Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

tebrikler sevdacım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
sağol canım inş

Sevdacim cok sevindim..Saglikla 9 ay gecirip,kucagina alman dilegiyle...Darisi isteyen herkese tez vakitte insallahhhhhhh...
Akasyacim transfer sonrasi yasantini begendim..Kendini cok yormadan gez,kafani dagit..Az kaldi insallahh..
Fistik sende durum nasil?
Portakal hayirli olsun..insallah son tedavin olur..cok emek vermissin..Guzel haberlerini bekliyorum.Dua ile..
(bende akupunktur tedavisini denemistim)
amin canım inş..

kızlar dün akşam eşimle konuştuk nerede yaptırıcaz falan diye sen nerede istersen orada dedi çok mutlu oldum
biraz uzak ama insanlar nerelerden geliyor sıkıcaz dişimizi allah kısmet ederse bende aralıkta başlıcam tedaviye
kızlar aranızda varmı beylikdüzü tarafından memorıale giden ulaşım nasıl zor oluyormu

evet allah izin veririse bende katılıcam memorıal kervanına:9: cananım:54:
inş sizlerde bizler gıbı memnun kalıp bebeklerinizi kucağınıza alırsınız..

Canım bence tedaviye kadar öğren :) İnan büyük rahatlık. Toplu taşımalar eskisi gibi değil maalesef. Ben 2003'te almıştım ehliyeti. 2011 yılına kadar hiç sürmedim. Ders almadan çıktım trafiğe biliyor musun :1: Kolay olmadı ama öğrendim çok şükür. Şiddetle tavsiye ederim :34:

cesaret diye buna derler işte :1: maşallah :nazar:

Özelde yapacaksan memorıal ve bahçeciyi öneririm.Bende 3. denememi yapacağım.Çalışıyormusun?

Evet çalışıyorum, Bahçeci ye gittik. Bana fazla paradan konuşuyorlar gibi geldi. Bir de ortam çok sıkıcı. Memorial olabilir ama görmek lazım. Sizin denemeleriniz nerde oldu?

Taksicilerde yol bılmeyenı gördüğünde istanbul turu yaptırıyorlar :)

Zaten o ilk ve son oldu... Baslarim sizin babanizin sarap canagina dedim icimden..
Valla sonradan kurdu oldum yolların.. Istanbul da kaldigim donemde Istanbul Kart alip hangi otobus nereye gider ne nerden gecer ogrendim. Akbil almadigima bin pisman oldum..
Arabam yanimdayken bile otobus e biniyordum park sorunu yasiyorum diye....
Ahhhhh ahhh ozledim istanbulunuzu... Zaten doktor yolculuk free dedigi an Nur Hanim i ziyarete gelecegim ama ondan once tatile gitmek istiyorum cokkk yoruldum cunku ignelerden, hastanelerden:43::43:..
yaniii boyle cancazlarimmmm

Zaten o ilk ve son oldu... Baslarim sizin babanizin sarap canagina dedim icimden..
Valla sonradan kurdu oldum yolların.. Istanbul da kaldigim donemde Istanbul Kart alip hangi otobus nereye gider ne nerden gecer ogrendim. Akbil almadigima bin pisman oldum..
Ahhhhh ahhh ozledim istanbulunuzu... Zaten doktor yolculuk free dedigi an Nur Hanim i ziyarete gelecegim ama ondan once tatile gitmek istiyorum cokkk yoruldum cunku ignelerden, hastanelerden:43::43:..

Kız İstanbul'un nesini özledin :1: Benim kaçasım var buradan :52:

canancım embriyoyu buldukta reddi mi kaldı şimdi.nerde işimize yarıycak acaba embriyo reddi????

Boya badana işinde işimize yarıycak canım :))) embriyo reddi anladığım kadarıyla vücut atıyor embriyoyu kabul etmıyor onunla ılgılı ilaç takviyesiymiş. Walla elimizdekilerle idare ediyoruz kuzum ben googlenın yalancısıyım :))

amin cnm aminnnnnn ... bundan sonrasıda zor değer arttımı kese görüncekmı felan btmıyor .... bende allahın izni ile yarın doktora gidecem keseyı görmeye nur hanım 7 haftalıkken git dedı ama ben dayanamıyorm baaklım yarın doktor neler sölıcek bebişimle ilgili

