Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Emuli slm cnm, ben memorialde yaptırdım..labaratuar ve doktorları bakımından son derece donanımlı...tavsiye edebileceğim tek hastane..paranı boş yere başka yerde harcama..İnşallahh Allah sanada nasip kısmet eder

akasyaım , fıstık bebişleriniz sımsıkı tutunsun sizlere inşalllahhhh.... ben ilk 1 hafta hep dınlenmıstım günde 10-15 dk yürüdüm öyle geçirdim günleri 1 haftadan sonrada normal hayata tamamen geri döndüm inş sizde sorunsuz geçirirsiniz bu süreci ve sonucunda çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk mutlu olursunuz....

günaydın güzel anneler ve anne adayları nasılnız bakalım inşalalh hayırlı bir güzel haberlerle dolu bir hafta olur hepimiz için herkese bol şanş

incim canım benim çok geçmiş olsun ben inanıyorum sonuçlar güzel çıkıcak ve allahın izniyle yola devam ediceksin unutma önce sen iyi olmalısın bitanem rabbim herşeyi gönlüne göre versin canım

sevdacım canım hayırlı haberle gel inşallah meleğinle birlikte dönüceksin aramıza

akasyacım canım çok sevindim miniğini almışsın hayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunacak meleğin sana

fıstık canım hayırlı olsun miniğin sıkı sıkı tutunsun anneciğine

bebekids hayırlı olsun canım

canancım sende yeniden başlıcakmışsın tedaviye hayırlı olsun inşallah bu sen olsun bitanem

ceydacım seninde tedavin hayırlı olsun tatlım

bh,umut,mercan ,esmerim sizler nasılsınız kızlar bebişler nasıl

Son düzenleme:
sağol canım bende aradım şimdi nur hanımı o da kesebiliriz artık dedi.içmiycem artık ben de:)
sen transferden sonra bu zamana kadar kullandın mı???
ben toplamda 1 ay kadar kullanmısımdır.en fazla 1.5 ay yanı.ama ben cok ılac kullanıyordum 6 kutu felan.

Arkadaşlar merhaba ben yeni üyeyim. Bişey sormak istiyorum ama yeni konu açamadığım için burdan yazıyorum. bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. ben bu ay ilk defa kadın doğum doktoruna gittim jinekolojik muayene oldu. ama kafama takılan bişey var. o an ki stresle fark edemedim doktor ultrason aletini temzledi mi diye bunların temizliği nasıl yapılıyo acaba ve eğer temizlenmediyse bi riski olabilir mi? mikrop kapma gibi ya da aletin üstünde önceki hastadan sperm kalmış olabilir mi? lütfen yardımcı olun bana kafama takılıyo

beyazcım saol canım iyi dileklerin için. İnş bizde güzel haberler veririz :)

Canım çoook sağolasın.. Ben 2 gün evdeyim. Çarşamba işe başlayacağım. Bir problem olmayacağını düşünüyorum. İşim oturarak yapılan masa başı bir iş.. Biraz stresli onun harici rahat...

Zambakçığım darısı başına arkadaşım..Her daim dualarımdasın..

akasyacım cok sewındım senın ıcın ıns bu guzel haberlerın devamı gelir. :)

Canancığım ; Darısı sizlerin başına canım.. Güzel haberlerinizi bekliyoruz. Sen ne zaman başlayacaksın ?

İnşallah canım..Dua et meleğime.. Senin meleğin gibi annesine sıkıca tutunsun Ben dün biraz yattım. Bugün oturuyorum. Arada evde geziniyorum. Bir de iğnem var .İğne için mecbur çıkıyorum. Hayırlısı inşallah

Hayırlı olsun canım.İnşallah sımsıkı tutunur

Cemileciğim çok sağol canımm.. İnşallah dileyen, isteyen herkes bebeğine kavuşur.. Sürekli dua ediyorum.. Hepimiz için

Eğer özelde yaptıracaksınız Memorial Hastanesini şiddetle tavsiye ederim. Laboratuvarı, doktorları, ekibi hepsi mükemmeller.. Ve çok profesyoneller..Allah yardımcın olsun inşallah

Akasyacım, hadi hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallahhh benim test tarihim ayın 17 si,seninki de heralde 18 dir..inşallahh Allahın izniyle arka arakaya vericez güzel haberleri şimdi bol bol dinlen

Senin de hayırlı olsun tatlım. Kader arkadaşı olduk biz İnşallah yakında bebişlerimizi konuşuyor olacağız Canım benim test tarihi 15 Ekim. 6. gün transferi yapıldı bana.

