2000 euronun içinde standart var.. Nedir mesela, Merkez seni hemen hemen her gun muayeneye çağırıyor... Yumurta toplama işlemi sırasında uyutuyorlar... Uyandığında kendini özel odan da buluyorsun kahvaltı ya da herneyse onu veriyorlar...Yumurta takibin yapılıyor(büyümüş mü büyümemiş mi) hergün kan tahlilin yapılıyor... Transfer sonrası da seni özel odana çıkartıyor.. 2 saate yakın orada yatıyorsun..
Mesela 3 tane iyi kalite de yumoş döllendi diyelim sana iki tanesini koysa da 2000 euro alıyor 1 tanesini koysa da 2000 euro alıyor..
Hatta ben sordum orada ki gorevlilere 'transferr işlemi gerçekleşemezse para iadesi yapıyor musunuz'' diye ''Evet o işlem yapılmazsa geri iade ediyoruz o işlemin parasını dedi.. O işlem de ne kadardır bilgim yok... ( 2000 euro karşılığında sana ne kadar hizmet verebileceklerini ayrıntılarıyla yazdım ayrıntı istedin diye)
Para işlemine gelince bizden ilkin 650 euro aldılar... Transfer günü geri kalanını aldılar..
ondan sonra sen sağ ben selamet olmadık tabi... Ben şu anhamileyim
hala ve hala doktoruma her seyi danışıyorum.. Hizmetlerine devam ediyorlar... Allah razı olsun
slm , siz memoriale euro mu verdiniz yoksa türk parasımı