tesekkurler .. demek istedıgım sol tupum komple alınacak sıvı bırıkmesı var cnm
merhaba kızlar,
bugün transferimin 4.günündeyim..
perşembe günü 5.gün embriyosu tek embriyo transfer edildi..embriyo kalitemiz 5aa olduğu için tek embriyo transferine karar verdik..benim dünden beri adet sansıcısı gibi kasıklarımda ağrılarım var,ve sivilcelerim çıktı tıpkı her adet dönemi öncesi olduğu gibi..biraz umudumu kaybediyorum sankicumartesi test günüm inşallah adet olmam
hı bide unutmadan yazim inci...doktor kromozon test sonucunu bile bugün bana değerlendirme yapmadı..bende heyecandan sormayı unuttum.ALLAH'tan hemşirelerden daha önce ögrenmiştim.ne bilim bugün içimden bi ses negatif görücem diyo..şaşırdı artık ne düşüneceğimi.hassaalaştım ama birde gerçeklerde var tabii.bakalım yaşayıp göricez.
ağrılarını pek önemseme canım. kolaymı işlemden geçiyoruz bin türlü. inş bi sorun çıkmaz pozitifi görursunde bizi de mutlu edersin
ağrıları sorun etmiycem de şu sivilceler yokmu, sivilceler( normalde hiç sivilcem çıkmaz sadece adet dönemi öncesi 2-3 tane çıkar ve yine çıktılar püfff ( ağrıların az çok herkesde olduğunu biliyorum aslında hamilelik belirtisi de olabilir..neysee hayırlısı olsun inşallah...inşallah bende güzel haberler vermek isterim, buradaki güzel haberler herkese umut oluyor..
arkadaşlar ben de yarın saat 1 buçukta şişli memorıaldeyim semra hanıma muayene olacam inşallahh 26 da adet olacam bi sorun çıkamassa bu ay başlıcaz çok heyecanlıyım 4. denemem olacak yarın orda olacak var mı
canım benimm. inş bu sefer tutar da emeklerin boşa çıkmaz. ben önumuzdeki pazartesi ordayım. daha önce randevum yok..
ahhh bilsen nasıl iyi geldi söylediklerin arkadaşım,inşallah sonum sana benzer :)) teşekkür ederim moral verdiğin için..
kızlar memorialde şuanki fiyat nedir acaba normal tedavi ne kadar donmuş ne kadar bilen varmı bide baska bi merkezde 8 tane donmuş bebişim var ama o merkezde yapmak istemiyorum acaba onları memorialde deneme olanagı var mı hiç duydunuzmu bilen varmı yaa
slm canım beni hatırlarsın sanırım bu konuyu konuşmuştuk seninle
evet ben brükselde negatif sonuç aldım ve memorıale geçtim çok şükür ki meleğim benimle şimdi inşallah 6 ay sonrada kucağımda olur
darısı isteyen herkesin başına
bence bu koadar olumsuz olma
yücel hocada çok başarılı bir dr evet ilgi konusu biraz az ama sen buna takılma gitmeden önce aklında olan bütün soruları not al gidince sor...
ben yücel hocada tedavi olurken topikten bir arkadaşla tanıştık oda negatif sonuç aldı o sonra 6 ay sonra o tekrar denedi çok şükür o şimdi bebeğini kucağına aldı bile
lütfen sende pozitif düşün öyle devam et
Merhaba Semra. Tedavi ücreti 2000 euro. İlaçlar da 1000-2000 lira arası değişiyor. Donmuş ücreti ya 1500 euro ya da dolar tam emin değilim :26: Memorial'ın çağrı merkezini arayıp fiyatlar hakkında bilgi alabilir, dondurulmuş embriyoların getirilip getirilemeyeceğini öğrenebilirsin. Allah yardımcın olsun.
kızlar memorialde şuanki fiyat nedir acaba normal tedavi ne kadar donmuş ne kadar bilen varmı bide baska bi merkezde 8 tane donmuş bebişim var ama o merkezde yapmak istemiyorum acaba onları memorialde deneme olanagı var mı hiç duydunuzmu bilen varmı yaa
Tedaviye baslayan arkadaslar,hayirli olsun..Cok sayida kaliteli embriyolariniz olsun,bebeklerle dolsun topigimiz insallah..
Test gununu bekleyen arkadaslar,adet agrilari ve o donemde olan belirtiler normal bende de olmustu.Surekli wc de kontrol ediyordum ki bu 5.aya kadar surdu.Bazen kalan yumurtalar da baskiliyor adet sancisi gibi agri yapabiliyor.Pozitif dusunun pozitif olsun...Bundan sonrasi Allah a kalmis bol dua ile..
Incim kasimda tedaviye baslamana sevindim.Az kalmis..Insallah bu sefer olur,emeklerinin karsiligini alirsin..
Akasya sende son gelisme nedir?
umutege 2 li tarama zamanin gelmis..Zaman cabuk geciyor 12 haftalik oluyor bebisin masallahh..Saglikla gelsin..
Bh senin doguma da az kaldi..Hazirlikla tamam mi?
Diger hamisleri bende merak ettim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?