Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Canım bende beylikdüzünde oturuyorum.Tedaviyi orada yaptırmıyoruz ama orda yaptırmayı çok isterdim.Ulaşım çok kolay.Metrobüsle gidiyorsun.İndikten sonra 10 dak.yürüyorsun.Yani çok çok basit.Beylikdüzünün neresinde oturuyorsun?Ben hasırcıların hemen arkasında oturuyorum.Çalışıyormusun?

Arkadaşlar çok merak ediyorum.Çlışıyormusunuz?Kim ne iş yapıyor?Lütfen yazarmısınız.Benim gibi tedavi için işini bırakan var mı acaba merak ediyorum.

bende beylıkduzunde ınnovıada oturuyorum emlakcıydım ısı bıraktıktan sonra tedavıye basladım.sımdı bebısım dogdu aynen devam ugrasıyoruz

amin canim amin inş. yürekten kalpden dua ediyorum, rabbim kimsenın özelliklede sizlerin kucağını boş bırakmasın en kısa zamanda evin içini bebek cıvıltılarıyla doldurup çınlatsın inş. çok değişik bir duyguymuş bu yaa. zaten on gun nasıl geçti gel bana sor. son gun annem, ablam, kayınvalidem, babam, kayınpederim bende. eşimi aradım dedim ben bakamıcam sen bak. ben zangır zangır titriyorum heyecandan. hemen aradı eşim. burda 86 yazıyor ne demek bu dedi. Allahım geberiyordum sevinçtten. başladım ağlamaya. kayınvalidem geldi bana sarıldı. o ağlıyo ben ağlıyorum. ya hala inanamıyorum..

Ya ben sizin de gusell haberlerinizi okudukca cok duygulaniyorum. Gozlerim doluyor..Is yerinde bi bosluk bulunca hemen giriyorum bizimkilerin durumu nasil diye...
Valla bu surec oyle zorlu bir surec ki ancak yasayan anlar.. Millete gore " olmuyorsa tup bebek yaptiriverirsin parasiyla diil mi" durumu var hep.. Nasil olsa paran var cocugunda olur gozuyle bakiyor:43::43:
Cunku herkesin kendiliginden dogal yollardan bebek sahibi olmuslar... Ama iste oyle diil hic bir sey... O kadar zor ki.. Maddi manevi her yonden cokkkkkk zor... Yasamayan bilemez.. Beklemenin ne kadar zor oldugunu kimse bilemez.. Umutsuzca cirpinislarin ne oldugunu kimse bilemez... Aglamanin, can acisinin, nefes alamamanin ne oldugunu bir Allah bir de icin bilir.. Ama derdi veren rabbim dermanini da veriyor..Hep diyorum , Allah kimseye bebek aratmasin, bebeği olacaklara da kucagina almayi nasip etsin...
Cok duygusallastim bak gene..Hemen bu moddan cikip delimsek moduma doneyim:52::52::52:
opuldunusss

benim hesabıma göre bugun altı haftalık oldu artık görürüz inşallah aslında gecen cuma çağırdı doktor gel keseyı görelım dıye ama ben gitmedım nur hanımı dınlıcem dıye ama dayanamıyorum artık birazcıkta olsun dınlemıs oldum ama nur hanımı :) her aşamada beklemek gerçekten zor ben ilk günden beri hamıle oldugumu hissedıyorum onunla konusuyorum ona mektuplar yazıyorum babasıyla teyzesıyle hayaller kuruyoruz felan hiç aklımdan çıkmıyorkı... ne güzel şeydır canında bı canın varlıgını bılmek onun kalp atışlarını duymak inşallah bebişimiz bugun bizede o güzel sesi dinletir belli olmaz

Ahhhh ya Allah kucagimiza almayi nasip etsinn aminnnn...
Kalp atisini fazla dinletmeyecegim demisti doktor bize. Sebebi de kalp atisini duymak icin ses
dalgasi gonderiyorlarmis ona o da rahatsiz oluyormus ses dalgasindan..
Hayallerinize ulasmayi Allah nasip etsin.. Aminnnnnnn

bende çalışıyorum tedavi sürecinde 1 ay izin aldım transferden 10 gün sonra tekrar başladım işe ki işim hep oturarak değil bazen gün içinde koşturmam çok oluyor ama bebeğim alllaha emanet öyle çok sakınmıyorum kendımı..

kızlar slm, internete giremiyorum çok ağır yarın akşam kısmetse rahatça girebilecem az bekleyin olur mu..herkesi çok merak ediyorum ama okuyamıyorum bile...sevdacığın hamile haberini okuyabildim çooookkk sevindim...darısı bize olsun inşalllaahhh ...akasyam cnm benim sende iyisindir inşallaahhh.....beni merak eden varsa şuan gayet iyiyim, hamilemiyim pek anlayamadım..biraz ateşim var acaba belirti olabilirmi dermişim:))

