ağrılar oldu çok hafif lekelenmem oldu aha bebeğim tutundu bana dedim ama hepsi boş bebeğim tutunmamıştı bna... o yuzden belirti aramak sadece kendımızı yıpratmak oluyor bu süreçte..bol bol dua ediyorum eşim her namaz sonrası karnımı okşayıp dua ediyorkı suan bebeğimi karnımda hıssetmek bile çok güzel... 25 eylülü sabırsızlıkla beklıyorum... allahım test gününü bekleyenlere sabır versin.. tedavıye yenı başlayanların da yardımcısı olsun... ii akşamlarrrrr
canım ya ben 1.de daha çok düşünüyodum şimdi biraz daha rahatım 3 gün sonra test yapcazz hayırlısı artık hakkımızda. inş bu sefer olur da hepimiz bu sefer sewınçlerımızı paylaşırız :)
merhaba kızlar,
bugün transferimin 4.günündeyim..
perşembe günü 5.gün embriyosu tek embriyo transfer edildi..embriyo kalitemiz 5aa olduğu için tek embriyo transferine karar verdik..benim dünden beri adet sansıcısı gibi kasıklarımda ağrılarım var,ve sivilcelerim çıktı tıpkı her adet dönemi öncesi olduğu gibi..biraz umudumu kaybediyorum sankicumartesi test günüm inşallah adet olmam
bence umudunu kesinlikle kaybetme benimde aynen senin gibi 5aa kaliteli 5.inci gün transferiydi yaşadıklarını birebir yaşadım heran adet olacak gibi kasık ağrıları vs zaman zaman umudumu kaybettim ama şimdi umudum kucağımda umudumu büyütüyorum:)))bence senin şansın yüksek
kısmetse ben de 23 ünde adet olunca memorialde başlamayı düşünüyorum. şimdi geriye tek ve önemli problemim, kalacak yer sorunu. tabi fiyat bakımındanda en uygun olanı..sizler orda hangi otel yada misafirhanede kaldınız. gerçi günlük kiralık dairelerde varmış onlar daha ucuza geliyormuş. bu konuda tecrübesi olan arkadaşlarım varsa , yardımcı olursa sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?