• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

kzlar sizlerin affına sığınarak ve çok çok özür dileyerek bişi sormak istiyorum epilasyon işini nasıl yapıyorsunuz adanın tehlikesi olur mu ve günlerce git gel yapılacak diğer yöntemler bu süre zarfında yeterli kalır mı bilemedim benim cildim çok hassas bu konuda sürekli problem yaşıyorum o yüzden sordum lütfen kusura bakmayın

kzlar sizlerin affına sığınarak ve çok çok özür dileyerek bişi sormak istiyorum epilasyon işini nasıl yapıyorsunuz adanın tehlikesi olur mu ve günlerce git gel yapılacak diğer yöntemler bu süre zarfında yeterli kalır mı bilemedim benim cildim çok hassas bu konuda sürekli problem yaşıyorum o yüzden sordum lütfen kusura bakmayın

evet sıkıntılı bi durum ben lazer yaptırıyodum ara verdim o dönemde, jilet mecburen yada ağda

bende şimdi korkuyorum tam transferde yada yumurta toplama işleminde istediğim gibi olmazsa diye tü bebeği bıraktım şimdi bunun derdine düştüm ya ::(( sen nasıl kullandın

bende şimdi korkuyorum tam transferde yada yumurta toplama işleminde istediğim gibi olmazsa diye tü bebeği bıraktım şimdi bunun derdine düştüm ya ::(( sen nasıl kullandın

Denturcum kafaya takılacak en son şey :) Opu ve transferden 1 gün önce jilet kullanırsın olur biter :34: İnan çocuğun derdinden onu düşünmüyorsun bile :)

ya o zamana kadar hiç muayene olmuyor mu kızlar gerçekten çok özür diliyorum şuanda buna fena halde takılmış durumdayım birde bu tüp bebek işlemi kaç gün sürüyor transfere kadar kaç gün işlem yapılıyor

benim zaten azaldı yok denecek kadar azdı olanada jilet yaptım hemen hergün zaten ilaçlardan o dönemde güçleniyolar hiç aldırmadan yap jileti nolcak sanki

ya o zamana kadar hiç muayene olmuyor mu kızlar gerçekten çok özür diliyorum şuanda buna fena halde takılmış durumdayım birde bu tüp bebek işlemi kaç gün sürüyor transfere kadar kaç gün işlem yapılıyor

Güzelim korkma :) Opu'ya kadar hemen hemen her gün muayene oluyorsun. Adetin 2.günü başlıyorsun, 5.günü gidiyorsun muyaneye sonra her gün. Bu süre 12. 14. güne kadar uzuyor. Sonra toplama işlemi. Toplamadan sonra embriyonun gelişimine göre 2. 3. 4. veya 5.gün transfer oluyorsun.

hemn hergün muayene oldum uzun protokoldü ama buna hiç takılma bence bunlar bizim sorunlarımız yanında basit şeyler kıl tüy hallolur

İnci.......
Canım çok geçmiş olsun merakla dönüşünü bekledik, Hayırlısıyla bunu ta atlatırsın sen geç olsun bizim olsun neyapalım dimi :16: adaşım bende Hülya
çok sevgiler

Tuğçe kzıın çok tatlı ya Öp bizim icin minik Ece yi :16:

Lilyum evet ben tedaviye başlayacağım hafta regly geçikti baktım ki hamileyim. bayrama denk geelcek kimse olmayacak yok ilaç nasıl alıcam diye burda vesveselenirken meğer miniğim benimleymiş :))

Bu arada Ataşehir Memorial da ekipde iyi bakmak lazım.

Herkese iyi akşamlar
öpüldünüz

Sağol canım. Rahim ağzında hücresel değişiklikler var. Temizlenmesi gerekiyormuş. 2-3 ay beklemem gerekecek. Geç olsun güç olmasın diyorum. Korkma, Allah'ın izniyle biz de bir gün pozitif yazacağız buraya :)

geçmiş olsun canım.her şeyde vardır bir hayır.beraber başlarız seninle tedaviye.bende ocakta başlayacğaım 2.tedaviye. inşlh bu sefer sonucumuz pozitif olur...

teşekkürler inci..yılmak yok,devam..bebekler sağlıkla kucağımızda olana kadar...

ali ağaoğlu reklamda diyor ya ya olacak ya olacak:)) yaptık olacak..bu arada son reklamıda berbat,bu değil bu değil...komik yaa..biraz konulardan uzaklaşalım kafamız dağılsın diye yazdım...esprimi beğenir arkadaşlar umarım:))

şaka bi yana İNŞALLAH önce ALLAHIN izniyle sonra doktorların yardımıyla...inci çok detay bilmiyorum ama İNŞALLAH yolunda gitmiştir herşey senin için..

