Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

evet cnm dayanamadım gittim ve görüdm 15 gün sonrada allah nasip ederse kalp atısını duyacagız arefe gününe denk gelıyor bebeğim bıze bayram hediyesini verecek inş

doğru dedin. tam bir bayram hediyesi :16: bizde üç hafta sonra muayeneye gidicez. bayram sonuna denk geliyor. inş bizde kesemizi görürüz. yada keselerimizi :)))

kızlar doktora gittik bugun kesemizi gördük çok şükür tek keseymıs ve çok ii dedi doktor kalp atışları içinde arefe günü gel o zaman bakıcam dedı suan bebeğim 1 cm miş kalp atısı 2,5 cm olunca duyulurmus

Gözün aydın canım. Maşallah ona :nazar:Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah :16:

bugun bir test daha yaptırdım. değerim 269 çıktı. nur hanım arayıp herşey yolunda dedi. yalnız benım kafamı kurcalayan tek bişey var. acaba tek mi çift mi? tekse, tutmayan embrıyo ne zaman ve nasıl düşecek. bana biraz bilgi verir misiniz arkadaşlar? hazırlıklı olmam lasım...

Canım sayına bakarak ikiz olduğunu düşünmekteyim. :34:

kızlar doktora gittik bugun kesemizi gördük çok şükür tek keseymıs ve çok ii dedi doktor kalp atışları içinde arefe günü gel o zaman bakıcam dedı suan bebeğim 1 cm miş kalp atısı 2,5 cm olunca duyulurmus

hayırlı olsun cnm. Çok sevindim sizin adınıza. Bizim içinde dua et inşallah.Allaha emanet ol

Ne iş yapıyorsun canım?Bende 2 denememi bahçecide yaptırdım.Birinci tuttu.6 haftalıkken maalesef kaybettik.ikincide dondurulmuş embriyokullanıldı tutmadı.Şimdi semiha şakirde yaptıracağız.Ama memorıal de yaptırmayı çok isterdim.

Hmmm aslinda bugun Selim Şenöz diye bir doktorla konustum. Bana guven verdi. Bayramdan sonra gidip tanismak istiyorum. Hayırlısı tabi, bi bakicaz. Buarada ben yanlis yazdigimi farkettim, bu bizim 4. Denememiz olacak. :( İlki Florence Nigh. de olmustu. Son iki denememiz de Acibadem de. Semiha şakir i hic duymadim

Hmmm aslinda bugun Selim Şenöz diye bir doktorla konustum. Bana guven verdi. Bayramdan sonra gidip tanismak istiyorum. Hayırlısı tabi, bi bakicaz. Buarada ben yanlis yazdigimi farkettim, bu bizim 4. Denememiz olacak. :( İlki Florence Nigh. de olmustu. Son iki denememiz de Acibadem de. Semiha şakir i hic
duymadim

Semiha şakir zeytinburnunda kadın doğum hastanesi.Sigorta hastanesi.

ÇOK MUTSUZUM...

bugun bir test daha yaptırdım. değerim 269 çıktı. nur hanım arayıp herşey yolunda dedi. yalnız benım kafamı kurcalayan tek bişey var. acaba tek mi çift mi? tekse, tutmayan embrıyo ne zaman ve nasıl düşecek. bana biraz bilgi verir misiniz arkadaşlar? hazırlıklı olmam lasım...

sevdacım merak etme benim baştan 2 kese göründü.ilkinin kalp atışlarını duyduk 2.sininkini 9. haftaya kadar bekledi doktorum ama kalp atışları duyulmadı.bende senin gibi panikledim eyvah alıncak mı şimdi diye ama hiç gerek kalmadı kızım küçükken 2 keseyi de görüyorduk doktorum bebeğin büyüdükçe kese kaybolcak demişti.öylede oldu.nur hanımı da aradım o da aynısını söyledi.yani hiç merak etme 2 kese demek ikiz demek değil canım.kalp atışları oluşana kadar doktorlar ikiz demiyor.

sevdacım merak etme benim baştan 2 kese göründü.ilkinin kalp atışlarını duyduk 2.sininkini 9. haftaya kadar bekledi doktorum ama kalp atışları duyulmadı.bende senin gibi panikledim eyvah alıncak mı şimdi diye ama hiç gerek kalmadı kızım küçükken 2 keseyi de görüyorduk doktorum bebeğin büyüdükçe kese kaybolcak demişti.öylede oldu.nur hanımı da aradım o da aynısını söyledi.yani hiç merak etme 2 kese demek ikiz demek değil canım.kalp atışları oluşana kadar doktorlar ikiz demiyor.

