kızlarrrrrr
bende bugün tedaviye başladım......
hayırlı olsun inş. Güzel gelişmeler olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrrrrr
teşekkürler inci..yılmak yok,devam..bebekler sağlıkla kucağımızda olana kadar...
ali ağaoğlu reklamda diyor ya ya olacak ya olacak:)) yaptık olacak..bu arada son reklamıda berbat,bu değil bu değil...komik yaa..biraz konulardan uzaklaşalım kafamız dağılsın diye yazdım...esprimi beğenir arkadaşlar umarım:))
şaka bi yana İNŞALLAH önce ALLAHIN izniyle sonra doktorların yardımıyla...inci çok detay bilmiyorum ama İNŞALLAH yolunda gitmiştir herşey senin için..
Selam canım. Ben de seni merak etmiştim. İnan çok üzüldüm. Rabbim sana sabır versin canım. İnşallah bunda da bir hayır vardır. En azından hamile kalabiliyorsun. Bunu biliyoruz. Benim test sonucum 15 Ekimde belli olmuştu. 17 sinde tekrarlamıştım. Ben miyim acaba diye düşündüm. :26:[/QU
bilemiyorum ama büyük ihtimal akasyacım sensin...sağol arkadaşım..ALLAHRAZI OLSUN..ALLAHTAN gelene boynumuz kıldan ince.evet.en azından dış gebelik değil.hamile kalabiliyorum,tutunabiliyor.her şerde bi hayır vardır.walla tevekkül ediyorum,ve ALLAHA şükrediyorum..bi daha ki denemede İNŞALLAH.senin sağlıkla devam ediyor dimi gebelik.ALLAH nazarlardan kenm gözlerden şerlerden kötü insanlardan korusun seni ve bebeğini..herşey yolunda gider İNŞALLAH..
Aynen öyle
Canım bir 10 gün kadar sonra ufak bir operasyon geçireceğim. Umarım temiz çıkar sonuçlar.
İNŞALLAH İNŞALLAH..her şey temiz çıkar tedavine başlarsın ve mutlu sona sağlıkla bebeğin kucağında ulaşırsın..
burası herzaman diyorum...bizi tek anlayan yer.yaşamayan bilemez..özellikle memorial platformu çok samimi.bayramda yazamayınca üzüntülü olmama rağmen aklımdaydınız walla..herkes herkes için gerçek ve içten duygularını yazıyor buraya..yazamadım diye sorumsuz hissettim kendimi.
ALLAH hepimizin gönlüne göre ikiz üçüz versin walla...
Canım çok üzüldüm.İnşallah birdahaki kontrolde güzel gelişmeler olur ve bebeğini kaybetmezsin.Biliyorum ne söylense boş ama herşeyde bir hayır vardır.
günaydınnnnn
hamiş arkadaşlar progesteron hormonunu nasıl alıyosunuz iğnemi jelmi hapmı??
ben iğne kullanıyorum iğne yerlerim iflas etti sizin durumunuz nedir merak ettim
ben jel kullanamıyorum kötü anılarım psikolojimi bozuyo
hap kullanan varmı aranızda
Ben iğneden jele geçtim canım. Uygulanması kolay ama içeride birikiyor galibaBuügn dikkat ettim de epey rahatsızlık verici. Parça falan düşüyor. Pek sevmedim yani. Ama iğneden iyidir.
Selam canım. İyiyim. Bazen endişeliyim. Bazen depresifDalgalı bir ruh hali yani.. Benim tek transfer oldu. 2'si donduruldu. Riskli gebelik uzmanı aramamın sebebi benim kendi sağlık sorunlarım. Skolyoz, boy kısalığı, kemik sorunları. Ne ararsan var bende
O yüzden hamilelik benim için biraz yorucu olabilecek..
Kızlar meraba birşey soracağım, şu akciğer gelişim iğnesini 31 yada 32 haftada vuruluyor diye biliyorum, ama benim dr doğal akışına bırakalım diyor, vurmaktan yana değil ama genelde tüp bebek yaptıranlara vuruluyor galiba zaten benim ikiz erken doğma riski yüksek çok kararsız kaldım acaba Merkezdeki dr. arayıp danışsam mı?
Selam canım. Ben de seni merak etmiştim. İnan çok üzüldüm. Rabbim sana sabır versin canım. İnşallah bunda da bir hayır vardır. En azından hamile kalabiliyorsun. Bunu biliyoruz. Benim test sonucum 15 Ekimde belli olmuştu. 17 sinde tekrarlamıştım. Ben miyim acaba diye düşündüm. :26:[/QU
bilemiyorum ama büyük ihtimal akasyacım sensin...sağol arkadaşım..ALLAHRAZI OLSUN..ALLAHTAN gelene boynumuz kıldan ince.evet.en azından dış gebelik değil.hamile kalabiliyorum,tutunabiliyor.her şerde bi hayır vardır.walla tevekkül ediyorum,ve ALLAHA şükrediyorum..bi daha ki denemede İNŞALLAH.senin sağlıkla devam ediyor dimi gebelik.ALLAH nazarlardan kenm gözlerden şerlerden kötü insanlardan korusun seni ve bebeğini..herşey yolunda gider İNŞALLAH..
Çok sağol canım benim. Amin inşallah... Sen de çok aramadan meleğine kavuşursun.Allah'a çok şükür sorunum yok canı. Cmrtsi kalp ve kese için gideceğiz. O sınavı da geçersek biraz daha rahatlarız. Yine de tedirginliğim her daim sürüyor :18:
Ben 90 gun igne oldum.Jel de kanama oluyordu.uzerinden 3 sene geciyor igne yerinde hala ufak bezeler var.ara da sizladikca oglusa bakiyorum iyi ki diyorum..Bebisin icin deger biraz daha sabir..Igne yerlerini kesinlikle ovalamayin alkolle uzerine tampon yapilmasi yeterli.
