• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

günaydınnnnnn

güzel haberler alacağımız pırıl pırıl bir gün olsun...

rabbim bu yolda mücadele eden tüm arkadaşlarımın mükafatını tez zamanda versin inşaallah amin amin amin....

kzlar sizlerin affına sığınarak ve çok çok özür dileyerek bişi sormak istiyorum epilasyon işini nasıl yapıyorsunuz adanın tehlikesi olur mu ve günlerce git gel yapılacak diğer yöntemler bu süre zarfında yeterli kalır mı bilemedim benim cildim çok hassas bu konuda sürekli problem yaşıyorum o yüzden sordum lütfen kusura bakmayın
Arkadaşım ağdanın zararı olmaz diye düşünüyorum.Ben makine ile alıyorum.Ve çok çok azaldı.Yok denecek kadar az.

slm

iğne yerlerindeki şişliklerim için sormuştum cevaplayan arkadaşlara çok teşekkürler..

dün dr.um betül hanım vajinal hap kullanabileceğimi söyledi ama ben yine cesaret edemedim.aile hekimim sol iyi sağı dinlendirelim dedi..

iğneye devam yine

Sevgili Dentur,ben lazerliyim ama ilaç kullanıyorken azda olsa çıkıyor.jilet yap daha hijyen en azından ağdadansa..
ve beni güldürdün ya ALAH gönlüne göre versin...ya boşver kıl,yün,tüy olaylarını
bebeğini kucağına alacağın zamanı düşün,bebeğin:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: hariç gerisi teferruat...alemsin :)) ilk denemen sanırım bu kadar panik yapmışsın..boşver relax oll..:52::52::52:

ne güzel birazda olsa güldürebilmişsem :)) benim ilk denemem kafayı bebeğe takmamaya çalışıyorum aklıma başka şeyler getirip onunla oyalıyorum kendimi ama bide ne bileyim ya rezil olmakta istemiyorum doktor erkek olunca yüz yüze bakıyoz bide öff ne biliyim utanmak istemiyorum işte :((

arkadaşlar selam herkese...haftasonunuz güzel geçer inşallah.gündüz alışveriş ve evi toparlama olayları.cuma saati okuyamayacağım ama akşama hepimiz adına kuran okuyup dua edeceğim...BEBEKLERİMİZ sağlıkla kucaklarımızda olsun diye..

ne güzel birazda olsa güldürebilmişsem :)) benim ilk denemem kafayı bebeğe takmamaya çalışıyorum aklıma başka şeyler getirip onunla oyalıyorum kendimi ama bide ne bileyim ya rezil olmakta istemiyorum doktor erkek olunca yüz yüze bakıyoz bide öff ne biliyim utanmak istemiyorum işte :((

hiç bu şekilde düşünme,onlar sadece işlerini yapıyorlar..senin kılını bile görmezler.türkiyede yine hastaya bu anlamda örtü falan veriyorlar ultrasondan önce.ben yurtdışında ilk tedavimde altım komple çıplaktı.örtü falan vermiyorlardı.altım çıplak kalkıp ultrason jelini temizlemeye ve giyinmeye gidiyordum...o facia bi olaydı.ama napalım bebek olsun diye herşeye katlanıyoruz.keşkle en büyük sorunumuz çıplaklık,kıl,yün,tüy olsa.rahat olll..erkek bayan farketmiyor ki zaten...doktorun söyleyeceklerine o kadar odaklanıyorsun ki kılını unutursun..sen ne zaman tedaviye başlıyorsun

slm kızlar
kıldan tüyden meseleri kafanıza takmayın:16::16::16:ama en iyisi ağda işlem tamamlana kadar uzamaz zaten...
ben öyle yapmıştım tutunduktan sonraki iki muayanem benim alttan olmuştu memeorılade o zaman ağda yapmadım yanzlız ilk aylar diye..şimdi yeniden başlıcam ağdaya artık allaha emanet drlar da ağdayı öneriyormuş zaten :34::34::34:

hiç bu şekilde düşünme,onlar sadece işlerini yapıyorlar..senin kılını bile görmezler.türkiyede yine hastaya bu anlamda örtü falan veriyorlar ultrasondan önce.ben yurtdışında ilk tedavimde altım komple çıplaktı.örtü falan vermiyorlardı.altım çıplak kalkıp ultrason jelini temizlemeye ve giyinmeye gidiyordum...o facia bi olaydı.ama napalım bebek olsun diye herşeye katlanıyoruz.keşkle en büyük sorunumuz çıplaklık,kıl,yün,tüy olsa.rahat olll..erkek bayan farketmiyor ki zaten...doktorun söyleyeceklerine o kadar odaklanıyorsun ki kılını unutursun..sen ne zaman tedaviye başlıyorsun