Allahim coook sagol. Nasil rahatladim biliyor musun. Degerim onikinci gunde 269 cikinca acaba ikiz mi diye dusundum. Nur hanim muhtemelen tektir deyince acaba oburunu adet oluyormus gibi mi atarim dedim cok korktum. Tekrardan cok sagol canim. Zaten bugun enteresan bir sekilde asabim bozuk. Bide sevgili kocacim bana cay yok kahve yok die baski yapiyo. Deli oluyorum. Simdide oturmus bebek sahibi olacak ciftlerin hikayelerini ve bebek olusumu videolarini izliyo. Ama bu beni daha fazla deli ediyo. Allahimmmmmm ............ :52: :52: :52: :52::52:

Allahim coook sagol. Nasil rahatladim biliyor musun. Degerim onikinci gunde 269 cikinca acaba ikiz mi diye dusundum. Nur hanim muhtemelen tektir deyince acaba oburunu adet oluyormus gibi mi atarim dedim cok korktum. Tekrardan cok sagol canim. Zaten bugun enteresan bir sekilde asabim bozuk. Bide sevgili kocacim bana cay yok kahve yok die baski yapiyo. Deli oluyorum. Simdide oturmus bebek sahibi olacak ciftlerin hikayelerini ve bebek olusumu videolarini izliyo. Ama bu beni daha fazla deli ediyo. Allahimmmmmm ............ :52: :52: :52: :52::52:

herşey sinirine dokunur şimdi bana da oluyodu.hormonlardan:)))

kızlarrrr bende tedavimin sonuna doğru yaklaşıyorum.cuma günü opum var.neler yaşayacağım çok korkuyorum.opuda acı hissedecek miyim? çok stresliyim yumurtalarım döllenecek mi?kaliteli olacak mı?offf offf

kızlarrrr bende tedavimin sonuna doğru yaklaşıyorum.cuma günü opum var.neler yaşayacağım çok korkuyorum.opuda acı hissedecek miyim? çok stresliyim yumurtalarım döllenecek mi?kaliteli olacak mı?offf offf

Hiç korkma. Tedavinin en tatlı kısmı opu :1: Çok tatlı ve hafif bir uykuya dalacaksın, hiçbir şey hissetmeyeceksin. Cumartesi günü de güzel haberler alacaksın inş.

merak etme canım hiç acı çekmiyorsun.hiç korkma.tabii yumurtaların döllenicek.böyle şeyler düşünme.kafanın rahat olması lazım senin.minnaklarını yanına alcaksın bikaç gün içinde.stres yaparsan hissederler annesi:)))

merak etme canım hiç acı çekmiyorsun.hiç korkma.tabii yumurtaların döllenicek.böyle şeyler düşünme.kafanın rahat olması lazım senin.minnaklarını yanına alcaksın bikaç gün içinde.stres yaparsan hissederler annesi:)))

teşekkür ederim inşlh canım alabilirim bebişlerimi.

Hiç korkma. Tedavinin en tatlı kısmı opu :1: Çok tatlı ve hafif bir uykuya dalacaksın, hiçbir şey hissetmeyeceksin. Cumartesi günü de güzel haberler alacaksın inş.

teşekkür ederim desteğin için canım...inşlh iyi haberler alırım.benim cuma günü opum.o gün döllenip döllenmediğini öğrenemeyecek miyim?

Kendimi her yönden mutsuzhissediyorum.Eşime bu ara sinir oluyorum.

Tedavi öncesi gergin olman çok normal. Evet bizler elimizden geleni yapıyoruz, didiniyoruz, çırpınıyoruz. Ama hepsi bir yere kadar. Ondan sonrası Allah'ın takdiri. Kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz. Ne zaman tedaviye başlayacaksın bilmiyorum ama elinden geldiğince sakin olmaya çalış. Bu şekilde başlama tedaviye.

teşekkür ederim desteğin için canım...inşlh iyi haberler alırım.benim cuma günü opum.o gün döllenip döllenmediğini öğrenemeyecek miyim?

Rica ederim ne demek. Neler hissettiğini çok iyi anlıyoruz. Karmakarışıksın şu an. Bundan sonrası tevekkül canım. Cumartesi saat 10-13 arası hastaneyi arayıp öğreneceksin kaç yumurtanın olgun çıktığını kaçının döllendiğini. Ondan sonra pazartesi bir daha haber alacaksın. O gün transfer günü belli olur aşağı yukarı.

doğru dedin. tam bir bayram hediyesi :16: bizde üç hafta sonra muayeneye gidicez. bayram sonuna denk geliyor. inş bizde kesemizi görürüz. yada keselerimizi :)))

cnm keseyı görmek için 3 hafta beklemene gerek yok nur hanım banada 3 hafta sonra git dedı ama ben 2 hafta sonra gittim ve kesemızı gördük çok şükür sabredebılırsen bekle tabıkı ben sabredemedım :))))

hayırlı olsun cnm. Çok sevindim sizin adınıza. Bizim içinde dua et inşallah.Allaha emanet ol

hep dualarımdasınız kaynanama anlatmıstım senı transferden sonra sonuc alında senı sordu bana olumsuz oldugunu söyleyınce sana hep etti gelinli kaynanalı dua edıyoruz sana allahım kucagını boş bırakmasın allah isteyipte olmayan herkeze nasip etsin inş

Back
X