Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah ah biz de ne zaman söyleriz kısmına gelebilecek miyiz acaba :26:
Dün gece döndüm durdum uykum bir tuhaftı uyandıkça dua ettim.. allahım tüm isteyenlerin kucağını boş bırakma sağlıkla nasip et diye
KK nın kızları rüyalarıma da girdiniz ya![]()
geleceksin tabi canım aklına aksine getirme bile![]()
Ah ah biz de ne zaman söyleriz kısmına gelebilecek miyiz acaba :26:
Hülyacım bizimde gelir günümüz ben davul zurna çaldırcam :)))
inşalalh incimmm çok sağol allah razı olsun evet hepimiz için herşey çok güzel olucak
bilmiyomkiii tatlımm
allah hayırlsını versin canm sağlıkla
inşallah eşinin testleride güzel çıkıcak endişelenme
cananım nasılsın maşallah nasıl doldurdun a4 kağıdını benim 1 küçük not kağıdı doldu ne sorucam onu bile bilmiyorum inşallah unutmadan sorarrız işte benimde hiç istemediğim şey ertlenmez inşallah hayırlısı olsun bitanem inşallah 16 kasımda görüşrbilirsin
incim ilk görüşmede hangi testleri veriyorCanım tahlillerini tamamladıktan sonra ve bir problem yoksa Nur Hanım size bırakıyor. Ne zaman isterseniz o zaman başlayalım diyor.
Kızlar selam
Cumartesi günü minişimi gördük.Küçük kalbinin atışlarını duyduk. Gerçekten çok mükemmel bir duyguydu. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Nur Hanım yeni hamile almadığından Aynur Hanım muayene etti. O da çok sevimli, ilgili ve tatlı bir insan. Çok sevdim kendisini. 12. haftaya kadar o takip edecek. Devamında galiba Cihangir Bey'e aktaracaklar. Sanırım ben Şişli Memorial'da devam edeceğim. Bu arada muayeneye soran arkadaşlar 12. haftaya kadar muayene vajinal oluyor.
![]()
incim ilk görüşmede hangi testleri veriyor
akasyam maşallah allah nazarlardan korusun canım sağlıkla kucaklarsın inşallah![]()
memnun oldum efendim.. bendenizde ev hanımı esma![]()
canocanan,inci donem donem olumsuz dusunmeniz normal.Ama sizlerde bu istek, azim varken cok uzak degil ..
kızlar selam
cumartesi günü minişimi gördük.Küçük kalbinin atışlarını duyduk. Gerçekten çok mükemmel bir duyguydu. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Nur hanım yeni hamile almadığından aynur hanım muayene etti. O da çok sevimli, ilgili ve tatlı bir insan. çok sevdim kendisini. 12. Haftaya kadar o takip edecek. Devamında galiba cihangir bey'e aktaracaklar. Sanırım ben şişli memorial'da devam edeceğim. Bu arada muayeneye soran arkadaşlar 12. Haftaya kadar muayene vajinal oluyor.
![]()
arkadaşlar iyi akşamlar ben nur hanımla ilk görüşmemi yapmıştım ama daha önce devlette iki negatif denemem olduğu için hep merkez konuşunda tedirginim ve en iyisini bulunca başlıycam diyorum ve araştırma halindeyim , geçen gün bahçeci aytun hanımlada görüştük orada muayene olursanız 250 tl idi sadece görüştük ama bende hiç güven uyadrmadı eşimdede aynı şekilde belki başarılı bi yerdir ama benim içim oraya hiç ısınmadı çok ticari bi yermiş gibi geldi ve ciddiyetsiz buldum ilk oluşan fikir önemlidir bence,aytun hanım benim konuya çok hakim olduğumu ve sağlkçı olup olmadığımı sordu ve biz bu kadar bilinçli hasta istemiyoruz aslıda dedi.ben bikaç merkezden daha randevu alıcam görüştüklerimin tümünüde burada aktarıcamki bi fikir oluşabilsin .Aytun hanım Nur hanımın istedigi hsgyi gereksiz buldu ve senin laparoskopinde var dedi içerde sıvı birikse raporunda yazardı dedi.Kaldiki tüpünde sıvı birikse bunu ultrasondada görürüz dedi bakalım diğerleri ne diycek?? ama şuanda Nur hanım daha samimi geliyo tabiki..
ayrıca fiyat konusunda dr bi liste verdi 4800 tüp fiyatı bahçecide, bi nokta dikkatimi çekti opu ve transfer günü çok kısa kalabiliyomuşsun yer sıkıntıları varmış ve önceden randevu almak gerekiyomuş ,yahu banane senin yer sıkıntın varsa bana niye yansıtıyosun ben paramı veriyomuyum veriyorum ayrıca tek kişilik oda fiyatı 150 tlymış
kızlar 31 yumurta toplanıpta dondurulmuslarla hamıle kalan varmı
az önce bahcecıden bır drla gorustum ben dedım 31 yumurta toplandı 5. gün embriyosuydu kan pıhtılasması var bu sebep olabılırmı tutunmamasına
bana dedıgı kan pıhtılasması onu etkılemez. çok fazla yumurta toplanmıs kalıtesızdır onlar bende o zmn pgt yapılıp bakılabılır o da dedıkı ben sneın yerınde olsam pgt ıle ugrasmam cok basarılı bır sey degıl eee sız bırsey anladınızmı bu durumdan !!!!
Çevrenızde duyanınız varmı ya cok yumurta toplanıpta hamıle kalan acaba dogrumu soluyorrr pufff