Umutege, mercan nerelerdesiniz kızlar? Her şey yolundadır inş :26:
Arkadaşlar kokoci'yi hatırlıyor musunuz? Onun da sonucunu almış olması lazım, bayağıdır yok :26:
onun negatif olmuş, başka topikte görmüştüm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar kokoci'yi hatırlıyor musunuz? Onun da sonucunu almış olması lazım, bayağıdır yok :26:
Canlar nasilsiniz? Cok uzgunum bir turlu firsat bulupda nete giremedim. Simdi bile telefondan giriyorum. Gecmisleri okuyamadim. İns herkes iyidir. Ben cok iyiyim ve hala heyecanliyim :) hamileyim :) degerim 86 cikti. İki yumurtam var ama ikiside tuttu mu bilmiyorum. Carsamba gunu birdaha test yapilacak. Rabbim bu sevincimizi herkese tattirsin ve kimsenin mutlulugunu yarim birakmasin ins. Sizi merakta biraktigim icin tekrar ozur dilerim. Hepinizi opuyor ve seviyorum![]()
Canlar nasilsiniz? Cok uzgunum bir turlu firsat bulupda nete giremedim. Simdi bile telefondan giriyorum. Gecmisleri okuyamadim. İns herkes iyidir. Ben cok iyiyim ve hala heyecanliyim :) hamileyim :) degerim 86 cikti. İki yumurtam var ama ikiside tuttu mu bilmiyorum. Carsamba gunu birdaha test yapilacak. Rabbim bu sevincimizi herkese tattirsin ve kimsenin mutlulugunu yarim birakmasin ins. Sizi merakta biraktigim icin tekrar ozur dilerim. Hepinizi opuyor ve seviyorum![]()
Günaydın kızlar
çok şükür sevdadan güzel hbaerler aldık darısı başımıza inşallahhhh
arkadaşlar,3.tedavi dahil 30.000 tl.içinde 8.000 tl ameliyat parasıda var..sadece işin maddi kısmı.yaşadığımız stresin,üzüntüler karşılığını para olarak kıyaslayamam bile..dünyanın parası üzüntülerimi,çektiğim acıları karşılayamaz.buradaki bütün arkadaşlarımda böyle düşündüğüne eminim.napalım.sınav bunlar..bu günümüze dimi,ALLAHA şükürler olsun.beterin beteri var.....sevdayı merak ediyorum..hakkında hayırlı ve mutlu haberler alırız inşallah....
AMİNNNN.tüm kalbimle hepimiz için dileğimmm...
cok haklısın canım hele transferden sonra beklemek war ya ölüm ölüm ama yapıcak bısey yok ıste allah yüzümüze baksın bizi de görsün :) Senin şimdi 3 tedavın mı olcak
ayyy canım catladım orta yerımden beklerken.cok cok cok sevındım allahım tamamına erdırsın saglıkla sıhhatle kucagına alırsın ınsallah.ayy aglıycam valla ya....opuyorum kendıne ıyı bak bugunler cok onemlı dınlen...Canlar nasilsiniz? Cok uzgunum bir turlu firsat bulupda nete giremedim. Simdi bile telefondan giriyorum. Gecmisleri okuyamadim. İns herkes iyidir. Ben cok iyiyim ve hala heyecanliyim :) hamileyim :) degerim 86 cikti. İki yumurtam var ama ikiside tuttu mu bilmiyorum. Carsamba gunu birdaha test yapilacak. Rabbim bu sevincimizi herkese tattirsin ve kimsenin mutlulugunu yarim birakmasin ins. Sizi merakta biraktigim icin tekrar ozur dilerim. Hepinizi opuyor ve seviyorum![]()
AMİNNNNNN....evet benim 3.tedavi bitti..bekliyoruz 16 ekim test günü....aslında ben ilk tedaviyi saymıyorum...o çok saçma oldu.türkiyede değildi tedavi.boşver.unuttum bile:))
senin transfer cumartesi mi oldu kaç tane embriyo....kaç olursa olsun tutsunda dimi..önemli olan tutması ve sağlıkla kucağa alabilmek...
kızlarrrrr bu gün saat 15:00 Allahın izniyle kısmetse transferim varrrçok heycanlıyımmm :18: nur hoca yapacakmış
![]()
kızlarr çok şükür transferim sağlıklı bir şekilde oldunur hoca süper biri, insanı çok güzel motive ediyor..bir tane olsun bizim olsun bizim olsun dedi dünden beri uzanıyorum...bir tek lavoboya çıkamadım...dufalak şurup ta içtim ama stresten heralde çıkamadım işte..
sımsıkı tutunsun inşallah mucizeleriniz size dualrım sizlerleeeSelam arkadaşlar ;
Allah'a şükürler olsun genetik teste giren 3 embiryom da sağlıklı çıktı ve bir tanesi bugün transfer edildi..Dualarıyla, güzel dilekleriyle destek olan herkese çok teşekkür ederim.. Allah razı olsun..
![]()
slm arkadaşlarr
bende beklemedeyim pozitif sonuç alan arkadaşları tebrik ediyorum rabbim tamamına erdirsin..
memorial hastanesinde tedavi oldum çokk memnunum sizlerin paylaşımları sayesinde karar vermiştim çok teşekkür edrim.
inşaallah burdan hamileyim haberini vermekte nasip olur..çok faydalı bir topik.
tedaviye başlayacak arkadaşlarada bol şans diliyorum
sımsıkı tutunsun inşallah mucizeleriniz size dualrım sizlerleee
akasya canım diğer iki yumuşun dondurulmuştur inşallahhhh
canım benim ben çok yoğundum bu ara giremedim bir türlü
iyiyiz çok şükür ben haftasonu tekrar oğluşumu görmeye gittim başka bir dr da oda erkek dedi![]()