Son düzenleme:
transferi yapılan arkadaşlar test tarihlerinizi yazar mısınız.benim 16 ekim.inşallah kurban bayramına hamile olarak gireriz..

Emulicim hoşgeldin aramıza bizimde erkek faktörü ve bende kasım da tekrar tedaviye başlamayı düşünüyorum kısmet olursa tabi. benim de 3. tedavim olacak ikisini de memorial de yaptırdım. ilk sonuc 0 dı değer, ikincisinde 45 cıktı değer düştü. 3 denemeden önce testler istedi onları yaptırıyorum sen yaptırdın mı? dondurulmuş embriyon var mı ve iki tane yaptırdın gebelık olustumu hıc? Memorial iyi dersen hemşireler ve bazı dr lar ilgili labaratuvar konusunda da kötü birsey duymadım açıkçası ama neden tutmamış senın dersen benım ona verecek cevabım yok ıns senın ıcın hayırlı olur

hayirli ugurlu olsunnnnnnn.. Annesine sımsıkı tutunsunnnn...
Gusell haberler bekliyoruz artik senden..
Kendine cokkk cokkk dikkat et .. Yataktan birden kalkma, birden yatma..bi seyleri almak icin uzanma, egilme, agir sakiiiinnnnn kaldirma...
opuyorum canim..

Hayirli olsunnn Allah tamamina erdirsin..Altin yumosun sımmsıkı sana tutunsunnnn...
Kendine dikkat et... Kuru kayisi, incir falan ye bol bol.. Bir de su..
Allah a emanet ol canim

Benim 15 ekim canım. Transferim dün yapıldı İnşallah hepimiz buraya " HAMİLEYİMMM" yazabiliriz..

Akasyacım,İNŞALLAH HAMİLEYİM yazabiliriz.benim prof.4-5 gün çok önemli dedi.4-5 gün içinde tutunursa tutunuyo.evden çıkmak yasak.sadece tuvalet ve evde yürüyüs.hiç bişi yapma dedi.birde ben yanlızım.eşimin acil toplantı çıktı yurtdışı gitti.halen orada.ama çok rahat idare ediyorum.yeter ki tutunsunlar,hiçbişi umurumda değil,yanlız olmamı kafama takmıyor stres yapmıyorum.evde salona kamp kurdum:)) herkese sevgiler.ALLAH hepimizin yardımcısı olsun.Annelilk hasreti çeken herkesin ALLAHIM yüzünü güldürsün.AMİN.

Canımcım 2 regl dönemı gecsın dıye düşünüyorum ama test sonuçlarını dr göstereceğim o nıyecek bilmiyorum. Eğer testlerde bir sorun olmazsa pgt yaparız demıstı dr anlayacağın karışık iş :26:

bu arada inş bebegın sana sıkı sıkı tutunur da bayrama gırmeden bayram yaşatır hepımıze :)
Fıstıkcım senın ıcın de geçerli 2 bayram yaşatın bıze :)

sağol canım bende aradım şimdi nur hanımı o da kesebiliriz artık dedi.içmiycem artık ben de:)
ınsallah guzel haberlerın arkası gelır.hepınıze dua edıyorum.evlat bambaskaymıs.benımde 3 ay sonra smear testım yapılıcak o zaman tekrar konusucam sevglı doktorumla ne zaman yapabılırız 2 cıyı dıye

kevsercim ben böyle birşeye ihtimal vermiyorum bence endişelenme ultrosan aletlerine her hasta için şeffaf başlık takılıyor ve her muayne sonrası değişiyor

beyazcım saol canım iyi dileklerin için. İnş bizde güzel haberler veririz :)
İNŞALLAH CANIM İNŞALLAHHH
CANIM BENİM İNŞALLAH SAĞOL ALLAH RAZI OLSUN BU SON OLSUN ÇİFTE BAYRAM YAPALIM İNŞALAH CANANIN DEDİĞİ GİBİ
SEN BÜTÜN TESTLERİNİ YAPTIRDIN DİMİ CANANACIM

ALLAH BAĞIŞLASIN CANIM DİLERİM 2. DE BEKLETMEDEN GELİR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…