Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

aslında ben çok memnun değilim diğer merkezler hakkında yazılanları okuyunca merkez değiştirmekten korktum. Neden değilsin dersen sanırım dr.la ilgili Nur hanımdan bahsedıyorsunuz ikna kabıleyetı yuksek sızı psıkolojık olarak rahatlatıyor. Benım opuma gırmıstı odasından cıktı yanıma geldı opunu yaptım transferını yapamam belkı ıns tutar dıye ıyı dıleklerını ılettı ben hıcbırsey solemeden oldu hemde benım dr bıraz durgun ya ama kendısını bırakamıyorum Diyeceğim şuki memorial ve drları alıskanlık yapıyorrr :))))))))))):9:

:) Doktorla elektriğin tutması bu süreçte gerçekten çok önemli. Evet benim memnun olmamdaki en büyük etken doktorum. Diğer doktorlarla da zaman zaman bir araya geldim. Semra Hanım ve Aynur Hanım'dan da çok olumlu elektrik aldım. Özellikle transfer günü Semra Hanım benim genetik sonucumun gelmesini bekledi. Gecikince transferimi Aynur Hanım'ın yapacağını, korkmamamı, her şeyin iyi olacağını söyledi. Çok hoşuma gitti bu tavrı. Genetik doktorunu da unutmamak gerek. Allah ondan da razı olsun. Çok ilgili ve yardımcı bir doktor.

lab neticede ya birşey olmaz iso belgesı varsa yaptır gitsinnn hehehe :)))Tüp bebekte para su gibi gidiyor artık kuruş hesabı yapyorum ben he diyorsankı param çokkk o başkaaa :)))

hee tabi denizde kum bende para :ssz:
bir sene devlette süründüm diyommm kime diyommmm :1:
şimdi bütün masraflara bloke koydum tüp çocuk parası biriktircez tohumuna para sayıcaz veletin :1:

şimdi bütün masraflara bloke koydum tüp çocuk parası biriktircez tohumuna para sayıcaz veletin :1:

walla ben orayı kaçırmısım ya :)) Tohumuna cidden para sayıyoz benim eşim diyorki doğsunlar hemen kırmızı ısıkların oraya koycam paralarını cıkartsın sıpalar dıyorr :))şaka bir yana da inş hepimiz için geçerli allah dualarımızı kabul etsin bizede anne olmayı nasip etsin. Sen ist mı oturuyosun ben heryerde sordum kromozo testı bende yaptırcam Gop ta 163 buldum dıger yerler 250 istedi

benimde eşin gibi hain planlarım var şahsen bu ne yaa gelmeden bıktırdılar :47:
istanbuldayım bende bugün bikaç yeri aradım ,düzen laboratuarına karar verdim 196 tl dedi

Tohumuna toplamda 12BIN lira para saydim.. Ama Allah yardim ediyormus onu anladim... 2 ay sonra Allah in izniyle bi para problemi olmayacak dedi esim:36:

Heheh biz de saydık valla. Biri yarım kalan 3 aşılam 2 tüp bebek daha önceki tedaviler ilaçlar falan derken toplamda 30000 i buldu nerdeyse yaw. Bir de ben ikinci denemeden sonra bir de OHSS denen olayı yaşadım onun masrafı falan 3 kere su çekildi karnımdan :))) Eşimle diyoruz hele bir doğsun totişine totişine vuracaz daha doğmadan masraf yaptırdın bize velet diye.

Ama olsun Allahıma şükürler olsun oğlumuz bizimle herşeyi unutturuyor vallahi. Herşey onun için di yine aynen devam herşey onun için olacak :)))

Allahım inşallah kimseye aratmasın. Hayırlısıyla evlatlarımızı kucaklarımıza alalım

hayırlı ugurlu olsun canım yine brükseldemi yaptırdım yücel bey dimi dr. peki tutmamasının nedeni nedir sordun mu kaç embriyo transfer etmıslerdı ? ne kadar soru sordum yahuuu :)

olur mu öyley ,sor tabii..ben su an transfer sonrası beklemedeyim.yanlış mı anladın acaba canocan.ilk tedavim yurtdısında.2.tedavi yücel hoca.3.tedavi yani su anda bekleekte olduğum tedavim yücel hoca .benim hiç bi sorun yok.tutmaması için.tutmaması için hoca 100 tane sebep var demişti.obları elemine ediyolar.benim yumurta az olmuştu bu defa bayag yumurta,döllenme oldu.c.tesi 2 blasto transfer edildi.daha 2 gün geçti transferden

Kızlar benimde yumoş toplama perşembe yada cuma olacak
sabırsızlanıyorum

Hakkında hayırlısı olsun inş.

Heheh biz de saydık valla. Biri yarım kalan 3 aşılam 2 tüp bebek daha önceki tedaviler ilaçlar falan derken toplamda 30000 i buldu nerdeyse yaw. Bir de ben ikinci denemeden sonra bir de OHSS denen olayı yaşadım onun masrafı falan 3 kere su çekildi karnımdan :))) Eşimle diyoruz hele bir doğsun totişine totişine vuracaz daha doğmadan masraf yaptırdın bize velet diye.

Ama olsun Allahıma şükürler olsun oğlumuz bizimle herşeyi unutturuyor vallahi. Herşey onun için di yine aynen devam herşey onun için olacak :)))

Allahım inşallah kimseye aratmasın. Hayırlısıyla evlatlarımızı kucaklarımıza alalım

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...

hamılesın dımı canım allah sağlıkla kucagına almayı nasıp etsın. Çok doğru soylemıssın herşey onlar ıcın biz doğum parası dıye bırıktırmıstık odası ıcın felan ama bu şekılde gıttı para yıne onun ıcn gıdıyor ıns tez zamanda gelırde bır daha bırıktırdıgımz para doğumu ve hayatı ıcın ona harcarız

Back
X