:nazar:Canimm benim sen 5 haftalik oldun mu? Yarin keseyi gorursunuz bir daha ki hafta da beybinin kalp atislarini Allah im nasip kismet ederse... Ben ne keseyi gordugum de ne de kalp atisini duydugumda fazla heyecanlanmadim. Hatta doktor soruyordu "kendini hamile gibi hissediyor musun"" diye ben "yoooo pek diil" diyordum ama gecen hafta ultrasonda doktor kalbine dogru yaklasti. Minnacik bi seyin orda attigini gordum ekrandan... Nasil atiyor ama dakika da 165 :43: yazarken bile gozlerim doluyor... O zaman doktordan cikinca agladim.. Binlerce kere sukur ettim Allah a .. Bana bu guzel seyleri yasattigi icin...
Allah im bebek bekleyenlere, bebek isteyenlere, bebek arayanlara yardim etsin. Hep dua ediyorum.. Allah im kimseye bebek aratma, bebek arattiklarini da uzme diye...
Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun.. aMİNNN

opuldunussss

ahaaahaaaa inci oyle deme kıssss on numara sehirdir...

Yok be canım on numaralığı kalmadı artık. Sağolsunlar perişan ettiler güzelim şehri. Bir gün buradan bıkacaksın deselerdi güler geçerdim ama inan bıktım. Yaşanılası değil sadece gezilesi bir şehir oldu maalesef...

aman aman sakın kendını yorma kuzum biraz daha sabret sonra bebısle ıst gelırsın tatılede gıdersın :)

:nazar:Canimm benim sen 5 haftalik oldun mu? Yarin keseyi gorursunuz bir daha ki hafta da beybinin kalp atislarini Allah im nasip kismet ederse... Ben ne keseyi gordugum de ne de kalp atisini duydugumda fazla heyecanlanmadim. Hatta doktor soruyordu "kendini hamile gibi hissediyor musun"" diye ben "yoooo pek diil" diyordum ama gecen hafta ultrasonda doktor kalbine dogru yaklasti. Minnacik bi seyin orda attigini gordum ekrandan... Nasil atiyor ama dakika da 165 :43: yazarken bile gozlerim doluyor... O zaman doktordan cikinca agladim.. Binlerce kere sukur ettim Allah a .. Bana bu guzel seyleri yasattigi icin...
Allah im bebek bekleyenlere, bebek isteyenlere, bebek arayanlara yardim etsin. Hep dua ediyorum.. Allah im kimseye bebek aratma, bebek arattiklarini da uzme diye...

opuldunussss

Okurken icim bi tuhaf oldu.gorecek miyiz bizde o gunleri....

Sevdacim cok sevindim..Saglikla 9 ay gecirip,kucagina alman dilegiyle...Darisi isteyen herkese tez vakitte insallahhhhhhh...
Akasyacim transfer sonrasi yasantini begendim..Kendini cok yormadan gez,kafani dagit..Az kaldi insallahh..
Fistik sende durum nasil?
Portakal hayirli olsun..insallah son tedavin olur..cok emek vermissin..Guzel haberlerini bekliyorum.Dua ile..
(bende akupunktur tedavisini denemistim)

Sağol canım. Ama maalesef yarın işe başlıyorum. Sultanlık sona erdi.. Gelsin depresyon :9:

Canım İstanbul'da yaşıyoruz da bir sor bakalım biliyor muyuz :1: Biz de ilk gidişimizde yollarda kaybolmuştuk :1: Ben nasıl panik olmuştum randevu saatim geçince :1:

Biz taa Kağıthanelerden dolaşarak hastaneye gitmeyi başardık :1: Bir ara Kağıthaneden hiç çıkamayacağımızı bile düşündüm..:9:

amin canim amin inş. yürekten kalpden dua ediyorum, rabbim kimsenın özelliklede sizlerin kucağını boş bırakmasın en kısa zamanda evin içini bebek cıvıltılarıyla doldurup çınlatsın inş. çok değişik bir duyguymuş bu yaa. zaten on gun nasıl geçti gel bana sor. son gun annem, ablam, kayınvalidem, babam, kayınpederim bende. eşimi aradım dedim ben bakamıcam sen bak. ben zangır zangır titriyorum heyecandan. hemen aradı eşim. burda 86 yazıyor ne demek bu dedi. Allahım geberiyordum sevinçtten. başladım ağlamaya. kayınvalidem geldi bana sarıldı. o ağlıyo ben ağlıyorum. ya hala inanamıyorum..

