• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

aynen öyle söylediler oysaki ben hiç bilmişlik yapmadan dinledim sadece sorduğu sorulara net cevap verdim yapılan işlemleri sorup form doldurdu,ben zaten bilsemde susuyorum bakalım ne diycekler ama bilinçli insanları istemiyorlarmış mış, ama artık herkes bilinçli eskisi gibi değil ne yapılyorsa bunu bilmek en doğal hakkımız sonuçta kolay para kazanmıyoruz ve hepimizin vakti çok değerli.eğer tek kişilik odada kalmak isterseniz 150 tl yazıyor bana çok ticari geldi.

Aslında tam tersi olması lazım. Doktorlar bilinçli hastaları sever ama bunlar bir tuhafmış. Bir de kalma ücreti istiyorlar :20: Merkez bana çok itici geldi :19:

slm kızlar nasılsınız
bugun negatif gebelik gorusmemi yaptık aynur hanım la basladık sonradan semra hanımda katıldı masallah semra hanım bu işin ustası keşke o takip edebilse takip işlerimizi
benim yumurta kalitesizligimden olmuş diye konusuldu başlarda neden olmamış olabilir vs sonra kontrolleri yaparken semra hanım benim catlatma ignemden 35 bucuk saat sonra yumurta toplandıgını farketti ve bu sebeple yumurtalarım kalitesiz olmus olabilirmiş yani gelişimini tam tamamlamadan toplanmışlar doktorum son gun kan testimde ostrojen hormonu dusdugunu gormus galiba ondan dolayı erkene almış bnm yumurta toplanmasını ama bu durum benim yasımdakilerde onemli degilmiş daha ileriki yaslarda kan testinde ostrojen hormonu duserse toplanması gerekiyormus ama benim yasımdakki hastalarda tam 36 saat sonra toplanması gerekiyormus herneyse demekki olacagı varmıs olmus diyoruz ve bir suru seyler anladıgım kadarıyla aynur hanım cok fazla bilgili gelmedi bize tatmin olamadık bir turlu ondan nur hanım nasıl bilmiyoruz ama sonra eşimde muayenelerde benim cok bekledigmi soyledi orda baya kotu oldu aynur hanım semra hanım biraz kızdı gibi oldu bazı yanlışlıkları gordu takipde galiba cunku su soyle diyor bu boyle diyor soyle olur boyle olur baya birsey yazdırdı dosyaya semra hanım aynur hanımda fena bozuldu ama ne yapalım ben 3 saat bekledigimi biliyorum alt tarafı 5 dk için neyse heralde birdahaki denememde bizi istemez zaten bende doktorumu degiştirmek istiyordum buda bi vesile oldu ins nur hanımla tedavime baslamak istiyorum musait olur ins
buarada aynur hanım semra hanım gelmeden uzun protokol yapacagız demişti semra hanım geldikten sonra dosyayı inceledi buna uzun protokole gerek yok dedi uzun protokol demek daha fazla ilaç vs zaman dedi gerek yok dedi enson galiba kısa protokol olacak dendi tam birşey anlamadık semra hanım gittikten sonra aynur hanım zaten ilgilenmedi bizimle kızdı galiba bize

slm kızlar nasılsınız
bugun negatif gebelik gorusmemi yaptık aynur hanım la basladık sonradan semra hanımda katıldı masallah semra hanım bu işin ustası keşke o takip edebilse takip işlerimizi
benim yumurta kalitesizligimden olmuş diye konusuldu başlarda neden olmamış olabilir vs sonra kontrolleri yaparken semra hanım benim catlatma ignemden 35 bucuk saat sonra yumurta toplandıgını farketti ve bu sebeple yumurtalarım kalitesiz olmus olabilirmiş yani gelişimini tam tamamlamadan toplanmışlar doktorum son gun kan testimde ostrojen hormonu dusdugunu gormus galiba ondan dolayı erkene almış bnm yumurta toplanmasını ama bu durum benim yasımdakilerde onemli degilmiş daha ileriki yaslarda kan testinde ostrojen hormonu duserse toplanması gerekiyormus ama benim yasımdakki hastalarda tam 36 saat sonra toplanması gerekiyormus herneyse demekki olacagı varmıs olmus diyoruz ve bir suru seyler anladıgım kadarıyla aynur hanım cok fazla bilgili gelmedi bize tatmin olamadık bir turlu ondan nur hanım nasıl bilmiyoruz ama sonra eşimde muayenelerde benim cok bekledigmi soyledi orda baya kotu oldu aynur hanım semra hanım biraz kızdı gibi oldu bazı yanlışlıkları gordu takipde galiba cunku su soyle diyor bu boyle diyor soyle olur boyle olur baya birsey yazdırdı dosyaya semra hanım aynur hanımda fena bozuldu ama ne yapalım ben 3 saat bekledigimi biliyorum alt tarafı 5 dk için neyse heralde birdahaki denememde bizi istemez zaten bende doktorumu degiştirmek istiyordum buda bi vesile oldu ins nur hanımla tedavime baslamak istiyorum musait olur ins
buarada aynur hanım semra hanım gelmeden uzun protokol yapacagız demişti semra hanım geldikten sonra dosyayı inceledi buna uzun protokole gerek yok dedi uzun protokol demek daha fazla ilaç vs zaman dedi gerek yok dedi enson galiba kısa protokol olacak dendi tam birşey anlamadık semra hanım gittikten sonra aynur hanım zaten ilgilenmedi bizimle kızdı galiba bize

