bellisimo kaçıncı gündesin nur hanımda mısın sende?
ben bu gece bebeğimi gördüm rüyamda yeni doğmuştu erkekti ama çok akıllıydı anne bile diyodu hiç uyanmak istemedim, acaba aç tavuk kendini darı ambarında görürmuş sözüne bi örnek olabilirmi yoksa vuslata az kaldığının işareti mi ? ama çok tatlıydı :)[/QU
neden öyle diyorsun 1.şıkkı hiç beğenmedim kessiiinlikkle 2. az kaldı inanmak başarıyı getirir unutma.
ben bu gece bebeğimi gördüm rüyamda yeni doğmuştu erkekti ama çok akıllıydı anne bile diyodu hiç uyanmak istemedim, acaba aç tavuk kendini darı ambarında görürmuş sözüne bi örnek olabilirmi yoksa vuslata az kaldığının işareti mi ? ama çok tatlıydı :)
Rabbim inşallah bebegini göstermiştir sana .....Haklısın insan hiç uyanmak istemiyor...
kilo falan umrumda diil canım yaaaa Allah inşallah hepimize nasip eder bu son olur ... Ben Betül Görgen in hastasıyım .... Birde tedaviye basladıgım günün akşamı ateşim 39 a cıktı benim acile kaldırıldım... enfeksiyon varmıs vücudumda o gun damar yoluyla antibiyotik verildi bana hala antibiyotik kullanıyorum... doktorum bişey olmaz dedi ama ben yumurta kalitem bozulurmu diye cok korkuyorum zaten 3 tane yumurtam var yumurta rezervimde az .... Allah yardımcımız olsun...(( yani bu yüzden biraz ananas takviyesi yapi dedim...
çok geçmiş olsun allah şifa versin, benimde 3-4 tane olurmuş kısa protokolde olsun hepsi kaliteli olursa yeter artar bile hiç merak etme tek yumurta ile hamile kalan var benim ilkinde 9 taneydi ama tutmadı burda bence onu çok güzel dengeliyorlar yaptıran arkadaşlardan okumuştum
sizlere birşey sormak istiyorum.memorıalde tedavi gören ve aynı zamanda kan pıhtılaşması olan arkadaşlar...
memorıal ekibi (homozigotlarda) kan sulandırıcı iğnelere gerek duyuyormu yoksa kullanma gerek yok mu diyor.bazı doktorlar sadece folik asitin yeterli olduğunu söylüyorlar.paylaşırsanız sevinirim.
banada betül hanımı tavsiye ettiler onda ikiz hamile kalan tanıdığım var ama ben ilk görüşmeye nur hanıma gitmiştim betül hanımda çok profesyonelmiş bakalım nur hanım izinli falan olursa bende betül hanımı isterim sen memnunmusun??
Nur hanım hamile hasta almıyormus diye biliyorum.... ilk doktorum Aynur Ersahindi benim.... memnundum ama sonuc negatif... şimdi Betil hanımlayız tatlı bir hanım ama sonuc ne olur bilemem tabi.... Ve bu iki doktorunda ikiz bebekleri var... :)))
bence kötü düşünme transfer olunca bıraktırırlar belki yumurta toplamadan sonra iki günde antibiyotik kullanılıyo farklı bişey icin bile olsa, ayrıca yumurta kalitesi daha 3 ay önceden oluşuyomuş yumurtalarının kalitesini etkilemez zaten sayıda belli onada bi zararı olmaz bence
ay çok tatlı ya allah bizlerede nasip eder inşallah, benim tanıdığım kişinin yaşı 38 di şimdi ikizleri var çokta sağlıklılar ...elleri uğurlu heralde
bende 31 yaşındayım benimde 2 tane olcak inşallah çünkü bu üçüncü denemem ama ben utanmasam 3 tane falan koyun diycem yani eskiden ne güzelmiş bir sürü koyuyolarmış:)
mikro bende bişey yok ama ilkinde bana bebe aspirini kullandırmıslardı... sorunun yanıtımı bilmem ama... :)
betül hanımı neden tercih ettiniz ?
sizlere birşey sormak istiyorum.memorıalde tedavi gören ve aynı zamanda kan pıhtılaşması olan arkadaşlar...
memorıal ekibi (homozigotlarda) kan sulandırıcı iğnelere gerek duyuyormu yoksa kullanma gerek yok mu diyor.bazı doktorlar sadece folik asitin yeterli olduğunu söylüyorlar.paylaşırsanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?