Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

iyiyim canım.bu ara biraz üşütmüşüm.evde dinleniyorum.

canım çok geçmiş olsun.hemencecik geçsin inşallah.

umutege,tatlım kontrolünüzün iyi geçmesine çok sevindim.bebişin hep böyle sağlıcakla büyüsün.

canocanan, test sonucun 45 mi canım.anlamadım neden üzgünsün eğer 45 ise hamilesin

kızlar,biraz önce doktordan geldim sabah kırmızı renkte lekelenmem oldu.devamı gelmeyince dedim ki kendimi dinlemiycem.doğru işe gittim.okulda sadece bir kez koyu renkte geldi.öğlen eve geldim tekrar kırmızıya dönünce doktor yolu gözüktü bana.hafta sonu doktorum olmayacağı için lekelenme devam ederse korkardım.iyiki gitmişim. sıpalarımı gördüm.çok şükür rahimde temiz çıktı.arada olur dedi .kalpleri atıyor sıvı kaybı yok dedi ve doktor kahkahalarla güldü benim sıpalara.ranzada yatar gibi biri altta biri üstte ve alttaki üsttekine tekme atıyor üstekide zıplıyor.bütün endişem korkum geçti.şükürler olsun.ağlayarak gittim gülerek geldim.

Mercancım maşallah kuzularına Şimdiden tepikler başlamış Canım sana bir mesaj yazmıştım riskli gebelik uzmanına gitmekle ilgili gördün mü?

Kizlar merhaba ben yeni tedavi olan arkadaslara tedavilerinin toplam ne kadar tuttu ogrenebilirmiyim

Şimdiden teşekkür ederim

Kizlar merhaba ben yeni tedavi olan arkadaslara tedavilerinin toplam ne kadar tuttu ogrenebilirmiyim

Şimdiden teşekkür ederim

Merhaba Aleyna.
Tedavi 2000 euro, ilaçlar 1000-2000 lira arası değişiyor.
Gerekli tahlilleri devlet hastanelerinde yaptırabilirsin.

iyiyim canım.bu ara biraz üşütmüşüm.evde dinleniyorum.

Mercancım maşallah kuzularına Şimdiden tepikler başlamış Canım sana bir mesaj yazmıştım riskli gebelik uzmanına gitmekle ilgili gördün mü?

canım heyecanda alıntı yapmamışım.biran önce sıpacıklarımı anlatayım diye.özür dilerim bitanem

tatlım yaşadığım yerde ne riskli gebelik uzmanı nede yenidoğan uzmanı var.burada tıp fakültesi yeni açıldı.orada görev yapan prof belirli günlerde benim gittiğim hastanede hasta bakıyormuş.doktorum 2 li testle ilgili konuşurken bundan sonra zaman zaman takiplerini hoca ile beraber yapacağız dedi.içim biraz rahatladı.yeni yenidoğan alanında çalışacak bir doçentde yeni başlamış.

küçük bir şehirde olduğum için maalesef imkanlar kısıtlı ama doktorum çok ilgili.müstecep beyle paylaştığım şeyler oldu. o da doktorumun benim durumun öneminin farkında olduğunu ve tedbirli davrandığını söyledi.Allah inşallah güzel yazılar yazmıştır ne diyeyim tatlım.çırpınıyorum ama imkanların bu kadarına ulaşabiliyorum :18::18:

Son düzenleme:

Ne özrü canım est
Anladım güzelim. Ama doktorunun ilgilenmesi çok güzel. Sen elinden geleni yapıyorsun. Sağlıkla gelecek prenseslerin ya da paşaların

Ne özrü canım est
Anladım güzelim. Ama doktorunun ilgilenmesi çok güzel. Sen elinden geleni yapıyorsun. Sağlıkla gelecek prenseslerin ya da paşaların

canım sağol tatlım. Allahıma isteyen herkese versin diye dua ediyoruz kuzularımla.onlara diyorumki,teyzelerinin bebişleri gelsin dua edin sizde isteyin Allahtan meleklerim diyorum.
evet canım ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum gerisi rabbimin takdiri.

ewet cnm ama dr sınır dedı ya 2 gun snra tekrr test ypcaz yukselmesı lazım dedı bklım pazar gunu ne olck sewınsem mı bılemedım

Sevinelim inşallah cnm. Pazar günkü değerin yüksek çıkR İNŞALLAH. Ama bir ümidin var bak ne güzel, değerin düşükte çıkabilirdi Allahım korusun, o yüzden sevin bence canım. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah, dualarım seninle.

inşallah canım
darısı başına
ben özel balat hastahanesine gitmeye başladım

benim arkadaşımda orda sezeryanla doğum yaptı. ilk denemede tutan şanslı annelerden oda :) ii bir erkek doktor varmış orda hemde tüp bebek konusunda uzmanlık falan yapmış. onu çok tavsiye etmişti arkadaş. sende onda mısın acaba?

her ne kadar ekip olarak çalışsalarda, sürekl, doktor değiştirip muayene olmak çok sıkıntılı bir durumdu benim için bir erkek bir kadın, bir aynur hanım bir betül hanım. insan surekli doktor değiştirince de iletişiö kurmak zor oluyor. neyse ki sen sonuca ulaşmışsın. maşallah subhanallah. rabbim kucağında da görmeyi nasip eder inş..
benimde çok şukur ilk denemede 5 tane dondurulmuşlarım oldu. şimdi ikinci denemede iki yumurta konacak. heyecanlıyım :) herkesin hakkında hayırlsı olsun inş..

CANIM GEÇMİŞ OLSUN
AMA ÇOK ŞÜKÜR İYİYMİŞ YARAMAZ MİNİKLERİN
İKİZ OLDUĞU İÇİN RAHME DAHA ÇOK BASKI OLUYOR BELKİ ONDAN LEKENME OLUYORDUR
İNŞALLAH SAĞLIKLA ALIRIZ CANIM KUZUCUKLARIMIZ KUCAKLARIMI
ALLAH HERKESEDE NASİP ETSİN İNŞALLAHHHHH

CANIM ERKEK DR VAR BİR TANE AMA ADINI HATIRLAMIYORUM
BENİM DR MELTEM ÖZBEN

çok saol yasemincim yrn için dua edıyorum darısı başına inş senın test ne zamn ıns sen de güzel hberler werırsın :)

inş inş inş katlana katlana buyur değerlerin. bol bol dua et canım yaaaa. biliyorsun kaderi bir sadaka birde dua değiştirirmiş...

sewdacım inş inş katlanır allah büyük inş sewıncımı yarım bırakmaz bana da nasip eder allah hepimizin dualarını kabul etsın herkesede nasip eder. benım için dua edersenız sewınırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…