• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

hayırlı olsun incim güzel haberlerini bekliyoruz
aklıma gelenleri yazıyorum eminim unutuluyordur
ben şimdiden not alırken bile heycanlanıyorum o günü düşünemiyorum
rabbim hepimizin emeklerinin karşılığını verir inşalalh bizde kavuşuruz bebişlere

beyazzmbkcım bende çok hecalanıyorum doldurdum A-4 kagıdını ama oraya gdnce sormadan geldıgım bıle olmustu:))
Benımde bugündü görüşmem 16 kasıma erteledıler Semra hnmın amelıyatı warmıs :(((

selam canım nasılsın :) ben dün gece şişkinlikten dön dur uyuyamadım , bugün resmen ayakta uyuyorum sersem gibiyim.
Bir dr isim aldım ama bu seferde sigortam geçmiyor. Memorial ataşehire gitsem diyorum bu cumartesiye
sen ne zaman gidiceksin dr ne durumdasın ? Var mı bir sıkıntın

selam
iyiyim allaha şükür
amam şişkinlik var bendede
tartıldım bu sabah kilomu aldım diye ama aynıyım
bende geceleri uyayamıyorum daha doğrusu derin uyuyup uykumu alamıyorum
sabahları kalktığımda hiç uyumamışım gibi saten sabahın köründe kalkıyorum
neden oluyor anlamadım.

İnci :)) Hülyaa kız ne güzel ismin var dimi :))
Saol canım benim iyiyim sayılır bir sıkıntım yok, bolca şiştim göğüsler 75 den 90 na çıktı gayet güzellerde canım acıyor resmen. Sabahları 38 bedenle güne uyanıp akşam yatarken 45 beden oluyorum patlıyorum ne giyicem bilemez oldum :16:

Sen tedavi için doktoru bekliyorsun dimi ?

İnci :)) Hülyaa kız ne güzel ismin var dimi :))
Saol canım benim iyiyim sayılır bir sıkıntım yok, bolca şiştim göğüsler 75 den 90 na çıktı gayet güzellerde canım acıyor resmen. Sabahları 38 bedenle güne uyanıp akşam yatarken 45 beden oluyorum patlıyorum ne giyicem bilemez oldum :16:

Sen tedavi için doktoru bekliyorsun dimi ?

Hehe evet :1:
Aman tek sıkıntın şişmek olsun :1:
Ben ameliyat olacağım canım, tedavi zamanı henüz belli değil :50:

İncim Hülyam evet anladım canım biliyorum , rahim ağzı hücere değişikliği demiştin yanlış haırlamıyorsam, bunu temizleyip sonra duruma bakacaklar dimi bu emeliyat günü ne zaman belli olacak peki?

Lilyum ben diyorum ki 7. haftanın ortası cumartesi yapıyor gideyim ya bebişi görmeye Nur hanım 10 gün demişti 13. gü cumartesi işte...
Sen peki ne zaman gidicen?

incim hülyam evet anladım canım biliyorum , rahim ağzı hücere değişikliği demiştin yanlış haırlamıyorsam, bunu temizleyip sonra duruma bakacaklar dimi bu emeliyat günü ne zaman belli olacak peki?

Lilyum ben diyorum ki 7. Haftanın ortası cumartesi yapıyor gideyim ya bebişi görmeye nur hanım 10 gün demişti 13. Gü cumartesi işte...
Sen peki ne zaman gidicen?

inci tanesi hayırlısıyla ameliyatını olsun onunda bebişiyle ilgili konuşucaz allah kısmet ederse

ben 17 sinde gidicem canım ama beklemek ne zor yaw bi türlü zaman geçmiyor sanki
ben bide kimseye söylemedim hamile olduğumu
sadece annam ablam bide işyerinden bi arkadaşım biliyor
keseyi ve kalp atışlarını gördükten ve doktordan hayırlı şeyler duyduktan sonra söyleyeceğim inşallah

İncim Hülyam evet anladım canım biliyorum , rahim ağzı hücere değişikliği demiştin yanlış haırlamıyorsam, bunu temizleyip sonra duruma bakacaklar dimi bu emeliyat günü ne zaman belli olacak peki?

