kızlar doktora gittik bugun kesemizi gördük çok şükür tek keseymıs ve çok ii dedi doktor kalp atışları içinde arefe günü gel o zaman bakıcam dedı suan bebeğim 1 cm miş kalp atısı 2,5 cm olunca duyulurmus
hadi bakalım gözun aydın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar doktora gittik bugun kesemizi gördük çok şükür tek keseymıs ve çok ii dedi doktor kalp atışları içinde arefe günü gel o zaman bakıcam dedı suan bebeğim 1 cm miş kalp atısı 2,5 cm olunca duyulurmus
evet cnm dayanamadım gittim ve görüdm 15 gün sonrada allah nasip ederse kalp atısını duyacagız arefe gününe denk gelıyor bebeğim bıze bayram hediyesini verecek inş
bugun bir test daha yaptırdım. değerim 269 çıktı. nur hanım arayıp herşey yolunda dedi. yalnız benım kafamı kurcalayan tek bişey var. acaba tek mi çift mi? tekse, tutmayan embrıyo ne zaman ve nasıl düşecek. bana biraz bilgi verir misiniz arkadaşlar? hazırlıklı olmam lasım...
Ne iş yapıyorsun canım?Bende 2 denememi bahçecide yaptırdım.Birinci tuttu.6 haftalıkken maalesef kaybettik.ikincide dondurulmuş embriyokullanıldı tutmadı.Şimdi semiha şakirde yaptıracağız.Ama memorıal de yaptırmayı çok isterdim.
Hmmm aslinda bugun Selim Şenöz diye bir doktorla konustum. Bana guven verdi. Bayramdan sonra gidip tanismak istiyorum. Hayırlısı tabi, bi bakicaz. Buarada ben yanlis yazdigimi farkettim, bu bizim 4. Denememiz olacak.İlki Florence Nigh. de olmustu. Son iki denememiz de Acibadem de. Semiha şakir i hic
duymadim
bugun bir test daha yaptırdım. değerim 269 çıktı. nur hanım arayıp herşey yolunda dedi. yalnız benım kafamı kurcalayan tek bişey var. acaba tek mi çift mi? tekse, tutmayan embrıyo ne zaman ve nasıl düşecek. bana biraz bilgi verir misiniz arkadaşlar? hazırlıklı olmam lasım...
Semiha şakir zeytinburnunda kadın doğum hastanesi.Sigorta hastanesi.
ÇOK MUTSUZUM...
sevdacım merak etme benim baştan 2 kese göründü.ilkinin kalp atışlarını duyduk 2.sininkini 9. haftaya kadar bekledi doktorum ama kalp atışları duyulmadı.bende senin gibi panikledim eyvah alıncak mı şimdi diye ama hiç gerek kalmadı kızım küçükken 2 keseyi de görüyorduk doktorum bebeğin büyüdükçe kese kaybolcak demişti.öylede oldu.nur hanımı da aradım o da aynısını söyledi.yani hiç merak etme 2 kese demek ikiz demek değil canım.kalp atışları oluşana kadar doktorlar ikiz demiyor.
Allahim coook sagol. Nasil rahatladim biliyor musun. Degerim onikinci gunde 269 cikinca acaba ikiz mi diye dusundum. Nur hanim muhtemelen tektir deyince acaba oburunu adet oluyormus gibi mi atarim dedim cok korktum. Tekrardan cok sagol canim. Zaten bugun enteresan bir sekilde asabim bozuk. Bide sevgili kocacim bana cay yok kahve yok die baski yapiyo. Deli oluyorum. Simdide oturmus bebek sahibi olacak ciftlerin hikayelerini ve bebek olusumu videolarini izliyo. Ama bu beni daha fazla deli ediyo. Allahimmmmmm ............![]()
![]()
![]()
![]()
kızlarrrr bende tedavimin sonuna doğru yaklaşıyorum.cuma günü opum var.neler yaşayacağım çok korkuyorum.opuda acı hissedecek miyim? çok stresliyim yumurtalarım döllenecek mi?kaliteli olacak mı?offf offf
kızlarrrr bende tedavimin sonuna doğru yaklaşıyorum.cuma günü opum var.neler yaşayacağım çok korkuyorum.opuda acı hissedecek miyim? çok stresliyim yumurtalarım döllenecek mi?kaliteli olacak mı?offf offf
hiç mutsuz olma canım.belki de kısmetin oradadır.hiç üzülme.
merak etme canım hiç acı çekmiyorsun.hiç korkma.tabii yumurtaların döllenicek.böyle şeyler düşünme.kafanın rahat olması lazım senin.minnaklarını yanına alcaksın bikaç gün içinde.stres yaparsan hissederler annesi:)))
Hiç korkma. Tedavinin en tatlı kısmı opuÇok tatlı ve hafif bir uykuya dalacaksın, hiçbir şey hissetmeyeceksin. Cumartesi günü de güzel haberler alacaksın inş.
Kendimi her yönden mutsuzhissediyorum.Eşime bu ara sinir oluyorum.
teşekkür ederim desteğin için canım...inşlh iyi haberler alırım.benim cuma günü opum.o gün döllenip döllenmediğini öğrenemeyecek miyim?
doğru dedin. tam bir bayram hediyesibizde üç hafta sonra muayeneye gidicez. bayram sonuna denk geliyor. inş bizde kesemizi görürüz. yada keselerimizi :)))
hayırlı olsun cnm. Çok sevindim sizin adınıza. Bizim içinde dua et inşallah.Allaha emanet ol