Merhaba arkadaşlar, uzun zamandir takip ediyorum ama ilk kez yaziyorum. 3. Tüp bebek denememiz icin doktor arastirmasina başladik. Tavsiyeleriniz benim icin önemli. Sorun erkek faktörü, bir de ben bir kac ay sonra 37 yaşima giricem. Yardimlariniz icin tesekkürler
sen transferden sonra bu zamana kadar kullandın mı???sağol canım bende aradım şimdi nur hanımı o da kesebiliriz artık dedi.içmiycem artık ben de:)
günaydın güzel anneler ve anne adayları nasılnız bakalım inşalalh hayırlı bir güzel haberlerle dolu bir hafta olur hepimiz için herkese bol şanş
incim canım benim çok geçmiş olsun ben inanıyorum sonuçlar güzel çıkıcak ve allahın izniyle yola devam ediceksin unutma önce sen iyi olmalısın bitanem rabbim herşeyi gönlüne göre versin canım
sevdacım canım hayırlı haberle gel inşallah meleğinle birlikte dönüceksin aramıza
akasyacım canım çok sevindim miniğini almışsın hayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunacak meleğin sana
fıstık canım hayırlı olsun miniğin sıkı sıkı tutunsun anneciğine
bebekids hayırlı olsun canım
canancım sende yeniden başlıcakmışsın tedaviye hayırlı olsun inşallah bu sen olsun bitanem
ceydacım seninde tedavin hayırlı olsun tatlım
bh,umut,mercan ,esmerim sizler nasılsınız kızlar bebişler nasıl
akasyaım , fıstık bebişleriniz sımsıkı tutunsun sizlere inşalllahhhh.... ben ilk 1 hafta hep dınlenmıstım günde 10-15 dk yürüdüm öyle geçirdim günleri 1 haftadan sonrada normal hayata tamamen geri döndüm inş sizde sorunsuz geçirirsiniz bu süreci ve sonucunda çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk mutlu olursunuz....
günaydın güzel anneler ve anne adayları nasılnız bakalım inşalalh hayırlı bir güzel haberlerle dolu bir hafta olur hepimiz için herkese bol şanş
incim canım benim çok geçmiş olsun ben inanıyorum sonuçlar güzel çıkıcak ve allahın izniyle yola devam ediceksin unutma önce sen iyi olmalısın bitanem rabbim herşeyi gönlüne göre versin canım
sevdacım canım hayırlı haberle gel inşallah meleğinle birlikte dönüceksin aramıza
akasyacım canım çok sevindim miniğini almışsın hayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunacak meleğin sana
fıstık canım hayırlı olsun miniğin sıkı sıkı tutunsun anneciğine
bebekids hayırlı olsun canım
canancım sende yeniden başlıcakmışsın tedaviye hayırlı olsun inşallah bu sen olsun bitanem
ceydacım seninde tedavin hayırlı olsun tatlım
bh,umut,mercan ,esmerim sizler nasılsınız kızlar bebişler nasıl
akasyacım cok sewındım senın ıcın ıns bu guzel haberlerın devamı gelir. :)
ben fazla ani hareketler yapmamıştım.mümkünse yere eğilme ve yukarı uzanma.ev işi bile yapmamıştım ben.sürekli yatmayı da önermemişti nur hanım arada dolaş ki kan dolaşımın hızlansın bebişe kan gitsin demişti.ben bunlara dikkat etmiştim canım.allah yardımcın olsun.bebeğin sıkı sıkı tutunsun inşallah.
Hayırlı olsun canım.İnşallah sımsıkı tutunur
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandir takip ediyorum ama ilk kez yaziyorum. 3. Tüp bebek denememiz icin doktor arastirmasina başladik. Tavsiyeleriniz benim icin önemli. Sorun erkek faktörü, bir de ben bir kac ay sonra 37 yaşima giricem. Yardimlariniz icin tesekkürler
Akasyacım, hadi hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallahhhbenim test tarihim ayın 17 si,seninki de heralde 18 dir..inşallahh Allahın izniyle arka arakaya vericez güzel haberleri şimdi bol bol dinlen 
transferi yapılan arkadaşlar test tarihlerinizi yazar mısınız.benim 16 ekim.inşallah kurban bayramına hamile olarak gireriz..