çok teşekkür ederim içim rahatladı ya allah razı olsun gerçekten kafaya takıcak bişi değil ama diğer şeyleri aklıma getirmemeye çalışıyorum biz kasım adetiyle başlıyoruz allah izin verirse geçen ay 7 snde olmuştum bu ayda 3 ile 10u arasında belkiyorum kırmızıları kızlar beni rahat sanmayın benim 1,5 yılımı stresten olmuyor diye oyalayan doktorlar arkasından hiçbir probleminiz yok diyen doktor ordusu ve memorıali bulmam ve asıl gerçekle yüzleşmem meğerse eşimin 3 milyon spermi varmış morfoloji sorunu kuyruk kısmında bir sürü problem varmış ve ben bunlarla birden yüzleştim şoku üzerimden yeni yeni atlatıyorum inş. ilk denememde ve diğer bekleyen arkadaşlarımla beraber tutar

çok teşekkür ederim içim rahatladı ya allah razı olsun gerçekten kafaya takıcak bişi değil ama diğer şeyleri aklıma getirmemeye çalışıyorum biz kasım adetiyle başlıyoruz allah izin verirse geçen ay 7 snde olmuştum bu ayda 3 ile 10u arasında belkiyorum kırmızıları kızlar beni rahat sanmayın benim 1,5 yılımı stresten olmuyor diye oyalayan doktorlar arkasından hiçbir probleminiz yok diyen doktor ordusu ve memorıali bulmam ve asıl gerçekle yüzleşmem meğerse eşimin 3 milyon spermi varmış morfoloji sorunu kuyruk kısmında bir sürü problem varmış ve ben bunlarla birden yüzleştim şoku üzerimden yeni yeni atlatıyorum inş. ilk denememde ve diğer bekleyen arkadaşlarımla beraber tutar

çok teşekkür ederim bu sorunuda çözdük kasım adetiyle 3-10 arasında başlıcaz allah izin verirse yabancılarda utanma yok ki örtü versinler ama ne yapalım kaderde bunları yaşamak varmış yaşıyoruz bizde 1,5 sene stresten olmuyor diye uyutan doktorlar yüzünden bunalıma girmiştim bir sürü test yapıldı fakat hiç bir sebeb bulamadılar strese bağladılar derken meğer benm eşimin spermi sadece 3milyonmuş morfoloji sorunu hareket sorunu bir sürü sıkıntı varmış bunları bilmeden 1,5 yıl kaybettim yeni yeni kafamı topluyorum o yüzden pek takmamaya çalışıyorum kendimi kıl tüy olaylarıyla oyalıyorum

çok teşekkür ederim bu sorunuda çözdük kasım adetiyle 3-10 arasında başlıcaz allah izin verirse yabancılarda utanma yok ki örtü versinler ama ne yapalım kaderde bunları yaşamak varmış yaşıyoruz bizde 1,5 sene stresten olmuyor diye uyutan doktorlar yüzünden bunalıma girmiştim bir sürü test yapıldı fakat hiç bir sebeb bulamadılar strese bağladılar derken meğer benm eşimin spermi sadece 3milyonmuş morfoloji sorunu hareket sorunu bir sürü sıkıntı varmış bunları bilmeden 1,5 yıl kaybettim yeni yeni kafamı topluyorum o yüzden pek takmamaya çalışıyorum kendimi kıl tüy olaylarıyla oyalıyorum

ALLAH hepimizin yardımcısı olsun...En kısa zamanda kucaklarımızı sağlıklı BEBEKLERLE doldursun inşallahhhh.AMİNNNN

Canim kafani bi sure birseylerle dagitirsin sonra yine tevadi aklina gelir.Bence boyle dusunecegine sansli oldugunu dusun.Ben 9 sene senin aldigin cevaplari aldim bak sen benim yanimda sanslisin ki 1.5 sene sonra sebebi bulunmus.Sebebi olunca tedaviye 1 basamak onde basliyorsun. ya sebebi bulunamasaydi ,bak yine sanslisin.Sperm sayiniz cok kotu degil ne degerler okudum, onlara bakarak yine sanslisin..Sorun sadece esinde sende yoksa yine 2-1 ondesin daha ne olsun...Haline sukret ve sabirla umutla tedaviye basla.Moral cok onemli yumurta gelisimi ve kalitesi icin..