Canim hangi yakada doktor ariyorsun? Gebeligin zor ilerleyecek ama sende bu azim varken bununda ustesinden gelirsin.sonra saglikla mis kokulun kucaginda...
canim Nur hnm bana ciddi bir durum olmadikca gerek yok demisti.yaptirmadim.35.haftada dogum yaptim. gelisim geriliginden acil doguma aldilar .cok sukur akciger sorunu olmadi 1740 gr la evimize donduk.dogumuna az kalmis..ikiz annemiz vardi ismini hatirlayamadim 38.haftada kucakladi..insallah sende 38.haftayi gorursun..Nur hnm dan bilgi alabilirsin.
Benim evim Anadolu yakasında canım. O yüzden buralarda düşündüm ama bir ihtimal Şişli Memorial Cihangir Bey'de de devam edebilirim. Hastaneden ve ilgiden çok memnun kalmıştım. Fiyat olarak da Acıbadem ile hemen hemen aynı. Eğer yol sorun olmazsa Şişli'de devam. Sen memnun muydun hastaneden ?? :26:
kızlarrrrrr
Aynen öyle
Canım bir 10 gün kadar sonra ufak bir operasyon geçireceğim. Umarım temiz çıkar sonuçlar.
canım inşallah hiçbirşey çıkmayacak içini ferah tut sen dualrımız seninle
Çok sağol canım benim. Amin inşallah... Sen de çok aramadan meleğine kavuşursun.Allah'a çok şükür sorunum yok canı. Cmrtsi kalp ve kese için gideceğiz. O sınavı da geçersek biraz daha rahatlarız. Yine de tedirginliğim her daim sürüyor :18:
Benim evim Anadolu yakasında canım. O yüzden buralarda düşündüm ama bir ihtimal Şişli Memorial Cihangir Bey'de de devam edebilirim. Hastaneden ve ilgiden çok memnun kalmıştım. Fiyat olarak da Acıbadem ile hemen hemen aynı. Eğer yol sorun olmazsa Şişli'de devam. Sen memnun muydun hastaneden ?? :26:
canim son aylarda benide Cihangir bey takip etti,amniyosentez yapti doguma aldiklari gun son karari o verdi.Cok basarili bir doktor.Sessiz sen sormadan birsey anlatmaz ama isini iyi biliyor cok dikkatli ve basarili..Ben cokkk memnun kaldim..Acil doguma alindigim icin yanimda kimse yoktu..4 ssat nst ye baglayip beklettiler 4 saat hemsirelerin cirpinisi Allah razi olsun bebek makata dondu wc de bile yalniz birakamayiz dediler basimda beklediler.gebeligim ilk haftalarinda ohss oldugumda bana su kusturmak icin yarim saat sirtimi ovdular..hizmet super.belki baska hastanede olsaydim bu kadar sansli olamazdik.paralarini aliyorlar ama hakkini veriyorlar.
Ulasim sorunu ist da heryerde var biliyorsun..Ben 8 ay anadolu yakasindan rahat gittim geldim..metrobus rahatlik.Dusun derim..
okudum ama cok bılgı vermemıssın arkadasım ıns hersey olumludur gçireceğin operasyondan sonra başlıyckmısın tedaviye
tedavıye baslayan arkadaslar şenlendırın formu :))
bende ekımde olmam gerekenı bugun oldum:)) Kasımıda aralıkta olursam kısmet olursa baslıcam :)
gecen gun formun eskı sayfalarına bakarken benım negatif yazımı gördüm korktum yıne aynısı olacak dıye(((((((
teyze sen çok güçlüsün helal olsun sana
canim son aylarda benide Cihangir bey takip etti,amniyosentez yapti doguma aldiklari gun son karari o verdi.Cok basarili bir doktor.Sessiz sen sormadan birsey anlatmaz ama isini iyi biliyor cok dikkatli ve basarili..Ben cokkk memnun kaldim..Acil doguma alindigim icin yanimda kimse yoktu..4 ssat nst ye baglayip beklettiler 4 saat hemsirelerin cirpinisi Allah razi olsun bebek makata dondu wc de bile yalniz birakamayiz dediler basimda beklediler.gebeligim ilk haftalarinda ohss oldugumda bana su kusturmak icin yarim saat sirtimi ovdular..hizmet super.belki baska hastanede olsaydim bu kadar sansli olamazdik.paralarini aliyorlar ama hakkini veriyorlar.
Ulasim sorunu ist da heryerde var biliyorsun..Ben 8 ay anadolu yakasindan rahat gittim geldim..metrobus rahatlik.Dusun derim..
Canım valla sen de benim gibi başına gelmeyen kalmamış. Neyse ki mutlu sona ulaşmışsın. Benim de başımda bir de amniyo sorunu var. Benim bebek PGT'li olduğu için testi doğrulamak istiyorlar. CVS denilen bir işlem yapılacak. Onun da düşük riski var. Var oğlu var yaniBir de ona karar vermem gerekiyor. İnşallah ben de senin gibi bebişime sağlıklı kavuşurum.. O kadar stres yaşıyoruz ki insan bir ohhh demek istiyor.
![]()
İNCİ TANESİ
allah yardımcın olsun canım
herşey gönlünce hayırlısıyla olur inşallah
herşey çok güzel olucak
hepberaber bebişlerimizi büyüteceğiz :)
Kızlar bu arada isteyenler isimlerini yazsın, birbirimize ismimizle dua edelim ne dersiniz?
Ben başlayayım :) Ben Hülya efendim![]()