Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

inş canım inşş yarın herşey belli olcak dualarınızı eksık etmeyin ne olur <3

Canancığım ben de yarın 9.30'da hastanede olacağım. İnşallah güzel haberi orada duyarım. Gerçi kimse kimseyi tanımıyor ama hamile haberleri hemen anlaşılır diye düşünüyorum.. Allah yardımcın olsun canım..

ya arkadaslar nooolur bılen yazıversın suraya
laporoskopı oldum endometrıozısten emmorıalde lucrın depot ıgne verıldı bu ıgneyı kullanna varsa lutfen ozel mesaj atsın bana allah rızası ıcın fenalardayım

canım çok geçmiş olsun.ben de merak ediyordum seni.mesajıma geri dönmeyince acaba ne yaptı diyordum meğer ameliyat olmuşsun.çok şükür kurtuldun sen de çok geçmiş olsun canım..

çok saol yasemincim yrn için dua edıyorum darısı başına inş senın test ne zamn ıns sen de güzel hberler werırsın :)

Canancım benim test günüm pazartesi ama gidebilirmiyim inan bilmiyorum çünkü çok korkuyorum. İnşallah sizlere güzel haberi verebilirim. Daha dün senin için dua ettim Allahım kabul etsin inşallah. Rabbim onların cennet kokusunu duymayı hepimize nasip etsin inşallah. Dualarımdasın

Laparoskopi sonrası hep veriliyor bende oldum 6 ay dedi ama 2ay vuruldum.yüklü bı hormon iğnesi ve endometrioz odaklarının yeniden oluşumunu engelliyo.hormon takibi yapılıp kaç ay kullanıcan bakılıyor 6 kutuya 6 aylık maaşım gitmişti ki şükür 2ay kullandım pahalı da yani

incicim umutagem mercancım sağolun beni düşündüğünüz çin.arada aksırıp tıksırıyorum ama iyiyim çok şükür.salı günü badanacım gelicek başlıyo benim mesaim:)))biran önce iyileşmem lazım yani.sizler nasılsınız?mercancım bebişler arada öyle yürek hoplatıyorlar.hele bi gelsinler bizde onları hoplatıcaz:))))

iki gundur kimseler yok. nerelerdesiniz kızlar? inş hepinizin tatlı telaşları vardır :) canocan bugun testin vardı. merak ettim. sonuç nedir? inş ii haberler veririsin. herkes allah a emanet...

günaydınnnn kızlar
canan ve esmerim merak ediyoruz nerdesinizzzz
bh canım kolay gelsin sana da çok yorma kerdini oda bitince resmini ekle de görelimmm

canancım naptım gittin m test için hastaneye.merak ettim.çok çok katlansın sonuçların inşallah.

maalesef canım degerım düştüü 22 yee omadı yınee kısmet dıyorum ıns sızlerden guzel haber alırım da moralım yerıne gelır. Dr da aradı rahım fılmı cekerız artık arastırmak lazım dıyor 1. negatıfte solemıstım arastırın ıkıncısınde aynı seyı yasamayalım dıye ama 2. negatıfı gormeden yapmıyorlar ıste allah yardımcımız olsun yıne denıycem

Canancığım Allah yardımcın olsun güzelim. İnşallah bir dahaki tedavinde yüzün gülecek... Bebeğini kucağına alacaksın. Kolay süreçler değil yaşadığımız.. Allah hepimize sabır, metanet versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…