Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Tohumuna toplamda 12BIN lira para saydim.. Ama Allah yardim ediyormus onu anladim... 2 ay sonra Allah in izniyle bi para problemi olmayacak dedi esim:36:

inşallah kalmaz para probleminiz canım,malesef herşey parayla oluyor , ben parasız olsun dedim hemde devlet daha güvenilirdir dedim ama az buçuk verdiğim ilaç ve masrafların yanında şimdide önemsemeden ve sırf protokol diye yanlış işlem yaptıklarını dşünüyorum yani geçen zamanıma paradan daha çok acıyorum şimdi

Kızlar halinize şükredin :)
2 tedavide 13 bin+6500 set up ücreti :52:

offf inci ne diyorsun yaa :37:

Kızlar bir de tavsiye benden naçizane Ben MEdical park Bahçelievler de yaptırdım 2 aşılam ve 2 tüp bebeği. Ben de kiloda olduğu için iğneleri yüksek dozda kullanıyordum. Bu da tabii ki artı masraf. İlk denememde hep mahalledeki eczaneden almıştım ilaçlarımı. 2. de hastane kdv siz verebiliriz dedi ( kdv siz 600 / Kdv li 700 ) Ben hemen atladım tabii nakit almak mecburiyetindeydim ama 100 lira kar diyerek aldım ilk dozumu. 3 günde bitiyordu zaten. Sonra çıkarken hastanenin karşısındaki eczaneye sordum 500 e veririz dediler. Haydeee ben tekrar çıktım hastaneye dedim böyle böyle.. Allahtan iade aldılar hemen koştum eczaneye tekrar üstelik kredi kartı da kullanabiliyordum. çatlatma iğnesini de 20 TL indirimle aldım. Oradan bile baya karım oldu Allaha şükür. Yakınlarda bir tüp bebek merkezi daha varmış orada ondan ucuz tutuyoruz depo fiyatına veriyoruz demişti sahibi.

Siz de ilaçları almadan önce bir araştırın derim. Cidden toplayınca büyük miktarlar tutuyor. Allahım sağsalim kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallah bebeklerinizi.

Heheh biz de saydık valla. Biri yarım kalan 3 aşılam 2 tüp bebek daha önceki tedaviler ilaçlar falan derken toplamda 30000 i buldu nerdeyse yaw. Bir de ben ikinci denemeden sonra bir de OHSS denen olayı yaşadım onun masrafı falan 3 kere su çekildi karnımdan :))) Eşimle diyoruz hele bir doğsun totişine totişine vuracaz daha doğmadan masraf yaptırdın bize velet diye.

Ama olsun Allahıma şükürler olsun oğlumuz bizimle herşeyi unutturuyor vallahi. Herşey onun için di yine aynen devam herşey onun için olacak :)))

Allahım inşallah kimseye aratmasın. Hayırlısıyla evlatlarımızı kucaklarımıza alalım

ooo senin bebek en pahalı bebek olmuş totişine zopayı hak etmiş zibidi :27:
allah kucağına almayı nasip etsin canım ,uzun ömürlü hayırlı evlat olsun inşallah nihayetinde mükafatını almışsın sen gerisi boş :nazar:

Kızlar kendinize çok iyi bakın öpüyorum sizi
ben şimdi gidiyorum cetrotide iğnemi yapacağım
yarın yine randevum var nur hanımla
yarın belli olur artık yumoş toplama günü
herkeze bol şans
yarın görüşürüz

ooo senin bebek en pahalı bebek olmuş totişine zopayı hak etmiş zibidi :27:
allah kucağına almayı nasip etsin canım ,uzun ömürlü hayırlı evlat olsun inşallah nihayetinde mükafatını almışsın sen gerisi boş :nazar:

sağol canım darısı tüm isteyenlerin başına inşallah..

arkadaşlar,3.tedavi dahil 30.000 tl.içinde 8.000 tl ameliyat parasıda var..sadece işin maddi kısmı.yaşadığımız stresin,üzüntüler karşılığını para olarak kıyaslayamam bile..dünyanın parası üzüntülerimi,çektiğim acıları karşılayamaz.buradaki bütün arkadaşlarımda böyle düşündüğüne eminim.napalım.sınav bunlar..bu günümüze dimi,ALLAHA şükürler olsun.beterin beteri var.....sevdayı merak ediyorum..hakkında hayırlı ve mutlu haberler alırız inşallah....

