Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Canım ya inşallah. çok teşekkürler inşallah hepimiz hamile oluruz,adenes, canan, esmerim......bu liste uzayıp gider inşallah

arkadaşlar herkese selam..test bekleyenlere en kısa zamanda pozitif sonucları almalarını,tedavisi devam edenlerinde sonucunun pozitif olmasın,hamilelerinde bebeklerini sağlıklı bi sekilde kucaklarına almalarını tüm kalbimle diliyorum.brüksel kliniğinden memoriala gecen var mı.benim 3.deneme.fakat bürükselde 2.deneme olacak.bugün başladım.fakat içim huzursuz..burada daha cok pozitif sonuclar var..ne bilim iyi mi yaptım kötü mü yaptım tekrar aynı kliniğe devam etmekle.bugün canım sıkıldı.neden tekrar gittim diye kızdım kendime.doktorla konusmamız 5 dk.sürdü.hani böyle, beni bi an evvel gönderesi vardı sonraki hastayı almak istiyo gibiydi vücut dili.ve burada nur hanımın ilgili ve sizleri motive eden tavırlarını okudukça,simdiden negatife bagladım.sizleri okuyorum.brüksel topiği zaten stoplamış bi durumda.ALLAH hakkımızda hayırlısını versin..

Merhaba teyze. Seni hatırlıyorum, bir ara yazmıştın, merkezinle ilgili tereddütlerin vardı. Hakkında hayırlısı olsun. Doktorla iletişim tedavi sürecinde gerçekten çok önemli. Henüz olumsuz düşünmek için çok erken. Vardır bir sebep seni oraya götüren. Sana nacizane tavsiyem olumsuz fikirlerden arındır kendini. İnşaallah bu tedavinde bebeğine kavuşursun. Allah yardımcın olsun...

selam inci seni bende hatırlıyorum.evet arada kalmıştım.bursadan bi arkadaşım 5 yıl önce sadece transferi yücel hocaya yaptırmıştı ..biraz tavsiyele oraya karar verdim.neyse negatif oldu temmuzda. dinlendim.bugün başladık.bakalım.ama düşünceleri kuruntu değil.artık olan oldu.dönemem.inşallah iyi giderde herşey bi daha hiç bi kliniğe gitmek zorunda hiçbirimiz kalmayız.pozitifi görürüz...walla ne düşüneceğini şaşırıyor insan.hep pozitif oluyorum.sonra hayaller puf.e negatif düsününce ay vücuda stres yapmayalım diyoruz.puzzle gibi olduk .yap-boz hesabı:))sen tedavide misin..

Bu işler kesinlikle nasip işi. O kadar okuyoruz kimi ilk denemesinde hamile kalıyor kimi bir kaç kez denemek zorunda kalıyor. İşimiz zor. Allah yardımcımız olsun... Neden bu kadar olumsuz düşünüyorsun? Seni rahatsız eden bir şeyler mi var?
Ben 3.tedavime başlayacağım nasip olursa. Kasım sonu gibi düşünüyoruz inşaallah.

hı bide unutmadan yazim inci...doktor kromozon test sonucunu bile bugün bana değerlendirme yapmadı..bende heyecandan sormayı unuttum.ALLAH'tan hemşirelerden daha önce ögrenmiştim.ne bilim bugün içimden bi ses negatif görücem diyo..şaşırdı artık ne düşüneceğimi.hassaalaştım ama birde gerçeklerde var tabii.bakalım yaşayıp göricez.

Böyle yapması ister istemez düşündürüyor tabi. Ne diyeyim ki zaten zor bir süreç doktor da ilgisiz davranırsa insan iyice yıpranır. Kendine bu şekilde telkin verme. Hayırlısı Allah'tan... Her zaman hayırlısı için dua ediyoruz...

inci hakkında hayırlı olur inşallah..kasımda başlıyormussun.yazdıktan sonra gördüm mesajını.inşallah sonu hayırlı biter.tekrar gittim çünkü esimin spermler orada depolanıyordu.ilkinde çok negatif bişi görmedim fakat genelde 5 dakikada konuşup bitiyordu.evden bi ton sorular çıkıyorum kafamda.hocaya gidince hepsi kafamda heyecandan gidiyodu.bazende olacagı varsa olur diyordum..sorsamda çok açıklama alamadığım beni tatmin etmeyen hep bi his vardı.dedğim gibi spermler orda diyede 2.de orada denim dedim.ama bugün bayag canım sıkıldı.inşallah böyle gitmez bütün tedavi boyunca.ama sizin topiği okudukça ne bilim aile gibi olmuşsunuz..buradan yansıyan bu..ki çok hoş..

