Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

tesekkurler .. demek istedıgım sol tupum komple alınacak sıvı bırıkmesı var cnm

oooo görüyor musun sen şu işi tekrardan çokçok geçmiş olsun. benimde sol tüpte bi yaramazlıklar var. birinci deneme olumsuz olunca ordan şüphelendiler. bende de bi sıvı birikimi olması muhtemelmiş. neredeyse ameliyat oluyordum. semra hanım muayeneme girdi baktı. çok buyuk bi sorun görünmüyor, eğer ikincide tutmazsa o zaman kesin bi açıp bakarız dedi. inş gerk kalmaz

ağrılarını pek önemseme canım. kolaymı işlemden geçiyoruz bin türlü. inş bi sorun çıkmaz pozitifi görursunde bizi de mutlu edersin

o hiç belli olmaz canım. bazen olumsuz düşünceler sarar beynimizi. ama bi bakmışız sonu ferahlık :) inş senınde öyle olurda boşuna kuruntu yapmışım dersin. bendedn de küçük bi tavsiye, sormak istediklerini bi kağıda not alıp doktora gidince sorman. insan heyecandan unutuyor çunku. senın herşeyi sormaya hakkın var, doktorunda senı bilgilendirme mecburiyeti..

ağrılarını pek önemseme canım. kolaymı işlemden geçiyoruz bin türlü. inş bi sorun çıkmaz pozitifi görursunde bizi de mutlu edersin

ağrıları sorun etmiycem de şu sivilceler yokmu, sivilceler ( normalde hiç sivilcem çıkmaz sadece adet dönemi öncesi 2-3 tane çıkar ve yine çıktılar püfff ( ağrıların az çok herkesde olduğunu biliyorum aslında hamilelik belirtisi de olabilir..neysee hayırlısı olsun inşallah...inşallah bende güzel haberler vermek isterim, buradaki güzel haberler herkese umut oluyor..

arkadaşlar ben de yarın saat 1 buçukta şişli memorıaldeyim semra hanıma muayene olacam inşallahh 26 da adet olacam bi sorun çıkamassa bu ay başlıcaz çok heyecanlıyım 4. denemem olacak yarın orda olacak var mı

o sivilceler de nazarın olsun da bebeğine nazar değmesin inş :))))

canım benimm. inş bu sefer tutar da emeklerin boşa çıkmaz. ben önumuzdeki pazartesi ordayım. daha önce randevum yok..

canım benimm. inş bu sefer tutar da emeklerin boşa çıkmaz. ben önumuzdeki pazartesi ordayım. daha önce randevum yok..

çok sağol canım gece gece duanı aldım allah razı olsun senden inşallah bigün karşılaşırız nasılsa sık sık gidecem bundan sonraa

ahhh bilsen nasıl iyi geldi söylediklerin arkadaşım,inşallah sonum sana benzer :)) teşekkür ederim moral verdiğin için..

inşallah canım her zaman moral en kötü hastalıkta dahi moral en etkili ilaçtır bunu hiiiiiç unutma allahın izniyle alırsın bebeğini kucağına ben yürekten inanıyorum

günaydın kızlarrr
transferi olan arkadaşlar lütfen pozitif olunnn
belirtilere takılmayın o bünyeye göre değişen birşey
bence meleklerinizin sizinle olduklarına inanın ve sürekli konuşun onlarala
sımsıkı tutunsun inşallah melekleriniz sizeeee

kızlar memorialde şuanki fiyat nedir acaba normal tedavi ne kadar donmuş ne kadar bilen varmı bide baska bi merkezde 8 tane donmuş bebişim var ama o merkezde yapmak istemiyorum acaba onları memorialde deneme olanagı var mı hiç duydunuzmu bilen varmı yaa

Merhaba Semra. Tedavi ücreti 2000 euro. İlaçlar da 1000-2000 lira arası değişiyor. Donmuş ücreti ya 1500 euro ya da dolar tam emin değilim :26: Memorial'ın çağrı merkezini arayıp fiyatlar hakkında bilgi alabilir, dondurulmuş embriyoların getirilip getirilemeyeceğini öğrenebilirsin. Allah yardımcın olsun.

selam umutege.seni bende hatırlıyorum.topikte dün okurken senin hamile olmana çok sevindim.walla ağlayarak okuyorum hamile haberlerini.ALLAHIM inşallah bizede en kısa zamanda nasip eder.inşallah sağlıklı sorunsuz bi hamilelik yaşarsın.anne olan arkadaşlarım,dünyanın en güzel olayı hamile olmak tadını çıkarın kızlar demişti.bende sana tadını çıkar diyorum:))sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah ALLAHIM.ALLAHA emanet olun ikinizde...bebeğin ve sen:)) öpüyorum

dondurulmuş ücreti 650 eur arkadaşlar ben temmuzda yaptırdım..

Tedaviye baslayan arkadaslar,hayirli olsun..Cok sayida kaliteli embriyolariniz olsun,bebeklerle dolsun topigimiz insallah..
Test gununu bekleyen arkadaslar,adet agrilari ve o donemde olan belirtiler normal bende de olmustu.Surekli wc de kontrol ediyordum ki bu 5.aya kadar surdu.Bazen kalan yumurtalar da baskiliyor adet sancisi gibi agri yapabiliyor.Pozitif dusunun pozitif olsun...Bundan sonrasi Allah a kalmis bol dua ile..
Incim kasimda tedaviye baslamana sevindim.Az kalmis..Insallah bu sefer olur,emeklerinin karsiligini alirsin..
Akasya sende son gelisme nedir?
umutege 2 li tarama zamanin gelmis..Zaman cabuk geciyor 12 haftalik oluyor bebisin masallahh..Saglikla gelsin..
Bh senin doguma da az kaldi..Hazirlikla tamam mi?
Diger hamisleri bende merak ettim..

Neden transferi ayni merkezde dusunmuyorsun?Bence Merkezin basarisi embriyolar olusturulurken onemli transfer icin cogu merkez basarili..Dondurulmuslarini getirebiliyorsun..
Hangi merkez sana bebisini verecekse oraya gitmek nasip olsun..

Canımcım sorma. Kırmızılar sürpriz yaptı. Erken geldi. Normalde hep geç kalırlar nasip işte. Bugün regl oldum. Ama genetikle ilgili birşeyler yetişmedi. Yarın öğlen gibi belli olacak. Eğer yetişirse reglin 3. günü gidilebiliyorsa belki giderim. Yetişmezse önümüzdeki aya kalacak. O da bayrama denk geliyor. Bayramda hastane nasıl olur bilmem. Nur Hanım orada olmayacakmış. Aynur Hanım varmış sanırım. Yani fena halde canım sıkıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…