Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

sa canım senınde imtihanın bekleyip sabretmekle sanırım. Rabbim tez zamanda güsel haberlerle işlerini rast getirsin inş. hakkında hayırlısı olsun. rabbim sabrının karşılığını versin inş...

kızlarrrrr bu gün saat 15:00 Allahın izniyle kısmetse transferim varrr :52: çok heycanlıyımmm :18: nur hoca yapacakmış :34:

hiç yemediğim kadar meyve yiyorum :) bel ağrısı falan yokta hafif kasık ağrıları var. inş tutunmaya delalettir diyorum. gözunun içine bakıyorlar ha. oda gusel :) sen desene, bu bulantıyla kolaysa siz yiyin diye. ya bide bende acaip sinir ve ağlama hissi geliyor. herşeye alınıp ağlayasım geliyor. fenalardayım...

8 ekim buyuk gun...

Aglama ve sinir durumunu ben hep o verilen ignelere baglamistim... Sen de oluyor musun o igneden..
Hadi insallah gusellll haberlerini aliriz... Dualarim yumoslariniz icin.. Allah yar ve yardimcin olsun canim

sa canım senınde imtihanın bekleyip sabretmekle sanırım. Rabbim tez zamanda güsel haberlerle işlerini rast getirsin inş. hakkında hayırlısı olsun. rabbim sabrının karşılığını versin inş...

Allah razı olsun güzelim. Amin inşaallah hepimiz için...

kızlarrrrr bu gün saat 15:00 Allahın izniyle kısmetse transferim varrr :52: çok heycanlıyımmm :18: nur hoca yapacakmış :34:

fıstıkcım çok sevindim. İnşaallah sana sımsıkı tutunur yavrun. Allah yardımcın olsun canım...

inci
geçmiş olsun merak ettim durumunu, biliyorum ki sende 1-2 aya başlayacaktın, sende benim gibi zamanı nı bekliyordun. ne zaman netleşecek durumun?

Kızlar bugun saat 10 bucuj gıbı merkezde olan var mı aranızda.ben bebegımı nur hnm gostermek ıcın ordaydımda.

inci
geçmiş olsun merak ettim durumunu, biliyorum ki sende 1-2 aya başlayacaktın, sende benim gibi zamanı nı bekliyordun. ne zaman netleşecek durumun?

Sağol hulicim. Haftaya doktorumla görüşmeye gideceğim nasipse o zaman belli olur. Kolposkopi yaptırmaya karar verirsem ve sonucunda bir şey çıkmazsa kasımda başlarım inşaallah ama beklersek mecbur gecikecek. Şimdi dua ediyorum hangisine karar verirsek verelim inşaallah sonucum temiz çıksın ki sağlıkla tedavime başlayabileyim.

Sağol hulicim. Haftaya doktorumla görüşmeye gideceğim nasipse o zaman belli olur. Kolposkopi yaptırmaya karar verirsem ve sonucunda bir şey çıkmazsa kasımda başlarım inşaallah ama beklersek mecbur gecikecek. Şimdi dua ediyorum hangisine karar verirsek verelim inşaallah sonucum temiz çıksın ki sağlıkla tedavime başlayabileyim.

hiçbirşey çıkmıycak inşallah canım.başlıycaksın sen de tedavine.ama önce tabiki senin sağlığın.nur hanım en doğru şeyi söyliycektir sana.

Çok geçmişler olsun, inşallah hiçbirşey çıkmaz gönlünü ferah tut güzel sonuçlarlar çıksın... Bazen sadece beklemek bile sinir bozucu kendimden biliyorum ama kendi kendime diyorum ki zamanı var ve hayırlısı bu olacak... sende böyle düşünmeye çalış. Bende terslik olmazsa bu ay sonu başlıyacağım:26:

Sağol hulicim. Haftaya doktorumla görüşmeye gideceğim nasipse o zaman belli olur. Kolposkopi yaptırmaya karar verirsem ve sonucunda bir şey çıkmazsa kasımda başlarım inşaallah ama beklersek mecbur gecikecek. Şimdi dua ediyorum hangisine karar verirsek verelim inşaallah sonucum temiz çıksın ki sağlıkla tedavime başlayabileyim.[/QUOT

inş hersey istediğin gibi olur incicim. bende kasımda başlamayı düşünüyorum hepimiz için hayırlı zamanda olmayı nasip etsin rabbim :)

incim inşallah herşey yolunda gidecek ve hiçbir sorun yaşamadan başlayacaksın tedavine.sabrının emeklerinin mükafatını alıcaksın arkadaşım.

canım Allah yardımcın olsun bebeğine sana tutunacak can versin.

bh2006 canım prensesin odası hazır demek güle güle kullansın inşallah odasını
sende kendine dikkat et allah şifa versin

mercanım dr %90 erkek dedi canım sağlıklı olsunlarda cinsiyet bizler için ikinci planda kalıyor
sende kendine dikkat et dr vitamin falan verdimi sana ben foloikasidi bıraktım yeni dr bana elevit diye bir vitamin ve kan hapı verdi onları kullanıyorum birde magnezyum verdi ama onu 16 haftada başlıcam içmeye

akasya canım bugün yumoşlarından iyi haber gelecek inşallah

inci inşallah önemli birşey değildir canım haber ver bizi merakta bırakma:18::18::18:

canım ben süt içemediğimi söyleyince ilk kontrolümde decavit verdi.folbiolü henüz kesmedi.decavittede folik var aslında.
bir hafta sonra kontrolüm var belki o zaman değiştirir.yarasın şifa olsun arkadaşıma yedikleri içtikleri.paşamıza kan can olsun:16::16

Back
X