inş canım inşş yarın herşey belli olcak dualarınızı eksık etmeyin ne olur <3
İnşallah yükselir canımMoralini bozma. En azından olumsuz haber almadın. Umudumuz devam ediyor.
Canancığım ben de yarın 9.30'da hastanede olacağım. İnşallah güzel haberi orada duyarım. Gerçi kimse kimseyi tanımıyor ama hamile haberleri hemen anlaşılır diye düşünüyorum.. Allah yardımcın olsun canım..
inş karşılarışırz canımcıım test içinmi orda olcn :)
Yok canım. Tedaviye başladım ben. Perşembe ilk iğnemi vurdum. Yarın hastanede 2. muayenem olacak
ya arkadaslar nooolur bılen yazıversın suraya
laporoskopı oldum endometrıozısten emmorıalde lucrın depot ıgne verıldı bu ıgneyı kullanna varsa lutfen ozel mesaj atsın bana allah rızası ıcın fenalardayım
hayırlı olsun canım ins bebeğine kavuşursun allah yardımcın olsun:)
laporoskopı oldum endometrıozısten emmorıalde lucrın depot ıgne verıldı bu ıgneyı kullanna varsa lutfen ozel mesaj atsın bana allah rızası ıcın fenalardayım
sewdacım inş inş katlanır allah büyük inş sewıncımı yarım bırakmaz bana da nasip eder allah hepimizin dualarını kabul etsın herkesede nasip eder. benım için dua edersenız sewınırım
çok saol yasemincim yrn için dua edıyorum darısı başına inş senın test ne zamn ıns sen de güzel hberler werırsın :)
canancım naptım gittin m test için hastaneye.merak ettim.çok çok katlansın sonuçların inşallah.
maalesef canım degerım düştüü 22 yee omadı yınee kısmet dıyorum ıns sızlerden guzel haber alırım da moralım yerıne gelır. Dr da aradı rahım fılmı cekerız artık arastırmak lazım dıyor 1. negatıfte solemıstım arastırın ıkıncısınde aynı seyı yasamayalım dıye ama 2. negatıfı gormeden yapmıyorlar ıste allah yardımcımız olsun yıne denıycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?