BEBEK İSTİYORUZZ

İnşallah canım 38. haftayı görürüm, güzel temennilerin için sagol, yaklaştıkça aman birşey olmasın diye korkmaya başladım tatlım, Allahım isteyen herkese kucağına almayı nasip etsin, benim gittiğim dr. erken doğum riski yok diye müdahale etmek istemiyor ama insanın aklı karışıyor işte, Allahım bebeğini sana bağışlasın canım

Amin,Allah razi osun cumlemize.Nur hnm bana hep 30.haftayi gorsek yeter demisti..Sende ikiz annesi olarak 30.haftayi gormussun cok sukur su durumda bile yasatabilirler..
30.haftayi asmanin rahatligiyla gebeligin son gunleri tadini cikarmaya,zevkle hazirliklari tamamlamaya bak...isimleri bellimi?

Canım valla sen de benim gibi başına gelmeyen kalmamış. Neyse ki mutlu sona ulaşmışsın. Benim de başımda bir de amniyo sorunu var. Benim bebek PGT'li olduğu için testi doğrulamak istiyorlar. CVS denilen bir işlem yapılacak. Onun da düşük riski var. Var oğlu var yani :1: Bir de ona karar vermem gerekiyor. İnşallah ben de senin gibi bebişime sağlıklı kavuşurum.. O kadar stres yaşıyoruz ki insan bir ohhh demek istiyor. :31:

Yasananlar yaninda yazdiklarim ne ki...Kolay degil,bizler en kiymetli anneler,evlatlatlarimiz da en degerlileri olacak..
CVS daha erken haftada daha kisa surede sonuc veriyor.Risk %1 cok fazla degil yeter ki uzman,isini bile doktor yapsin.Cihangir beyi tavsiye ederim.Oncelik senin sagligin sen once kendine sonra bebise iyi bak..CVS ikili tarama su bu derken bi bakiyorsun kollarinda..Sende bu sabir,azim varken herseyin ustesinden gelirsin..

Dentur
Bu ay tedaviye başlayacaklardan biride benim canım. kasım adetimle bizde start vereceğiz. ben polikistik olduğum için adetlerim biraz düzensiz. o yüzden tam gününü kestiremiyorum. Kasım da başlamayı düşünen herkese bu süreçte Allah yardımcısı olsun inşaallah.sanada bol şans canım.

kızlar doktor tedaviden önce yaptırmam gereken hormonal testler (prolaktin , serbest t4, tsh, antiTPO) ve antihbs, anti hcv, rubella, anti hiv testlerini verdi.
bu testleri devlette yaptırabilir miyim acaba? kadın doğumdan mı randevu almam gerekiyor.
orta halli bi özel hastanede sordum. 500 ü geçiyor. sağlık ocağındada hepsi yapılmıyormuş.
şimdiden teşekkürler cevabınız için..

ceydakaya; canım bu testlerin bi kısmını benden de istedi nur hanım. ön görüşmeye gittiğimde tsh.serbest t4,prolaktın ,anti hbs,anti hcv.anti hiv bu testleri herhangi bi devlet hastanesinde yaptırabilirsin ücretsiz. ben bulunduğum yerdeki devlet hastanesinde kadın doğum doktorundan randevu alıp bu testleri istiyorum dedim hiç bi zorluk çıkarmadan yazdılar. yalnız rubella devlette yoktu.onu dışarda özel hastanede yaptırdım. anti TPO nun da ne olduğu bilmiyorum malesef. bol şans sanada

Dentur
Bu ay tedaviye başlayacaklardan biride benim canım. kasım adetimle bizde start vereceğiz. ben polikistik olduğum için adetlerim biraz düzensiz. o yüzden tam gününü kestiremiyorum. Kasım da başlamayı düşünen herkese bu süreçte Allah yardımcısı olsun inşaallah.sanada bol şans canım.

allah seninde diğer arkadaşlarında yardımcısı olsun gelişmelerden birbirimizi haberdar edelim destek olalım çok teşekkür ederim sizede bol şanslar

kızlar merhaba ben kasım 13 de donmuşlarla tedaviye başlıyorum nasip olursa donmuşla hamile kalanlar varmı aranzda bide transfer sonrası nelere dikkat ettiniz ne yaptınız tutunmasına yardımcı olacak hamile arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim bu ikinci tedavi olacak rabbim inş mutlu sonla bitmesini nasip eder tedavimizin

Sağol canım. Rahim ağzında hücresel değişiklikler var. Temizlenmesi gerekiyormuş. 2-3 ay beklemem gerekecek. Geç olsun güç olmasın diyorum. Korkma, Allah'ın izniyle biz de bir gün pozitif yazacağız buraya :)

canım benım çabuk geçer inş bu süreçde :)
Bende canan ama genelde cano dıorlar Hülyacım :) :1:

Back
X