• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

2000 euronun içinde standart var.. Nedir mesela, Merkez seni hemen hemen her gun muayeneye çağırıyor... Yumurta toplama işlemi sırasında uyutuyorlar... Uyandığında kendini özel odan da buluyorsun kahvaltı ya da herneyse onu veriyorlar...Yumurta takibin yapılıyor(büyümüş mü büyümemiş mi) hergün kan tahlilin yapılıyor... Transfer sonrası da seni özel odana çıkartıyor.. 2 saate yakın orada yatıyorsun..
Mesela 3 tane iyi kalite de yumoş döllendi diyelim sana iki tanesini koysa da 2000 euro alıyor 1 tanesini koysa da 2000 euro alıyor..
Hatta ben sordum orada ki gorevlilere 'transferr işlemi gerçekleşemezse para iadesi yapıyor musunuz'' diye ''Evet o işlem yapılmazsa geri iade ediyoruz o işlemin parasını dedi.. O işlem de ne kadardır bilgim yok... ( 2000 euro karşılığında sana ne kadar hizmet verebileceklerini ayrıntılarıyla yazdım ayrıntı istedin diye:40:)

Para işlemine gelince bizden ilkin 650 euro aldılar... Transfer günü geri kalanını aldılar..
ondan sonra sen sağ ben selamet olmadık tabi... Ben şu an :nazar::nazar::nazar::nazar:hamileyim:nazar::nazar::nazar: hala ve hala doktoruma her seyi danışıyorum.. Hizmetlerine devam ediyorlar... Allah razı olsun

slm , siz memoriale euro mu verdiniz yoksa türk parasımı

Canım senin mucizeni okuyunca ben de çok ümitle başladım.. Moral oldu bana.. Bende yumurta azlığı yok ama PGT belası var :1: Hayırlısı.. Amin inşallah :16:
Allah rast getirsin.. Allah yarr ve yardımcın olsun.. Bu arada ben surekli 'Ya bedühu celle celelühü'' çektim içimden.. Surekli ama.. Annemler günde 7000 defa felan çektiler..
Ben o kadar çekemedim ama çokkk çektimm

ii akşamlar kızlar canandN haber yok galıba sanırım bugun test günüydü onun inşallah pozitifi görmüştür ....

ağrılarını pek önemseme canım. kolaymı işlemden geçiyoruz bin türlü. inş bi sorun çıkmaz pozitifi görursunde bizi de mutlu edersin :16:

inş seninledir kuzun canım benımde yrn test günüm offf offffffffffff ne kasık agrısı ne lekelenme oldu benım sadece goguslerım cok sıstı karnım bıraz agrıdı offfffffff ya 2. negatıfı gormek ıstemıommmm :(

Canan yapma böyle kuzum. Pozitifi göreceksin inş. Göğüs şişliğinin olması ve inmemesi çok güzel :34:

nurancım bendede fsh yüksekliği var 29 yaşındayım henüz, bugün amh sonucumu aldım 0,40 çıkmış iyi değil tabiki fsh dan belliydi zaten bakalım pazartesi randevumu aldım nur hanımdan sonuçlarımı göstericem nolcak bilmiyorum artık hayırlısı dua edin arkadaşlar

hayırlısı olsun canım inş.benimde saat beşte nur hanımla randevum var. senın kaçta :)

günaydın kızlarrrr
biz dün meleğimizi gördük çok şükür herşey yolundaymış
yeni dr muzuda çok sevdik çok tedaycı :16::16::16::16:
inşallah hep böyle gider haftaya ikili testimiz var inşallah oda iyi çıkar

tedaviden olan arkadaşlar hepiniz için hayırlı olsun inşallah inarak başlayıp öyle devam edin lütfen pozitif olmak çok önemli bu işte
allah elbet hepimize vakti zamanı gelince nasip edecektir :49::49::49::49:

hayırlı olsun canım. kucağında da görürüsun inş :) sen hangi hastaneye başlamıştın. yanlış hatırlamıyorsam memorialden ayrıldın değil mi?

merhabalar, memoriala tüp bebek için ön görüşmeye gittim.eşimde sorun olduğu için üroloji uzmanıylada görüşmemiz gerekiyormuş.ekimde tüp bebeğe başlayacağım. ön görüşmem ücretsizdi.üroloji uzmanıyla görüşmek için muayene ücreti verecek miyim?sonuçta tüp bebek için durumumuzu öğreneceğiz.bilen var mı akradaşlar?

evet canım veriyorsun. yanlış hatırlamıyorsam 210 lira muayene ücretiydi. ayrıca eşinden birkaç test de isteyebilir.

canım vala ben daha tedaviye başlayamadım.ön görüşme yaptım.eşimin sperm sayısı az olduğu için kromozom testi istediler.onu mecbur hastanede yaptırdık 500 küsür fiyat çıkardılar mecbur güvenilir olur diye orada yaptırdık.benimle pek ilgilenmedi doktorum.buradaki arkadaşlar çok ilgili olduklarını söylüyorlar ama.belki ben öyle hissettim bilmiyorum.tahliller çok pahalı orda.sgk geçerli değil.bende orda yaptırcam mecbur.memorialdan ayrı birde bahçeci var.ama orası bana çok uzak ve buaralar çok negatif alan arkadaş oldu orda.gerçi bu işler nasipte.fiyatlara gleince 2000 euro tüp bebek.ilaçlarda 1500-2000 arası tutuyormuş.bide pgt falan olursa felaket embriyo başı tüm kromozom incelemesi 350 dolarmış.inşlh bunu yaptırmamıza gerek olmaz.birde tese derlerse onun fiyatını bilmiyorum. allah inşlh hepimizi bebeklerimize kavuşturur.

canım burdaki arkadaşların çoğu testlerini hep devlet hastanelerinde yaptırdılar. geçmiş sayfalara bir goz at istersen. butun testlerini orda yaptırmak zorunda değilsin.

inş seninledir kuzun canım benımde yrn test günüm offf offffffffffff ne kasık agrısı ne lekelenme oldu benım sadece goguslerım cok sıstı karnım bıraz agrıdı offfffffff ya 2. negatıfı gormek ıstemıommmm :(

bende daha yumoş yok :D:D haftaya transferim olacak inş. ama öbce senden bir kocaman POZİTİF bekliyoruz ;) hadi bakalım inşallah...

Back
X