Allah razı olsun. Spermleri başka bir merkeze götürme imkanı olmuyor muydu? Dondurulmuş embriyolarda yapılıyor bu mesela. Aslında en güzeli soruları bir yere not edip sormak. İnsan heyecandan unutuyor gerçekten. Sen şimdi olumsuzluklardan arındır kendini. Nasibinde bu tedavinde kavuşmak varsa gelecek bebeğin ama yoksa da üzülme. Her şeyin bir zamanı olduğu gibi bunun da var. Bak benim bir kez transferim iptal edildi bir kez de negatif aldım. Şimdi ne diyorum biliyor musun belki çok saçma ama iyi ki negatif almışım. Negatiften sonra pıhtılaşma sorunum olduğunu öğrendim ve bebek tutunsaydı çok büyük bir ihtimalle 10.haftayı göremeden kaybedecektim, bu daha büyük bir yıkım olacaktı. Her işte bir hayır var bunu hiçbir zaman unutma canım.

bugünlük,yavaş yavaş ben kaçar:)
cumartesi kontrolüm var..iyi gider inşallah.... herşey herkese iyi akşamlar..mutlu haberler almayı diliyorum.sizleri takipteyim:)) sevgiler arkadaşlar..

İncim cumartesi günü hastaneden çıktıktan sonra testler elimde sen geldin aklıma. Ya dedim Rabbimin büyüklüğüne bak. İnci hamile kalıp Allah korusun bebeğini pıhtılaşma yüzünden kaybetseydi ne büyük yıkım olurdu. Tutmamasından çok daha fazla üzülürdün. Her işte bir hayır vardır dedikleri bu olsa gerek

Evet canım bu kadar kısa sürede toparlayamazdım sanırım. Üzülüyoruz, yıpranıyoruz ama biliyoruz ki Allah bizler için en iyisini, en hayırlısını istiyor. Onun için sabredeceğiz, dua edeceğiz, tevekkül edeceğiz...

evet burada gerçekten birbirimizi anlıyoruz,:) normal şartlarda bu kaderi paylaşan, bu kadar çok insanı nerede bulup sohbet edip paylaşabilirdik ki yaşadıklarımızı,kadınlar kulübünü bu yüzden seviyorum :)) bende okuyup rahatlıyorum çoğu kez..destek olan herkesten allah razı olsun..

test gününü bekleyen arkadaslar günlerınız nasıl gecıyor.... ben hiç düşünmemeye çalışıyorum ama tabiki mümkün değil bu şüpheli bekleyiş gerçekten zor hiç bi belirti aramamaya çalışıyorum aramıyormda çünkü ilk tedavımde akıntım oldu kasklarımda ağrılar oldu çok hafif lekelenmem oldu aha bebeğim tutundu bana dedim ama hepsi boş bebeğim tutunmamıştı bna... o yuzden belirti aramak sadece kendımızı yıpratmak oluyor bu süreçte..bol bol dua ediyorum eşim her namaz sonrası karnımı okşayıp dua ediyorkı suan bebeğimi karnımda hıssetmek bile çok güzel... 25 eylülü sabırsızlıkla beklıyorum... allahım test gününü bekleyenlere sabır versin.. tedavıye yenı başlayanların da yardımcısı olsun... ii akşamlarrrrr

slm canım beni hatırlarsın sanırım bu konuyu konuşmuştuk seninle
evet ben brükselde negatif sonuç aldım ve memorıale geçtim çok şükür ki meleğim benimle şimdi inşallah 6 ay sonrada kucağımda olur
darısı isteyen herkesin başına
bence bu koadar olumsuz olma
yücel hocada çok başarılı bir dr evet ilgi konusu biraz az ama sen buna takılma gitmeden önce aklında olan bütün soruları not al gidince sor...
ben yücel hocada tedavi olurken topikten bir arkadaşla tanıştık oda negatif sonuç aldı o sonra 6 ay sonra o tekrar denedi çok şükür o şimdi bebeğini kucağına aldı bile
lütfen sende pozitif düşün öyle devam et

canım ya ben 1.de daha çok düşünüyodum şimdi biraz daha rahatım 3 gün sonra test yapcazz hayırlısı artık hakkımızda. inş bu sefer olur da hepimiz bu sefer sewınçlerımızı paylaşırız :)

inşallah canım yaaa sen öncülük edersin bizde peşinden geliriz... senın test gününe az kalmısss hadi hayırlısı cnm

bence umudunu kesinlikle kaybetme benimde aynen senin gibi 5aa kaliteli 5.inci gün transferiydi yaşadıklarını birebir yaşadım heran adet olacak gibi kasık ağrıları vs zaman zaman umudumu kaybettim ama şimdi umudum kucağımda umudumu büyütüyorum:)))bence senin şansın yüksek

ahhh bilsen nasıl iyi geldi söylediklerin arkadaşım,inşallah sonum sana benzer :)) teşekkür ederim moral verdiğin için..

ayın 24 une aldım randevuyu. karşılaşır mıyız acaba :) inş işin rast gider canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…