• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Pınarcım iğnelerle sadece üçü gelişmiştir. Baştaki yumurta sayısıyla tedavinin sonundaki yumurta sayısı bir olmuyor zaten.

işte bana üç tane az gibi geldi çünkü daha sonrası için dondurulmuş yumurtam olsun istiyorum... ama bunada şükür olacağı varsa tek yumurtaylada olur Allah'ın izniyle... rabbim isteyen herkese hayırlı çocuklar nasip eder inşallah

işte bana üç tane az gibi geldi çünkü daha sonrası için dondurulmuş yumurtam olsun istiyorum... ama bunada şükür olacağı varsa tek yumurtaylada olur Allah'ın izniyle... rabbim isteyen herkese hayırlı çocuklar nasip eder inşallah

Sayıya takılma. Yeter ki nasibinde olsun...
Benim ilk tedavimde 6 görünüyordu sonlara doğru 3 toplandı. İkincide tedavinin son günü 4 dendi, 7 toplandı. Ama elde var sıfır :50: Nasipten ötesi yok...

başlangıç aşamasınnda 5yumurtanız vardır ama daha sonra verilen hormonlarla ancak 3tanesi belli büyüklüğe erişmiş olabılır.
sanırım öyle oldu ama yinede bana 3 tane az gibi geldi:( gerçi doktorum tek yumurta ile hamile kalan hastalarım var dedi inşallah kalitelidir, yarın tekrar kontrolüm var bakalım bu sefer ne diyecekler

1ay önce şişli memoriyalde tüp bebek yaptırdım.3yumurtayla başladık tedaviye ama 1yumurta gelişti ve emriyo oluştu nakil yapıldı.ama sonuç negatif:(.aralıkta tekrar deneyecegız inşallah.

1ay önce şişli memoriyalde tüp bebek yaptırdım.3yumurtayla başladık tedaviye ama 1yumurta gelişti ve emriyo oluştu nakil yapıldı.ama sonuç negatif:(.aralıkta tekrar deneyecegız inşallah.

Allah yardımcın olsun kuxura. İnş bu tedavinde yavruna kavuşursun...

ban da dedi mail atabilirsin diye ama ben sonuçlarımı dedi kaçırmışım saol tatlım bende öyle yapyım en iyisi.ama çookk uzun bunlar tam kan sayımı falan :(((

yaptırdığın lab. sana mail atsın sonuçları sende Nur hanıma at canım uzun olsada o şekilde yaptığında uğraşmamış olursun

canım benimde tedavinin ilk günü 5 yumurtam görünüyordu ama bir tanesi fazla gelişti. ve yumurtalarımı erken topladılar 3 olgun yumurtam oldu.
3ü de döllenmiş kalitesi henüz belli değil. transfer gününü bekliyorum. kafana takıp strese girme. çünkü az olsun kaliteli olsun. banada önden giden yumurtam için
o yumurta bizim için önemli onu kaybetmememiz lazım dediler. rahim kalınlığım falanda o yumurtaya göre şekillenmişti.
benimde hiçbir yumurtalama problemim yoktu. rezervimde iyiydi ama böyle oldu canım kafana takma. bebek olduktan sonra bir yumurtaylada oluyor.kimisininde 40 yumurtası
olsa bile hamilelik gerçekleşmeyebiliyor.

ewet benim 31 yumurta toplandı ama gebelik gerçekleşmedi bencede takılma bunlara

Sayıya takılma. Yeter ki nasibinde olsun...
Benim ilk tedavimde 6 görünüyordu sonlara doğru 3 toplandı. İkincide tedavinin son günü 4 dendi, 7 toplandı. Ama elde var sıfır :50: Nasipten ötesi yok...

haklısın nasibinde ne varsa onu yaşıyorsun! demek ki net sayı yumurta toplama işleminde belli oluyo...senin şimdi tedavin devam ediyor mu? iki denemenide memorial hastanesinde mi yaptın inci

haklısın nasibinde ne varsa onu yaşıyorsun! demek ki net sayı yumurta toplama işleminde belli oluyo...senin şimdi tedavin devam ediyor mu? iki denemenide memorial hastanesinde mi yaptın inci

Kesinlikle öyle... Rahim ağzımdan bir operasyon geçirdiğim için beklemedeyim şu an. Evet 2 denememi de orada yaptırdım.

Kesinlikle öyle... Rahim ağzımdan bir operasyon geçirdiğim için beklemedeyim şu an. Evet 2 denememi de orada yaptırdım.

Back
X