Sevdacığım okurken gözlerim doldu.. :5: Aklıma PGT sonucunu aldığım an geldi. Öyle ümitsiz gittim ki hastaneye. Sıkışık olmam gerekirken nasıl olsa transfer olmaz diye su bile içmemiştim. Eşimle yukarı çıktık. Genetik doktoru geldi. Elinde sonuç:18: Yüzü asık gibi geldi bana. Galoşları giydik. 2. kattaki bölüme girdik. Masaya oturduk. Dedi ne hissediyorsunuz. Ben dedim ümitsizim. Sağlıklı bulunamadığını düşünüyorum. Eşime sordu. Eşim ümitliyim dedi. Kağıdı uzattı. Üçü de sağlıklı dedi:9: Ben kulaklarıma bile inanamadım. Aynı anda hem ağlayıp hem gülerek eşime sarıldım. :9:Acayip bir duyguydu. Hayatım boyunca unutamayacağım..:16:

:1: kıyamam ben size yaaaa. ancak fırsat bulup akşam yazabildim. şaşkınlığımı atmak uzun sürdü :1: bende çokçok öpüyorum senı...

amin canım inş. senınde oğluşun sağsalim gelsin annesının kucağına konsun inş :))

canım kusura bakma ben takip edemedim seni :( ne zaman oldu transferim? test gunun ne zaman? neden bi tane koydular ilk denemen miydi? ayrıca pgt den sağlıklı çıkmalarına da çooooooooooook sevindim :16:

Pazar oldu Sevdacığım.. Ne kusuru.. Aşkolsun.. 15 Ekim test tarihim.. :16:

kızlar dün akşam eşimle konuştuk nerede yaptırıcaz falan diye sen nerede istersen orada dedi çok mutlu oldum
biraz uzak ama insanlar nerelerden geliyor sıkıcaz dişimizi allah kısmet ederse bende aralıkta başlıcam tedaviye
kızlar aranızda varmı beylikdüzü tarafından memorıale giden ulaşım nasıl zor oluyormu

Canım bende beylikdüzünde oturuyorum.Tedaviyi orada yaptırmıyoruz ama orda yaptırmayı çok isterdim.Ulaşım çok kolay.Metrobüsle gidiyorsun.İndikten sonra 10 dak.yürüyorsun.Yani çok çok basit.Beylikdüzünün neresinde oturuyorsun?Ben hasırcıların hemen arkasında oturuyorum.Çalışıyormusun?

Arkadaşlar çok merak ediyorum.Çlışıyormusunuz?Kim ne iş yapıyor?Lütfen yazarmısınız.Benim gibi tedavi için işini bırakan var mı acaba merak ediyorum.

Tüp bebek 2000 euroydu 2100 olmuş canım. İlaçlar 1000-2000 lira arası değişiyor. Tedaviden önce senden istenen testleri devlette yaptır bence. Dondurma işlemi için 200 dolar alıyorlar yanlış hatırlamıyorsam.

Dondurma için para mı alıyorlar.Benim önceki tedavim Bahçeci tüp bebek merkezinde olnuştu ve ücret almadan dondurdular.

Evet çalışıyorum, Bahçeci ye gittik. Bana fazla paradan konuşuyorlar gibi geldi. Bir de ortam çok sıkıcı. Memorial olabilir ama görmek lazım. Sizin denemeleriniz nerde oldu?

Ne iş yapıyorsun canım?Bende 2 denememi bahçecide yaptırdım.Birinci tuttu.6 haftalıkken maalesef kaybettik.ikincide dondurulmuş embriyokullanıldı tutmadı.Şimdi semiha şakirde yaptıracağız.Ama memorıal de yaptırmayı çok isterdim.

opuldunussss

benim hesabıma göre bugun altı haftalık oldu artık görürüz inşallah aslında gecen cuma çağırdı doktor gel keseyı görelım dıye ama ben gitmedım nur hanımı dınlıcem dıye ama dayanamıyorum artık birazcıkta olsun dınlemıs oldum ama nur hanımı :) her aşamada beklemek gerçekten zor ben ilk günden beri hamıle oldugumu hissedıyorum onunla konusuyorum ona mektuplar yazıyorum babasıyla teyzesıyle hayaller kuruyoruz felan hiç aklımdan çıkmıyorkı... ne güzel şeydır canında bı canın varlıgını bılmek onun kalp atışlarını duymak inşallah bebişimiz bugun bizede o güzel sesi dinletir belli olmaz

Back
X