Selam arkadaşlar ;
Allah'a şükürler olsun genetik teste giren 3 embiryom da sağlıklı çıktı ve bir tanesi bugün transfer edildi..Dualarıyla, güzel dilekleriyle destek olan herkese çok teşekkür ederim.. Allah razı olsun.. 
kızlarr çok şükür transferim sağlıklı bir şekilde oldunur hoca süper biri, insanı çok güzel motive ediyor..bir tane olsun bizim olsun bizim olsun dedi dünden beri uzanıyorum...bir tek lavoboya çıkamadım...dufalak şurup ta içtim ama stresten heralde çıkamadım işte.. 
Benim 15 ekim canım. Transferim dün yapıldıİnşallah hepimiz buraya " HAMİLEYİMMM" yazabiliriz.. 
Canımcım 2 regl dönemı gecsın dıye düşünüyorum ama test sonuçlarını dr göstereceğim o nıyecek bilmiyorum. Eğer testlerde bir sorun olmazsa pgt yaparız demıstı dr anlayacağın karışık iş :26:
ınsallah guzel haberlerın arkası gelır.hepınıze dua edıyorum.evlat bambaskaymıs.benımde 3 ay sonra smear testım yapılıcak o zaman tekrar konusucam sevglı doktorumla ne zaman yapabılırız 2 cıyı dıyesağol canım bende aradım şimdi nur hanımı o da kesebiliriz artık dedi.içmiycem artık ben de:)
arkadaşlar merhaba ben yeni üyeyim. Bişey sormak istiyorum ama yeni konu açamadığım için burdan yazıyorum. Bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Ben bu ay ilk defa kadın doğum doktoruna gittim jinekolojik muayene oldu. Ama kafama takılan bişey var. O an ki stresle fark edemedim doktor ultrason aletini temzledi mi diye bunların temizliği nasıl yapılıyo acaba ve eğer temizlenmediyse bi riski olabilir mi? Mikrop kapma gibi ya da aletin üstünde önceki hastadan sperm kalmış olabilir mi? Lütfen yardımcı olun bana kafama takılıyo
İNŞALLAH CANIM İNŞALLAHHHbeyazcım saol canım iyi dileklerin için. İnş bizde güzel haberler veririz :)
CANIM BENİM İNŞALLAH SAĞOL ALLAH RAZI OLSUN BU SON OLSUN ÇİFTE BAYRAM YAPALIM İNŞALAH CANANIN DEDİĞİ GİBİCanım çoook sağolasın.. Ben 2 gün evdeyim. Çarşamba işe başlayacağım. Bir problem olmayacağını düşünüyorum. İşim oturarak yapılan masa başı bir iş.. Biraz stresli onun harici rahat...
Zambakçığım darısı başına arkadaşım..Her daim dualarımdasın..
Canancığım ; Darısı sizlerin başına canım.. Güzel haberlerinizi bekliyoruz. Sen ne zaman başlayacaksın ?
İnşallah canım..Dua et meleğime.. Senin meleğin gibi annesine sıkıca tutunsunBen dün biraz yattım. Bugün oturuyorum. Arada evde geziniyorum. Bir de iğnem var .İğne için mecbur çıkıyorum. Hayırlısı inşallah 
Cemileciğim çok sağol canımm.. İnşallah dileyen, isteyen herkes bebeğine kavuşur.. Sürekli dua ediyorum.. Hepimiz için
Eğer özelde yaptıracaksınız Memorial Hastanesini şiddetle tavsiye ederim. Laboratuvarı, doktorları, ekibi hepsi mükemmeller.. Ve çok profesyoneller..Allah yardımcın olsun inşallah
Senin de hayırlı olsun tatlım. Kader arkadaşı olduk bizİnşallah yakında bebişlerimizi konuşuyor olacağız Canım benim test tarihi 15 Ekim. 6. gün transferi yapıldı bana. 
SEN BÜTÜN TESTLERİNİ YAPTIRDIN DİMİ CANANACIMCanımcım 2 regl dönemı gecsın dıye düşünüyorum ama test sonuçlarını dr göstereceğim o nıyecek bilmiyorum. Eğer testlerde bir sorun olmazsa pgt yaparız demıstı dr anlayacağın karışık iş :26:
ınsallah guzel haberlerın arkası gelır.hepınıze dua edıyorum.evlat bambaskaymıs.benımde 3 ay sonra smear testım yapılıcak o zaman tekrar konusucam sevglı doktorumla ne zaman yapabılırız 2 cıyı dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?