çok üzüldüm canım geçmiş olsun.sanırım kimyasal gebelik geçiriyorsun. bende yaşadım aynı şeyleri.değerim artmadı.ilk değerim 160 küsürlerde.bir hafta sonra ölçtürdüğümde 200 küsürlere kadar çıktı.12-13 gün sonra düşük yapmıştım.kürtaj olmama gerek kalmamıştı.adet kanamasıyla düşmüştü.

kızlar doktor tedaviden önce yaptırmam gereken hormonal testler (prolaktin , serbest t4, tsh, antiTPO) ve antihbs, anti hcv, rubella, anti hiv testlerini verdi.
bu testleri devlette yaptırabilir miyim acaba? kadın doğumdan mı randevu almam gerekiyor.
orta halli bi özel hastanede sordum. 500 ü geçiyor. sağlık ocağındada hepsi yapılmıyormuş.
şimdiden teşekkürler cevabınız için..

BEBEK İSTİYORUZZ

İnşallah canım 38. haftayı görürüm, güzel temennilerin için sagol, yaklaştıkça aman birşey olmasın diye korkmaya başladım tatlım, Allahım isteyen herkese kucağına almayı nasip etsin, benim gittiğim dr. erken doğum riski yok diye müdahale etmek istemiyor ama insanın aklı karışıyor işte, Allahım bebeğini sana bağışlasın canım

Son düzenleme:
İNCİMM;

geçmiş olsun tatlım herşey gönlünce olsun inşallah, Rabbim en sonunda sizinde yüzünüzü güldürecek.

okudum ama cok bılgı vermemıssın arkadasım ıns hersey olumludur gçireceğin operasyondan sonra başlıyckmısın tedaviye
tedavıye baslayan arkadaslar şenlendırın formu :))
bende ekımde olmam gerekenı bugun oldum:)) Kasımıda aralıkta olursam kısmet olursa baslıcam :)
gecen gun formun eskı sayfalarına bakarken benım negatif yazımı gördüm korktum yıne aynısı olacak dıye :((((((((

teyze sen çok güçlüsün helal olsun sana

canocanancım..testler anormal gitmeye başlayınca inanılmaz boyutta üzüldüm.ağlayarak bayag üzüldüm.deşarj oldum.bayram öncesi idi.zaten mucize beklemek imkansızdı.ama nedense ilk iki tedaviye göre daha güçlüydüm.ama yinede sokakta anneleriyle 3-4 aylık bebekler görünce ağlıyorum.güneş gözlükleri yardımcım oldu.sokakta hamile görüncede içerliyorum.hamile arkadaşlar içerlemesin bana.dürüst dürüst yazıyorum.çok seviniyorum onlar adına...tam atlattım sayılmaz.bakalım kürtaj sonrası ne olucam.ALLAH yardım etsin hepimize.hiç bi doktorun yanında şimdiye kadar ağlamadım.erkeğin yanında hele hele doktorun...tabi ağlayanları eleştirmiyorum.yanlış anlaşılmasın.insanız heryerde ağlayabiliriz..neyse güçlücülük oyunu oynuyorum galiba alt belleğimde:))

çok üzüldüm canım geçmiş olsun.sanırım kimyasal gebelik geçiriyorsun. bende yaşadım aynı şeyleri.değerim artmadı.ilk değerim 160 küsürlerde.bir hafta sonra ölçtürdüğümde 200 küsürlere kadar çıktı.12-13 gün sonra düşük yapmıştım.kürtaj olmama gerek kalmamıştı.adet kanamasıyla düşmüştü.

mucize ben dün bebeği ve plesantayı gördüm kimyasal ve dış gebelik değil.bebeğin gelişimi yavaşş.haftaya kadar bekliyoruz düşük yapayım diye.haftaya ki kontrole kadar düşmezse kürtaj.ALLAHIM İNŞALLAH düşüğüm olur.kürtaja gerek kalmaz...sonuçta cerrahi bir müdahale.doktorda o yüzden bekletiyor..bakalım HAYIRLISI.

Son düzenleme:
Sevgili Dentur,ben lazerliyim ama ilaç kullanıyorken azda olsa çıkıyor.jilet yap daha hijyen en azından ağdadansa..
ve beni güldürdün ya ALAH gönlüne göre versin...ya boşver kıl,yün,tüy olaylarını
bebeğini kucağına alacağın zamanı düşün,bebeğin:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: hariç gerisi teferruat...alemsin :)) ilk denemen sanırım bu kadar panik yapmışsın..boşver relax oll..:52::52::52:

Back
X