çok geçmiş olsun umarim birdaha böyle aksaklıklar yaşanmaz.işte en ufak şey bile ne kadar önemli bu tedavide görüyoruz arkadaşlar.çok teşekkür ederim bunuda öğrenmiş olduk bizde tedavimizde buna dikkat ederiz böyle bir şey olursa ,peki hani bunlar ortak karar alıyordu ozaman semra hanıma sorulmamışmı ki

slm kızlar nasılsınız

Hakkında hayırlısı olsun inşaallah...

Aslında tam tersi olması lazım. Doktorlar bilinçli hastaları sever ama bunlar bir tuhafmış. Bir de kalma ücreti istiyorlar :20: Merkez bana çok itici geldi :19:

kesinlikle drlar bilinçli hasta sever eğer işlerini doğru kusursuz yapıyorlarsa eğer yapmıyorlarsa hasta bi açığımızı bulmasın diye bilinçsiz hasta tercih edebilirler başlarına belada olmaz...

bilmiyorum ki ben ilk başlarda ogleden onceye randevu alıyordum baktım en az 1 saat beklliyorum ogleni buluyor 1 e dogru ancak içeri girebiliyordum sonra ben calıstıgımı soyledim ogleden sonra saat kac isterlerse ozaman geleyim dedim ben oglen 12 bucuk 1 gibi geliyordum ama son gun 10 da gidip kan verdim ben yani oglenki toplantılarına yetişmiş olması lazım ama işte olacagı varmıs diyorum ne diyelim ama inş birdaha boyle bir aksilikle karsılasmam

Hülyacım senin şuanki psikolojini çok iyibiliyorum.

Bende de aynısı oluyor bazen sanıyorum ki bir denizin içinde dalgalarla boğuşuyorum nereye gideceğimide bilmiyorum çıkış yolu arayıp duruyorum dersen ki varmıdır çıkış yolu onuda allah bilir verecek olan o biz elimizden geleni yapıyoruz takdir onun. İnşallah bizde çoğu arkadaşımız gibi bu mutluluğu tadacağız bazen içim daralıyor benimde ya rabbi diyorum sen bizim halimizi göre sen bizim de yuvamızı şenlendir inş bu dualarımız kabul olurda bizde meleklerimize kavuşuruz

Amin canım amin

arkadaşlar iyi akşamlar ben nur hanımla ilk görüşmemi yapmıştım ama daha önce devlette iki negatif denemem olduğu için hep merkez konuşunda tedirginim ve en iyisini bulunca başlıycam diyorum ve araştırma halindeyim , geçen gün bahçeci aytun hanımlada görüştük orada muayene olursanız 250 tl idi sadece görüştük ama bende hiç güven uyadrmadı eşimdede aynı şekilde belki başarılı bi yerdir ama benim içim oraya hiç ısınmadı çok ticari bi yermiş gibi geldi ve ciddiyetsiz buldum ilk oluşan fikir önemlidir bence,aytun hanım benim konuya çok hakim olduğumu ve sağlkçı olup olmadığımı sordu ve biz bu kadar bilinçli hasta istemiyoruz aslıda dedi.ben bikaç merkezden daha randevu alıcam görüştüklerimin tümünüde burada aktarıcamki bi fikir oluşabilsin .Aytun hanım Nur hanımın istedigi hsgyi gereksiz buldu ve senin laparoskopinde var dedi içerde sıvı birikse raporunda yazardı dedi.Kaldiki tüpünde sıvı birikse bunu ultrasondada görürüz dedi bakalım diğerleri ne diycek?? ama şuanda Nur hanım daha samimi geliyo tabiki..