Ya ben sizin de gusell haberlerinizi okudukca cok duygulaniyorum. Gozlerim doluyor..Is yerinde bi bosluk bulunca hemen giriyorum bizimkilerin durumu nasil diye...
Valla bu surec oyle zorlu bir surec ki ancak yasayan anlar.. Millete gore " olmuyorsa tup bebek yaptiriverirsin parasiyla diil mi" durumu var hep.. Nasil olsa paran var cocugunda olur gozuyle bakiyor:43::43:
Cunku herkesin kendiliginden dogal yollardan bebek sahibi olmuslar... Ama iste oyle diil hic bir sey... O kadar zor ki.. Maddi manevi her yonden cokkkkkk zor... Yasamayan bilemez.. Beklemenin ne kadar zor oldugunu kimse bilemez.. Umutsuzca cirpinislarin ne oldugunu kimse bilemez... Aglamanin, can acisinin, nefes alamamanin ne oldugunu bir Allah bir de icin bilir.. Ama derdi veren rabbim dermanini da veriyor..Hep diyorum , Allah kimseye bebek aratmasin, bebeği olacaklara da kucagina almayi nasip etsin...
Cok duygusallastim bak gene..Hemen bu moddan cikip delimsek moduma doneyim:52::52::52:
opuldunusss

benide depresyona soktunuz:( Dediklerinizde çok haklısınız benım sadece 2 arkadasım bılıyor ve ailemiz az kişi bildiği halde ben bekleme sürecinde stres oluyorum. Bide bana tutmazsada nasip değilmiş dedıklerınde sanki ciğerimi söküyorlar o kadar zor gelıyorkı o lafı duymak. Bir daha yaparsınız dediklerinde ben hemen hesap yapmaya başlıyorum şu kadar gıtse şöyle olsa felan dıye soylemek çok rahat ya ama yaşamak var ya o işte ölümm. Bir de harcadığımız gibi olma garantiside yokki millet okul eğitimine kıyafetının tatılının hesabını yapıyor biz o aşamaya gelmeden olması için hesap yapıyoz. Yinede dedikleri gibi nasip kısmet işi inş allah tez zamanda bize de bu duyguları yaşatırda herşeyi unuturuzz.

kızlar slm, internete giremiyorum çok ağır yarın akşam kısmetse rahatça girebilecem az bekleyin olur mu..herkesi çok merak ediyorum ama okuyamıyorum bile...sevdacığın hamile haberini okuyabildim çooookkk sevindim...darısı bize olsun inşalllaahhh ...akasyam cnm benim sende iyisindir inşallaahhh.....beni merak eden varsa şuan gayet iyiyim, hamilemiyim pek anlayamadım..biraz ateşim var acaba belirti olabilirmi dermişim:))

Şükür iyiyim canım. Ben de bugün işe başladım. Bebişler Allah'a emanet :16: Belirti aramayayım diyorum ama arada nete bakıyorum :17: Benim de uykulu, yorgun bir halim var. Göğüslerim şiş. Ama bu belirtileri progestan iğne yapıyor olabilir :34: Bakalım az kaldı sonuca.. :54:

benide depresyona soktunuz:( Dediklerinizde çok haklısınız benım sadece 2 arkadasım bılıyor ve ailemiz az kişi bildiği halde ben bekleme sürecinde stres oluyorum. Bide bana tutmazsada nasip değilmiş dedıklerınde sanki ciğerimi söküyorlar o kadar zor gelıyorkı o lafı duymak. Bir daha yaparsınız dediklerinde ben hemen hesap yapmaya başlıyorum şu kadar gıtse şöyle olsa felan dıye soylemek çok rahat ya ama yaşamak var ya o işte ölümm. Bir de harcadığımız gibi olma garantiside yokki millet okul eğitimine kıyafetının tatılının hesabını yapıyor biz o aşamaya gelmeden olması için hesap yapıyoz. Yinede dedikleri gibi nasip kısmet işi inş allah tez zamanda bize de bu duyguları yaşatırda herşeyi unuturuzz.