Evet canım. Hastaneden haber bekliyorum gün için.

Evet canım. Hastaneden haber bekliyorum gün için.

Hayırlısıyla inşallah biran evvel olsun ameliyatın bir an evvel iyileş canım.

Lilyum bende aileme söylemedim herkes sürekli tedavi ne zman ee ne oldu diyip duruyor şimdlik erteledik dr yokmuş dedim. Kayınvalidemler yaşlı insanlar terslik olurda hayal kırıklığına uğramasınlar diye söylemiyoruz 1-2 kişi biliyor. Ama eşimde bende can atıyoruz ama... Daha evvel dış gebelik olmuştu ve çok üzülmüştük birde bir sürü insana anlat neden ne oldu nasıl oldu... soran en yakının da olsa üzüyor..

Biraz sabredeceğiz şekerim :))

hayırlısıyla inşallah biran evvel olsun ameliyatın bir an evvel iyileş canım.

Lilyum bende aileme söylemedim herkes sürekli tedavi ne zman ee ne oldu diyip duruyor şimdlik erteledik dr yokmuş dedim. Kayınvalidemler yaşlı insanlar terslik olurda hayal kırıklığına uğramasınlar diye söylemiyoruz 1-2 kişi biliyor. Ama eşimde bende can atıyoruz ama... Daha evvel dış gebelik olmuştu ve çok üzülmüştük birde bir sürü insana anlat neden ne oldu nasıl oldu... Soran en yakının da olsa üzüyor..

Biraz sabredeceğiz şekerim :))

sen nezaman söylemeyi planlıyorsun

Terslik olmazsa cumartesi doktor herşey yolunda derse o zaman söylerim diyorum.
Ataşehir Memorial Tolga bey var aklımda...

Ben de heyecanlandım şimdi :) Dualarım seninle ve tedaviye başlayacak tüm arkadaşlarla... İnşaallah güzel olacak her şey :16:
inşalalh incimmm çok sağol allah razı olsun evet hepimiz için herşey çok güzel olucak
bana cevap veren yokmuuuu :(
bilmiyomkiii tatlımm
nur hanım ikiz olabilir demişti ama kesin bişey söyleyemem şimdiden dedi
onun içinde çok merak ediyorum
kelebeklerim olabilir yani
allah hayırlsını versin canm sağlıkla
aa bende tam tersi biliyordum ilk kalçadan sonra göbekten diye neyse bu korkumuda yendim birde eşimin kromozom sonuçları çıksa daha rahat kafa ile başlıcam
inşallah eşinin testleride güzel çıkıcak endişelenme
beyazzmbkcım bende çok hecalanıyorum doldurdum A-4 kagıdını ama oraya gdnce sormadan geldıgım bıle olmustu:))
Benımde bugündü görüşmem 16 kasıma erteledıler Semra hnmın amelıyatı warmıs :(((

cananım nasılsın maşallah nasıl doldurdun a4 kağıdını benim 1 küçük not kağıdı doldu ne sorucam onu bile bilmiyorum inşallah unutmadan sorarrız işte benimde hiç istemediğim şey ertlenmez inşallah hayırlısı olsun bitanem inşallah 16 kasımda görüşrbilirsin

inşalalh incimmm çok sağol allah razı olsun evet hepimiz için herşey çok güzel olucak

bilmiyomkiii tatlımm

allah hayırlsını versin canm sağlıkla

inşallah eşinin testleride güzel çıkıcak endişelenme

cananım nasılsın maşallah nasıl doldurdun a4 kağıdını benim 1 küçük not kağıdı doldu ne sorucam onu bile bilmiyorum inşallah unutmadan sorarrız işte benimde hiç istemediğim şey ertlenmez inşallah hayırlısı olsun bitanem inşallah 16 kasımda görüşrbilirsin

Canım tahlillerini tamamladıktan sonra ve bir problem yoksa Nur Hanım size bırakıyor. Ne zaman isterseniz o zaman başlayalım diyor.

Back
X