Kızlar bir de tavsiye benden naçizane Ben MEdical park Bahçelievler de yaptırdım 2 aşılam ve 2 tüp bebeği. Ben de kiloda olduğu için iğneleri yüksek dozda kullanıyordum. Bu da tabii ki artı masraf. İlk denememde hep mahalledeki eczaneden almıştım ilaçlarımı. 2. de hastane kdv siz verebiliriz dedi ( kdv siz 600 / Kdv li 700 ) Ben hemen atladım tabii nakit almak mecburiyetindeydim ama 100 lira kar diyerek aldım ilk dozumu. 3 günde bitiyordu zaten. Sonra çıkarken hastanenin karşısındaki eczaneye sordum 500 e veririz dediler. Haydeee ben tekrar çıktım hastaneye dedim böyle böyle.. Allahtan iade aldılar hemen koştum eczaneye tekrar üstelik kredi kartı da kullanabiliyordum. çatlatma iğnesini de 20 TL indirimle aldım. Oradan bile baya karım oldu Allaha şükür. Yakınlarda bir tüp bebek merkezi daha varmış orada ondan ucuz tutuyoruz depo fiyatına veriyoruz demişti sahibi.

Siz de ilaçları almadan önce bir araştırın derim. Cidden toplayınca büyük miktarlar tutuyor. Allahım sağsalim kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallah bebeklerinizi.

Canım bende kiloluydum.boyum 1,62 kilom 84 tü.Doktor kilo vermen gerekiyor yoksa tedavi için rapor veremem dedi ve şimdilik 9 kilo verdim.Ve doktordan onayı aldım.Bu arada ben kısmet olursa sigortada yaptıracağım ve bayramda tatil olduğu için yapmıyorlarmış.Öfffffffff.Neyse zaten hastalığının ilk günü gel rapor çıkarıp tedaviye başlarız dediler.Zaten 12 gün geçmesine rağmen hala hastalanmadım.(Benim hep böyle düzensizdir).

Canlar nasilsiniz? Cok uzgunum bir turlu firsat bulupda nete giremedim. Simdi bile telefondan giriyorum. Gecmisleri okuyamadim. İns herkes iyidir. Ben cok iyiyim ve hala heyecanliyim :) hamileyim :) degerim 86 cikti. İki yumurtam var ama ikiside tuttu mu bilmiyorum. Carsamba gunu birdaha test yapilacak. Rabbim bu sevincimizi herkese tattirsin ve kimsenin mutlulugunu yarim birakmasin ins. Sizi merakta biraktigim icin tekrar ozur dilerim. Hepinizi opuyor ve seviyorum :16:

Canlar nasilsiniz? Cok uzgunum bir turlu firsat bulupda nete giremedim. Simdi bile telefondan giriyorum. Gecmisleri okuyamadim. İns herkes iyidir. Ben cok iyiyim ve hala heyecanliyim :) hamileyim :) degerim 86 cikti. İki yumurtam var ama ikiside tuttu mu bilmiyorum. Carsamba gunu birdaha test yapilacak. Rabbim bu sevincimizi herkese tattirsin ve kimsenin mutlulugunu yarim birakmasin ins. Sizi merakta biraktigim icin tekrar ozur dilerim. Hepinizi opuyor ve seviyorum :16:

gözün aydın canım tebrikler allah tamamına erdirsin inşallahhhhh :nazar:

oyyy oyyy oyy hamişimiz teşrif etmişler.. Maşallah canım.. Değerin daha da katlansın..:nazar::nazar::nazar:
Bu arada hepimizzz sana kusuz:47:... Hepimiz seni çok merak ettik.. Amaaaaa tıkk yok..
Ama neyse affedildin şekerrrrr..
Kendine ççookkkk dikkat et.. Çok sevindim.
Allah a emanet ol..

çok sevindim canım.hadi hayırlısı.şimdi bakalım tek mi çift mi:))))

Sevdacım tebrik ederim canım hayırlı olsun. Allah kucağına aldığın günleri de görmeyi nasip etsin inş.

Umutege, mercan nerelerdesiniz kızlar? Her şey yolundadır inş :26:

Arkadaşlar kokoci'yi hatırlıyor musunuz? Onun da sonucunu almış olması lazım, bayağıdır yok :26:

Kızlar kendinize çok iyi bakın öpüyorum sizi
ben şimdi gidiyorum cetrotide iğnemi yapacağım
yarın yine randevum var nur hanımla
yarın belli olur artık yumoş toplama günü
herkeze bol şans
yarın görüşürüz[/Q

tedavin hayırlı olsun canım.bende ikinci kez cetrotiide yaptım bugün.yarın benimde görüşmem var nur hanımla. bakalım ne diyecekler...

cnm benım yaaa çok sevındım senın adına dün akşam bıle eşimle senı konustuk aceba tuttumu ne oldu feln dıye ama sonucuna çok sevındım allahım tamamına erdırsın doktora her gittiğinde güzel haberler alasın...

Back
X