Canimm moral bozmak diil... Gercekleri ve etrafimda olan seyleri yazdim..
Ben bu tup bebek isinde kaderci oldum. Evet cokkk haklisin hayirlisi boyleymis dendiginde icinden parca kopuyor.. Burnunun diregi sizliyor.. Evet burda hepimiz zengin diiliz. Maalesef hesap yapiyoruz.. Surdan kisinca bu olur bunu almazsam su olur diye... Herneyse... Kaderci olmak, kaderci baslamak tedaviye daha rahatlatici oluyor. Benim ihtimalim azdi.. Maalesef %10 ihtimalle hemde 29 yasimda erken menapoz teshis koyularak cok sukur hamile kaldim:nazar:. Ben bu bilincle yani olmayacagi bilinciyle gittim. Bu olmayacak aralik ayinda 2. yi denerim dedim aileme.Ama kaderde yazilimis cok sukur.. Ama bazen nee yaparsan yap olmayinca olmuyor arkadasim. Bu sadece bebek icin diil.. Her sey icin gecerli.. Kaderimize bi seyler yazildi bize de onu oynamak dusuyor...

kızlar doktora gittik bugun kesemizi gördük çok şükür tek keseymıs ve çok ii dedi doktor kalp atışları içinde arefe günü gel o zaman bakıcam dedı suan bebeğim 1 cm miş kalp atısı 2,5 cm olunca duyulurmus

kızlar doktora gittik bugun kesemizi gördük çok şükür tek keseymıs ve çok ii dedi doktor kalp atışları içinde arefe günü gel o zaman bakıcam dedı suan bebeğim 1 cm miş kalp atısı 2,5 cm olunca duyulurmus

Canım çok sevindim.Allah tamamını erdirsin sağlikla kucağına alırsın inşallah.

Sevdacığım okurken gözlerim doldu.. :5: Aklıma PGT sonucunu aldığım an geldi. Öyle ümitsiz gittim ki hastaneye. Sıkışık olmam gerekirken nasıl olsa transfer olmaz diye su bile içmemiştim. Eşimle yukarı çıktık. Genetik doktoru geldi. Elinde sonuç:18: Yüzü asık gibi geldi bana. Galoşları giydik. 2. kattaki bölüme girdik. Masaya oturduk. Dedi ne hissediyorsunuz. Ben dedim ümitsizim. Sağlıklı bulunamadığını düşünüyorum. Eşime sordu. Eşim ümitliyim dedi. Kağıdı uzattı. Üçü de sağlıklı dedi:9: Ben kulaklarıma bile inanamadım. Aynı anda hem ağlayıp hem gülerek eşime sarıldım. :9:Acayip bir duyguydu. Hayatım boyunca unutamayacağım..:16:

Pazar oldu Sevdacığım.. Ne kusuru.. Aşkolsun.. 15 Ekim test tarihim.. :16:

gülerken ağlamak çok değişik ve güsel bir duygu :) senınde test gunune az kalmış. inş rabbim hayırlı sonuçlar almanı bize de güsel haberler vermenı nasip eder :16:

bugun bir test daha yaptırdım. değerim 269 çıktı. nur hanım arayıp herşey yolunda dedi. yalnız benım kafamı kurcalayan tek bişey var. acaba tek mi çift mi? tekse, tutmayan embrıyo ne zaman ve nasıl düşecek. bana biraz bilgi verir misiniz arkadaşlar? hazırlıklı olmam lasım...

benim hesabıma göre bugun altı haftalık oldu artık görürüz inşallah aslında gecen cuma çağırdı doktor gel keseyı görelım dıye ama ben gitmedım nur hanımı dınlıcem dıye ama dayanamıyorum artık birazcıkta olsun dınlemıs oldum ama nur hanımı :) her aşamada beklemek gerçekten zor ben ilk günden beri hamıle oldugumu hissedıyorum onunla konusuyorum ona mektuplar yazıyorum babasıyla teyzesıyle hayaller kuruyoruz felan hiç aklımdan çıkmıyorkı... ne güzel şeydır canında bı canın varlıgını bılmek onun kalp atışlarını duymak inşallah bebişimiz bugun bizede o güzel sesi dinletir belli olmaz

canım sen bu gun doktora gittin mi? gördun mu kesesini meleğinin :))

opuldunusss

bende normal yolla hamile kalan bir arkadaşıma demiştim, ne kadar şanslısın haberin var mı, diye. bide normal yoldan olanların nerden baksan bir ay kazançları oluyor. adet gunleri geçince gidip bi bakıyorlar aaa hamileler. bizde öyle değil ki. önce tutsun die bekliyosun, sonra kesesini görmek için bekliyosun, sonra garanti olsun die üç ay geçsin die bekliyosun. bekliyosunda bekliyosun :52: :52: :52:

amaaaaaan canları sağolsun. veletler bize iki katı sabretmeyi öğretiyor :)

çok sağol canım. rabbim sana da nasip etsini inş. bak ben ilk beş gun hiç kalkmadım yerimden. sende çok yorma kendini. doğru durust hiç iş yapma tamam mıı?

Back
X