Canım benim görümcem aytun hanımda yaptı.üçüzleri oldu.Ben ilk denememide aytun hanımdada yaptım.6 haftalıkken düşük oldu.ikincide aytun hanımda dondurulmuşlarla yaptı ve negatif.Ama ben sana memorıali öneririm.

mrb arkadaşlar ben yeni katıldım tüp bebek tedavisine başlıyıcaz ama araştırmadan herhangi bir yere gitmek istemiyorum memorial hantanesini çok duydum hangi doktoru önerirsiniz eğer yardımcı olursanız çok sevinirim

Neden bilinçli hasta istemiyorlarmış, açık vermekten mi korkuyorlar acaba :52:

Ne münasabet canım. Opu ve transfer için de yer ayırtıldığını ilk kez duyuyorum. Bir de kalma ücreti mi alıyorlarmış yok artık :53:

Kan pıhtılaşması düşüğe neden olur canım. Pgt'nin başarılı bir şey olmadığı kanısına nereden varmış acaba?
Bu Bahçeci de bir tuhafmış :52:

Güvenç Bey ile görüştüm ben Memorialde 11 yıl çalışmış pgt yapılıyor ama başarılı olduğu kanıtlanmıs degıl dedı bilmiyorum ya kim doğruyu söylüyor anlayamıyorum artık :(

duymadınızmı hç bu kadar yumurta toplanıpta hamıle kalanları :(((

canancım sen pgt yaptırabilirsin bunda bişey yokki kalitesini anlamış olursun hem kalitesiz olsa niye dondursunlarki, yeniden ilaç kullanmak dahamı kestirmeymiş yani bunu anlamadım

İşte mantıksız olan noktada o anlamadım ki canım biz gezgin olduk bu yolda kim ne diyorsa ona inanıyoruz bakalım dünden beri düşünüyorm pgt gırmeden transfer ettırsem yıne aynı sonucu aldıgımda aynı seylerı yaşıycam pgt den sağlam çıkıpta tutmazsa kısmet değilmiş diycem en azından ne oldugunu ben de bılırım

slm kızlar nasılsınız

Aslında ben bu durumu çok sinirlenıorum semra hnm toplantı yapıyor dosyaları ıncelıyorum dıyor bunları dıkkatle drlara anlatması lazım bence şu hastaya su sekılde yapılması lazım dıye bende de aynı sorun oldu benım dra dedı bu kdr ılac vermemelıydın olan bıze oluyor bu seferkı gorusmemde soluycem herseyı bız oraya semra hnmın basarısı ıcın gıdıyoruz yanı ıncelıyorsa dosyayı ona gore de tedavı seklıne uyulsun

Güvenç Bey ile görüştüm ben Memorialde 11 yıl çalışmış pgt yapılıyor ama başarılı olduğu kanıtlanmıs degıl dedı bilmiyorum ya kim doğruyu söylüyor anlayamıyorum artık :(

duymadınızmı hç bu kadar yumurta toplanıpta hamıle kalanları :(((

Güvenç Bey PGT'nin başarısız olduğunu nereden çıkarmış ? PGT yapılıp sağlıkla doğan binlerce bebek var. Bu PGT'nin başarısının kanıtı değil mi ? Eğer o PGT'nin başarısız olduğu iddiasında bunu bilimsel dayanaklarla ispatlaması lazım. Tüm dünyada uygulanan bir yöntemi karalamak bu kadar kolay olmamalı..

Senin sorununa gelirsek PGT yöntemi gen hastalığı olanlarda ve kromozom bozukluğu olanlarda kullanılıyor. Ama bunun harici bebeğin tüm kromozomları iya da belli başlı kromozomları incelenerek transfer yapılmasında kullanılırsa bence çok faydalı. Eğer o bebekte kromozom bozukluğu varsa zaten tutunamıyor. Sen en baştan bunu öğrenmiş oluyorsun. Çok yumurtan ve çok embiryon olduysa bence PGt yapılması iyi olabilir.

Back
X